Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί οι παίχτες τους πήγαιναν πίσω;έτρεχαν κ στις καθυστερήσεις λες κ το σκορ ήταν 0-0.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Θα ηθελα πολυ να βρεθω σε ενα ντερμπι μεταξυ Λιβερπουλ και Μαντσεστερ στο Ανφιλντ ροουντ (και να τραγουδαω με τους οπαδους της Λιβερπουλ)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ της Manchester.Μούτσε ούτε εκεί δεν συμφωνούμε.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Εγώ της Manchester.Μούτσε ούτε εκεί δεν συμφωνούμε.
Αν και Λιβερπουλ τρεφω μια  συμπαθια και στη Μαντσεστερ (ειδικα την εποχη με τον Καντονα)
Σαν γηπεδο το Ολντ τραφορντ ειναι μακραν απ τα καλυτερα του κοσμου (τρομερη ακουστικη και πανεμορφο) δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που λεγεται θεατρο των ονειρων!!!! Ειχα παει και ειχα παθει την πλακα μου!!!
Αλλα οι οπαδοι της Μαντσεστερ ειναι απ τους πιο ξενερωτους στην Αγγλια!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μία είναι η ομάδα του Μάντσεστερ ρε! Η άλλη είναι των πακιστανών(σύμφωνα με τα λεγόμενα των ντόπιων πάντα)

Εγώ ξέρετε σε ποιο ματς θέλω να πάω? Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα στο Ανφιλντ... Τι έχει να γίνει... Στην Ευρώπη η Λίβερπουλ αποκτά άλλη αύρα...

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Εχετε ακουσει τη παροιμια δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα???Αυτο κανετε εδω βαζελακια και χανουμακια!Ρε παρτε το χαμπαρι θα παλευετε παντα για τη δευτερη θεση φουκαραδες!Ο θρυλος θα ναι πρωτος.
Ειδικα εσυ darksideofthemoon!!Τι να σου πω!!Για λυπηση εισαι!!Τσαμπα ελπιζεις αγορινα μου!Χιλιες φορες Καρπενησι!!Να πας και σε ενα χωριο που λεγεται γαυρος εκει!Εχει και γαμω το φαγητα!Καλη χρονια επι της ευκαιριας!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλή χρονιά κ σε σένα κ 4 Φλεβάρη θα τα πούμε ένα χέρι.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ασε ντάρκ.. έχουμε εμείς πρώτα σειρά..

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Καλή χρονιά κ σε σένα κ 4 Φλεβάρη θα τα πούμε ένα χέρι.
Λετε να μειωσετε στους 3 βαθμους???Παπαπα τετοιο κατορθωμα?Αχ αμοιρα παιδια!!Αν ηταν στο χερι μου θα σας χαριζα και ενα πρωταθλημα!Ρε σεις ειναι αδικο!Πατε γηπεδο πετατε τα λεφτα σας για ποιο λογο??ΤΙ κανετε 13 χρονια τωρα?ΤΙ χαιρεστε?Κριμα τα πεταμενα λεφτα!Δεν τα δινετε καλυτερα για κανεναν ερανο!Ποιο πολυ τοπο θα πιασουν!ΑΧΑΧ κριμα!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
ʼτσα ανωτερότητα ο λιμανόγατος.... Γιατί του την πέφτεις έτσι του dark? Και τον μειώνεις προσωπικά? Ντροπή... Σου έκλεψε τα γίδια? Αν εσύ είχες 13 χρόνια να πάρεις πρωτάθλημα, θα είχες αλλάξει ομάδα τώρα. Αυτό κάνει τους μεγάλους συλλόγους? Η Λίβερπουλ πόσα χρόνια έχει να πάρει πρωτάθλημα? Η Γιούβε έπεσε στη Β'. Τι ισοπεδωτική λογική είναι αυτή? Ένα πρωτάθλημα της το πήρες στην ισοβαθμία π.χ. Σε φτιάχνει αυτό? Σου αρέσει φέτος η ποδοσφαιρική σου ομάδα? Τι είναι το αξιοπρόσεκτο στη φετινή ομάδα, μήπως το ότι έχει κερδίσει 4 ματς με αυτογκόλ π.χ.? Μήπως το ότι εδώ και δύο χρόνια ο Πανόπουλος σου κάνει πλάκα στην προεδράρα σου και σου έχει πάρει 3 ματς στα 4 με διαιτητή? Και από πάνω όχι μόνο τυπώνουν τη φάτσα του νέου σου κόουτς σε 5ευρα, αλλά ο νέος σου κόουτς χρωστάει και δεδουλευμένα και μισό εκατομύριο ευρώ στον Πανό για αθέτηση όρων συμβολαίου??? Μήπως το ότι έχεις το μεγαλύτερο Μ.Ο. ηλικίας στον κόσμο ολόκληρο? Και άλλα πολλά...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ʼτσα ανωτερότητα ο λιμανόγατος.... Γιατί του την πέφτεις έτσι του dark? Και τον μειώνεις προσωπικά? Ντροπή... Σου έκλεψε τα γίδια? Αν εσύ είχες 13 χρόνια να πάρεις πρωτάθλημα, θα είχες αλλάξει ομάδα τώρα. Αυτό κάνει τους μεγάλους συλλόγους? Η Λίβερπουλ πόσα χρόνια έχει να πάρει πρωτάθλημα? Η Γιούβε έπεσε στη Β'. Τι ισοπεδωτική λογική είναι αυτή? Ένα πρωτάθλημα της το πήρες στην ισοβαθμία π.χ. Σε φτιάχνει αυτό? Σου αρέσει φέτος η ποδοσφαιρική σου ομάδα? Τι είναι το αξιοπρόσεκτο στη φετινή ομάδα, μήπως το ότι έχει κερδίσει 4 ματς με αυτογκόλ π.χ.? Μήπως το ότι εδώ και δύο χρόνια ο Πανόπουλος σου κάνει πλάκα στην προεδράρα σου και σου έχει πάρει 3 ματς στα 4 με διαιτητή? Και από πάνω όχι μόνο τυπώνουν τη φάτσα του νέου σου κόουτς σε 5ευρα, αλλά ο νέος σου κόουτς χρωστάει και δεδουλευμένα και μισό εκατομύριο ευρώ στον Πανό για αθέτηση όρων συμβολαίου??? Μήπως το ότι έχεις το μεγαλύτερο Μ.Ο. ηλικίας στον κόσμο ολόκληρο? Και άλλα πολλά...

Γιατί να αισθάνεται άσχημα;αυτός στις 14 Φλεβάρη θα βγει με την γκόμενα του,καθόσον του Αγ.Βαλεντίνου.Εσύ δεν θα βγεις γιατί θα βλέπεις την Πανάθα να παίζει στην T.V. κ εγώ δεν θα βγω με την κοπέλα μου,γιατί θα είμαι στο ΟΑΚΑ για να δω την Α.Ε.Κ. ενάντια στην Παρί.ʼρα...τι να μας πει.Κοιμάται ήσυχος(δεν θα φάει παντόφλα απο την δικιά του του Αγ.Βαλεντίνου).

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Γιατί να αισθάνεται άσχημα;αυτός στις 14 Φλεβάρη θα βγει με την γκόμενα του,καθόσον του Αγ.Βαλεντίνου.Εσύ δεν θα βγεις γιατί θα βλέπεις την Πανάθα να παίζει στην T.V. κ εγώ δεν θα βγω με την κοπέλα μου,γιατί θα είμαι στο ΟΑΚΑ για να δω την Α.Ε.Κ. ενάντια στην Παρί.ʼρα...τι να μας πει.Κοιμάται ήσυχος(δεν θα φάει παντόφλα απο την δικιά του του Αγ.Βαλεντίνου).
Εδω και ενα μηνα δεν τρωω παντοφλα!!Χωρισα!Αρα δεν υπαρχει προβλημα!
ΧΑΧΑ μου αρεσε η παρομοιωση με τη Λιβερπουλ!!ΧΑΧΑ!!!Ρε ξυπνατε!!!Το Ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι για τον πουτσ....ο!!Ο Ολυμπιακος αν και ενα ματσο χαλια σας παιρνει πρωταθληματα κ.τ.λ!!ΕΙμαστε ολοι για τα μπαζα!!Πληρωνουμε εισητηριο και δεν βλεπουμε καν μπαλα!!ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!Δειτε λιγο ευρωπαικο ποδοσφαιρο!!Να σου πω και κατι peloponisie  γιατι ο dark με ξερει.Ποδοσφαιρο δεν ξαναπαταω.Στο μπασκετακι πηρα διαρκειας φετος και το χω ψιλομετανιωσει.Ασε ρε που θα γινω αβανταδορος του Κοκκαλη και του Τσουκαλα.Απλα ξυπνατε και σεις και ολοι γιατι πληρωνουμε ΤΣΑΜΠΑ!!Αλλοι κανουν κουμαντο!!Αλλα και για σας ειναι λιγο ξεφτυλα 13 χρονια που δεν μπορειτε να παρετε το αθλιο Ελληνικο πρωταθλημα!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ δεν αισθάνομαι ότι πετάω τσάμπα τα λεφτά μου.Στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ βλέπω υγεία,έργο κ μπάλλα άρα δεν θεωρώ ότι πετάω τα λεφτά μου.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Εγώ δεν αισθάνομαι ότι πετάω τσάμπα τα λεφτά μου.Στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ βλέπω υγεία,έργο κ μπάλλα άρα δεν θεωρώ ότι πετάω τα λεφτά μου.
Τα πετας!!Γιατι πληρωνεις σχεδον τα ιδια λεφτα με ον οπαδο της Λυων-της Μαντσεστερ της Λιβερπουλ  της Βαλενθια κ.τ.λ και δες τι απολαμβανουν αυτοι και τι εσυ!!!Ειναι σαν να σκας 30000 ευρω για να αγορασεις Χιουνται Ατος οταν το κοστος για ολους τους αλλους ειναι 9.000 ευρω.Και να λες γουσταρω που τα δινω!Χωρια που το εισοδημα μας ειναι πολυ χαμηλοτερο απ του Αγγλου του Γαλλου και του Ισπανου!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
250ευρώ για το διαρκείας έδωσα.Αν δηαδή το αναγάγεις σε κόστος/παιχνίδι , τότε έρχεται 12,50 ευρώ/ματς.Νομίζω λογική τιμή για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου.Βλέπεις ο Ντέμης το ποδοσφαιρο το αντιλαμβάνεται διαφορετικά από ότι ο Σωκράτης(αν δεν κάνω λάθος το φτηνότερο διαρκείας σε σας κάνει 1.000 ευρώ).

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μαζί σου, αλλά 1)πάλι μου φάνηκε άσχημο το πέσιμο στον dark που ούτε έχω δει ενσυνείδητα από κοντά
2) αίσχος το ελλ. πρωτάθλημα αλλά αν το χάσει ο ΟΣΦΠ(λέμε τώρα) θα γίνει της ανωμαλίας και το ξέρεις
3) εξ αυτού ορμώμενος πιστεύω ότι μιλάς αφ'υψηλού και ότι αν υπήρχε περίπτωση να το χάσεις θα ήσουν πολύ πιο φανατισμένος και ότι δεν θα σου φαινόταν τόσο χάλια το ελλ. πρωτάθλημα
4) την παρομοίωση με την Λίβερπουλ την έκανα λόγω οπαδών και μόνο, ότι είναι εκεί δίπλα της και είναι περήφανοι και ας τρώει 6αρες και έχει να δει πρωτάθλημα από την εποχή που νόμιζα ότι εγώ θα παντρευτώ όμορφη γυναίκα.
5) Αυτό είναι το πρωτάθλημα που έχουμε, τι να κάνω επ'αυτού? Ο μόνος σωστός τρόπος είναι η αποχή όπως πολύ σωστά λες. Αλλά εγώ είμαι και οπαδός του ΠΑΟ και έχω λόγο να απέχω.
Και βλέπω ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά δεν μπορώ να αλλάξω ομάδα που υποστηρίζω, δεν την διάλεξα εγώ για να αλλάζω, αυτή με διάλεξε, δεν ήμουνα Πανηλειακός να γίνω ΠΑΟ, πάντα ήμουν πράσινος. Και ως εκ τούτου πορεύομαι με ό,τι έχω.
Αυτά!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
250ευρώ για το διαρκείας έδωσα.Αν δηαδή το αναγάγεις σε κόστος/παιχνίδι , τότε έρχεται 12,50 ευρώ/ματς.Νομίζω λογική τιμή για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου.Βλέπεις ο Ντέμης το ποδοσφαιρο το αντιλαμβάνεται διαφορετικά από ότι ο Σωκράτης(αν δεν κάνω λάθος το φτηνότερο διαρκείας σε σας κάνει 1.000 ευρώ).
Οχι υπαρχουν και διαρκειας με 350 ευρω στο πεταλο.Αλλα αυτο δεν λεει κατι!!Αλλο γηπεδο το ΟΑΚΑ και αλλο το Καραισκακη!Και αν το βαζε πιο ακριβο ο Βανδης δεν θα πατουσε κανεις και το ξερεις!Απο κει και περα σου εξηγω πιο πανω οτι αν μας συγκρινεις με ομαδες του εξωτερικου θα δεις οτι ειναι πεταμενα λεφτα!!!Εγω ουτε 2 ευρω δεν χαραμιζω να δω τον Χετεμαι και τον Ανατολακη!!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Μαζί σου, αλλά 1)πάλι μου φάνηκε άσχημο το πέσιμο στον dark που ούτε έχω δει ενσυνείδητα από κοντά
2) αίσχος το ελλ. πρωτάθλημα αλλά αν το χάσει ο ΟΣΦΠ(λέμε τώρα) θα γίνει της ανωμαλίας και το ξέρεις
3) εξ αυτού ορμώμενος πιστεύω ότι μιλάς αφ'υψηλού και ότι αν υπήρχε περίπτωση να το χάσεις θα ήσουν πολύ πιο φανατισμένος και ότι δεν θα σου φαινόταν τόσο χάλια το ελλ. πρωτάθλημα
4) την παρομοίωση με την Λίβερπουλ την έκανα λόγω οπαδών και μόνο, ότι είναι εκεί δίπλα της και είναι περήφανοι και ας τρώει 6αρες και έχει να δει πρωτάθλημα από την εποχή που νόμιζα ότι εγώ θα παντρευτώ όμορφη γυναίκα.
5) Αυτό είναι το πρωτάθλημα που έχουμε, τι να κάνω επ'αυτού? Ο μόνος σωστός τρόπος είναι η αποχή όπως πολύ σωστά λες. Αλλά εγώ είμαι και οπαδός του ΠΑΟ και έχω λόγο να απέχω.
Και βλέπω ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά δεν μπορώ να αλλάξω ομάδα που υποστηρίζω, δεν την διάλεξα εγώ για να αλλάζω, αυτή με διάλεξε, δεν ήμουνα Πανηλειακός να γίνω ΠΑΟ, πάντα ήμουν πράσινος. Και ως εκ τούτου πορεύομαι με ό,τι έχω.
Αυτά!
Τον dark τον ξερω εχουμε πιει και 3-4 ποτα μαζι!οκ?Γι αυτο του κολαω.
Στα υπολοιπα μπορω να πω συμφωνουμε.Απλα σιχαθηκα να βλεπω Λεμονηδες Ανατολακηδες Οκκαδες κ.τ.λ.Σου μιλαω ειλικρινα χεστηκα αν θα παρουμε πρωταθλημα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για τον Χετεμάι;θυμίσου που θα είναι ο Χετεμάι σε μερικά χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom