Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ενα Λεπτο φιλε....
αν εισαι Δικαιος και αντικειμενικος κοιτα τα ποσταρισματα μου!!!σημερα!!
ΔΕΝ ΕΙΠΑ τιποτα!!
ΡΩτησα να μου πουν Γνωμη για την διαιτησια εχθες και εγινε της πουτανας@!!
κοιτα τα και πες αλλα ΔΙΚΑΙΑ!!!

Μιλάω για την γενική εικόνα όσο καιρό διαβάζω το site. Δεν θα έκρινα κάποιον από το μια μέρα μόνο......αφού δεν την παλεύετε να μην πικάρετε τους άλλους οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και για οποιδήποτε θέμα, για απορείς που σου την έπεσαν? Κάποια στιγμή πόσταρα κάποιες ειδήσεις στο θέμα σας και πετάχτηκε ένα @@ να με κοροϊδέψει επειδή δεν είμαι γαύρος......αφού λοιπόν θέλετε μόνο ολυμπιακάρες στο θέμα σας ΜΗΝ ποστάρετε στα άλλα τότε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Χριστόφορος πήρε την απάντηση του στην ερώτηση περι διαιτησίας χθες στο ματς της ΑΕΚ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ.όταν μιλάνε ανθρώπινα,κάτι που κάνουν σπάνια,απαντάμε κ ανθρωπινα.Και επειδή δεν του άρεσε συνέχιζε να μαςρωτάει κ να μας ζαλίζει τον έρωτα μέχρι να τον ικανοιποιησουμε.Επέιδή έβλεπα που το πήγαινε επίτηδες τα άκουσε.Και αν θέλει να έχει πιο πολιτισμένες απάντησεις-κανονικά πολιτισμένες ήταν δεν τον έβρισε κανείς όπως κάνουν στο εμετικό ακόμα κ τώρ δίχως να έχουμε μπει να γράψουμε-ας κάνει την κριτική της ομάδας του κ της διαιτησίας στα ματς του γαύρου κ μετά να ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΑΚΥΡΟΥς ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΟΠΑΔΙΣΚΟΥΣ που θέλυον μόνο να ακούνε ΝΑΙ.κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο κατι τέτοιοι ας μιλήσουμε επιτέλους για μπάλλα

Και Νίκο θα πάω σημερα να δω το έργο κ αύριο θα σου πω αν μου άρεσε.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μιλάω για την γενική εικόνα όσο καιρό διαβάζω το site. Δεν θα έκρινα κάποιον από το μια μέρα μόνο......αφού δεν την παλεύετε να μην πικάρετε τους άλλους οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και για οποιδήποτε θέμα, για απορείς που σου την έπεσαν? Κάποια στιγμή πόσταρα κάποιες ειδήσεις στο θέμα σας και πετάχτηκε ένα @@ να με κοροϊδέψει επειδή δεν είμαι γαύρος......αφού λοιπόν θέλετε μόνο ολυμπιακάρες στο θέμα σας ΜΗΝ ποστάρετε στα άλλα τότε.
Δηλαδή τι πόσταρες και ποιός σε κοροϊδεψε??
Και ποιοί είμαστε εμείς να θέλουμε συγκεκριμένα άτομα σε ενα θρεντ, δικό μας είναι το μαγαζί??

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δηλαδή τι πόσταρες και ποιός σε κοροϊδεψε??
Και ποιοί είμαστε εμείς να θέλουμε συγκεκριμένα άτομα σε ενα θρεντ, δικό μας είναι το μαγαζί??

Σύντεκνε τέλος από μένα......αρκετά ασχολήθηκα, πραγματικά. Καλύτερα ας ασχοληθώ με ένα Linksys WAG300N που δεν παίζει!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΝΑ ΡΜ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΜΕ ευθείες απειλές από κάποιον θεό ή μαλλον μαλάκα:

καλημερα πουτανιτσα του σαιτ,δηθεν αντικειμενικη κοτα.

εγω ειμαι ο μακλειν κ γραφω καμια φορα κ απ'το νικνειμ του κουμπαρου μου δλδ με τον ελβις7.

φροντισε να το καταλαβεις.οκ μαλακακο ? αν θες φυσικα γνωριζομαστε απο κοντα,εγω,εσυ κ ο κουμπαρος μου για να λυθουν ολες σου οι αποριες.

αντε κλαψε στο θρεντ της καριολας σου,ξερεις:της δικεφαλης τουρκικης πουτανας κ ασε τον μακλειν ησυχο.εγω δεν σε πιανω στο στομα μου κ φροντισε να μην το κανεις κ εσυ.
τοσο καιρο που εισαι ηρεμη δεν σου εφτασε κ δεν ηταν καλα ? ντε κ καλα θες να ακους τα δικα σου ? γιατι ? εισαι βλακας προφανως.δεν ειπες οτι δεν μιλας με ατομα σαν κ εμενα που σχολιαζω νεκρους ? αντε ψοφα μαλακα κ κανε μας τη χαρη.

αντε γεια καραγκιοζακο κ ελπιζω να βαλεις μυαλο ή να δεχτεις την προσκληση μας για γνωριμια κ μετα θα μπορεις να γραφεις οτι θελεις.σε περιμενουμε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι έγιναν οι κατάλληλες αναφορές στους διαχειριστές για τα εις βάρος μου απειλητικά μηνύματα

Επισκέπτης
εγω ειμαι ο μακλειν κ γραφω καμια φορα κ απ'το νικνειμ του κουμπαρου μου δλδ με τον ελβις7.

Μιλάμε για άτομο που επικροτεί το εμπόριο ναρκωτικων και πάνω στην συζήτηση μου είπε δεν μιλάω με βούλγαρους γιατί σκότωσαν τον παππου μου οι βούλγαροι,όταν όλοι βλέπουμε τέτοιο άτομο που δεν είναι και ο μόνος σε κάποιο συγκεκριμένο thread που όλος τυχαίος οι 3-4 που προκαλούν σε αυτό το site γράφουν κατά βάση σε εκείνο το thread και επίσης όταν κάποιοι πιο ήρεμοι επικαλούνται αυτά τα άτομα ελλείψη επιχειρημάτων είναι πραγματικά θλιβερο! Είπα πιο πριν ο καθένας κρίνεται απο αυτά που γράφει όλοι έχουμε συμπάθειες και αντιπαθειες σε αυτο το forum δεν γίνεται να γουστάρουν όλοι όλους, το τι στάση θα κρατήσουν οι υπευθυνοι του site πλέον μου είναι αδιάφορο αν και κατά την γνώμη μου τέτοια μέλη θα έπρεπε να διαγράφονται και όταν κάνουν νέους λογαριασμούς θα πρέπει να διαγράφονται εκ νεου και δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις αν κάποιος νέος χρήστης είναι το ίδιο άτομο που έγραφε με άλλο nick στο παρελθον, την ίδια απαίτηση διαγραφής των εν λόγω μελών θα έπρεπε να ζητουν και κάποια μέλη που είναι ομοθρησκοι όπως λένε, καλός ο χουλιαμας αλλά υπάρχουν και κάποια όρια τα οποία έχουν ξεπεραστεί εδω και καιρό με αποκορύφωμα την απείλη μέσω πμ που έστειλε το συγκεκριμένο μέλος!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βγαλτε ανακοινωση ρε αδικημενοι.....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Σας τρώει κάτι ρε?????????? Μπα μάλλον μυρίζει ;)

Επισκέπτης
Μιλάμε για άτομο που επικροτεί το εμπόριο ναρκωτικων και πάνω στην συζήτηση μου είπε δεν μιλάω με βούλγαρους γιατί σκότωσαν τον παππου μου οι βούλγαροι,όταν όλοι βλέπουμε τέτοιο άτομο που δεν είναι και ο μόνος σε κάποιο συγκεκριμένο thread που όλος τυχαίος οι 3-4 που προκαλούν σε αυτό το site γράφουν κατά βάση σε εκείνο το thread και επίσης όταν κάποιοι πιο ήρεμοι επικαλούνται αυτά τα άτομα ελλείψη επιχειρημάτων είναι πραγματικά θλιβερο! Είπα πιο πριν ο καθένας κρίνεται απο αυτά που γράφει όλοι έχουμε συμπάθειες και αντιπαθειες σε αυτο το forum δεν γίνεται να γουστάρουν όλοι όλους, το τι στάση θα κρατήσουν οι υπευθυνοι του site πλέον μου είναι αδιάφορο αν και κατά την γνώμη μου τέτοια μέλη θα έπρεπε να διαγράφονται και όταν κάνουν νέους λογαριασμούς θα πρέπει να διαγράφονται εκ νεου και δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις αν κάποιος νέος χρήστης είναι το ίδιο άτομο που έγραφε με άλλο nick στο παρελθον, την ίδια απαίτηση διαγραφής των εν λόγω μελών θα έπρεπε να ζητουν και κάποια μέλη που είναι ομοθρησκοι όπως λένε, καλός ο χουλιαμας αλλά υπάρχουν και κάποια όρια τα οποία έχουν ξεπεραστεί εδω και καιρό με αποκορύφωμα την απείλη μέσω πμ που έστειλε το συγκεκριμένο μέλος!!!
εγω εχω να πω οτι πρεπει να προσεχει γιατι μπορει καποια στιγμη να γνωρισει καποιον απο εδω μεσα και να αποκτησει προβλημα.....
οποιος και να εστειλε αυτο το μηνυμα στον σκοτεινο

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σύντεκνε τέλος από μένα......αρκετά ασχολήθηκα, πραγματικά. Καλύτερα ας ασχοληθώ με ένα Linksys WAG300N που δεν παίζει!!!!
Eγω εγραψα αυτό….

Καλημερα
Για την διαιτησια του Αγωνα Ηρακλης-αεκ δεν κανετε κανενα σχολιο?

Και μου απαντησαν αυτό….

Αψογη.Έπρεπε να είχαν μείνει κ με 10 παίχτε οι του Ηρακλή στην φάση απώθησης του Μπούρμπου.
Στην φάση των 2 πέναλντι δεν υπήρχε τίποτα αντικειμενικά αλλά ήταν από τα πέναλντι που δίνονται στον Ολυμπιακό με κλειστά μάτια όταν γίνονται τέτοιες φάσεις υπέρ του.

ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ ΑΥΤΟ….
Ναι τα διαβασα!
σχολια δεν ειδα ....
πχ καλη, κακη, μετρια, ...Στημενη...,Ανθρωπινα λαθη.....
ξερεις αυτα που λεμε μετα τους Αγωνες!
Και μου απαντησαν αυτά…..

1.
Επίσης ήθελα να τονίσω το πα΄θος αυτού του τσογλαναρά του Μαυρογενίδη να κερδίσει την ΑΕΚ κα΄τι που δεν το είδα σε προηγούμενα ματς της ομάδας του με τον γάυρο.Την πήρε το κωλόπαιδο την απαάντηση του στο γήπεδο.
2.
.....xm....
επρεπε να βγει ο ζηκος να ξαναπει οτι ειναι χεσμενος ο διαιτητης!!!
να ξαναφαει ΑΛΛΕΣ δυο αγωνιστικες!!!
3.
Να σαι καλά κ να περνάς να λέμε κ καμμιά καλημέρα.
Και όταν είσαι ευαίσθητος με την διαιτησία των άλλων ομάδων...δες πρωτα την τεράστια καμπούρα σου που θ μας κάνεις κ υποδείξεις.
4.
βλεπεις κανενα σχολιο....?
5.
βλεπεις κανενα σχολιο....?
λες βλακειες.....αναφερεις φρασεις του σκοτεινου σε απαντηση που αναφερετε σε δικια μου ερωτηση..
καλυτερα να μην ποσταρεις εδω!!
ΔΕΝ εισαι ευπροσδεκτος(απο εμενα τουλαχιστον..)
αμα παρολα αυτα θες να ποσταρεις κανε το ειναι δικαιωμα σου...
6.
Χριστόφορε δεν σε είδα φέτος με τόσο παθος να μας λες για τις διαιτησίες σας;;;;Σε πείραξε τόσο πολύ που κέρδισε η ΑΕΚ;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ Κ συνεχίζουμε.

Βγες να πεις τώρα για το κοντό λαμγιο που του το έκανε δώρο το ματς ο Ρέμμος για να μείνει ζωντανή η ΑΕΚ ώστε να κάνουν του χρόνου σχήμα οι Ρέμος -U2-k η βλαχοτραγουδιάρα

Αν νομιζεις Sony ότι καλα απαντησαν τοτε….Αυτοματως μπηκες στην ιδια κατηγορια…..
Βεβαια οι Ολυμπιακοι που γραφουν στο Θρεντ είναι καφροι και οι αεκτζηδες αγγελοι….

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ευχαριστώ τότε, αλλά δεν είμαι λάτρης του ψαριού και το βαριέμαι το ψάρεμα.
Συνεχίστε την φαγωμάρα μόνοι σας.

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Kοινή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας με αιτία τα σφυρίγματα του Αναστάσιου Κάκου στη μεταξύ τους αναμέτρηση την Κυριακή στο «Καυταντζόγλειο» εξέδωσαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ και Ηρακλής. Για σοβαρά διαιτητικά σφάλματα που ίσως να επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα και μετέτρεψαν τον Κερκυραίο ρέφερι σε αρνητικό πρωταγωνιστή της συνάντησης κάνουν λόγω οι δύο διοικήσεις. «Είναι κρίμα οι προσπάθειες των παικτών να πηγαίνουν χαμένες ή να αμαυρώνονται από την ανεπάρκεια ή την ανικανότητα των ‘αρχόντων’ της αναμέτρησης… Η διαιτησία έχει μετατραπεί σε μέρος – και ίσως το μεγαλύτερο – του προβλήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει: «Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από τις όποιες αντιξοότητες προκύπτουν, είτε τυχαία, είτε όχι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την Κυριακή το απόγευμα διεξήχθη στο «Καυτανζόγλειο Στάδιο» ο αγώνας μεταξύ των ομάδων μας, στo πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague. Δυστυχώς, το παιχνίδι αυτό δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον κανόνα των περισσοτέρων αγώνων του φετινού πρωταθλήματος. Σημαδεύτηκε από σοβαρά διαιτητικά σφάλματα που επηρέασαν την εξέλιξή του, αν όχι το τελικό αποτέλεσμα και μετέτρεψαν τον κ. Κάκο με τις αποφάσεις και την εν γένει συμπεριφορά του εντός του γηπέδου, σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης .

Από το ξεκίνημα της περιόδου οι ομάδες μας έχουν σε όλους τους τόνους διακηρύξει την επιθυμία και τη βούλησή τους για ένα πρωτάθλημα που θα διεξάγεται επί ίσοις όροις και μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Κοινή πεποίθηση μας είναι ότι αυτοί που δικαιούνται της προσοχής των φιλάθλων είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο γήπεδο και μόνο αυτοί. Είναι κρίμα οι προσπάθειες τους να πηγαίνουν χαμένες ή να αμαυρώνονται από την ανεπάρκεια ή την ανικανότητα των «αρχόντων» της αναμέτρησης .

Η παρατεινόμενη και συνεχής συζήτηση για την διαιτησία δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε αδικαιολόγητη. Δυστυχώς, η ελληνική διαιτησία από μέρος του παιχνιδιού έχει μετατραπεί σε μέρος – και ίσως το μεγαλύτερο – του προβλήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι ομάδες μας ανήκουν σε ένα Συνεταιρισμό που ξεκίνησε με στόχο και όραμα να αλλάξει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κόσμου και να το αναβαθμίσει ως προϊόν. Από την πλευρά μας δεν πρόκειται να σταματήσουμε να επιδιώκουμε ένα καλύτερο, πιο ανταγωνιστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα . Πιστεύουμε ειλικρινά ότι οι πρωτοβουλίες μας για την επίτευξη του στόχου αυτού αλλά και οι ευθύνες ανήκουν πρωτίστως σε εμάς . Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από τις όποιες αντιξοότητες προκύπτουν, είτε τυχαία, είτε όχι».

Y.Γ: Θα κάνει ένσταση για την ιστορία του ο Ολυμπιακός;

Επισκέπτης
Τί είπε ο Σκορδας πριν λίγο καιρό? Όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια!
Αυτή η φράση περικλείει όλη την αλήθεια για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ όλοι μας, μαλώνουμε για τις αδικίες μεταξύ μας και έχουμε ασελγήσει όλοι μας χρόνια τώρα πάνω στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουμε καταστρέψει ομάδες μικρές που προσπαθούσαν με ιδρώτα και αίμα να αναρριχηθούμε στον αθλητισμό και έχουμε το θράσος να λέμε για αδικίες! Στά παπάρια μου αν κέρδίσει η ΑΕΚ, χάνουμε θα στεναχωρηθώ για 1 ώρα και συνεχίζω την ζωή, βρίσανε τον Ντέμη? Πάλι στα παπάρια μου πρόβλημα του είναι δεν έβρισαν εμένα!!! Γαμώ το ποδόσφαιρο μου μέσα που υπάρχουν επαγγελματίες οπαδοί που δεν υπολογίζουν τίποτα ούτε ζωες ούτε περιουσίες γιατί έβρισες την κάλτσα του Τοροσίδη τα κορδόνια του Καραγκούνη και τα παπούτσια του Ριβάλντο!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΝΑ ΡΜ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΜΕ ευθείες απειλές από κάποιον θεό ή μαλλον μαλάκα:

καλημερα πουτανιτσα του σαιτ,δηθεν αντικειμενικη κοτα.

φροντισε να το καταλαβεις.οκ μαλακακο ? αν θες φυσικα γνωριζομαστε απο κοντα,εγω,εσυ κ ο κουμπαρος μου για να λυθουν ολες σου οι αποριες.

αντε κλαψε στο θρεντ της καριολας σου,ξερεις:της δικεφαλης τουρκικης πουτανας κ ασε τον μακλειν ησυχο.εγω δεν σε πιανω στο στομα μου κ φροντισε να μην το κανεις κ εσυ.
τοσο καιρο που εισαι ηρεμη δεν σου εφτασε κ δεν ηταν καλα ? ντε κ καλα θες να ακους τα δικα σου ? γιατι ? εισαι βλακας προφανως.δεν ειπες οτι δεν μιλας με ατομα σαν κ εμενα που σχολιαζω νεκρους ? αντε ψοφα μαλακα κ κανε μας τη χαρη.

αντε γεια καραγκιοζακο κ ελπιζω να βαλεις μυαλο ή να δεχτεις την προσκληση μας για γνωριμια κ μετα θα μπορεις να γραφεις οτι θελεις.σε περιμενουμε.
Καλα ολα τα αλλα,αλλα να σε πουν και πουτανιτσα???Ε ΟΧΙ!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!Μπορει να σαι λιγο χαζος,λιγο κωλοπαιδο αλλα κατα τα αλλα εισαι και γαμω τα παιδια!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!
Ρε ξυπνηστε και μην ασχολειστε με μαλακιες!!Απειλητικα μηνυματα και μπουρδες!!!!
Και συ ρε Dark χεσε το καθε μαλακα!!Εσυ αγορι μου να χεις το νου σου να αλλαξεις ομαδα μπας και παρεις καμμια χαρα!Να χεις μονο εκει το νου σου και ασε το καθε στερημενο να στελνει οτι θελει! :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είσαι βλαξ ρε...

Ο Ντέμης είπε ότι ο Ηρακλης αδικήθηκε από την διαιτησία.

Αυτγά για όσους είαπν ότι τώρα δεν βγαίνει ο Ντέμης να πει περί διαιτησίας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom