You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)
καλως τα ελληνικα στρατα.που χαθηκες εσυ?Καλησπέρα αδέρφια και από εμένα.
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Μας έφαγαν οι κινήσεις και οι δρόμοι. Το καλό είναι ότι στο θάλαμο μου είναι 6/6 αεκτζήδες.καλως τα ελληνικα στρατα.που χαθηκες εσυ?
αστα και μενα οι δρομοι με εχουν φαει.εγραψα παλι σημερα 350 χλμ. ετσι για πλακα.αεκοκρατουμενος ο θαλαμος.Μας έφαγαν οι κινήσεις και οι δρόμοι. Το καλό είναι ότι στο θάλαμο μου είναι 6/6 αεκτζήδες.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μας έφαγαν οι κινήσεις και οι δρόμοι. Το καλό είναι ότι στο θάλαμο μου είναι 6/6 αεκτζήδες.
Πες ότι ήταν 12 οι αλλόθρησκοι στον θάλαμο κ τους άρχισες στα πορδοκλανίδια ώσπου έμειναν τα χανούμια μόνο.
παντως εσυ ο βρασιδας και αλλοι γαβροι εισαστε αρκετα καλοι στον διαλογο και παρα τις διαφωνιες μας κανουμε(τουλαχιστον εγω) πολυ καλες κουβεντες!!Δηλαδή τι πόσταρες και ποιός σε κοροϊδεψε??
Και ποιοί είμαστε εμείς να θέλουμε συγκεκριμένα άτομα σε ενα θρεντ, δικό μας είναι το μαγαζί??
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Γκολ ο Χετεμάκος χθες με τον Αστέρα και μόνιμα στους διακριθέντες του Απόλλωνα...ο Χετεμάκος που ήθελε να τον διώξει ο Φερρέρ λόγω του ότι ήταν του Ιβιτς.
Ευτυχώς που μερικοί στην ομάδα ειδαν κ αναγνώρισαν το ταλέντο του κ δεν τον άφησαν να φύγει παρά μόνο ως δανεικός αν κ νομίζω ότι κ τώρα μας ήταν πολύτιμος
Ευτυχώς που μερικοί στην ομάδα ειδαν κ αναγνώρισαν το ταλέντο του κ δεν τον άφησαν να φύγει παρά μόνο ως δανεικός αν κ νομίζω ότι κ τώρα μας ήταν πολύτιμος
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν δεν κανει.....Y.Γ: Θα κάνει ένσταση για την ιστορία του ο Ολυμπιακός;
ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ.....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
χανούμια καλησπέρα...για να αποφωρτιστεί λιγάκι η ατμόσφαιρα.........λοιπόν ακόμα 2 μέρες ήρεμου διαλόγου και των σχετικών μεταξύ μας....από τετάρτη και μέχρι την άλλη τρίτη πηδιόμαστε....εκεχειρία τέλος...θα σας γαμ....κανονικότατα και θα λέτε ευχαριστώ..αλλά είπαμε απο τετάρτη ....θα σας κάνουμε πουτάνα το θρέντ και θα σας βαράμε μέσα στο ΟΑΚΑ...αλλά απο τετάρτη... μέχρι τότε ναστε καλά και φιλάκια....μάκια μάκια που λέει και η στάρ τράνς..
αμα της δινεις διατροφη.....αλλαξανε οι ρολοι..σώπα ρε...εγώ που πήδαγα 20 χρόνια την γυναίκα μου που ήταν χανούμι τι να πω?.......
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
εγω εχω ξεκινησει απο σημερα και πηδαω μια βαζελου...
ποια;
τη Μαρία Χούφτα;
την νανα ΡΕ!!! σ/κ περασα παρεα με τον ταρατσα!!!ποια;
τη Μαρία Χούφτα;
κανει ΣΟΥΠΕΡ πιπες!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
χανούμια καλησπέρα...για να αποφωρτιστεί λιγάκι η ατμόσφαιρα.........λοιπόν ακόμα 2 μέρες ήρεμου διαλόγου και των σχετικών μεταξύ μας....από τετάρτη και μέχρι την άλλη τρίτη πηδιόμαστε....εκεχειρία τέλος...θα σας γαμ....κανονικότατα και θα λέτε ευχαριστώ..αλλά είπαμε απο τετάρτη ....θα σας κάνουμε πουτάνα το θρέντ και θα σας βαράμε μέσα στο ΟΑΚΑ...αλλά απο τετάρτη... μέχρι τότε ναστε καλά και φιλάκια....μάκια μάκια που λέει και η στάρ τράνς..
και σε σένα μάκια μαζί με το άλλο το αρχ....τον alfa που θα σας χιλιοχύσω τη μούρη με φλόκια κ άλλα συναφή κ θα φάτε κ πίκραααααααααα παρόλο που δεν γαμάω στράκια παρά μόνο τη Νανά
Επισκέπτης
Δεν ήρθε ακόμα, άναψα κεριά ετοίμασα τα αιθέρια έλαια πήρα μια κούτα προφυλακτικά αλλά έμεινα με το πουλι στο χέρι!την νανα ΡΕ!!! σ/κ περασα παρεα με τον ταρατσα!!!
κανει ΣΟΥΠΕΡ πιπες!!!
φτου!!!!Δεν ήρθε ακόμα, άναψα κεριά ετοίμασα τα αιθέρια έλαια πήρα μια κούτα προφυλακτικά αλλά έμεινα με το πουλι στο χέρι!
δηλαδη παλι αλλη πηδηξαμε ρε ταρατσα...?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 991
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις