αυτο ειναι αστειακι τωρα???
Δε σ'αρεσε? Το άλλαξα και λίγο το κανονικό είναι πιο αστείο
αυτο ειναι αστειακι τωρα???
φιλαρακι δεν μπορω να γνωριζω αν εχει ερθει
σε οτι εχω ιερο σου το λεω αυτο
και στο ξαναλεω
αυτο που μου εκανε εντυπωση επειδη δεν το εχω αυτο το μηνυμα ειναι η φραση
οτι πολλοι απο εδω πιθανοτατα να ειναι μελη της υποθεσης λαυριου
οπως και πιστευω οτι επειδη δεν μιλαω γενικα με πμ
αυτος ο φιλος θα το πει μονος του αν οχι δημοσια με καποιο πμ
φιλαρακι δεν μπορω να γνωριζω αν εχει ερθει
σε οτι εχω ιερο σου το λεω αυτο
και στο ξαναλεω
αυτο που μου εκανε εντυπωση επειδη δεν το εχω αυτο το μηνυμα ειναι η φραση
οτι πολλοι απο εδω πιθανοτατα να ειναι μελη της υποθεσης λαυριου
οπως και πιστευω οτι επειδη δεν μιλαω γενικα με πμ
αυτος ο φιλος θα το πει μονος του αν οχι δημοσια με καποιο πμ
οχι φιλε δεν ρετσινιαζω
οπως και δεν ειπα σε συνατισεις της αεκ
ειπα συναντησεις σκετο
οχι φιλε δεν ρετσινιαζω
οπως και δεν ειπα σε συνατισεις της αεκ
ειπα συναντησεις σκετο
κοιτα τα πμ σουΕντάξει φίλε άστο,είσαι αλλού για αλλού.Εγώ έφαγα τον Φιλόπουλο.ΤΟ ΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΑ.Λοιπόν πήγαινε στο γάυρικο που από ότι βλέπω άνοιξε να συζητήσετε για την ομάδα σας κ για τις κούπες που θα σηκώσετε για όλους τους υπόλοιπους αιώνες.Αν δεν έχεις σκοπό να πείς ποιος στο είπε άσε μας.Και Νίκο αδερφέ μου νην ασχολείσαι να μάθεις.Πραγματικά το παιδί θέλει ε κάτι να σχοληθεί.Όποιος θέλει να δει τα αίσχη που γίνονται μπορεί να έρθει με αστυνομία κ να με συλλάβει κιόλας.Έκτός κ αν τα αίσχη ήταν ότι έφαγα το φαί του dfwk.
Άκυρος ο συναγερμός σχετικά με τις συναντήσεις.Προφανώς μπερδεύτηκε σε κάποια κουβέντα του κ άλλα κατάλαβε ή διαφορετικά του τα είπαν.Πάντως αν θέλει αυτός η οποιοσδήποτε άλλος να 'ρθει είναι καλοδεχούμενος.
α ρε nik30 για αλλη μια φορα πιπωσες τον σκοτεινο!!!!οχι dark!!!
νομιζω οτι ο νικος278 ειναι απλα μπερδεμενος!!!
δεν τον θεωρω παπαρα!!!!
παπαριες του ειπανε και προφανος τσιμπισε!!!
κι εκτος αυτου ειναι και πολυ καλο παιδι...τον εχω γνωρισει προσωπικα...πολυ σεμνος ο ζουλιο...γαμω τα παιδια!!!Γεια σου ρε φίλε Ζούλιο, γουστάρω να πας αλλού και να έρθεις ΟΑΚΑ και να μας το καρφώσεις γιατί ΤΟΣΟ μαλάκες είμαστε (όχι οι φίλαθλοι)!!! Ποιος θα ξεχάσει το συστημένο τεμάχειο που έστειλε πέρυσι στον Dida........
ποτε θα φυγει το warn απο τον σονυπ?
σκοτεινε,nik30,sonyp900 το συνθημα "Εξω απ' τη σκεπαστή θα κάνουμε Πατσάαα από τα μυαλά κάθε Γαύρου κερατάαα!!!" που ποσταρισε ο r0mph,το θεωρειτε αστειακι???
σκοτεινε,nik30,sonyp900 το συνθημα "Εξω απ' τη σκεπαστή θα κάνουμε Πατσάαα από τα μυαλά κάθε Γαύρου κερατάαα!!!" που ποσταρισε ο r0mph,το θεωρειτε αστειακι???
πλεζουρ σοβαρα σου μιλαω δεν το εχω δει!!!σκοτεινε,nik30,sonyp900 το συνθημα "Εξω απ' τη σκεπαστή θα κάνουμε Πατσάαα από τα μυαλά κάθε Γαύρου κερατάαα!!!" που ποσταρισε ο r0mph,το θεωρειτε αστειακι???