talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
θάθελες ε?...πρόσεξε..θα σε στείλω στον έβρο...Άντε σειρά για την Νίκη έχει ο Αστέρας.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
θάθελες ε?...πρόσεξε..θα σε στείλω στον έβρο...Άντε σειρά για την Νίκη έχει ο Αστέρας.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο γέρων και η γραία περπατούν παρέαν, ο γέρων ερούξεν την γριάν εκούξεν,Τελείωσε...
Πόντος sex trip...................ήταν.αδερφια τι ψωλια ποντιακη ηταν η σημερινη?κατι μου ετυχε τελευταια στιγμη και δεν πηγα στο γηπεδο.θα παρακολουθησουμε παρεουλα αποδω το ματς.
ολέέέέέέέέέέέέέΑραμπατζής στον Πάγκο!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε ζήταγες ένα τσουβάλι λίρες καλύτερα ρε φίλε........Παίδες,ας κερδίσετε πρώτα τον πανιώνιο και μετά πανυγηρίστε...είναι δύσκολο το ματσάκι σήμερα,εγώ προσωπικά πολύ το φοβάμαι...που'σαι Ναύαρχε...χέσε την πόρσε![]()
τον Τζιμπουρ να προσέξουν σήμερα τα παλικάρια σας!!! ;)
σκ... εφαγες?Παίδες,ας κερδίσετε πρώτα τον πανιώνιο και μετά πανυγηρίστε...είναι δύσκολο το ματσάκι σήμερα,εγώ προσωπικά πολύ το φοβάμαι...που'σαι Ναύαρχε...χέσε την πόρσε![]()
τον Τζιμπουρ να προσέξουν σήμερα τα παλικάρια σας!!! ;)