Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Τι καθυστερημένος παρανοϊκός αυνανας!
:2funny::2funny::2funny:
Ναι,θα πάρω μια χρονομηχανή και θα ζητήσω απο τις γκόμενες μου να κρατήσουν ενα κομμάτι χαρτί στο παρελθόν για να τις στείλω σε ενα ανώμαλο ψυχακι σε ενα μπουρδελοφορουμ.
Απολύτως φυσιολογικό και λογικό!
:2funny::2funny:
Από εκεί φαίνεται ότι δεν έχεις γαμήσει ποτέ χωρίς να πληρώσεις
:2funny:
Πάρε και το χαρτάκι και βάλτο στον πάτο σου μωρή ρόμπα!
IMG_20241128_152051.jpg
IMG_20241128_155532.jpg

IMG_20241128_155751.jpg

Παίχτη μας κούρασες
Κόψε

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.814
Πόντοι
2.306
Εντάξει κοπέλα μου.
Τράβα το πουλάκι σου τώρα και πηγαινε να τα πεις με τη φιλενάδα σου Χύσε μέσα.
Άντε και καλό σύμφωνο συμβίωσης.
Εγω πριν λίγο έχυσα μέσα στο στόμα του μουνακιου που σου έστειλα.
Ασε έχει ξενερώσει τρέλα με το χαλί στην κουζίνα.
Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους της.
Χύνει πάνω στην ψωλή μου και με καταριέται για αυτήν τη γυφτιά.
Σε παρακαλώ βοήθησε με.
Ελα σπίτι μου Σπύρο Σούλη του bou να αφαιρέσεις τα χάλια απο την κουζίνα την Κυριακή και για να συζητήσεις με το κορίτσι.
Έχει ανάγκη από μια γκέι φίλη διακοσμητρια, εγώ μόνο οργασμους μπορώ να της δώσω.
Καλή σου νύχτα

Τρια πραγματα φιλε ψυχανωμαλε Μαρκο:
1. ο χυσε μεσα ειναι γαυρολαγνος και χαριεντιζεται ατο νημα του με κατι γαυρους κωλομπαραδες, αντε λοιπον και συ απο εκει να τραγουδησετε ολοι μαζι το ολυ …μπι….ολυ…μπι….ολη μπηκε μεσα…:2funny::2funny:
2. Οποίος εχει γκομενα δεν γράφει εδω μεσα δυο η ωρα το πρωϊ Μαρκο, πηδαει τη γκομενα του. Εσυ τωρα εβαλες και δυο βιζιτες φωτογραφιες να μας πεις οτι παει μαζι σου γυναικα με τη θεληση της. Ας εβαζες φωτο και το ματσακι κατοσταρικα που της εδωσες για να σε ανεχτει μια ωρα.
κοτσαρες και μια φωτο απο υπνοδωματιο ξενοδοχείου (αν ειναι το σπιτι σου λυπαμαι που θα σου το ανακοινωσω αλλα μενεις σε ξενοδοχειο) και μας εβαλες και μια φωτο της κουζινας που σ’ εχει βαλει η γκομενα να καθαρίζεις φασολακια μην σ’ εγκαταλειψει και που θα ακουμπας τωρα το μηνιατικο…:2funny:
3. Εισαι ο μονο οπαδος ομαδας (ο μονος) που ξημεροβραδιαζεται σε νημα αλλης ομαδας με χυδαιολογιες και επαναληψεις ψυχασθενούς. Το μοναδικο συμπερασμα που βγαζει η επιστήμη ειναι οτι εισαι εδω διοτι τραβαει ο οργανισμος σου δυνατο ξεφτυλισμα και διοτι ζητιανευεις εναγωνιως κιτρινομαυρη ψωλη. Στο πρωτο νομιζω δεν σε εχουμε αφησει παραπονεμενο. Για το δευτερο , δυστυχως δεν θα σε εξυπηρετησουμε Μαρκο. Να πας αλλου γι’ αυτες τις ανωμαλιες που τραβαει ο οργανισμος σου.
Σ’ εχει κανει ο κατσαπλιας το πουτανακι του ρε Μαρκο, σε βαζει και γραφεις χαρτακια νυχτιατικα να αποδειξεις οτι το τσαντιρι ειναι δικο σου…κατάντια ρε συ, σε βλεπω σε λιγο να του γλυφεις και τις πατουσες παρεα με τον τεντυ/ποδολαχνο/χυσε μεσα.:2funny:
Και λιγο αξιοπρεπεια ρε τυπε.
Με αγαπη στα λεμε γιατι δεν ειχαμε μεχρι τωρα πουτανακι στο νημα και οσο να ‘ναι σε προσεχουμε μη σε χασουμε:2funny::2funny:
πηγαινε τωρα στη κουζινα, βαλε λιγο γαλα στο μπρικι και βαλε και μια ηλεκτρικη στο κιλιμι.:2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλως τηνα κι ας αργησε.:confused:

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
1
Τρια πραγματα φιλε ψυχανωμαλε Μαρκο:
1. ο χυσε μεσα ειναι γαυρολαγνος και χαριεντιζεται ατο νημα του με κατι γαυρους κωλομπαραδες, αντε λοιπον και συ απο εκει να τραγουδησετε ολοι μαζι το ολυ …μπι….ολυ…μπι….ολη μπηκε μεσα…:2funny::2funny:
2. Οποίος εχει γκομενα δεν γράφει εδω μεσα δυο η ωρα το πρωϊ Μαρκο, πηδαει τη γκομενα του. Εσυ τωρα εβαλες και δυο βιζιτες φωτογραφιες να μας πεις οτι παει μαζι σου γυναικα με τη θεληση της. Ας εβαζες φωτο και το ματσακι κατοσταρικα που της εδωσες για να σε ανεχτει μια ωρα.
κοτσαρες και μια φωτο απο υπνοδωματιο ξενοδοχείου (αν ειναι το σπιτι σου λυπαμαι που θα σου το ανακοινωσω αλλα μενεις σε ξενοδοχειο) και μας εβαλες και μια φωτο της κουζινας που σ’ εχει βαλει η γκομενα να καθαρίζεις φασολακια μην σ’ εγκαταλειψει και που θα ακουμπας τωρα το μηνιατικο…:2funny:
3. Εισαι ο μονο οπαδος ομαδας (ο μονος) που ξημεροβραδιαζεται σε νημα αλλης ομαδας με χυδαιολογιες και επαναληψεις ψυχασθενούς. Το μοναδικο συμπερασμα που βγαζει η επιστήμη ειναι οτι εισαι εδω διοτι τραβαει ο οργανισμος σου δυνατο ξεφτυλισμα και διοτι ζητιανευεις εναγωνιως κιτρινομαυρη ψωλη. Στο πρωτο νομιζω δεν σε εχουμε αφησει παραπονεμενο. Για το δευτερο , δυστυχως δεν θα σε εξυπηρετησουμε Μαρκο. Να πας αλλου γι’ αυτες τις ανωμαλιες που τραβαει ο οργανισμος σου.
Σ’ εχει κανει ο κατσαπλιας το πουτανακι του ρε Μαρκο, σε βαζει και γραφεις χαρτακια νυχτιατικα να αποδειξεις οτι το τσαντιρι ειναι δικο σου…κατάντια ρε συ, σε βλεπω σε λιγο να του γλυφεις και τις πατουσες παρεα με τον τεντυ/ποδολαχνο/χυσε μεσα.:2funny:
Και λιγο αξιοπρεπεια ρε τυπε.
Με αγαπη στα λεμε γιατι δεν ειχαμε μεχρι τωρα πουτανακι στο νημα και οσο να ‘ναι σε προσεχουμε μη σε χασουμε:2funny::2funny:
πηγαινε τωρα στη κουζινα, βαλε λιγο γαλα στο μπρικι και βαλε και μια ηλεκτρικη στο κιλιμι.:2funny:

Καλως τηνα κι ας αργησε.:confused:
Εκτός από θλιβερή πουστρα γκόμενα του Χυσε μέσα, είσαι και καθυστερημένος
Πως γίνεται βρε μογγολο να ποσταρω φωτογραφίες από ξενοδοχείο με το ιδιο ξύλο με την κουζίνα μου?
Πως γίνεται ρε ΑΜΕΑ να βγάζω φωτογραφίες απο ξενοδοχείο με το χαρτί με το όνομα του κατσαπλια, ακριβώς αφότου μου το ζήτησε?
Μαλάκα εχω λιώσει στο γέλιο με τις παρανοϊκές ζηλιαρες!
Είσαι τόσο αποτυχημένος άντρας που πιστεύεις οτι τέτοιες μουνάρες μπορείς να τις γαμήσεις μόνο με λεφτά!
Παρε και άλλη μια φωτογραφία απο τη "βιζιτα" απο το "ξενοδοχείο" που μένω!
Την έχω πάρει απο παντού εκατοντάδες φορές,ασε.
Εχω δώσει μια περιουσία.
Σκέψου σε τι χρεπι στον Κολωνό μένει ο κακομοίρης για να του φαίνεται ενα νορμαλ μοντέρνο σπίτι σαν ξενοδοχείο!
Messenger_creation_CC1C4DED-8DB5-4018-8E25-5326F94ADA24.jpeg

Μαλάκα ευχαριστώ το Θεό που δε με έκανε ανθρωπαριο σαν την teaserwoman.
Ένα κρυφοπουστα πανιβλακα περίγελο που τη βρίσκει με το Χύσε μέσα,που δεν του κάθεται ούτε χοντρή 100 κιλά.
Έχεις γαμήσει ποτέ γυναίκα χωρίς να πληρώσεις βρε αχρηστε?

Τελευταία τροποποίηση:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.814
Πόντοι
2.306
Πως γίνεται βρε μογγολο να ποσταρω φωτογραφίες από ξενοδοχείο με το ιδιο ξύλο με την κουζίνα μου?
Πως γίνεται ρε ΑΜΕΑ να βγάζω φωτογραφίες απο ξενοδοχείο με το χαρτί με το όνομα του κατσαπλια, ακριβώς αφότου μου το ζήτησε?
Είσαι τόσο αποτυχημένος άντρας που πιστεύεις οτι τέτοιες μουνάρες μπορείς να τις γαμήσεις μόνο με λεφτά!
Εχω δώσει μια περιουσία.
Σκέψου σε τι χρεπι στον Κολωνό μένει ο κακομοίρης!
Bla Talking GIF by ZDF Magazin Royale
Go On What GIF by ZDF heute-show
Talk Too Much Shut Up GIF
Blah Blah Blah Duck GIF by Isekai Meta

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
1

Ευτυχώς είσαι εντελώς καθυστερημένη και δεν μπορείς να αντιληφθείς την τραγικότητα της ύπαρξής σου, γιατί θα αυτοκτονούσες.
Σε σώζει η ηλιθιότητά σου.
Anyway τώρα που σας ταπωσα και σας ξεφτιλισα και τους δύο,μην κουραζουμε άλλο το νήμα.
Εδω μιλάμε για μπάλα.
Βλέπουμε όλοι σήμερα την Αεξαρα να μας κάνει υπερήφανους στην ευρώπη

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.304
Πόντοι
2.356
Τι καθυστερημένος παρανοϊκός αυνανας!
Ναι,θα πάρω μια χρονομηχανή και θα ζητήσω απο τις γκόμενες μου να κρατήσουν ενα κομμάτι χαρτί στο παρελθόν για να τις στείλω σε ενα ανώμαλο ψυχακι σε ενα μπουρδελοφορουμ.
Απολύτως φυσιολογικό και λογικό!
Από εκεί φαίνεται ότι δεν έχεις γαμήσει ποτέ χωρίς να πληρώσεις
Πάρε και το χαρτάκι και βάλτο στον πάτο σου μωρή ρόμπα!
IMG_20241128_152051.jpg
IMG_20241128_155532.jpg

IMG_20241128_155751.jpg
η "γκομενα" που ειναι οεο?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.304
Πόντοι
2.356
Εχω δώσει μια περιουσία.
Σκέψου σε τι χρεπι στον Κολωνό μένει ο κακομοίρης για να του φαίνεται ενα νορμαλ μοντέρνο σπίτι σαν ξενοδοχείο!

Μαλάκα ευχαριστώ το Θεό που δε με έκανε ανθρωπαριο σαν την teaserwoman.
Ένα κρυφοπουστα πανιβλακα περίγελο που τη βρίσκει με το Χύσε μέσα,που δεν του κάθεται ούτε χοντρή 100 κιλά.
Έχεις γαμήσει ποτέ γυναίκα χωρίς να πληρώσεις βρε αχρηστε?
ιδιες ατακες. ιδιες φωτογραφιες... η γκομενα αυτη παιζει να ηταν και προ κορωνα εκει μεσα στο χρεπι σου... γιατι φαινεται απο τοτε εχεις να αλλαξεις τα σεντονια...

αμα δε κρατησει η γκομενα το χαρτακι τυπε δε πιστευουμε τιποτα.... οποτε η τελειωσε η γκομενα η τελειωσαν τα μπικικινια...

αμα ειχες μουνι να πηδας εδω μεσα θα εγραφες?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.814
Πόντοι
2.306
ιδιες ατακες. ιδιες φωτογραφιες... η γκομενα αυτη παιζει να ηταν και προ κορωνα εκει μεσα στο χρεπι σου... γιατι φαινεται απο τοτε εχεις να αλλαξεις τα σεντονια...

αμα δε κρατησει η γκομενα το χαρτακι τυπε δε πιστευουμε τιποτα.... οποτε η τελειωσε η γκομενα η τελειωσαν τα μπικικινια...

H «γκομενα» του ειπε οτι αν δεν ξηγηθει δυο κατοσταρικα ουτε κωλοχαρτο δεν θα του κρατησει.
Ψαχνει για χαρτονια τωρα απο τους καδους με το τρικυκλο μεχρι το 2026 θα τα εχει μαζέψει, κανε λιγο υπομονη.:confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.304
Πόντοι
2.356
H «γκομενα» του ειπε οτι αν δεν ξηγηθει δυο κατοσταρικα ουτε κωλοχαρτο δεν θα του κρατησει.
Ψαχνει για χαρτονια τωρα απο τους καδους με το τρικυκλο μεχρι το 2026 θα τα εχει μαζέψει, κανε λιγο υπομονη.:confused:
τυπε μη τον απαξιεις. ισως καποτε μπορεσει να βασταξει προφιλ εδω μεσα περισσοτερο απο το να βασταξει γκομενα!!!

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.814
Πόντοι
2.306
τυπε μη τον απαξιεις. ισως καποτε μπορεσει να βασταξει προφιλ εδω μεσα περισσοτερο απο το να βασταξει γκομενα!!!
Τυπε μας εβαλε τη φωτογραφια της «γκομενας» που εμπαινε στο δωματιο αλλα δεν μας εβαλε τη φωτογραφια της δυο δευτερολεπτα αργοτερα οταν εφευγε τρεχοντας μολις ειδε ποιος ειναι απλωμενος σαν τραχανας στο κρεβατι:confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.304
Πόντοι
2.356
Τυπε μας εβαλε τη φωτογραφια της «γκομενας» που εμπαινε στο δωματιο αλλα δεν μας εβαλε τη φωτογραφια της δυο δευτερολεπτα αργοτερα οταν εφευγε τρεχοντας μολις ειδε ποιος ειναι απλωμενος σαν τραχανας στο κρεβατι:confused:
μην τον κανεις ετσι ρε δεν αξιζει να φυγει μονος του απο το σαη...

καλυτερα να φαει παλι ΒΑΝ να νιωθει "αδικημενος" ασχετα αν του τα ριχνουν οι φιλοι του οι γαυροι!!!!!

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
1

Δύο θλιβερές υπάρξεις,δυο αποτυχημένοι άντρες που δε γαμάνε ούτε την Τζόυς Ευείδη χωρίς να πληρώσουν, που θα πεθάνουν χωρίς να γαμήσουν έστω μια εμφανίσιμη κοπέλα, επειδή τους γουσταρε.

Λογικό να είστε τόσο προβληματικοι, κομπλεξικοι,παρανοϊκοι.

Λογικό να ζηλεύετε τον ανώτερο σας.

Λοιπόν οι φωτογραφίες δεν είναι πριν τον κοβιντ.

Είναι πρίν τους ολυμπιακούς του 2004,με το νοκια 3110 πήρα τις φωτογραφίες.
Κατσαπλια πως να στο εξηγήσω γιατί ποτέ δεν το εχεις ζήσει και ούτε πρόκειται.
Δεν είναι καλό να ζητάς απο γκόμενες να τις βγαζεις φωτογραφίες με χαρτιά για ψυχανωμαλους των μπουρδελοφορουμ.
Επίσης έβαλες απίστευτο αυτογκόλ.
Είσαι κάθε μέρα εδω μέσα 7 χρόνια και γράφεις.
Δηλαδή 7 χρόνια δεν έχεις χτυπήσει ούτε μια γκόμενα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου!
Όσον αφορά τον έτερο ψυχανωμαλο αυνανα teaserwoman.
Γιατί μόνο teasing μπορεί να κάνει σε μια γυναίκα αυτό το ανθρωπαριο,για οργασμό με την ψωλή του, ούτε λόγος.
Messenger_creation_404BF6AC-D6D4-4A43-A75E-D12764F40CD0.jpeg

IMG_20241128_152051.jpg

Η "γκόμενα" απο οτι φαίνεται επέστρεψε στο "δωμάτιο" μου:2funny::2funny:
Messenger_creation_0A5AFB1E-59D7-49C4-91F3-888B40EBB237.jpeg

IMG_20241128_155532.jpg

Και το "δωμάτιο" από ότι φαίνεται έχει το ίδιο ξύλινο πάτωμα με την κουζίνα.

Έχω βρει ξενοδοχείο που έβαλε τα ίδια ξύλινα πατώματα με το σπίτι μου.
Τι τραγελαφικά ψυχακια ρε μαλάκα!
Έβγαλα και το χαλί κοπέλα μου, γιατί σου χαλάει την αισθητική σου.

Μια σικατη πουστρα σαν εσένα πρέπει να ανοίξει νήμα για το πως να διακοσμούμε την κουζίνα,να μας διαφωτίσει.
Μαλακές μου εχετε χαρίσει τέτοιο γέλιο αυτές τις μέρες!
Να είστε καλά!

Εσείς ρε παιδιά έχετε καμία φωτογραφία από κανένα καλό μουνί που γαμησατε?
Και πριν τον κοβιντ και πριν το 2004 και πριν την είσοδο στην ΕΟΚ.

Τελευταία τροποποίηση:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.814
Πόντοι
2.306
Δύο θλιβερές υπάρξεις,δυο αποτυχημένοι άντρες που δε γαμάνε ούτε την Τζόυς Ευείδη χωρίς να πληρώσουν, που θα πεθάνουν χωρίς να γαμήσουν έστω μια εμφανίσιμη κοπέλα, επειδή τους γουσταρε.

Δεν είναι καλό να ζητάς απο γκόμενες να τις βγαζεις φωτογραφίες με χαρτιά για ψυχανωμαλους των μπουρδελοφορουμ.

Γιατί μόνο teasing μπορεί να κάνει σε μια γυναίκα αυτό το ανθρωπαριο,για οργασμό με την ψωλή του, ούτε λόγος.

IMG_20241128_152051.jpg

IMG_20241128_155532.jpg

Μια σικατη πουστρα σαν εσένα πρέπει να ανοίξει νήμα για το πως να διακοσμούμε την κουζίνα,να μας διαφωτίσει.
Να είστε καλά!

υστερικη ψυχανωμαλε και εξαμβλωματικα ασχημε Μαρκο ( να μαθεις και κανενα ελληνικο τουβλο),

εισαι καλο και υπακουο πουτανακι, εβγαλες το κιλιμι μολις ο κιτρινομαυρος αφεντης σου σε διεταξε. Αυτο ειναι υπερ σου, αν και τωρα θα ποναν τα γονατακια σου οταν πεφτεις στα τεσσερα για να ικανοποιησεις.:2funny::2funny:
ασε τις πολλες κουβεντες, κοψε καμμια πατατα και βαλτην εκει να γινεται στη φριτεζα του εικοσαρικου που εχεις ατη κουζινα (προσεχε μη παθεις καμμια ηλεκτροπληξια και σε χασουμε), για να περασουμε με τον φιλο Κατσαπλια να τσιμπησουμε.
@kachaplias εχεις καμμια παραγγελια για το πουτανακι Μαρκος εδω?
Μετα θα σε αφησουμε να μας δειξεις φωτογραφιες απο τις βιζιτες που εφερες σπιτι και ανακαλυψαν την τρομερη αληθεια για σενα.

Dougie Payne Gestures GIF by Travis

• Χαχα
Αντιδράσεις: Trump7

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
1
υστερικη ψυχανωμαλε και εξαμβλωματικα ασχημε Μαρκο ( να μαθεις και κανενα ελληνικο τουβλο),

εισαι καλο και υπακουο πουτανακι, εβγαλες το κιλιμι μολις ο κιτρινομαυρος αφεντης σου σε διεταξε. Αυτο ειναι υπερ σου, αν και τωρα θα ποναν τα γονατακια σου οταν πεφτεις στα τεσσερα για να ικανοποιησεις.:2funny::2funny:
ασε τις πολλες κουβεντες, κοψε καμμια πατατα και βαλτην εκει να γινεται στη φριτεζα του εικοσαρικου που εχεις ατη κουζινα (προσεχε μη παθεις καμμια ηλεκτροπληξια και σε χασουμε), για να περασουμε με τον φιλο Κατσαπλια να τσιμπησουμε.
@kachaplias εχεις καμμια παραγγελια για το πουτανακι Μαρκος εδω?
Μετα θα σε αφησουμε να μας δειξεις φωτογραφιες απο τις βιζιτες που εφερες σπιτι και ανακαλυψαν την τρομερη αληθεια για σενα.

Dougie Payne Gestures GIF by Travis
Το ξενοδοχείο έγινε σπίτι μου τώρα?
10 ευρώ η φριτεζα,20 η aeg κουζινα,15 το Bosch πλυντήριο πιάτων και το χαλί δώρο.
Και οι δύο που ποσταρα βίζιτες, έχω δώσει μια περιουσία.
Περιμένω απο εσένα να ποσταρεις τις γκόμενες σου και τη σπιταρονα που μένεις.
Φαντάζομαι τα πανέμορφα νεαρά μουνια που σκιζεις μέσα στην έπαυλη σου!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.304
Πόντοι
2.356

IMG_20241128_152051.jpg

IMG_20241128_155532.jpg

Να είστε καλά!

τυπε για αρχη παρε καμια καλη τηλεοραση της προκοπης! σταματα να βλεπεις σκαι. παρε ενα μποξακι να βλεπεις τιποτα μεσω ιντερνετ αφου δεν εχεις λεφτα να παρεις εστω μια σμαρτ και ας ειναι και μαπα μαρκα. βαλε πλακακια στο πατωμα σου που τριζει. ξεκινα να πινεις κανα πιο πρεμιουμ ποτακι. φτιαξε και καμια βενταλια απο χρημα και ισως και εσυ καποτε ριξεις καμια γκομενα απο το στατους σου και μονο... για αρχη βγες απο το βουρκο που κυλιεσαι σαν το γουρουνι και ισως καποτε αξιωθεις να κοιταξεις τον ηλιο στα ματια

Συνημμένα

• 462563212_572007708809306_8141404132022121573_n.jpg
    462563212_572007708809306_8141404132022121573_n.jpg
    138 KB · Εμφανίσεις: 4
  • Χαχα

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
1
τυπε για αρχη παρε καμια καλη τηλεοραση της προκοπης! σταματα να βλεπεις σκαι. παρε ενα μποξακι να βλεπεις τιποτα μεσω ιντερνετ αφου δεν εχεις λεφτα να παρεις εστω μια σμαρτ και ας ειναι και μαπα μαρκα. βαλε πλακακια στο πατωμα σου που τριζει. ξεκινα να πινεις κανα πιο πρεμιουμ ποτακι. φτιαξε και καμια βενταλια απο χρημα και ισως και εσυ καποτε ριξεις καμια γκομενα απο το στατους σου και μονο... για αρχη βγες απο το βουρκο που κυλιεσαι σαν το γουρουνι και ισως καποτε αξιωθεις να κοιταξεις τον ηλιο στα ματια
Ρε τα είπαμε εγώ μένω σε μια πολύ μικρή μονοκατοικία με σάπια ξυλα στο πάτωμα δίπλα στη χωματερή στα Λιόσια.
Δεν έχω λεφτά για τίποτα, αλλά παίρνω κάργα βίζιτες σπίτι
Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες ερωτικές συμβουλές που μου δίνεις.
Έχεις χτυπήσει άπειρες μουνάρες στη ζωή σου και έχεις εμπειρία.
Είσαι Δον Ζουάν
Περιμένω τη βίλα που μένεις και τα τούμπανα που γαμας εκει σε φωτογραφίες.
Είμαι σίγουρος ότι είναι άπειρα
:2funny::2funny::2funny::2funny:
Τι γέλιο ρε μαλακες με εσάς τους δύο!
Να είστε πάντα καλά

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.304
Πόντοι
2.356
Ρε τα είπαμε εγώ μένω σε μια πολύ μικρή μονοκατοικία με σάπια ξυλα στο πάτωμα δίπλα στη χωματερή στα Λιόσια.
Δεν έχω λεφτά για τίποτα, αλλά παίρνω κάργα βίζιτες σπίτι
Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες ερωτικές συμβουλές που μου δίνεις.
Έχεις χτυπήσει άπειρες μουνάρες στη ζωή σου και έχεις εμπειρία.
Είσαι Δον Ζουάν
Περιμένω τη βίλα που μένεις και τα τούμπανα που γαμας εκει σε φωτογραφίες.
Είμαι σίγουρος ότι είναι άπειρα
:2funny::2funny::2funny::2funny:
Τι γέλιο ρε μαλακες με εσάς τους δύο!
Να είστε πάντα καλά
δε μπορω να στο κανω αυτο τυπε γιατι τοτε δε θα γινεις ποτε καλα στη ζωη σου απο το φθονο.... μπορεις απλα να υποθετεις οτι για καθε χαρτι που βλεπεις πανω μπορω να εχω 3 πιπινακια να μου γλυφουν τα παπαρια ολο το βραδυ ενω εσυ δεν μπορεις να τον παιξεις ουτε με τσοντα στο αλτερ! μαλλον περιμενεις τα πρωινα να δεις καμια τσιμτσιλη και λοιπες πατσαβουρες στο γυαλι...

φαε εσυ τα περισσευματα! και ηλπιζε οτι δεν εχουμε θωπευσει το κοριτσι σου. γιατι τα δικα μας εσυ σιγουρα δε τα εχεις αγγιξει ουτε με τα ματια...

• Χαχα

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
1
δε μπορω να στο κανω αυτο τυπε γιατι τοτε δε θα γινεις ποτε καλα στη ζωη σου απο το φθονο.... μπορεις απλα να υποθετεις οτι για καθε χαρτι που βλεπεις πανω μπορω να εχω 3 πιπινακια να μου γλυφουν τα παπαρια ολο το βραδυ ενω εσυ δεν μπορεις να τον παιξεις ουτε με τσοντα στο αλτερ! μαλλον περιμενεις τα πρωινα να δεις καμια τσιμτσιλη και λοιπες πατσαβουρες στο γυαλι...

φαε εσυ τα περισσευματα! και ηλπιζε οτι δεν εχουμε θωπευσει το κοριτσι σου. γιατι τα δικα μας εσυ σιγουρα δε τα εχεις αγγιξει ουτε με τα ματια...
Σε ζηλεύω τρομερα μεγιστε γαμιά!
Είμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή έχεις ενα χαρέμι να σε υπηρετεί!
Είσαι τρομερα ερωτευσιμος.
Μπροστά σου είμαστε ενα τίποτα.
Είμαι σίγουρος ότι οι μουναρες γκόμενες μου, Ε σόρρυ οι βίζιτες που ποσταρα απο το σπίτι μου εννοώ,θα με παρατούσαν με το που θα σε έβλεπαν.
Σκύβω με σεβασμό το κεφάλι στο Σπαλιαρα του bou!
Σε ευχαριστώ που δε μου στέλνεις τα άπειρα μουνια που έχουν πέσει θύματα της γοητείας σου για να μη μου δημιουργήσεις κομπλεξ κατωτερότητας

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.304
Πόντοι
2.356
Σε ζηλεύω τρομερα μεγιστε γαμιά!
Είμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή έχεις ενα χαρέμι να σε υπηρετεί!
Είσαι τρομερα ερωτευσιμος.
Μπροστά σου είμαστε ενα τίποτα.
Είμαι σίγουρος ότι οι μουναρες γκόμενες μου, Ε σόρρυ οι βίζιτες που ποσταρα απο το σπίτι μου εννοώ,θα με παρατούσαν με το που θα σε έβλεπαν.
Σκύβω με σεβασμό το κεφάλι στο Σπαλιαρα του bou!
Σε ευχαριστώ που δε μου στέλνεις τα άπειρα μουνια που έχουν πέσει θύματα της γοητείας σου για να μη μου δημιουργήσεις κομπλεξ κατωτερότητας
ετσι ειναι τι να κανουμε...
μεινε εσυ με το μιλκο καπ για παρηγορια στη ζωη σου...

• Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom