Παιδιά είμαι γαύρος φανατικός και αρρωστημένος, αλλά θέλω να πω και μια αλήθεια γιατί μ'αρέσει στη ζωή μου να μην φοράω παροπίδες και να βλέπω παντού το καλό και το κακό.
Ο Θρύλος χρωστάει πολλά στη προεδρία Κόκκαλη(νέο γήπεδο,νέο προπονητικό κέντρο,μεταγραφες που ούτε στο όνειρο του δεν είδε έλληνας Φίλαθλος). Εχει κανει και πολλά λάθη όμως για την διάχείρηση και στήριξη της Ομάδας στο όνειρο της Ευρώπης.
Που θέλω να καταλήξω. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και προσωπικά στο Ντέμη και την παρέα του για τις φιλότιμες και άκρως πετυχημένες κινήσεις που έχει κάνει.
Πήραν την ΑΕΚ ένα βήμα πριν την Δ' Εθνική και μέσα σε 2 χρόνια την μεταμόρφωσαν χωρίς να κάνουν τίποτα το σπουδαίο από άποψη μεταγραφών , χωρίς δηλαδή να κάνει τις μεγάλες μεταγραφές. Στηρίχτηκε σε ανθρώπους νέους στην δίοίκηση -βλέπε Ντέμης, Κόντης , Κανελόπουλος-που γουστάρουν και αγαπουν την ομάδα.Φυσικά και κοιτάνε και την τσέπη τους και ξέρουν ότι όσο πάει καλά η ΑΕΚ θα γεμίζουν και αυτοί τον κουμπαρά τους και δεν είναι κακό αυτό , άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι περισσότερο buisiness παρά άθλημα και αγάπη για την φανέλα.Βάλανε πρώτα την αγάπη για την ομάδα και μετά όλα τα άλλα.Δεν λέω ότι ο Σωκράτης δεν αγαπάει τον Ολυμπιακό. Τον λατρεύει και σας μιλάω ειλικρινά. Οτι λέω πιστέψτε με το γνωρίζω και το αναφέρω,αλλά δεν έχει συμβούλους σωστούς που να τον καθοδηγήσουν και να του πουν το σωστό και να τον ηρεμήσουν όταν βλέπει την ομάδα να ρεζιλεύται στο Καραισκάκη που παλιά ήταν η κόλαση επί της Γης!
Να επανέλθω στην ΑΕΚ...Αγωνιστικά στηρίχτηκε σε άγνωστους παίχτες - λαβράκια και ταλεντάρες - με εξαιρείσεις Εμο, Λυμπε που είνα γνωστή η αξία τους και βετεράνοι στο είδος-και αυτό το οφείλει σε τεράστιο βαθμό στον Ιβιτς(τι μάτι έχει αυτός ο κερατάς!).Πήρε 18αρηδες,20αρηδες τους εμπιστεύτηκε,τους εριξέ και στον ωκεανό και τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο!(Βλέπε Χετεμαι,Τοζερ,Π''σταθόπουλο....)
Ο Φερερ δείχνει να είναι καλός προπονητής και παρόλο που παρακολουθώ το διεθνες ποδόσφαιρό δεν το είχα και ακουστά.Ηταν στην Μπαρτσελόνα και στην Μπέτις που τις έβγαλε Τσαμπιονς Λιγκ και αυτό από μόνο του λέει ισως πολλα.
Μαγκιά του Ντέμη προσωπική? Η σύγκρουση του με την Original και τους οργανωμένους. Για μένα μόνο αν οι όμάδες ακολουθήσουν το μοντέλο των αγγλικών συνδέσμων (λέσχες και όχι σύνδεσμοι που για να γίνεις μέλος και να παρεις διαρκείας και εισιτήριο πρέπει να έχεις λευκό ποινικό μητρώο) μόνο τότε θα αλλά ξει η εικόνα του ελληνικου πρδοσφαίρου. Αλλά δυστυχώς δεν έχουν όλοι τον τσαμπουκά του Ντέμη στο θέμα αυτό
Ευχη μου...Μακάρι να έρθουν και άλλοι τέτοιοι παράγοντες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Μόνο έτσι οι ομάδες θα πάνε καλύτερα και θα γίνει και καλύτερη η Εθνική Ελλάδος. Γιατί όσοι στηρίζονται σε υγιής διοικήσεις,ταλέντα , ακάδημίες και το αποδεικνύουν συνέχεια αυτό πάνε μπροστά.