dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Η δικια μας ειναι ιδια με τοτε... Μα ακριβως ιδια λεμε.
φρεσκα κουλουρια βλεπω απο το 2019
δες τα φετινα
Η δικια μας ειναι ιδια με τοτε... Μα ακριβως ιδια λεμε.
Για φανελες μιλησες και στο συγκεκριμενο θέμα σου απαντησα. Κωλοτουμπα παλι; Φρεσκα τα θελεις; Για χρωμα αιματος μιλησες επισης πιο πανω. Αυτο το χρωμα αιματος σου κανει; Ειναι παρθενιας. Αφου θες και φρεσκα κουλουρια.φρεσκα κουλουρια βλεπω απο το 2019
δες τα φετινα
Για φανελες μιλησες και στο συγκεκριμενο θέμα σου απαντησα. Κωλοτουμπα παλι; Φρεσκα τα θελεις; Για χρωμα αιματος μιλησες επισης πιο πανω. Αυτο το χρωμα αιματος σου κανει; Ειναι παρθενιας. Αφου θες και φρεσκα κουλουρια.
Παλι κωλοτουμπα γιατι δεν εχεις τι να απαντησεις ρε φουκαρα. Η πλακα ειναι οτι μπηκες μεσα, διαβασες την απαντηση που σου εκανα και εκανες κανα μισαωρο και βαλε να απαντησεις. Αστο... ξερω. Εχεις και προσωπικη ζωη μωρε.εγω απαντησα στο οτι η φανελα μας εχει το κιτρινο της μουσταρδας που δεν ηταν μνμ για φανελες. βεβαια ο ραοπαο ειναι αμπελαλε εδω και χρονια αλλα οκ
το πιο φρεσκο κουλουρι παντως ειναι το πρωταθλαημα μεχρι το επομενα του αυγουστο με τα προκτιματικα της ευρωπης
Παλι κωλοτουμπα γιατι δνε εχεις τι να απανατησεις ρε φουκαρα. Η πλακα ειναι οτι μπηκες μεσα, διαβασες την απαντηση που σου εκανα και εκανες κανα μισαωρο και βαλε να απαντησεις. Αστο... ξερω. Εχεις και προσωπικη ζωη μωρε.
Και στο ξεπαρθενιασμα που σας καναμε με πιασμενο διαιτητη παιξατε παλι. Αλλα παλι σας στησαμε και σας τον ματωσαμε τον κωλαρινο σας
Εντάξει, συγγνώμη. Είχα την εντύπωση ότι μιλαω με παιδι αλλά τωρα το επιβεβαίωσα.παιζω Diablo 4
τον ήθελε η Νότιγχαμ διαβάζω, άρα ξέρουμε όλοι που θα ερχόταν μετά...Καλορίζικος!!!!!!
Μπήκε καλά ο μήνας!
Καλό μήνα σε όλους αεκτζήδες και μη!
Εντάξει, συγγνώμη. Είχα την εντύπωση ότι μιλαω με παιδι αλλά τωρα το επιβεβαίωσα.
Συμπαθαμε.
Δεν ξέρω για τελικό αλλά βλέπω διάθεση να πάρει του Αλμέιδα ότι θέλει. Όχι μόνο τον Πινέδα. Εγώ θα ήθελα και ένα δέκαρι και ένα δεξί Μπακ και να πουληθεί ο Ρότα αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες.
Θα αργήσει αυτή η μεταγραφή αν γίνει.αντε ρε παιδια τι θα γινει με τον παλμα πιστευω θα τον φερει ο τιγρης δεν νομιζω να πηγε χαμενο το τραπεζι με τον καρυπιδη
Κόψε το κρακΦέτος πάμε για τελικό σε ευρωπαϊκό δεν ξέρω τον αντίπαλο ακόμα ....εεε ρε γλέντια φέτος
Αρχισες απο τωρα τις κωλοτουμπες, Αιολε; Τσου λου τελικο εβλεπες πριν..πάμε για τελικό δεν ξέρω σε ποιο ευρωπαϊκό κύπελλο και πάλι νταμπλ....
Κρακ και καπακι αυνανισμος. Πολυ κακος συνδυασμος.Κόψε το κρακ