o κακλαμανος ειναι δημαρχονιΜπουα,χα,χ,α,χα,χ,α,χα,χα
Τι άντρακλας είναι αυτός;
Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι;;;; ;) ;) ;) ;)
συγκεντροσουυυυυυυυ
αλογοσκουφης
o κακλαμανος ειναι δημαρχονιΜπουα,χα,χ,α,χα,χ,α,χα,χα
Τι άντρακλας είναι αυτός;
Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι;;;; ;) ;) ;) ;)
o κακλαμανος ειναι δημαρχονι
συγκεντροσουυυυυυυυ
αλογοσκουφης
o κακλαμανος ειναι δημαρχονι
συγκεντροσουυυυυυυυ
αλογοσκουφης
Την έβαλα για να την κάνει αβατάρ ο Υπουργός, ελπίζω να μην μου βρίσει τη μάνα πάλι!!!
Την έβαλα για να την κάνει αβατάρ ο Υπουργός, ελπίζω να μην μου βρίσει τη μάνα πάλι!!!
Αν βλέπω καλά είναι η Πετραλιά επί προεδρίας Μητσοτάκη??????? Όχι άλλη γκαντεμιά!!!
Αν βλέπω καλά είναι η Πετραλιά επί προεδρίας Μητσοτάκη??????? Όχι άλλη γκαντεμιά!!!
παει θα ξανακρασαρει το σαιτ με τις μαλακιες μουΑν βλέπω καλά είναι η Πετραλιά επί προεδρίας Μητσοτάκη??????? Όχι άλλη γκαντεμιά!!!
παει θα ξανακρασαρει το σαιτ με τις μαλακιες μου
Κυργιάκος!!!! Που λέει και ο Λαζόπουλος!!!
Δεν εχω δωσει ποτε δικαιωματα και λαβες για το ονομα μου / παρακαλω πολυ ....
Γούστα είναι αυτά. Εμένα συμφωνα με ποστ του μου έχει κάνει έρωτα στην παραλία που έχω άβαταρ, έχει κατουρησει στο στομα μου, εχω φορεσει στριγκακι και εχω παει σπιτι του...Γιατί ασχολείσαι με άτομο που το μόνο που κανει ειναι να βριζει;Ενώ εσύ που με είπες παλιοπουσταρά με ήξερες από παλιά ,άντρακλα;
Ααααα πρόκειται για πλούσιου περιεχομένου,άτομο ε;
Το βλέπω κ από τις υπογραφές του εξάλλου.
γιατί δεν πας στο thread των γαύρων ομοιδεατών σου που ταιριάζετε κιόλας και να μας αφήσεις στην ησυχία μας. Τουλάχιστον οι κατατρεγμένοι ΑΕΚτζήδες που μας αναφέρεις έχουμε μία ιστορία να παρουσιάσουμε.Πας στην πόλη και διακρίνεις την ιστορία της. . Α!! και κάτι άλλο. Η ΑΕΚ όταν διώχνει προπονητές έχει την αξιοπρέπεια και τους αποζημιώνει. Δεν μας πάνε στα δικαστήρια να μας ζητούν χρήματα όπως ο Σόλιντ.Ναι ειμαι τοσο πλουσιος σε περιεχομενο που θα ηθελα να μεταλαμπαδευσω τις γνωσεις μου σε εσας τους πτωχους τω πνευματι και κατατρεγμενους τους ΑΕΚτζηδες της διασπορας χεχεχεχεχεχε .....