Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
α...αρα προφανως ξερεις και ποιοι το δειρανε;; :think:γιατι απο οσο θυμαμαι δεν τους πιασανε...η κανω λαθος;;

όχι και δε με ενδιαφέρει. Αλλωστε απο μπράβους έχει γεμίσει η χώρα, μέχρι και βουλευτές γίνανε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
όχι και δε με ενδιαφέρει. Αλλωστε απο μπράβους έχει γεμίσει η χώρα, μέχρι και βουλευτές γίνανε.
ναι αλλα προφανως ξερεις οτι ηταν γαυροι και οχι βαζελοι η αεκτζηδες που τους γαμαει με τα αρθρα του συνεχως...αυτο εννοω...πως ξερεις τον λογο αν δεν ξερεις τους δραστες; :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ο θρύλος είναι μεγάλη ομάδα γιατί πολύ απλά δεν έχει παίξει ποτέ Γ εθνική.

Επισης ειναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας γιατί εχει τα περισσότερα πρωταθλήματα τους περισσότερους οπαδούς και αυτή τη στιγμή παίζει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του CL ενώ η ΑΕΚ έπαιξε και αποκλείστηκε για το Κύπελο ΕΠΣΑ απο τον Αγροτικό Αστέρα.
δεν το εβαλα για αυτο...απλα για να κανω ρομπα τον χιτ...που ενω στις 24/12/2013 θεωρουσε την αντιθετη απο αυτον αποψη και οποιον την εξεφραζε ψυχικα ασθενεις ξαφνικα στις 1/1/2014 εγινε δημοκρατης λαρτζ και υπερανω επειδη ειπα εγω σε ενα αεκτζη ακριβως το ιδιο...ιωαννης μελισσανιδης ενα πραμα να πουμε  :2funny:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλα προφανως ξερεις οτι ηταν γαυροι και οχι βαζελοι η αεκτζηδες που τους γαμαει με τα αρθρα του συνεχως...αυτο εννοω...πως ξερεις τον λογο αν δεν ξερεις τους δραστες; :think:

καλά τώρα. Δεν έχω όρεξη. Ειχε βρωμίσει ο τόπος.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν το εβαλα για αυτο...απλα για να κανω ρομπα τον χιτ...που ενω στις 24/12/2013 θεωρουσε την αντιθετη απο αυτον αποψη και οποιον την εξεφραζε ψυχικα ασθενεις ξαφνικα στις 1/1/2014 εγινε δημοκρατης λαρτζ και υπερανω επειδη ειπα εγω σε ενα αεκτζη ακριβως το ιδιο...ιωαννης μελισσανιδης ενα πραμα να πουμε  :2funny:

μην κάνεις διάλογο με ΑΕΚτζήδες.

τους μεγαλώνεις ενώ είναι πολύ μικροί για να μιλανε με ολυμπιακούς.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ε λοιπον εγω λεω οτι ναι ο θρυλος θεωρειται μεγαλη ομαδα...αυτη ειναι η αποψη μου...η δικια σου βεβαια τοτε ηταν οτι ΧΡΗΖΩ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ...κατοπιν βεβαια που ειπα το ιδιο σε καποιον ομοσταυλο σου μαλλον αλλαξες...πως το λενε πως το λενε; :think:α...θυνηθηκα...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...

:2funny: :2funny:

Δεν είμαι ΑΕΚτζής τύπε, αν και παλιά είχα πάει πολλές φορές στην 21 και στην σκεπαστή όταν η ΑΕΚ έπαιζε μπαλάρα, επί πρώτης θητείας του Ντούσκο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

διαφωνω αλλα αμα σε χαρακτηρισω οπως θελω θα μου βαλει χερι ο χιτ που σεβεται ολες τις αποψεις  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Δεν είμαι ΑΕΚτζής τύπε, αν και παλιά είχα πάει πολλές φορές στην 21 και στην σκεπαστή όταν η ΑΕΚ έπαιζε μπαλάρα, επί πρώτης θητείας του Ντούσκο.
καλα δεν κρατω και ημερολογιο για τον καθενα εν πασει περιπτωσει καποιου χρωματος αντιολυμπιακος μαλακας εισαι απο αυτα που ειπες...επειδη εγραψεςεδω υπεθεσα οτι εισαι κιτρινος μαλακας...οκ...ταπεινα ζηταω συγνωμη...πες μου μονος σου αν παρεξηγηθηκες τινους χρωματος μαλακας εισαι...δεν ειχα σκοπο να σε θιξω

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Καλά σου λέει ρε συ Χρηστίδη ... γιατί μπαίνεις εδώ και κάνεις διάλογο με δαύτους?

