Mr_Mojo_Risin
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
καλημερα φιλε ztod!!!!
υποκλινομαι στα γραφομενα σου και με βρισκεις να συμφωνω
απολυτος μαζι σου!!καλως ηλθες στην παρεα μας!!!
+1000. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι...
καλημερα φιλε ztod!!!!
υποκλινομαι στα γραφομενα σου και με βρισκεις να συμφωνω
απολυτος μαζι σου!!καλως ηλθες στην παρεα μας!!!
Αληθεια ποσα χανουμακια υπαρχουν σε αυτο το φορουμ
οκ θα τα πουμε φευγω και εγω σε 10 λεπτα και πριν ξεκινησει θα ειμαι εκει μπας και τα πουμε στην αρχη
Ευχη μου...Μακάρι να έρθουν και άλλοι τέτοιοι παράγοντες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Μόνο έτσι οι ομάδες θα πάνε καλύτερα και θα γίνει και καλύτερη η Εθνική Ελλάδος. Γιατί όσοι στηρίζονται σε υγιής διοικήσεις,ταλέντα , ακάδημίες και το αποδεικνύουν συνέχεια αυτό πάνε μπροστά.
Καλησπέρα.ʼλλο ένα χειρουργείο αυτή την χρονιά ανάμεσα σε τόσα(Καραϊσκάκη,Αιγάλεω) τέλείωσε.Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν κ κατάλαβαν.Αν θέλουν να δώσουν το πρωτάθλημα κάποιοι όπου νομίζουν ας το δώσουν.ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ.Ας μας το πούνε να μην κουραζόμαστε να ασχολούμαστε.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ(20.000 κόσμος).
Καληνύχτα σε όλο τον κόσμο,καλή βδομάδα από αύριο κ καλή δουλειά σε όσους δουλεύουν.
Υ.Γ.:Αν το ρυάκι γίνει ποτάμι κ το ποτάμι χείμαρρος,τίποτα δεν γλιτώνει κάποιους.
Ρε με αυτή την καραμέλα με την διαιτησία...
Σε λίγο θα αρχίσετε τα dvd όπως πέρυσι ο βαζελος. Κοιτάτε να βαράτε καλά το τόπι και ασχοληθείτε με την αγωνιστική κατάσταση γιατί ούτε 2η θέση δεν θα έχει...
Ρε με αυτή την καραμέλα με την διαιτησία...
Σε λίγο θα αρχίσετε τα dvd όπως πέρυσι ο βαζελος. Κοιτάτε να βαράτε καλά το τόπι και ασχοληθείτε με την αγωνιστική κατάσταση γιατί ούτε 2η θέση δεν θα έχει...
Καλημέρα Νίκο.Πάλι μας έστησες στο ημίχρονο.Ήταν κ ο trelos21 με τον γιο του(τον οποίο προσπαθεί να αλλαξοπιστήσει απο βαζέλα σε ΑΕΚ κ από ότι φαίνεται το καταφέρνει).
Η επόπτρια είναι Πειραιώτισσα.Που θα μου παέι θα την πετύχω...