DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
θα πήδηξες παλιοπαπάρι καμμιά ταράτσα
καλο!!!!!!θα πήδηξες παλιοπαπάρι καμμιά ταράτσα
και εγώ κάτι Πολωνέζες πηδάω τελευταία και όλες βαζέλες είναι λόγο Βαζέχα.εγω εχω ξεκινησει απο σημερα και πηδαω μια βαζελου...
Δεν είναι αυτή η ταράτσα σιγά στην τουμπα μην είχα τέτοια ταρατσαα ναι!!! το θυμαμε φιλε μου..(αληθεια θες να γινουμε φιλοι..?)
[size=4pt]αν ειναι η ταρατσα σου μπραβο!!απλα γαμαει!![/size]
συμφωνω!!!Τελικά θα τα δούμε ¨καί θα τα ακούσουμε ολα φέτος.Αφού συμφωνούν καί οι δύο οτι η διαιτησία επηρέασε τό αποτέλεσμα ας ζητήσουν επανάληψη τού αγώνα. Στήν σουπερλίγκα δέν νομίζω να διαφωνήσει κανείς. Σέ διαφορετική περίπτωση καί οι δύο απλώς φωνάζουν γιά να εχουν καλυτερη αντιμετώπιση στούς επόμενους αγώνες
και αυτά τα παλικάρια που κάνουν δηλώσεις για τον Ντέμη γιατί δεν σκίζονται και για την φάση πολύ πριν το πέναλτι του Ηρακλή που ο παίκτης της ΑΕΚ μπήκε καθαρά στην περιοχή του Η και τον σφύριξαν οφ σάιτ? εκεί αν γινόταν το 0-2 θα μίλαγαν τώρα για το πέναλτι?Είσαι βλαξ ρε...
Ο Ντέμης είπε ότι ο Ηρακλης αδικήθηκε από την διαιτησία.
Αυτγά για όσους είαπν ότι τώρα δεν βγαίνει ο Ντέμης να πει περί διαιτησίας
ρεεεεε.δεν είπαμε απο τετάρτη....δευτέρα σήμερα..τι διάολο προθέρμανση κάνουμε?....και σε σένα μάκια μαζί με το άλλο το αρχ....τον alfa που θα σας χιλιοχύσω τη μούρη με φλόκια κ άλλα συναφή κ θα φάτε κ πίκραααααααααα παρόλο που δεν γαμάω στράκια παρά μόνο τη Νανά
θα σου στείλω την πρώην σου την ΑΕΚτσού να σου τα χώσει.ρεεεεε.δεν είπαμε απο τετάρτη....δευτέρα σήμερα..τι διάολο προθέρμανση κάνουμε?....
και σε σένα μάκια μαζί με το άλλο το αρχ....τον alfa που θα σας χιλιοχύσω τη μούρη με φλόκια κ άλλα συναφή κ θα φάτε κ πίκραααααααααα παρόλο που δεν γαμάω στράκια παρά μόνο τη Νανά
ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ?...απαρτια βλεπω σημερα.ολη η παλιοπαρεα εδω.alfa μην ανησυχεις κανεις οπαδος απτους τρεις του ποκ δε πιστευει στην ομαδα του ετσι οπως ειναι και οι τρεις για το πουτσο.απλα καποιος πρεπει να το παρει.
το πρωτάθλημα της πούτσας είναι αυτό τελικά.απαρτια βλεπω σημερα.ολη η παλιοπαρεα εδω.alfa μην ανησυχεις κανεις οπαδος απτους τρεις του ποκ δε πιστευει στην ομαδα του ετσι οπως ειναι και οι τρεις για το πουτσο.απλα καποιος πρεπει να το παρει.
μακαρι να το επαιρνε ο ατρομητος να ησυχαζαμε ολοι.εσυ κερδισες το φλουρι δε πιστευω να θες να κερδισεις και το ματς τη κυριακη?ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ?...