Και είχα ανησυχήσει ότι πέθανε τόσες μέρες....
Όχι ρε!!!! Αυτό το είδος δεν μπορεί να πάθει τίποτα, εξάρτηση ;)
Και είχα ανησυχήσει ότι πέθανε τόσες μέρες....
μπορεις να μου πεις ρε σκοτεινε ποια ηταν η λογικη του κοντου οταν εβαζε τετοια ρητρα?οταν η ομαδα σας αυτη την μεταγραφικη περιοδο ηταν 12η σε φραγκα που ξοδεψε για μεταγραφες......
μπορεις να μου πεις ρε σκοτεινε ποια ηταν η λογικη του κοντου οταν εβαζε τετοια ρητρα?οταν η ομαδα σας αυτη την μεταγραφικη περιοδο ηταν 12η σε φραγκα που ξοδεψε για μεταγραφες......
ηξερε πολυ καλα τι επερνε...αλλα δεν ξερει απο διοικηση...αυτη ειναι η διαφορα του να εισαι παιχτης απ το να εισαι προεδρας!!!Έλα μου ντε.Δεν ήξερε προφανώς τι έπαιρνε.ΗΘελε προφανώς να τον δέσει με γερό συμβόλαιο,νομίζοντας ότι είχε πάρει προπονηταρά.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ.ΡΙΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.
Υποθέτω τώρα θα προσέξει τι θα ξαναδώσει.
Προστατευόμενο κιόλας που έχει την συμπάθειά μας,όπως κ όλα τα προστατευόμενα του μάταιου τούτου πλανήτη.
Εντάξει ας μην θεωρήσουμε και μαγκιά την ρήτρα που μπήκε και η οποία πιθανότατα θα μας στοιχίσει 2-3 εκ. ευρώ...γιατί το καλοκαίρι θα την βγάλουμε πάλι με δανεικούς και μετά θα απορούμε γιατί βλέπουμε την πλάτη των απαταιώνιων!Πάντως για μένα αποτελείσ οφή κ γενναία απόφαση της διοίκησης,αφού θέλει κώτσια κ φράγκα για να πληρώσουν τέτοια ρήτρα ,που δεν τα λυπήθηκαν προκειμένου το καλό της ομάδας.Βέβαια ας προσεχαν τι συμβόλαια έκαναν...
WWF και έτσι??? Λες να είναι το Animal Planet κοντά?
WWF και έτσι??? Λες να είναι το Animal Planet κοντά?
πααααααααααααααλι πικρααααααααααααααααααααααα..πααααααααααααααααλι κλααααααααααμαααααααα..μια ζωη αεκακι δηλαδη..ουτε δευτεροι φετος..ετσι πρεπει γιατι πολυ γλωσσα βγαλατε..το τραινο & το τραινο μας τα πρηξατε..τωρα που εκτροχιαστηκατε αρχισατε παλι να μιλατε με ξενα αρχιδια???
χιλιες φορες ο ΠΑΟ πρωταθλημα παρα οι βρωμοΑΕΚτζηδς / ο κομπλεξισμος τους και οι καρπαζιες που τρωνε τους βγαινουν πολυ ασχημα οταν κανουν κατι καλο / κανουν σαν τη χηρα στο κρεβατι / ουστ βρωμιαρηδες ..............
Εντάξει ας μην θεωρήσουμε και μαγκιά την ρήτρα που μπήκε και η οποία πιθανότατα θα μας στοιχίσει 2-3 εκ. ευρώ...γιατί το καλοκαίρι θα την βγάλουμε πάλι με δανεικούς και μετά θα απορούμε γιατί βλέπουμε την πλάτη των απαταιώνιων!
Εντάξει ας μην θεωρήσουμε και μαγκιά την ρήτρα που μπήκε και η οποία πιθανότατα θα μας στοιχίσει 2-3 εκ. ευρώ...γιατί το καλοκαίρι θα την βγάλουμε πάλι με δανεικούς και μετά θα απορούμε γιατί βλέπουμε την πλάτη των απαταιώνιων!
χιλιες φορες ο ΠΑΟ πρωταθλημα παρα οι βρωμοΑΕΚτζηδς / ο κομπλεξισμος τους και οι καρπαζιες που τρωνε τους βγαινουν πολυ ασχημα οταν κανουν κατι καλο / κανουν σαν τη χηρα στο κρεβατι / ουστ βρωμιαρηδες ..............
Εγώ κάνω μπάνιο,κάθε Χριστούγεννα κ Πάσχα.
Όλοι σχεδόν οι υπουργοί είναι ...αυτός εδώ γιατί να είναι εξαίρεση?