Καλημέρα. Λοιπόν όλοι ΟΑΚΑ για να δούμε την καύλα (όχι την ΑΕΚ ρε, την Ξανθιά
)..!!!
Πέρα από την πλάκα καλά θα είναι αν είμαστε καμιά 30άρα και βέβαια δεν μας ξενερώσουν, όπως συστηματικά το κάνουν τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά που βάζει κόσμο το γήπεδο....
Με τον Ισμαελάκο συμφωνώ πως έχουν γίνει λάθος χειρισμοί, αλλά πρώτη ή τελευταία φορά είναι...??? Από την άλλη αυτή η πίπα με το πόσα είχε πει ο "Τι λέτε ρε" δεν παλεύεται .... Αφού πατάει εκεί ο Ισμαελ, πατάω και εγώ ότι ήρθε από τη Β' Αργεντινής με 180.000 συμβόλαιο και έκανε και τούμπες... Μου πρόσφερε 2 χρόνια γκολ (για αυτό τον πείρα..) και του πρόσφερα φήμη, βγάζοντας τον από την αφάνεια αλλά και λεφτά αφού τα 400 που έχει φτάσει να παίρνει είναι ΜΟΝΟ αναπροσαρμογές που η ΑΕΚ έκανε για να του δείξει έμπρακτα ότι τον θέλει και τον ευχαριστεί... Άμα γούσταρα τον είχα ακόμα με 180 και δεν έλεγε ΚΟΥΒΕΝΤΑ γιατί αυτό υπέγραψε για 3 χρόνια. Αυτά δεν τα μετράει ο ξεπεσμένος εδώ και 1+ χρόνο Ισμαελάκος και ξινίζει με τα 550 ΚΑΘΑΡΑ (παιδιά είναι 550 γιατί παίζει και όρος + 2500 για κάθε συμμετοχή.... Όπερ και εστί ότι 10 παιχνίδια να ξεκινήσει και 10 αλλαγές να μπει έχει άλλο ένα 50άρικο.....), + 150 για πρωτάθλημα έξτρα από το όποιο συμφωνηθέν της ομάδας + 15% κασαδούμπα από πιθανή μεταγραφή του....!!!!! Εεεεεεεε οκ γάμα μας ρε Ζορό και φέρε και τον Μπάτμαν μαζί... 1ος σκόρερ είχε βγει (να σας θυμίσω..) και κάποιος Χένρικ Νίλσεν, πανομοιότυπος ξυλοκόπος εξ Δανίας ορμώμενος κόστους 20 εκ δραχμών με 30+ γκολ, την χρονιά που έπεσε η Ελλάδα γιατί ο Gayβρος του Κοσκότα έφερε τον ΛΑΓΙΟΣ ΝΤΕΤΑΡΙ 1+ δις Δραχμές!!!!! Εκείνο το ξανθό παιδάκι λοιπόν την επόμενη χρονιά έβαλε 6-7 γκολ και μετά αν δεν κάνω λάθος πήγε στη βαζέλα όπου έβαλε 2-3(????!!!!) και μετά τον χάσαμε από προσώπου γης..
Αυτά για τη βαρύτητα του 1ου σκόρερ .... Όταν ο χοντρός, ο Billaros ντε ήταν το Νο1 για 3 χρόνια και έδιναν και κώλο οι Gayβροβάζελοι για να τον πάρουν, υπέγραψε με τα μισά στην ΑΕΚ σε 5 λεπτά .... Θα μου πεις τι συγκρίνεις, άλλες εποχές άλλες καταστάσεις άλλοι άνθρωποι... Ναι αλλά αυτά μένουν. Αυτό το παιδάκι χαλάει τα πάντα για 300 χιλιάρικα σε τρία χρόνια ... Είπε χτες ο μαλάκας του ότι θέλει 600 καθαρά και δεν τον νοιάζουν τα μπόνους ..!!!
1ον δηλαδή θες δημόσιο και σίγουρη συνταξούλα φίλε
2ον Έχεις πάρει ποιο πολλά από όσα ζητάς από τις αναπροσαρμογές
Οπότε στο καλό .....
Υγ. Γάτε δεν είναι μόνο Τζέμπουρας.. Μπροστά μπορούν να παίξουν και να παστελώνουν πολλοί παίχτες της ομάδας. Λύμπε, Στόκο,
Λεό, Μπερνς, Εντερ. Με τον Μιχαλάκη καλά κάνανε ... Η θα αποδείξει επιτέλους ότι αξίζει ή πούλο. Έχει πάρει τις ποιο πολλές
ευκαιρίες από όλους τους μικρούς της ΑΕΚ τόσα χρόνια και δεν.... Το τατού στο μπράτσο και η ΑΕΚοφροσίνη δεν μου λέει κάτι
δυστυχώς... Για πέρνα καμιά βόλτα από Καντέ στη Ν.Φ ... Ο Παυλάκος είναι γαμώ τα παιδιά και άρρωστος ΑΕΚτζής αλλά ρε φίλε
θέλει ένα πακετάκι Μάρλμπορο με την φράπα και κάνει αποθεραπεία με ξενύχτι και το Τζόνι αγκαλιά... Προσωπικά έχω μιλήσει
πολλές φορές μαζί του, του την έχω πει αλλά είναι παιδάκι και δεν τον βλέπω....
ΆΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΡΩΑΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΗ ΑΡΧΗ [size=10pt]
ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ [/size]