Επισκέπτης
αδέλφια ξέρετε αν στην Λάρισα θα υπάρχουν ταμεία για δικό μας κόσμο?
επίσημα ξέρω δεν μας δίνουν εισιτήρια.
επίσημα ξέρω δεν μας δίνουν εισιτήρια.
αδελφέ το χρήμα για ποιο μεγάλες μεταγραφές δεν είναι από τα διαρκείας αυτά δεν φτάνουν ούτε για τους μισθούς του προσωπικού για την χρονιά.χεστηκα για την οικονομικη ανασα!!!
26οοο διαρκειας ειναι μεγαλη ανασα....
εγω θελω το πρωταθλημα για ΕΜΕΝΑ!!!
οι εξαγγελειες για "οικονομικες ανασες" "εξυγιανση" ....μου θυμιζουν την εκαστοτε κυβερνηση που μιλαει για λιτοτητα και ο καθε υπουργος ειναι 2οο κιλα....
το ποδοσφαιρο ειναι η καβλα μας....
να χωσουν χρημα οι εφοπλιστες και οι φραγκατοι μετοχοι μας και να φερουν τον τιτλο
οκ παω πασοαν και δεν πολυκαταλαβα την ερωτηση σου θα σου πω οτι να παρει φετος τον τιτλο και ας παρει απο το καλαθι παιχτες...
Kαλημέρα φίλοι!
Ένα "μικρό" νέο. Ο γκρίζος του μπάσκετ Νίκος Πιτσίλκας συζητιέται για μάνατζερ στο λιμανίσιο μπάσκετ. Αν τα σφυρίγματά του σας φαίνονταν "τουλάχιστον περίεργα" είναι πιθανότατα σύμπτωση.
Kαλημέρα φίλοι!
Ένα "μικρό" νέο. Ο γκρίζος του μπάσκετ Νίκος Πιτσίλκας συζητιέται για μάνατζερ στο λιμανίσιο μπάσκετ. Αν τα σφυρίγματά του σας φαίνονταν "τουλάχιστον περίεργα" είναι πιθανότατα σύμπτωση.
σιγα σιγα θα χασει αυτους που την βοηθησαν να βγει απο τα χρεη...
ο κοσμος ειναι εδω !!!!
ξεκινησε με 17οοο συνεχισε με 21οοο και εφτασε στο εξωπραγματικο αριθμο 26οοο διαρκειας!!!
ειναι περα απο καθε λογικη!!!
ο τιτλος ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ!!!
σιγα σιγα θα χασει αυτους που την βοηθησαν να βγει απο τα χρεη...
ο κοσμος ειναι εδω !!!!
ξεκινησε με 17οοο συνεχισε με 21οοο και εφτασε στο εξωπραγματικο αριθμο 26οοο διαρκειας!!!
ειναι περα απο καθε λογικη!!!
ο τιτλος ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ!!!
μπραβο σου!!!Στα τέτοια μου ο τίτλος.ΕΓΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΩ κ ας μην βγούμε ούτε ΟΥΕΦΑ.
Από ''Αεκτζήδες'' έχουμε γεμίσει
Βραβεύεται και ο Μελισσανίδης από το ίδιο περιοδικό και μπορεί να φοβάται μη τυχόν και τον συναντήσει...Ρε σεις μια ερώτηση:ο Ντέμης που βρβεύτηκε ως ο μάνατζςερ της χρονιάς από το STATUS δεν πήγε να παρει τελικά το βραβείο του;