Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα αδεφια και φιλοι.ηλεκτρισμενο βλεπω το κλιμα απτο πρωι.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλησπέρα αδέρφια και από εμένα.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μας έφαγαν οι κινήσεις και οι δρόμοι. Το καλό είναι ότι στο θάλαμο μου είναι 6/6 αεκτζήδες.
αστα και μενα οι δρομοι με εχουν φαει.εγραψα παλι σημερα 350 χλμ. ετσι για πλακα.αεκοκρατουμενος ο θαλαμος. :rockon:  :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μας έφαγαν οι κινήσεις και οι δρόμοι. Το καλό είναι ότι στο θάλαμο μου είναι 6/6 αεκτζήδες.

Πες ότι ήταν 12 οι αλλόθρησκοι στον θάλαμο κ τους άρχισες στα πορδοκλανίδια ώσπου έμειναν τα χανούμια μόνο.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδή τι πόσταρες και ποιός σε κοροϊδεψε??
Και ποιοί είμαστε εμείς να θέλουμε συγκεκριμένα άτομα σε ενα θρεντ, δικό μας είναι το μαγαζί??
παντως εσυ ο βρασιδας και αλλοι γαβροι εισαστε αρκετα καλοι στον διαλογο και παρα τις διαφωνιες μας κανουμε(τουλαχιστον εγω) πολυ καλες κουβεντες!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γκολ ο Χετεμάκος χθες με τον Αστέρα και μόνιμα στους διακριθέντες του Απόλλωνα...ο Χετεμάκος που ήθελε να τον διώξει ο Φερρέρ λόγω του ότι ήταν του Ιβιτς.
Ευτυχώς που μερικοί στην ομάδα ειδαν κ αναγνώρισαν το ταλέντο του κ δεν τον άφησαν να φύγει παρά μόνο ως δανεικός αν κ νομίζω ότι κ τώρα μας ήταν πολύτιμος

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμια καλησπέρα...για να αποφωρτιστεί λιγάκι η ατμόσφαιρα.........λοιπόν ακόμα 2 μέρες ήρεμου διαλόγου και των σχετικών μεταξύ μας....από τετάρτη και μέχρι την άλλη τρίτη πηδιόμαστε....εκεχειρία τέλος...θα σας γαμ....κανονικότατα και θα λέτε ευχαριστώ..αλλά είπαμε απο τετάρτη :2funny:....θα σας κάνουμε πουτάνα το θρέντ και θα σας βαράμε μέσα στο ΟΑΚΑ...αλλά απο τετάρτη... :2funny:μέχρι τότε ναστε καλά και φιλάκια....μάκια μάκια που λέει και η στάρ τράνς.. :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγω εχω ξεκινησει απο σημερα και πηδαω μια βαζελου... :dancing: :dancing: :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σώπα ρε...εγώ που πήδαγα 20 χρόνια την γυναίκα μου που ήταν χανούμι τι να πω?....... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
χανούμια καλησπέρα...για να αποφωρτιστεί λιγάκι η ατμόσφαιρα.........λοιπόν ακόμα 2 μέρες ήρεμου διαλόγου και των σχετικών μεταξύ μας....από τετάρτη και μέχρι την άλλη τρίτη πηδιόμαστε....εκεχειρία τέλος...θα σας γαμ....κανονικότατα και θα λέτε ευχαριστώ..αλλά είπαμε απο τετάρτη :2funny:....θα σας κάνουμε πουτάνα το θρέντ και θα σας βαράμε μέσα στο ΟΑΚΑ...αλλά απο τετάρτη... :2funny:μέχρι τότε ναστε καλά και φιλάκια....μάκια μάκια που λέει και η στάρ τράνς.. :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

και σε σένα μάκια μαζί με το άλλο το αρχ....τον alfa που θα σας χιλιοχύσω τη μούρη με φλόκια κ άλλα συναφή κ θα φάτε κ πίκραααααααααα παρόλο που δεν γαμάω στράκια παρά μόνο τη Νανά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom