Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Για τον Χετεμάι;θυμίσου που θα είναι ο Χετεμάι σε μερικά χρόνια.
Εσυ πληρωνεις για αυτο που ειναι τωρα!!Το ιδιο ισχυει και για τον Λυμπεροπουλο τον Κυριακιδη τον Γεωργεα κ.τ.λ.ΤΟ ιδιο βεβαια ισχυει και για τα χαλια της ομαδας μου!!!

Επισκέπτης
Εκεί που πήγαν όλες τα ταλέντα που "ανακάλυψαν" κατά καιρούς οι ομάδες μας. Ταλέντα σημαντικών προδιαγραφών που πέρασαν από εδώ (από σπόντα βέβαια) ήταν μόνο ο αναξιοποίητος εδώ Ντιάρα που έφτασε να παίζει Ρεάλ και ο Τουρέ.

Από Έλληνες σε μεγάλη ομάδα έξω κατάφερε να παίξει βασικός μόνο ο Γεωργάτος ενώ αξιοπρόσεκτη καριέρα έκαναν ο Γιαννακόπουλος, ο Ζήκος και δείχνουν καλές προοπτικές οι Σεϊταρίδης, Μπασινάς, Κατσουράνης.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Έχουμε πάει κ σε κάτι στριπτητζάδικα....Μούρλια
ΑΧΧΧΧ περιμενω τηλεφωνο τσογλανε να τα πουμε!!Πριν το στριπτιτζαδικο ομως παμε και για ενα καφε ρε συ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ!!!!!Θελω να μου γνωρισεις και κεινη που λεγαμε η φιλη!!!Εδω και ενα μηνα χωρισα!Καταλαβαινεις!Εχει αναγκες ο ναυτης!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συμφωνώ ,αν κ την μεγαλύτερη κατ'εμέ στο εξωτερικό καριέρα την έκανε ο πιο αδικημένος Έλληνας ποδοσφαιριστής στην νεώτερη ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ζήκος.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό απόγευμα σε όλους.
Καλή επιτυχία στον βάζελο σήμερα ενάντια στην Καλαμαριά.όχι για κανά άλλο λόγο,απλώς πρέπει να μην τα έχει όλα τόσα εύκολα ο γαύρος.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αν έμεναν εδώ οι μαυρούληδες, στον Ατρόμητο θα έπαιζαν τώρα... Εγώ να πάω στη Λυών, θα με μάθουν μπάλα και να μιλάω τρεις γλώσσες. Τι λέμε τώρα... ʼλλη νοοτροπία εντελώς. Και άλλος επαγγελματισμός. Εδώ είχαμε μέχρι πρότινος τον βασιλομπίλαρο σκάουτερ(καραπιάλιης), τον Σάββα γενικό αρχηγό, τον Στράτο κόουτς(!!!) κλπ. Περιστασιακές κινήσεις σοβαρών συλλόγων(Βαμβακάς στον ΠΑΟ, Παιανία κλπ-Φερέρ στην ΑΕΚ, Μπάνγκσμπο σύμβουλο πάλι στην ΑΕΚ) κάτι γαλλικά μοντέλα(Σουαντό) και γενικώς προχειρότητες.
Ο Στέλιος πέτυχε γιατί προφανώς το παιδί είχε όρεξη για δουλειά και όχι για φραπέ στο πασσαλιμάνι με τον Ελέ σαν το φυντάνι, ο Ζήκος τυχερός και σοβαρός συνάμα, και κάτι τέτοιες εξαιρέσεις.
Για αυτό και βλέπεις ότι τα πιτσιρικάκια στις ακαδημίες είναι πολλά αλλοδαπά. Έχουν κίνητρο και παρόλαυτά θάβονται από ανεκδίηγητους κόουτς, σκάουτερς. Εδώ στον Ολυμπιακό τσακώνονταν ποιος θα βολευτεί στις Ακαδημίες, σαν Δημόσιο ένα πράμα.
Έτυχε και βλέπουμε κάτι διαφορετικό φέτος και από δύο μεγάλους συλλόγους και με κάνει να αισιοδοξώ αλλά πόσο δρόμο έχουμε ακόμα....(Και βέβαια ο Τζίγγερ ή/και οι συν αυτώ πάνε για τεχνοκρατικό μοντέλο αλλά δεν τους βγαίνει εδώ και χρόνια)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους.Χάσαμε κ τον Αρειανό.Στοπ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εχετε ακουσει τη παροιμια δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα???Αυτο κανετε εδω βαζελακια και χανουμακια!Ρε παρτε το χαμπαρι θα παλευετε παντα για τη δευτερη θεση φουκαραδες!Ο θρυλος θα ναι πρωτος.
Ειδικα εσυ darksideofthemoon!!Τι να σου πω!!Για λυπηση εισαι!!Τσαμπα ελπιζεις αγορινα μου!Χιλιες φορες Καρπενησι!!Να πας και σε ενα χωριο που λεγεται γαυρος εκει!Εχει και γαμω το φαγητα!Καλη χρονια επι της ευκαιριας!

καλημερα σε ολους!!
εσυ για τωρα ''μαλωνεις'' στον ''αχυρωνα'' της χανουμας
γ'αυτο να εισαι πιο ευγενικος εκει που σε φιλοξενουν!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
250ευρώ για το διαρκείας έδωσα.Αν δηαδή το αναγάγεις σε κόστος/παιχνίδι , τότε έρχεται 12,50 ευρώ/ματς.Νομίζω λογική τιμή για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου.Βλέπεις ο Ντέμης το ποδοσφαιρο το αντιλαμβάνεται διαφορετικά από ότι ο Σωκράτης(αν δεν κάνω λάθος το φτηνότερο διαρκείας σε σας κάνει 1.000 ευρώ).

σας κανει ο σωκρατης οτι θελει ολοι μελει ολοι μελει!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα Νίκο.Ο επιθετικός που θα φέρουμε σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο,από ότι φαίνεται θα είμαι εγώ.

Θα τα πούμε στο ημίχρονο την Κυριακή;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημέρα Νίκο.Ο επιθετικός που θα φέρουμε σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο,από ότι φαίνεται θα είμαι εγώ.

Θα τα πούμε στο ημίχρονο την Κυριακή;

εχω αρχισει και τα ''παιρνω'' στο κρανιο ολο για παιχτες του σαντος ακουω και τρελενομαι!!
λογικα θα τα πουμε στο ημιχρονο!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γκαλίτσιος-Γκίκας-Ν'τιαγέ,δεν είναι παίχτες του Σάντος.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Γκαλίτσιος-Γκίκας-Ν'τιαγέ,δεν είναι παίχτες του Σάντος.
το ξερω αυτο αλλα απο αυτους που ειπες κανενας δεν ειναι επιθετικος!!!!!!!!
παλι ακουγετε για εναν επιθετικο απο μπεμφικα αλα δεν θυμαμε το ονομα του!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι αυτον εννοω!!
και εχεις δικιο εγκλημα  εγινε με τον ογκουνσοτο!!τον ειχε και ο γκεραρντ παναθεμα τον!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ναι αυτον εννοω!!
και εχεις δικιο εγκλημα  εγινε με τον ογκουνσοτο!!τον ειχε και ο γκεραρντ παναθεμα τον!!

Έδινα τα φράγκα που χαλάσαμε για Καπετάνο-Ντέλι-Μαντούκα για τον Ογκουνσότο.Πιο πολύ αξίζει αυτός κ από τους 3 μαζί.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μονιμο παλι σπασατε τον συνδεσμο στο μοσχατο?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Έδινα τα φράγκα που χαλάσαμε για Καπετάνο-Ντέλι-Μαντούκα για τον Ογκουνσότο.Πιο πολύ αξίζει αυτός κ από τους 3 μαζί.

πολυ λιγοτερο κοστιζε απο ολους αυτους!!!
αλλα φιλε μου οι μεταγραφες ειναι και ....μιζουλες.....
και να φανταστεις οτι μαντουκα και ντελι δεν μας ανηκουν!!
τελος παντων με οτι εχουμε ας κανουμε οτι καλιτερο μπορουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom