You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Πρόσεχε να μην φαληρίσει ο πρόεδρος σου από τις πολλές επενδύσεις!
ναι τον παλιοτσιγγουνη ουτε 10.000.000 δεν εδωσε αυτο το μηνα!
ενω ο δικος σας εσπασε τα ταμεια!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αυτό τον μήνα τα έδωσε???Δεν μπορούσε να αφήσει και μερικά για τον επόμενο μήνα?ναι τον παλιοτσιγγουνη ουτε 10.000.000 δεν εδωσε αυτο το μηνα!
ενω ο δικος σας εσπασε τα ταμεια!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Πρώτον, δεν νομίζω να προσέβαλλα κανέναν εδώ μέσα.ρε λαστμοχικαν δε πας στα ποστ του γαυροβαζελου η θες να γαμ...με?το παιζεις μαγκας?τι ακριβως το παιζεις?
Δεύτερον, τις μαγκιές στις παρέες σου που σε παίρνει. άμα ήθελα να γαμηθούμε να ήξερες πως δεν θα ξάπλωνες μπρούμητα. Δεν σου μίλησα εσένα έτσι και σε κανέναν άλλο εδώ μέσα. Ξελαμπίκαρε λίγο νέουμπα και μετά μάθε να μιλάς εδώ μέσα νιάνιαρο.
Τρίτον, ο Αρτσούμπι αποδεικνύει του λόγου το αληθές για τους δανεικούς, πως δηλαδή δεν γίνεται δουλειά στις μεταγραφές με τέτοια. Κι αν θέλετε κι άλλο παράδειγμα, ο ΑΛΒΕΣ που ήρθε κι έπαιξε για εσάς, έφυγε και ακόμα ψάχνετε αντικαταστάτη του. Γιατί μόνο με Δέλλα Παπασταθόπουλο δεν βγαίνει, και δεν νομίζω να μιλάω οπαδικά τώρα, απλή λογική είναι.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν διαφωνεί κανείς lastmoican...απλά δεν πέφτει κανένας λόγος στον Πετράκη για το τι κάνουν οι άλλοι!Κουμάντο να κάνει στο μαγαζί του!Θα του άρεσε να βγει ο Ντέμης και να του πει "αλλα εμείς δεν παντελωνιάσαμε 15εκ από τον Καστίγιο"...
Επισκέπτης
ρε φίλε δεν πας να κάνεις καμιά άλλη δουλειά να τα οικονομήσεις?Πρώτον, δεν νομίζω να προσέβαλλα κανέναν εδώ μέσα.
Δεύτερον, τις μαγκιές στις παρέες σου που σε παίρνει. άμα ήθελα να γαμηθούμε να ήξερες πως δεν θα ξάπλωνες μπρούμητα. Δεν σου μίλησα εσένα έτσι και σε κανέναν άλλο εδώ μέσα. Ξελαμπίκαρε λίγο νέουμπα και μετά μάθε να μιλάς εδώ μέσα νιάνιαρο.
Τρίτον, ο Αρτσούμπι αποδεικνύει του λόγου το αληθές για τους δανεικούς, πως δηλαδή δεν γίνεται δουλειά στις μεταγραφές με τέτοια. Κι αν θέλετε κι άλλο παράδειγμα, ο ΑΛΒΕΣ που ήρθε κι έπαιξε για εσάς, έφυγε και ακόμα ψάχνετε αντικαταστάτη του. Γιατί μόνο με Δέλλα Παπασταθόπουλο δεν βγαίνει, και δεν νομίζω να μιλάω οπαδικά τώρα, απλή λογική είναι.
έχεις σηκωθεί από τα μαύρα χαράματα και ποστάρεις εδώ και εκεί, δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις? από της 10 το πρωί έφυγα γύρισα τώρα και εσύ εδώ καλά αυτό που έχεις στο σώβρακο μέσα δεν κάνει κουκου? να πας να βρεις καμιά Μολδαβέζα τίποτα και αδειάζεις και ξεβουλώσουν τα μπουριά σου και ξελάμπικάρης λίγο?
Επισκέπτης
ρε μήπως μάθανε μερικοί ότι έχουμε βαρβατίλες τώρα τελευταία εμείς οι ΑΕΚτσήδες και έρχονται να χαρεί ο κ...........................τους?Τελικά το thread μας τραβάει όλα τα είδη του ανθρώπου........μην αρχίσω να αναλύω τώρα ε αρίων? ;)
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Καλησπέρα σε ΄όλους τους αετούς, Πάμε δυνατά σήμερα για το τρίποντο..
η σημερινή νίκη να είναι αφιερωμένη στον αδελφό dfwk που πάει αύριο να τελειώσει την στρατιωτική του θητεία.
Αδέρφια σας ευχαριστώ για την ψυχική δύναμη που μου χαρίζεται!Εγώ του αφιέρωσα τη χθεσινή -απογευματινή -νίκη!!!!!Καλημέρα αδέρφια!!!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
καλημέρα χανούμια....εγώ που είμαι πηθικοειδές μπορώ να μπαίνω?...ή μόνο οι όμορφοι?---βλέπε αρίων---χαχα....άντε αν σήμερα τα κοράκια παίξουν σωστά θα είμαστε δεύτεροι...Τελικά το thread μας τραβάει όλα τα είδη του ανθρώπου........μην αρχίσω να αναλύω τώρα ε αρίων? ;)
Υ.Γ ...χαιρετίσματα στην σκατοπαρέα όλη...
andrikos1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
νεουμπας ειμαι στο μπουρδελα κομ.οχι μπροστα στην αφεντια σου.και σου ξαναλεω αμα θες να γαμηθ..με ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.οσο για το πουστρακι τον αρτσουμπαλο αν δε κανω λαθος εχει ποστ του γαυρου.ενα ποστ φτιαγμενο απο αεκτζη ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ εσυ μπαινεις να το γαγησεις.μια ζωη τα ιδια.μη δειτε αεκτζηδες να μιλανε.σας εκανε ο γρανιτσας μαγκες.Πρώτον, δεν νομίζω να προσέβαλλα κανέναν εδώ μέσα.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε σόνυ..εγώ σε έβρισα?..εσύ γιατί με βρίζεις να μοιάζω στον καραγκούνη?.....να κάνεις mute τον εαυτό σου..που βρίζεις τον κόσμο εδω μέσα.....Άμα είσαι σαν τον Αρίων no problem!!! Μην μιάζεις του Καραγκούνη όμως.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 1.486
Αν μη τι άλλο ο talos είναι και γαμώ τους άντρες.Αφού άμα ήμουν γκόμενα θα του την έπεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρε σόνυ..εγώ σε έβρισα?..εσύ γιατί με βρίζεις να μοιάζω στον καραγκούνη?.....να κάνεις mute τον εαυτό σου..που βρίζεις τον κόσμο εδω μέσα.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 969
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις