Επισκέπτης
και εγώ ήμουν έτοιμος αλλά είχα πλακωθεί μέχρι το μεσημέρι στα τσίπουρα με κάτι Βουλγάρες και την έκανα για το σπίτι.καλα που δεν πηγα.λες και το ηξερα.
και εγώ ήμουν έτοιμος αλλά είχα πλακωθεί μέχρι το μεσημέρι στα τσίπουρα με κάτι Βουλγάρες και την έκανα για το σπίτι.καλα που δεν πηγα.λες και το ηξερα.
Μου το πήρε από το στόμα ο requiem.σαν υπνωτισμένα παίζανε στο Α ημίχρονο, αν δεν καταφέρουν να βάλουν γκολ στα πρώτα 10 με 15 τώρα δεν πάμε ούτε για ισοπαλία.
ειπαμε φετος μας λενε αεκ παρε το πρωταθλημα και εμεις λεμε ευχαριστω δε θα παρω.Ευτυχως που χανετε και γλυτωνουμε την καζουρα εμεις....αλλιως ποιος σας ακουγε!!!ειχα μια βαθια πιστη οτι στην χειροτερη θα πατε για Χ αλλα το δωρο σας ειναι απ την αρχη σπουδαιο!!!
καλα εμεις χασαμε για να κανουμε δωρο στην γκομενα μας που εχει γεννεθλια,οι αεκτζηδες γιατι?γλυκαθηκατε και εσεις με την βαζελα και αρχισατε τα δωρα στη πιο καυλιαρα milf?Ευτυχως που χανετε και γλυτωνουμε την καζουρα εμεις....αλλιως ποιος σας ακουγε!!!ειχα μια βαθια πιστη οτι στην χειροτερη θα πατε για Χ αλλα το δωρο σας ειναι απ την αρχη σπουδαιο!!!
να στε καλα!!!ειπαμε φετος μας λενε αεκ παρε το πρωταθλημα και εμεις λεμε ευχαριστω δε θα παρω.
έτσι πες μας ρε Arion,γι'αυτό χάνουμε σήμερα!Οι Βουλγάρες είναι γρουσούζες......είχα πλακωθεί μέχρι το μεσημέρι στα τσίπουρα με κάτι Βουλγάρες και την έκανα για το σπίτι.
Είδες τι καλά παιδιά είμαστε?Συμπονετικά...(Δεν έχει και smiley αυτομούντζας!!!)Ευτυχως που χανετε και γλυτωνουμε την καζουρα εμεις....αλλιως ποιος σας ακουγε!!!ειχα μια βαθια πιστη οτι στην χειροτερη θα πατε για Χ αλλα το δωρο σας ειναι απ την αρχη σπουδαιο!!!
τι καλα ρε psaxnw εχουμε βγαλει τον καρκινο τοσα χρονια.μεχρι και προληπτικος εχω γινει με την αεκ.να στε καλα!!!
βρε ας χανετε εσεις και μην σε νοιαζει...μεχρι να παρετε πρωταθλημα θα χει φαρμακο οχι μονο για τον καρκινο αλλα και για αθανασια!!!τι καλα ρε psaxnw εχουμε βγαλει τον καρκινο τοσα χρονια.μεχρι και προληπτικος εχω γινει με την αεκ.
καλοβρε ας χανετε εσεις και μην σε νοιαζει...μεχρι να παρετε πρωταθλημα θα χει φαρμακο οχι μονο για τον καρκινο αλλα και για αθανασια!!!
Καπετάνιο πιάστε και εσεις τις ντομάτες να τις πετάμε μεταξύ μας.Είδες τι καλά παιδιά είμαστε?Συμπονετικά...(Δεν έχει και smiley αυτομούντζας!!!)