O Γεωργιάδης είναι για αποκλεισμό δια παντός απο το άθλημα!
Aν θυμάμαι καλά ο Καραϊσκος (Ηρακλή) είχε φάει 6 μήνες για κάτι τέτοιο (στον Παπαβασιλείου του ΠΑΟ?).
Είναι δολοφονικό χτύπημα. Θα μπορούσε να χτυπήσει πολύ πιο άσχημα ο παίκτης...
O Γεωργιάδης είναι για αποκλεισμό δια παντός απο το άθλημα!
Μα γιατί κλείστηκε ένα τόσο ωραίο θρεντ;
ΓΑΜΩΤΟ....
ΓΑΜΩΤΟ....
ΓΑΜΩΤΟ....
με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω βαλε το χερι στην πριζα μπας και φωτιστεις λιγοΠροφανώς και δεν μου άρεσε.Είδες να γράφω κάπου ότι μου άρεσε.
Βέβαια το ποστ μου περί κλεισίματος,αποδεικνύει την αποστροφή μου σε αυτά που έγραφαν.
Αλλά σου χω πει από καιρό,έχεις κρίση βλακείας πάθει κ δεν μπορείς να κρίνεις...για πολλοστή φορά.
Σε πήραν Γραμμή και άλλοι.....Αν αυτό το ποστ μου αποδεικνύει στενοχώρια κ διαμαρτυρία,τι να πω ρε πούστη μου;
για ορισμένους πραγματικά απορώ...
με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω βαλε το χερι στην πριζα μπας και φωτιστεις λιγο
με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω βαλε το χερι στην πριζα μπας και φωτιστεις λιγο
Chris...;λάθος κατάλαβες αδερφέ!!!!καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου για τον.... μην τον χαρακτηρίσω που γράφει όλο μλκιες από την ώρα που έχει εγγραφεί στο μπουρδέλα...άλλα ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ δεν το εννοούσε όπως το πήρες εσύ,μην παρασείρεσσαι από την κόντρα που είχατε ;)Ημουν Σιγουρος οτι θα σου Αρεσε ενα Θρεντ που Βριζουν τον Ολυμπιακο και τους Ολυμπιακους....(ζωντανους και νεκρους)
Αυτο Εγραψε.....
"αλλα προσεξε και εσυ μην έχεις το τέλος που είχε καποιος με ΤΙΣ ιδιες ΑΚΡΙΒΩΣ ιδεες με εσένα στη ΛΟΥΤΣΑ"...........
αλλα βεβαια σιγα μην Σε πειραζε εσενα.......
δεν εβρισα,εσυ το κανεις.τελος παντων εχεις ασυλια και κακως ασχοληθηκα μαζι σου εχεις αποδειξει τι ανθρωπος???? εισαι.μεινε στην λιμνουλα σου και κλαψε μηπως και σε λυπηθει κανειςΞέρεις που να το βάλεις κ εσύ κ ο βλάκας ο άλλος που βρίζεται νυχθημέρον.Αντε κορίτσια να βριστείτε αλλού τώρα.ΞΟυ-ξου.
δεν εβρισα,εσυ το κανεις.τελος παντων εχεις ασυλια και κακως ασχοληθηκα μαζι σου εχεις αποδειξει τι ανθρωπος???? εισαι.μεινε στην λιμνουλα σου και κλαψε μηπως και σε λυπηθει κανεις
δεν εβρισα,εσυ το κανεις.τελος παντων εχεις ασυλια και κακως ασχοληθηκα μαζι σου εχεις αποδειξει τι ανθρωπος???? εισαι.μεινε στην λιμνουλα σου και κλαψε μηπως και σε λυπηθει κανεις
Και τι θα γίνει τώρα δηλαδή,θα περιμένουμε να λήξει η ρήτρα κ να φύγει;και αν μέχρι τότε δεν βγούμε ούτε ΟΥΕΦΑ κάποια χρονιά,θα τον κρατάμε πεσκέσι;
Chris...;λάθος κατάλαβες αδερφέ!!!!καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου για τον.... μην τον χαρακτηρίσω που γράφει όλο μλκιες από την ώρα που έχει εγγραφεί στο μπουρδέλα...άλλα ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ δεν το εννοούσε όπως το πήρες εσύ,μην παρασείρεσσαι από την κόντρα που είχατε ;)
Chris...;λάθος κατάλαβες αδερφέ!!!!καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου για τον.... μην τον χαρακτηρίσω που γράφει όλο μλκιες από την ώρα που έχει εγγραφεί στο μπουρδέλα...άλλα ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ δεν το εννοούσε όπως το πήρες εσύ,μην παρασείρεσσαι από την κόντρα που είχατε ;)
με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω .....Το κωλοδάχτυλο που μου στειλες τι ήταν;φιλοφρόνηση;
αλλά τι κάθομαι κ ρωτάω,με όποιον έχεις κολλητιλίκια το ίδιο είσαι.ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΡΙΣΗΣ.
Πάλι σκοπιά φυλάς εσύ?Καλησπέρα σε όλα τα αδέλφια, φερετζομένα και μη.. ;)
Το λεω για να σε προστατεψω......Φερετζέ άλλοι φοράνε.
Τουλάχιστον εγω δεν αλλάζω τα ονόματα μου ανάλογα ποιοι με βλέπουν ...όπως κάνουν άλλοι... ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΩΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ/ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