gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν παίζεσαι ρε πατρίδα!Γ@μισακι σε sinablia pano sti mousiki skini
Έτσι κι αλλιώς μπουρδέλο γίναμε!
Κάτι σε gamisaki_ghpedo δεν έχεις?
Δεν παίζεσαι ρε πατρίδα!Γ@μισακι σε sinablia pano sti mousiki skini
θα βρω καμιά καλή τσοντούλα σε γήπεδο αν και προβλέπω αυτή την εβδομάδα να έχουμε με τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.Δεν παίζεσαι ρε πατρίδα!
Έτσι κι αλλιώς μπουρδέλο γίναμε!
Κάτι σε gamisaki_ghpedo δεν έχεις?
Καλώς τονε κι ας άργησες...Για βάλε πάλι την ψηφοφορία με το Φερέρ να δει τι θα γίνει....Από τότε είχα ψηφίσει [size=14pt]να πάρει το δρόμο που του πρέπει:τον αγύριστο!!!![/size]Α, ρε φιλαράκι είδες κι εσύ να γκρεμίζονται όλα για μία ακόμη φορά...
τσελσι ε?καλο ματσακι για να ξεχασουμε λιγο το πονο μας οι Αεκτζηδες.Τρέμω την ωρα που θα ξεκινήσει το ματς με την Τσέλσι ρε γμτ.
Πάλι δεν παίξαμε μπάλα. Απλά αυτή τη φορά νικήσαμε. Ας μην έκανε παπαριές ο Πανιώνιος και βλέπαμε πάλι σήμερα τι θα κάναμε.
Από την άλλη αυτό λέει κάτι για τον Κοντορεβυθούλη Βανδή που όλο βλέπει φαντάσματα διαιτησίας.
Υ.Γ. ωραία τα λέει ο Κωφίδης στους ΚαρπετοΠανουσοπουλαίους.
τσελσι ε?καλο ματσακι για να ξεχασουμε λιγο το πονο μας οι Αεκτζηδες.
να δώσω εγώ μια απάντηση στο ενδεχόμενο το να παίσουν πεντάρες σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια μην νομίζει κανείς ότι θα χαρεί στην ουσία κανείς Έλληνας για αυτό ακόμα και πέρα από την πλάκα που έχει γίνει και με τα 7 από την Γιούβε ότι στην ουσία χάρηκε κανείς απλά αυτά τα σκορ δείχνουν την γύμνια της ποδοσφαιρικής Ελλάδας γιατί με τα καμώματα που γίνονται εδώ με παράγκες διαιτησίες περίεργες αποφάσεις κλπ δεν ασχολείται κανείς με την ουσία του ποδοσφαίρου το οποίο κάθε ημέρα φθίνει όλο και περισσότερο και όταν ένα πρωτάθλημα παύει να είναι ανταγωνιστικό κάποια στιγμή αρχίζουν και έρχονται οι 5άρες και 7άρες.Βρε Αντρίκο, να σου πω κάτι; Άντε και τρώει 5 ο Ολυμπιακός, σόρρυ κιόλας, αλλά δεν βλέπω εσένα πού σε ωφελεί.
Η νοοτροπία αυτή των Ελλήνων για την Ευρώπη είναι εκτός λογικής. Ειναι σαν να έχεις μια γκόμενα που τη γουστάρεις πολύ, την έχεις ταράξει στα δώρα, σκίζεσαι να την ικανοποιείς, αλλά αυτή δεν σου κάθεται να την πηδήξεις. Και ξαφνικά βλέπεις στο απέναντι διαμέρισμα πως ο γείτονας που κάθε μέρα τον έβλεπες να βγαίνει με άλλη και τον ζήλευες που εκείνος πηδούσε και εσύ όχι, τον βλέπεις λοιπόν να μην του σηκώνεται...
Και εσύ λοιπόν τι κατάφερες που εκείνος απέτυχε να φέρει σε πέρας μια αποστολή;;
Και για να το κλείσω, αφού μετράνε σε όλους οι βαθμοί της Ευρώπης...και το τι θα κάνουμε την επόμενη χρονιά και αν θα παίζουμε προκριματικά η ΟΥΕΦΑ εξαρτάται από το τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες, εγώ προσωπικά δεν θέλω να χάνει καμία...
οπως ειχε παθει και η λα κο ρουνια?να δώσω εγώ μια απάντηση στο ενδεχόμενο το να παίσουν πεντάρες σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια μην νομίζει κανείς ότι θα χαρεί στην ουσία κανείς Έλληνας για αυτό ακόμα και πέρα από την πλάκα που έχει γίνει και με τα 7 από την Γιούβε ότι στην ουσία χάρηκε κανείς απλά αυτά τα σκορ δείχνουν την γύμνια της ποδοσφαιρικής Ελλάδας γιατί με τα καμώματα που γίνονται εδώ με παράγκες διαιτησίες περίεργες αποφάσεις κλπ δεν ασχολείται κανείς με την ουσία του ποδοσφαίρου το οποίο κάθε ημέρα φθίνει όλο και περισσότερο και όταν ένα πρωτάθλημα παύει να είναι ανταγωνιστικό κάποια στιγμή αρχίζουν και έρχονται οι 5άρες και 7άρες.
το ότι έχουμε πιάσει πάτο στην Ευρώπη και πλέον θα ¨είμαστε με λιγότερες ομάδες δεν είναι μια απόδειξη της κατρακύλας του Ελληνικού ποδοσφαίρου? είμαστε ευχαριστημένοι με το ποδόσφαιρο που βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο?οπως ειχε παθει και η λα κο ρουνια?
ειναι σχεδον το ιδιο πρωταθλημα να μου πεις
οχι ρε φιλε δεν βλεπεις απο ενα αγωνα τι γινεται στα ενχωρια
στο συγκεκριμενο αγωνα ειχαν 8 σουτ 7 γκολ
τελος
αυτο συμβαινει μια στα 10 χρονια
ναι συμφωνωτο ότι έχουμε πιάσει πάτο στην Ευρώπη και πλέον θα ¨είμαστε με λιγότερες ομάδες δεν είναι μια απόδειξη της κατρακύλας του Ελληνικού ποδοσφαίρου? είμαστε ευχαριστημένοι με το ποδόσφαιρο που βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο?
μα φίλε μου και οι 7άρες αντικατοπτρίζουν το πρωτάθλημα μας γιατί όπως η προπόνηση είναι η προετοιμασία της ομάδας για το πρωτάθλημα έτσι και το πρωτάθλημα αποτελεί εν μέρει την προετοιμασία για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο ποιο δυνατό πρωτάθλημα έχεις τόσο και οι ομάδες μπορούν να είναι ποιο δυνατές στο να αντεπεξέλθουν στην πρόκληση της Ευρώπης.ναι συμφωνω
δεν ειπες αυτο ομως πιο πανω
ειπες οτι οι εκαστοτε εφταρες ειναι απο την καταντια του πρωταθληματος
και σου λεω οτι δεν ειναι ετσι
οχι απο το πρωταθλημα που βλεπω δεν ειμαι ικανοποιημενος οσο αναφορα το θεαμα
αλλα ειναι πολυ ανταγωνιστικο απο αλλες χρονιες
οπως και στις ευρωπαικες διοργανωσεις εχουμε παει ολοι καλα
ξαναδιαφωνω διοτι σου λεω οτι αν κοιταξεις τετοια σκορ υπαρχουν 6-7 σε ολη την ιστορια του cl και πρωταθλητριωνμα φίλε μου και οι 7άρες αντικατοπτρίζουν το πρωτάθλημα μας γιατί όπως η προπόνηση είναι η προετοιμασία της ομάδας για το πρωτάθλημα έτσι και το πρωτάθλημα αποτελεί εν μέρει την προετοιμασία για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο ποιο δυνατό πρωτάθλημα έχεις τόσο και οι ομάδες μπορούν να είναι ποιο δυνατές στο να αντεπεξέλθουν στην πρόκληση της Ευρώπης.