Επισκέπτης
ποτάκια έπινες όλο το βράδυ και είσαι ακόμα ζαλισμένος?Οπότε θα πάρετε πρωτάθλημα...γιατίθα παίζετε ορθολογικά μετά...
ποτάκια έπινες όλο το βράδυ και είσαι ακόμα ζαλισμένος?Οπότε θα πάρετε πρωτάθλημα...γιατίθα παίζετε ορθολογικά μετά...
ξέρω εγώ έχεις πάρει βόλτα τα θρεντ πρωί πρωί και ποστάρεις ασταμάτητα θα μπει στο σαιτ κανείς που στραβοκοιμήθηκε το βράδυ και θα γίνεται της πλατείας Κοραή εχθές.χαχαχαχα...
όχι μωρέ ...είναι που έχω το αυχενικό...χαχαχαχα
εγώ τον καφέ πίνω σπίτι μου και την κάνω κοντά κέντρο το μενού έχει Λευκορωσίδα σήμερα.Χαχαχαχα...ήθελα τα βρήκα πρόχειρα...κοιμώνται και τα παιδιά τώρα και βρήκα ευκαιρία...
Πάντως ευτυχώς που είσαι κι εσύ και συνομιλούμε. Άσχετο...για το ΑΕΚ, τελικά ποιους πήρατε ; Γιατί τη βδομάδα που μας πέρασε ήμουν εκτός Ελλάδος.
η αυτοψία θα δείξει.Για τις μεταγραφές όμως όυτε κουβέντα...με τον Εντίνιο δηλαδή τι θα αλλάξει;
να βάλει κανένα φράγκο στην τσέπη από την μίζα ο Σέρα, βολεύτηκες?Α!..εσείς γιατί κάνατε μεταγραφές; Πρώτοι δεν είστε; Μπαλάρα δεν παίζετε; Τους παραπάνω τι τοιυς θέλετε; Σάμπως θα παίξουνε; Σε ποιανού θέση;
Εγώ του αφιέρωσα τη χθεσινή -απογευματινή -νίκη!!!!!Καλημέρα αδέρφια!!!η σημερινή νίκη να είναι αφιερωμένη στον αδελφό dfwk που πάει αύριο να τελειώσει την στρατιωτική του θητεία.
τα πήρες χοντρά δηλαδή?Εγώ του αφιέρωσα τη χθεσινή -απογευματινή -νίκη!!!!!Καλημέρα αδέρφια!!!
Δες φωτό στο αντίστοιχο thread....τα πήρες χοντρά δηλαδή?
είδα να τους τα παίρνεις σιγά σιγά γιατί στο τέλος βλέπω να μην σε αφήνουν να πλησιάσεις ούτε τους πρόποδες του βουνού.Δες φωτό στο αντίστοιχο thread....
εισαι θεος εισαι μεγαλος γαμανε τα βιντεακια.ανεβαστε καποιος παιδια .πως ανεβενουν στο θρεντ? andytsa πατηστε στο youtube 3 βιντεο ειναιωπα!τι γινεται ρε εδω?παντου αεκαρα ρε.ετσι ρε.μαγκες πατηστε andytsa στο γοογλε η στο γιουτουμπ και απολαυστε 3 βιντεακια που εφτιαξα για την αεκαρα μας.αν σε περιπτωση δε τα βρισκετε εδω ειμαι..ΠΑΜΕ ΑΛΑΝΙΑ!
βαλε ολο το αεροπλανο μεσα στον κολο