gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Στον real fm 97,8 τις καθημερινές 4-6 και στην τηλεόραση στο Τηλεάστυ Κυριακή και Δευτέρα στις 12 το βράδυ.σε ποιο ραδιοφωνο και ωρες ειναι η συμπαθεια μου?
Στον real fm 97,8 τις καθημερινές 4-6 και στην τηλεόραση στο Τηλεάστυ Κυριακή και Δευτέρα στις 12 το βράδυ.σε ποιο ραδιοφωνο και ωρες ειναι η συμπαθεια μου?
Στον real fm 97,8 τις καθημερινές 4-6 και στην τηλεόραση στο Τηλεάστυ Κυριακή και Δευτέρα στις 12 το βράδυ.
Έχει χιχιτς απόψε?????????????????????????
thanks man
αστα sony...χαρμανια μειναμε
ρε φιλαρακι δεν εχετε οπσιον αγορας?Έχω αρχίσει να το ψιλοφοβάμαι για τον Μπλάνκο!Οι άλλοι δεν είναι κορόιδα να κατεβάσουν την ρήτρα όταν βλέπουν ότι για πλάκα είναι πρώτος σκόρερ ο Αργεντινός!Οι δικοί μας θα αρχίσουν τα γνωστά παζάρια...
Ναι αλλά η οψιον αγοράς είναι πάντα διαπραγματεύσιμη!Νομίζω ότι για τον Μπλάνκο είναι 900.000 ευρώ!Ο Ντέμης μπορεί να πει π.χ."Εγώ τον θέλω με 500.000"...και να μην τα βρουν!ρε φιλαρακι δεν εχετε οπσιον αγορας?
ναι ρε φιλαρακι το ξερω αλλα στη τελικη αν δεν μπορει να δωσει αυτα τα λεφτα για να παρει ενα παιχτη που σου βαζει γκολ σχεδον σε καθε αγωνε ε τοτε τι να πω????Ναι αλλά η οψιον αγοράς είναι πάντα διαπραγματεύσιμη!Νομίζω ότι για τον Μπλάνκο είναι 900.000 ευρώ!Ο Ντέμης μπορεί να πει π.χ."Εγώ τον θέλω με 500.000"...και να μην τα βρουν!
Σήμερα θα αποφασισθεί αλλά το κόβω χλωμό!Η ομάδα έχει ανάγκη τους οπαδούς της...αλλά μόνο στους εντός έδρας αγώνες!θα εχουμε κοσμο αλκαζαρ?ξερει κανεις?