Ο θρύλος είναι μεγάλη ομάδα γιατί πολύ απλά δεν έχει παίξει ποτέ Γ εθνική.

Επισης ειναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας γιατί εχει τα περισσότερα πρωταθλήματα τους περισσότερους οπαδούς και αυτή τη στιγμή παίζει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του CL ενώ η ΑΕΚ έπαιξε και αποκλείστηκε για το Κύπελο ΕΠΣΑ απο τον Αγροτικό Αστέρα.

Εμπηξες το μαχαίρι και το' στριψες κιόλας ....

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Ήταν άλλα τα δεδομένα τότε. Και μην μου πεις ότι δεν κάνετε τέτοια πράγματα γιατί στο Καραϊσκάκη και ξυλοδαρμούς είχαμε πρόσφατα και απειλές από φουσκωτούς και κάτι αυτιά "πετούσαν" και κάτι έμμεσες απειλές από εσένα για τον Παπαθεοδώρου λίγες σελίδες πριν.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ήταν άλλα τα δεδομένα τότε. Και μην μου πεις ότι δεν κάνετε τέτοια πράγματα γιατί στο Καραϊσκάκη και ξυλοδαρμούς είχαμε πρόσφατα και απειλές από φουσκωτούς και κάτι αυτιά "πετούσαν" και κάτι έμμεσες απειλές από εσένα για τον Παπαθεοδώρου λίγες σελίδες πριν.
τον θαμνακια τον ξερεις;;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλά σου λέει ρε συ Χρηστίδη ... γιατί μπαίνεις εδώ και κάνεις διάλογο με δαύτους?

[size=14pt]Εμπηξες το μαχαίρι και το' στριψες κιόλας ....[/size]

Υπάρχει κάποιο ψέμα ή παραποίηση της αλήθειας ή αμφισβήτηση σε κάτι απο αυτά που έγραψα;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Εχεις δικιο,οταν με το καλο φτασεις ποτε παραπανω απο προημιτελικο οποιουδηποτε κυπελλου ευρωπης,
ξαναελα τοτε να μιλησουμε. :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
και που'σαι χιτ...επειδη γουσταρες πρωτοχρονιατικα να κολυμπησεις στα βαθεια (λεγε με και ''τα βαζω με τον χρηστιδη'')παμε λιγο...καλα μας τα'πες δασκαλε για επιπεδα και χαρακτηρισμους αποψεων κλπ κλπ ...επειδη ειπα εγω σε καποιον οτι ειναι για δεσιμο για κατι που ειπε...
παμε να δουμε την παρτη σου ,τον δημοκρατη που δεν εχει επιπεδα και σεβεται ολονων τις αποψεις...προσφατο κιολας...ημερων :2funny:

ε λοιπον εγω λεω οτι ναι ο θρυλος θεωρειται μεγαλη ομαδα...αυτη ειναι η αποψη μου...η δικια σου βεβαια τοτε ηταν οτι ΧΡΗΖΩ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ...κατοπιν βεβαια που ειπα το ιδιο σε καποιον ομοσταυλο σου μαλλον αλλαξες...πως το λενε πως το λενε; :think:α...θυνηθηκα...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...
χρηστιδη μεγαλε αβαθη ωκεανε η κεντιρκη ιδεα ηταν οτι για να μην του απαντησεις κανεις το μαλακα και τον λες τρελο-καφενοβιο.
εγω στο ποστ που παρεθεσες(αποσπασματικα) εξηγω γιατι ο οσφπ ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια των πραγματικα μεγαλων ευρωπαικων κλαμπ..απανταω δηλαδη..αυτα τα λιγα.

**για την ιστορια ουδεποτε εχω δηλωσει δημοκρατης.
εξυπακουεται πως ΔΕ σεβομαι ολες τις αποψεις,ιδιαιτερα των ηλιθιων και των κλωνων.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Αν είναι έτσι παρε και εσύ τον που από δω και μη ξαναμπείς. Μεγάλε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Εχεις δικιο,οταν με το καλο φτασεις ποτε παραπανω απο προημιτελικο οποιουδηποτε κυπελλου ευρωπης,
ξαναελα τοτε να μιλησουμε. :grin:
παλι μαλακιες λες και τα βλεπει ο κοσμακης και γελαει

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
παλι μαλακιες λες και τα βλεπει ο κοσμακης και γελαει
Υποθέτω πως μιλάει για τη μπάλα. Και πέρα τους 8 που πήγατε με τη Γιούβε το 1998 (αν θυμάμαι καλά) δεν έχετε πάει πιο μακρυά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom