You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
dfwk ΠΑΡΩΝ!!!!αδερφιααααααα.που ειστε ολοι χαμενοι?
μπα τιποτα.καλα που εκλεισε και ο εντινιο σημερα.τελικα αμυντικο χαφ δε πηραμε παλι.εκει ειναι το βασικο προβλημα για μενα.στην αμυνα την κουτσοβγαζουμε με τους τρεις αν δεν εχουμε αλλους τραυματισμους.κάνουμε καμάκι στην Εβίτα κάναμε καμιά μεταγραφή ακόμα?
ετσι να μπαινεις στο κλιμα.dfwk ΠΑΡΩΝ!!!!
δυο και σημερα ε?
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Δύο και σήμερα. Αλλά μετά για 90 αποκλειστικές εμφανίσεις και μόνο!ετσι να μπαινεις στο κλιμα.
δυο και σημερα ε?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.486
Τελευταία φορά σου προτείνω:Μεσημεριανή Ανάβαση αύριο...Δύο και σήμερα. Αλλά μετά για 90 αποκλειστικές εμφανίσεις και μόνο!
για 90 μερες εμπαινα καιγω χαλαρα ξανα.Δύο και σήμερα. Αλλά μετά για 90 αποκλειστικές εμφανίσεις και μόνο!
Επισκέπτης
αδελφέ που πας που παρουσιάζεσαι?Δύο και σήμερα. Αλλά μετά για 90 αποκλειστικές εμφανίσεις και μόνο!
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Ναυαρχέ, μην χτυπάς τον πόνο μου, έχω να κάνω ένα σωρό πράγματα αύριο και την κυριακή. Που χρόνος για καζίνο. Ανέβα με τον Σκοτεινό να τον εκπαιδεύσεις.Τελευταία φορά σου προτείνω:Μεσημεριανή Ανάβαση αύριο...
ναυαρχε καπου διαβασα πιο πανω οτι προταθηκε χασαποταβερνα στη παρνηθα την επομενη φορα.οποτε μετα μια και ειναι και κοντα σε βλεπω κατευθειαν για πανω.Τελευταία φορά σου προτείνω:Μεσημεριανή Ανάβαση αύριο...
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Και στην 116 α/μ τώρα τον φεβρουάριο???για 90 μερες εμπαινα καιγω χαλαρα ξανα.
Στα σύνορα με έστηλαν....Πίσω από το μετρό στην κατεχάκη!!αδελφέ που πας που παρουσιάζεσαι?
Στην Θήβα πάω.
Επισκέπτης
αφού δεν έχει το πρόγραμμα Διδιμότειχο μπλουζ πάλι καλά.Και στην 116 α/μ τώρα τον φεβρουάριο???
Στα σύνορα με έστηλαν....Πίσω από το μετρό στην κατεχάκη!!
Στην Θήβα πάω.
στην 116?ε οχι και ετσι βρε αδερφε.για θηβα μιλαμε αντε και για λιγο σε κανενα νησακι μετα.Και στην 116 α/μ τώρα τον φεβρουάριο???
Στα σύνορα με έστηλαν....Πίσω από το μετρό στην κατεχάκη!!
Στην Θήβα πάω.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.486
Σιγά μην πάρουμε τα νεούδια για ...γαλατάκι!! Θα σας πω τα νέα αύριο...Καλή τύχη αδερφέ και όπως είπαμε, αν χρειαστείς κάτι,το ΠΝ στη διάθεσή σου!!Ναυαρχέ, μην χτυπάς τον πόνο μου, έχω να κάνω ένα σωρό πράγματα αύριο και την κυριακή. Που χρόνος για καζίνο. Ανέβα με τον Σκοτεινό να τον εκπαιδεύσεις.
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου αδερφέ... ;) ;) ;) ;) ;)ναυαρχε καπου διαβασα πιο πανω οτι προταθηκε χασαποταβερνα στη παρνηθα την επομενη φορα.οποτε μετα μια και ειναι και κοντα σε βλεπω κατευθειαν για πανω.
ποιος τοπε αυτο?αφού δεν έχει το πρόγραμμα Διδιμότειχο μπλουζ πάλι καλά.
για την 110 στις φερρες τον κοβω μετα.
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Σε ευχαριστώ πολύ Μπαμπά Kalis!αδερφέ και όπως είπαμε, αν χρειαστείς κάτι,το ΠΝ στη διάθεσή σου!!Το τερπνόν μετά του
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Ρε και σε καμια βραχονησίδα να με στήλουνε δεν έχω πρόβλημα.ποιος τοπε αυτο?
για την 110 στις φερρες τον κοβω μετα.
Το κομάντο δεν μασάει......
αυτα ειναι.μαχημε πυροβολικαριε.το θυμασαι το τραγουδακι για το πυροβολικο που λεγαμε στη θηβα?Ρε και σε καμια βραχονησίδα να με στήλουνε δεν έχω πρόβλημα.
Το κομάντο δεν μασάει......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 973
- Απαντήσεις
- 23