Επισκέπτης
τουλάχιστον να το πάρουμε στην Λάρισα, σήμερα κάναμε μάγκα τον σοφέρ και θα σταματήσουν να τον βρίζουν οι βάζελοι.Ψηλα το κεφαλι και παμε δυνατα..
τουλάχιστον να το πάρουμε στην Λάρισα, σήμερα κάναμε μάγκα τον σοφέρ και θα σταματήσουν να τον βρίζουν οι βάζελοι.Ψηλα το κεφαλι και παμε δυνατα..
μηπως επρεπε να χε φαει κοκκινη ο γκουμας?
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...και πρωτάθλημα να πάρουμε θα τον βρίζουμε....τουλάχιστον να το πάρουμε στην Λάρισα, σήμερα κάναμε μάγκα τον σοφέρ και θα σταματήσουν να τον βρίζουν οι βάζελοι.
ειχε γεννεθλια η γκομενα σημερα και αν δεν επαιρνε δωρο θα μας τα ζαλιζε,ξερειςΓια τα βαζέλια δουλέψαμε ΟΛΟΙ!!!!!
ο βάζελος που παίζει την Κυριακή?θα το παρει ο βαζελος φετος.για εκει παει η δουλεια.
θα το παρει ο βαζελος φετος.για εκει παει η δουλεια.
νομιζω με τη βεροια εδω.ο βάζελος που παίζει την Κυριακή?
του εχουμε δωσει πολλα? και με το βαζελο τα ιδια λεγανε και το αρπαξε το παστελι απο το τζιμπουρ!!! τωρα αν εσυ δεν μπορειs να με κερδισειs δε φτιω εγω. στο πρωτο γυρο με μια φαση 3 γκολ μη τα ξεχναμε. φιλικα παντα.ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΛΑΡΙΣΑ - Α.Ε.Κ. 16:45 Alpha (άλλη πούτσα)
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:00 S/S
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 19:00 ΝΕΤ
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 15:00
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 15:00
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 16:45 S/S
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - Ο.Φ.Η. 19:00 ΝΕΤ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 S/S (αφού πήρε το ματσάκι με ΑΕΚ θα το δώσει αέρα)
εχεις δικιο φιλε.ο πανιωνιος ειναι απτις λιγες ομαδες που δεν ειναι στο αρμα κανενος και εχει κανει ζημιες και στους τρεις μας κατα καιρους.συγχαρητηρια και για τη νικη σημερα.ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.του εχουμε δωσει πολλα? και με το βαζελο τα ιδια λεγανε και το αρπαξε το παστελι απο το τζιμπουρ!!! τωρα αν εσυ δεν μπορειs να με κερδισειs δε φτιω εγω. στο πρωτο γυρο με μια φαση 3 γκολ μη τα ξεχναμε. φιλικα παντα.
του εχουμε δωσει πολλα? και με το βαζελο τα ιδια λεγανε και το αρπαξε το παστελι απο το τζιμπουρ!!! τωρα αν εσυ δεν μπορειs να με κερδισειs δε φτιω εγω. στο πρωτο γυρο με μια φαση 3 γκολ μη τα ξεχναμε. φιλικα παντα.
πραγματικα για τον μονο λογο που θελω το συγκεκριμενο πρωταθλημα,ειναι για να μου το απονειμει ο σωφερ μεσα στο καραισκακη,με ολα τα παρελκομενα,η απολυτη καυλαο σοφερακος το δουλευει καλα αυτο το πρωταθλημα...
μετα τον ολυμπιακο(χαλια η ομαδα μου σημερα) σειρα ειχε η αεκ...
αυτος που επαιζε διαιτητης στη λεοφορο μπηκε φυτευτος αφου ο κακος δηλωσε κωλυμα...
τη πεμτη το βραδυ στη λαρισα τα σπαγανε στα μπουζουκια ο στρατος(παο) & ο πατερας του κορακα...
το ματσακι με το πανιωνιο ο ψυχομανης δεν το αφησε στη τυχη του...
ο φωτιαδης επνιξε πεναλτυ σε κοθοριστικο σημειο...
οι επιστολες που εστειλε ο γιαννακης εκαναν τον ψυχομανη να χεστει...
ο σοφερακος κανει οτι μπορει να παρει το πρωταθλημα..
αν το καταφερει θα το δουμε
ο σοφερακος το δουλευει καλα αυτο το πρωταθλημα...
μετα τον ολυμπιακο(χαλια η ομαδα μου σημερα) σειρα ειχε η αεκ...
αυτος που επαιζε διαιτητης στη λεοφορο μπηκε φυτευτος αφου ο κακος δηλωσε κωλυμα...
τη πεμτη το βραδυ στη λαρισα τα σπαγανε στα μπουζουκια ο στρατος(παο) & ο πατερας του κορακα...
το ματσακι με το πανιωνιο ο ψυχομανης δεν το αφησε στη τυχη του...
ο φωτιαδης επνιξε πεναλτυ σε κοθοριστικο σημειο...
οι επιστολες που εστειλε ο γιαννακης εκαναν τον ψυχομανη να χεστει...
ο σοφερακος κανει οτι μπορει να παρει το πρωταθλημα..
αν το καταφερει θα το δουμε
πραγματικα για τον μονο λογο που θελω το συγκεκριμενο πρωταθλημα,ειναι για να μου το απονειμει ο σωφερ μεσα στο καραισκακη,με ολα τα παρελκομενα,η απολυτη καυλα