Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αλλο παλι και τουτο!!!

"Η ΑΕΚ Αθήνας έχει κάνει πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στην Περούτζια για να εξασφαλίσει την απόκτηση του νεαρού μέσου Μίρκο Γκουανταλούπι. Στην ΑΕΚ των Στέφανο Σορεντίνο και Μπρούνο Τσιρίλο, η διοίκηση θέλει να αυξήσει την ιταλική παροικία με την απόκτηση ενός μέσου, καθώς ήδη έχει τερματοφύλακα και αμυντικό. Ο Γκουανταλούπι έχει εντυπωσιάσει στο πρωτάθλημα της Serie C1 με την ομάδα της Ουμβρίας".

Ο Γκουανταλούπι γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1987 και πέρυσι είχε 11 συξμετοχές με 2 γκολ, ενώ φέτος μετράει μέχρισ τιγμής 11 εμφανίσεις με ένα γκολ.

απο το

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Που είναι ρε το περίεργο;μάλλον θα παραξενεύτηκες ότι δεν τον ζήτησαν κ αυτόν δανεικό;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
1.5 εκ ευρω? αν δεν ειναι λαμογια ειναι πολυ περιεργο να δωσει η ΑΕΚ τετοιο ποσο για ταλεντακι!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ αν σου κάτσει;;;;;;;;ʼντε να πάρουμε κ κανά παίχτη με αγορά,γιατί με τους δανεικούς συνέχεια που ψάχνουν,εκνευρίζομαι.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και να σκεφτεις οτι μετα τους ασουνσαο και αλβες ειχαν  πει οτι δεν θα ξαναπαρουν δανεικους!!!
παντως με 1,5 εκ ευρω παιρνεις πολυ καλο επιθετικο!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ναι αλλά πως το δίνεις το 1,5 εκ ?? Όπως με τον Χετεμάι? Σε 200 δόσεις και εάν και εφόσον? Γιατί μόνο έτσι μπορώ να σκεφτώ. Σε δόσεις, εάν βάλει συγκεκριμένο αριθμό γκολ, μπόνους, κλπ... 1,5 cash παίρνεις αυτή τη στιγμή τον Παουλέτα, τι λέμε τώρα?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
όσο θυμάμαι ότι τον Ογκουνσότο τον παίρναμε με 800.000 ευρώ με πιάνουν τα διαόλια μου.Κ παρακάλαγε ο μαυρούκος.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αυτό ήταν λάθος τριεθνές! Εμείς ψάχναμε φορ και μείναμε με Τσίγκα, ο Ολυμπιακός πήρε Ντάνι, Μπόρχα, η ΑΕΚ Ντελίμπασιτς... ʼβυσσος η ψυχή των διευθυντάδων μας!!! Από τις πλέον λάθος εκτιμήσεις ολονών(με την ψιλοκακή χρονιά που έκανε στην Α' Εθνική, που είπανε και οι τρεις ότι δεν κάνει...)

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
όσο θυμάμαι ότι τον Ογκουνσότο τον παίρναμε με 800.000 ευρώ με πιάνουν τα διαόλια μου.Κ παρακάλαγε ο μαυρούκος.
Αυτό ήταν λάθος τριεθνές! Εμείς ψάχναμε φορ και μείναμε με Τσίγκα, ο Ολυμπιακός πήρε Ντάνι, Μπόρχα, η ΑΕΚ Ντελίμπασιτς... ʼβυσσος η ψυχή των διευθυντάδων μας!!! Από τις πλέον λάθος εκτιμήσεις ολονών(με την ψιλοκακή χρονιά που έκανε στην Α' Εθνική, που είπανε και οι τρεις ότι δεν κάνει...)

Τώρα παιδιά, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, φταίμε κι εμείς γι'αυτά τα θέματα (Βλέπε Ογκουνσότο και τόσοι άλλοι που την έκαναν και έγιναν πρώτα ονόματα).
Φανταστείτε τι θα είχε γίνει, αν εμείς (ΠΑΟ) εσείς (ΑΕΚ) ή οι άλλοι (...ασχολίαστο) είχαμε πάρει Ογκουνσότο. Σαν να βλέπω τις αθλητικές εφημερίδες: "Δεν δίνει λεφτά ο Κόκκαλης και ψωνίζει απο τα φτηνά" "Αντί Κωνσταντίνου...Ογκουνσότο ο Τζίγκερ" "Να ποιούς φέρνει ο Ντέμης"
Έχουμε την απαίτηση να έρθουν ονόματα που χτυπάνε στο αυτί, χωρίς να σκεφτούμε το πόσα μπορούν να δώσουν

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οι Βέλγικες εφημερίδες γράφουν συνέχεια για το πόσο βλάκες είναι οι Έλληνες που άφησαν τον Ογκουνσότο να φύγει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό απόγευμα κ καλό Σ/Κ σε όλους.Περιμένω να δω πολλόυς ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή(16.45).
Η ώρα είναι καλή για να έρθει ο κόσμος ,όπως κ ο καιρός.
ΑΕΚΤΖΗ φέρε στο γήπεδο το παιδί σου,να χορτάσει μπαλλα κ να μάθει την ομάδα.Έχουμε ανάγκη τα παιδιά..για το μέλλον.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΑΕΚΤΖΗ

[move]Α.Ε.Κ. ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ[/move]

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Προσοχη στον Ντρουλιτς πειτε του Τσιριλο!
Μυριζει κηδεια την Κυριακη.Σε φουλ φορμα ο ΟΦΗ.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Αληθεια ποσα χανουμακια υπαρχουν σε αυτο το φορουμ :grin:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αληθεια ποσα χανουμακια υπαρχουν σε αυτο το φορουμ :grin:

καλημερα!!!
υπαρχει γκαλοπ για το τι ομαδα ειμαστε στο σαιτ!!
παντως το τρεντακι '' ρε μονο η χανουμα ''ειναι το ποιο δημοφιλες!!!!!!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Παιδιά είμαι γαύρος φανατικός και αρρωστημένος, αλλά θέλω να πω και μια αλήθεια γιατί μ'αρέσει στη ζωή μου να μην φοράω παροπίδες και να βλέπω παντού το καλό και το κακό.
Ο Θρύλος χρωστάει πολλά στη προεδρία Κόκκαλη(νέο γήπεδο,νέο προπονητικό κέντρο,μεταγραφες που ούτε στο όνειρο του δεν είδε έλληνας Φίλαθλος). Εχει κανει και πολλά λάθη όμως για την διάχείρηση και στήριξη της Ομάδας στο όνειρο της Ευρώπης.
Που θέλω να καταλήξω. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και προσωπικά στο Ντέμη και την παρέα του για τις φιλότιμες και άκρως πετυχημένες κινήσεις που έχει κάνει.
Πήραν την ΑΕΚ ένα βήμα πριν την Δ' Εθνική και μέσα σε 2 χρόνια την μεταμόρφωσαν χωρίς να κάνουν τίποτα το σπουδαίο από άποψη μεταγραφών , χωρίς δηλαδή να κάνει τις μεγάλες μεταγραφές. Στηρίχτηκε σε ανθρώπους νέους στην δίοίκηση -βλέπε Ντέμης, Κόντης , Κανελόπουλος-που γουστάρουν και αγαπουν την ομάδα.Φυσικά και κοιτάνε και την τσέπη τους και ξέρουν ότι όσο πάει καλά η ΑΕΚ θα γεμίζουν και αυτοί τον κουμπαρά τους και δεν είναι κακό αυτό , άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι περισσότερο buisiness παρά άθλημα και αγάπη για την φανέλα.Βάλανε πρώτα την αγάπη για την ομάδα και μετά όλα τα άλλα.Δεν λέω ότι ο Σωκράτης δεν αγαπάει τον Ολυμπιακό. Τον λατρεύει και σας μιλάω ειλικρινά. Οτι λέω πιστέψτε με το γνωρίζω και το αναφέρω,αλλά δεν έχει συμβούλους σωστούς που να τον καθοδηγήσουν και να του πουν το σωστό και να τον ηρεμήσουν όταν βλέπει την ομάδα να ρεζιλεύται στο Καραισκάκη που παλιά ήταν η κόλαση επί της Γης!
Να επανέλθω στην ΑΕΚ...Αγωνιστικά στηρίχτηκε σε άγνωστους παίχτες - λαβράκια και ταλεντάρες - με εξαιρείσεις Εμο, Λυμπε που είνα γνωστή η αξία τους και βετεράνοι στο είδος-και αυτό το οφείλει σε τεράστιο βαθμό στον Ιβιτς(τι μάτι έχει αυτός ο κερατάς!).Πήρε 18αρηδες,20αρηδες τους εμπιστεύτηκε,τους εριξέ και στον ωκεανό και τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο!(Βλέπε Χετεμαι,Τοζερ,Π''σταθόπουλο....)
Ο Φερερ δείχνει να είναι καλός προπονητής και παρόλο που παρακολουθώ το διεθνες ποδόσφαιρό δεν το είχα και ακουστά.Ηταν στην Μπαρτσελόνα και στην Μπέτις που τις έβγαλε Τσαμπιονς Λιγκ και αυτό από μόνο του λέει ισως πολλα.
Μαγκιά του Ντέμη προσωπική? Η σύγκρουση του με την Original και τους οργανωμένους. Για μένα μόνο αν οι όμάδες ακολουθήσουν το μοντέλο των αγγλικών συνδέσμων (λέσχες και όχι σύνδεσμοι που για να γίνεις μέλος και να παρεις διαρκείας και εισιτήριο πρέπει να έχεις λευκό ποινικό μητρώο) μόνο τότε θα αλλά ξει η εικόνα του ελληνικου πρδοσφαίρου. Αλλά δυστυχώς δεν έχουν όλοι τον τσαμπουκά του Ντέμη στο θέμα αυτό
Ευχη μου...Μακάρι να έρθουν και άλλοι τέτοιοι παράγοντες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Μόνο έτσι οι ομάδες θα πάνε καλύτερα και θα γίνει και καλύτερη η Εθνική Ελλάδος. Γιατί όσοι στηρίζονται σε υγιής διοικήσεις,ταλέντα , ακάδημίες και το αποδεικνύουν συνέχεια αυτό πάνε μπροστά.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα φιλε ztod!!!!
υποκλινομαι στα γραφομενα σου και με βρισκεις να συμφωνω
απολυτος μαζι σου!!καλως ηλθες στην παρεα μας!!!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ευχαριστώ φίλε niko για τα λόγια σου. Καλως σας βρήκα.
Φίλε είμαι πολύ καιρό μέλος στο site και δεν μπορούσα να κάνω login ο ανθρωπος να postaρω και εγώ το κάτιτις μου!
Χαίρομαι πολύ όμως που λύθηκε το πρόβλημα και είμαι μέλος αυτής της αλάνικης Παρέας!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
θα εχεις δει οτι σε αυτο τουλαχιστον το τρεντακι διατηρουμε ενα αρκετα καλο υφος και αναπτυσουμε ενδιαφερων αποψεις θα ελεγα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom