Επισκέπτης
οκ αδελφέ.οκ τοτε..
οταν (και αμα αποφασισεις) βρεις τι θα παρεις θα μου πεις τι βρηκες σε τι τιμη και τι χαρακτηριστικα και θα σου πω αν θα τον παρεις η οχι...
οκ αδελφέ.οκ τοτε..
οταν (και αμα αποφασισεις) βρεις τι θα παρεις θα μου πεις τι βρηκες σε τι τιμη και τι χαρακτηριστικα και θα σου πω αν θα τον παρεις η οχι...
εσύ τι δουλειά έχεις με τον Αχιλλέα αφού είσαι ¨Ολυμπος Αν..... Λέσβου στα μικρά.Εγώ δεν τον είπα ποτέ άχρηστο!!!!!!Αλλά δεν μπορώ να βλέπω να ενθουσιαζόμαστε με τέτοιου είδους μεταγραφές!!!ΕΛΕΟΣ...ΑΕΚ είμαστε...όχι Αχιλλέας!
Δεν ανεβαίνει και η Αιολικάρα να πάμε να κάνουμε κερκίδα!Αυτός ο Αιγέας τι έγινε ρε συ?εσύ τι δουλειά έχεις με τον Αχιλλέα αφού είσαι ¨Ολυμπος Αν..... Λέσβου στα μικρά.
η παραγκα του κοκκαλη..οι ποδοσφαιριστες κρινονται στα γηπεδα αλλα οι κινησεις των ομαδων μπορουν να κριθουν νωριτερα. οταν επειδη δεν παιζει ο ζηκος βαφτιζουμε αμυντικο χαφ τον τοζερ και οταν λειπει ο δελλας βαζουμε τον ενσαλιβα κεντρικο αμυντικο και το καλοκαιρι διωξαμε τσιριλο και μορα ποιος φταει?
εκεί τοπικό τον χειμώνα πετάνε αλλά της τελευταίες αγωνιστικές που είναι στην άνοιξη πλακώνουν στο Πλωμάρι οι Σουηδέζες και όλοι οι παικταράδες μας από το πήδημα το πολύ σέρνονται στο γήπεδο.Δεν ανεβαίνει και η Αιολικάρα να πάμε να κάνουμε κερκίδα!Αυτός ο Αιγέας τι έγινε ρε συ?
Καλημερα ρεεεεεεεε