Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
απαντηση στο φιλο μονιμο!!!!

Ψηφοφορία 
Ερώτηση: Τί ομάδα είσαι ?
Ολυμπιακός  35 (27.6%)
Παναθηναϊκός  38 (29.9%)
ΑΕΚ  24 (18.9%)
ΠΑΟΚ  6 (4.7%)
ʼρης  6 (4.7%)
Ηρακλής  2 (1.6%)
Πανιώνιος  5 (3.9%)
Ξάνθη  2 (1.6%)
Αιγάλεω  1 (0.8%)
Απόλλων Καλαμαριάς  0 (0%)
Εργοτέλης  0 (0%)
ΟΦΗ  0 (0%)
Ιωνικός  1 (0.8%)
Κέρκυρα  0 (0%)
Ατρόμητος  0 (0%)
Λάρισα  0 (0%)
Παναχαϊκή  1 (0.8%)
Φωστήρας  2 (1.6%)
ΠΑΣ Γιάννενα  2 (1.6%)
ʼλλη Ελληνική ομάδα  2 (1.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 127

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους.Χανούμια δεν ξεκινήσατε για το γήπεδο ακόμα;Εγώ ξεκινάω σε 1 ώρα.trele21 θα τα πούμε στο ημίχρονο εκεί που σου γραψα;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αληθεια ποσα χανουμακια υπαρχουν σε αυτο το φορουμ :grin:

Ξεπεράσαμε το ''μασατζαζίδικα που γαμάς'' σε απαντήσεις κ αν ξεπεράσουμε το ''city tours in Greece'' το ''ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ'',θα είναι το πιο δημοφιλές θρεντ του bourdela.com

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
οκ θα τα πουμε φευγω και εγω σε 10 λεπτα και πριν ξεκινησει θα ειμαι εκει μπας και τα πουμε στην αρχη

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κλείνω,φεύγω για ΟΑΚΑ.όσοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ δεν έχουν τι να κάνουν τώρα το απόγευμα,ας έθουν στο γήπεδο.ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ.

Καλό Κυριακάτικο απόγευμα σε όλους.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
οκ θα τα πουμε φευγω και εγω σε 10 λεπτα και πριν ξεκινησει θα ειμαι εκει μπας και τα πουμε στην αρχη

Στο ημίχρονο στο σημείο που σου γραψα στο μηνυμα.Τσίμα-τσιμα θα μπω.Τα λέμε αδελφέ.

Επισκέπτης
Ευχη μου...Μακάρι να έρθουν και άλλοι τέτοιοι παράγοντες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Μόνο έτσι οι ομάδες θα πάνε καλύτερα και θα γίνει και καλύτερη η Εθνική Ελλάδος. Γιατί όσοι στηρίζονται σε υγιής διοικήσεις,ταλέντα , ακάδημίες και το αποδεικνύουν συνέχεια αυτό πάνε μπροστά.

Φιλαράκο μαζί σου. ΑΕΚτζής είμαι. Αλλά πιστεύω ότι ο Ντέμης δεν είναι ο κατάλληλος για την ΑΕΚ. Δεν έχει τα φράγκα. Καλός, χρυσός και μαγκιά του που γλίτωσε την ΑΕΚ από υποβιβασμό. Αυτό δείχνει ότι την αγαπάει όντως. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορούν να πάνε πιο μακριά τα χέρια του. Κι εγώ λατρεύω την ΑΕΚ αλλά δεν θα μπορούσα να την βοηθήσω. Θα πρέπει σε κάποια φάση να το καταλάβει και ο ίδιος και να παραδώσει τα ινία κάπου αλλού που θα επιλέξει ο ίδιος.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλησπέρα.ʼλλο ένα χειρουργείο αυτή την χρονιά ανάμεσα σε τόσα(Καραϊσκάκη,Αιγάλεω) τέλείωσε.Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν κ κατάλαβαν.Αν θέλουν να δώσουν το πρωτάθλημα κάποιοι όπου νομίζουν ας το δώσουν.ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ.Ας μας το πούνε να μην κουραζόμαστε να ασχολούμαστε.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ(20.000 κόσμος).

Καληνύχτα σε όλο τον κόσμο,καλή βδομάδα από αύριο κ καλή δουλειά σε όσους δουλεύουν.

Υ.Γ.:Αν το ρυάκι γίνει ποτάμι κ το ποτάμι χείμαρρος,τίποτα δεν γλιτώνει κάποιους. 

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Dark, έχε υπόψη σου ότι δεν είμαστε οι μόνοι σας αντίπαλοι.
Υπάρχουν και άλλοι που εποφθαλμιούν την 2η θέση.
Μην ξεχνάς: με το παράρτημα παίζατε.

BASILIS35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα.ʼλλο ένα χειρουργείο αυτή την χρονιά ανάμεσα σε τόσα(Καραϊσκάκη,Αιγάλεω) τέλείωσε.Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν κ κατάλαβαν.Αν θέλουν να δώσουν το πρωτάθλημα κάποιοι όπου νομίζουν ας το δώσουν.ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ.Ας μας το πούνε να μην κουραζόμαστε να ασχολούμαστε.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ(20.000 κόσμος).

Καληνύχτα σε όλο τον κόσμο,καλή βδομάδα από αύριο κ καλή δουλειά σε όσους δουλεύουν.

Υ.Γ.:Αν το ρυάκι γίνει ποτάμι κ το ποτάμι χείμαρρος,τίποτα δεν γλιτώνει κάποιους. 

Παντως σημερα παραλιγο να το βγαλει το μεροκαματο ο Γερμανακος....

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε με αυτή την καραμέλα με την διαιτησία...
Σε λίγο θα αρχίσετε τα dvd όπως πέρυσι ο βαζελος. Κοιτάτε να βαράτε καλά το τόπι και ασχοληθείτε με την αγωνιστική κατάσταση γιατί ούτε 2η θέση δεν θα έχει...

BASILIS35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σε λίγο θα αρχίσετε τα dvd όπως πέρυσι ο βαζελος. Κοιτάτε να βαράτε καλά το τόπι και ασχοληθείτε με την αγωνιστική κατάσταση γιατί ούτε 2η θέση δεν θα έχει...

Mad χωρις διαθεση για κοντρα, στο αντιστοιχο τθρεντ για τον Ολυμπιακο εγραψες πως ελειπε ο Sezar...
Αυτος ειναι ο παικτης που κρινει την αποδοση σας οπως σε μας ο Ζηκος?
Επισης καραμελα και καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει.
Αυτα φιλικα, γιατι εχω δει πολλα post απο εσενα και δειχνεις σωστος τυπος....

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ο Σεζαρ προσωπικη αποψη μου δινει σιγουρια πισω! Μπροστα δεν φοβαμαι! Μην κοιτας την "πολυλογια" σημερα επιθετικα! Μου λειπει και ο Μιχαλακης!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα.Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με την διαιτησία κ ούτε είμαι απο αυτούς τους τύπους που ψάχνουν κ το λάθος κόρνερ.Χθες στο ΟΑΚΑ θες ότι ήταν στημένο,θες η ανικανότητα-μας έδωσε μια πολύ άσχημη διαιτησία.Δεν θα σου κάτσω να σου σχολιάσω το πέναλντι που δεν δόθηκε στον Χετεμάι ή το γκολ που ακυρώθηκε του Λύμπε,αλλά υπήρχε  πλήρης ασυννενοησία των διαιτητών μεταξύ τους.Πιο συγκεκριμένα:επειδή ήμουν στο γήπεδο κ κάθομαι στην 4,ήμουν ακριβώς πάνω απο την επόπτρια την Κωνσταντινίδη.Λοιπόν η εν λόγω κυρία που παίρνει 800 ευρώ σε κάθε ματς για να το παίζει επόπτρια ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕ.Μέχρι κ ο Γερμανάκος 1ος έδειξε ένα οφσάιντ!!!!!!!!!!!!!! κ μετά σήκωσε το σημαιάκι η ΚΥΡΙΑ.ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ.Σε ολόκληρο το Α' ημίχρονο δεν έκανα τίποτα άλλο από το να προσέχω την επόπτρια τι έκανε.

Θέλω ο τσαμπουκάς ο Γερμανάκος αν τον βρίζουν μες στο Καραϊσκάκη αν θα το διακόψει το ματς.Σημειώνω ότι είμαι υπέρ του να διακόπτονται τα ματς σε υβριστικά συνθήματα εις βάρος οποιουδήποτε συγγενικού προσώπου,αλλά να διακόπτονται ΟΛΑ τα ματς.ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ.

Κ επειδή κάποιος με σχολιάσε για το τι είπα χθες ξαναλέω:εάν θέλουν να το΄δώσουν το πρωτάθλημα όπου επιθυμούν(Ηρακλής,Εργοτέλης,Ξάνθη,Ιωνικός ή Αρης) ας το δώσουν ,Ας μα ς το πουν τουλάχιστον για να μην κουραζόμαστε.

Καλημέρα,κλή εβδομάδα σε όλους κ καλή δουλειά στους εργαζόμενους.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα !!!!!!!!!
μπραβο στην ΑΕΚΑΡΑ παρα την ασχημη αποδοση της και τον μ.......κα γερμανακο καταφερε να κερδισει τον πολυ καλο οφη!!
γερμανακο και βασσαρα το πρωταθλημα θα παρει η ΑΕΚΑΡΑ... μακαρι...

φιλε dark
Σε ολόκληρο το Α' ημίχρονο δεν έκανα τίποτα άλλο από το να προσέχω την επόπτρια τι έκανε.

αν καθομουν στην θυρα που εισαι εσυ και εγω το ιδιο θα εκανα.....
παντως πρεπει να ειναι καποιος πολυ κομπλεξικος να κανει ενα επαγγελμα που 100%θα τον βρισουν  και να ενοχλητε απο αυτο.οσο για το πεναλτι ειναι προκλητικοτατος γιατι η φαση εγινε μπροστα στα ματια του!!!!
αλλα η μη υποδειξει του μας ξυπνησε αγωνιστικα!!!
μηπως πρεπει να δουμε λιγο καλιτερα τον νουαφορ?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα Νίκο.Πάλι μας έστησες στο ημίχρονο.Ήταν κ ο trelos21 με τον γιο του(τον οποίο προσπαθεί να αλλαξοπιστήσει απο βαζέλα σε ΑΕΚ κ από ότι φαίνεται το καταφέρνει).

Η επόπτρια είναι Πειραιώτισσα.Που θα μου παέι θα την πετύχω...
:knockinb:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημέρα Νίκο.Πάλι μας έστησες στο ημίχρονο.Ήταν κ ο trelos21 με τον γιο του(τον οποίο προσπαθεί να αλλαξοπιστήσει απο βαζέλα σε ΑΕΚ κ από ότι φαίνεται το καταφέρνει).

Η επόπτρια είναι Πειραιώτισσα.Που θα μου παέι θα την πετύχω...
:knockinb:

σορρυ ρε φιλε αλλα ηρθα με εναν ''καινουργιο''(τον γαμπρο μου)βαζελο αλλα θα τον αλλαξω..
οσο για την εποπτρια ηδονιζετε με το σημαιακι και τα συνθηματα.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βαλε το σημαιάκι μες στον κ...ο,βαλτο όλο,βάλτο όλο.
Μπορεί από διαιτησία να είναι 0 η Κωνσταντινίδη,αλλά είναι γαμώ τα μουνιά.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
dark με ατρομητο παιζουμε σαββατο η κυριακη και τι ωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom