Απο εμενα Dark τελειωσε και στο ειπα πιο πριν!!!Συμφωνώ να τελείωσει και προτείνω να βγει το warned του npap
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (11 μέλη και 49 επισκέπτες)
Συμφωνώ να τελείωσει και προτείνω να βγει το warned του npap
Θα του το έβγαζα σήμερα ούτως η άλλως!!! Δεν έχω πρόθεση να κάνω τον αστυνόμο εδώ όπως νομίζουν μερικοί ούτε κερδίζω κάτι κάνοντας αυτό που μου έχει αναθέσει ο ιδιοκτήτης του site. Δυστηχώς ελάχιστοι πλέον δεν μπορούν να το καταλάβουν και να το δεχτούν αυτό. Καλή καρδιά λέω εγώ!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε τα αβάταρ της Φρόσως να βγουν από διαφορους τυχάρπαστους κ αφήστε τις λαλακίες περί αστυνόμευσης κ λοιπών μπούρδων.Άντε μπράβο.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Και για να ξαναπεράσουμε στα αμιγώς ποδοσφαιρικά,βλέπετε τον Μορέττο να ξαναπαίζει βασικός;;;;
Πάντως δεν ξέρω τι γίνεται στις προπονήσεις,αλλά ο Μάχο ουδέποτε έκανε παιδαριώδες λάθος σε επίσημο ματς.Ο Μορέττο αρκετά.
Πάντως δεν ξέρω τι γίνεται στις προπονήσεις,αλλά ο Μάχο ουδέποτε έκανε παιδαριώδες λάθος σε επίσημο ματς.Ο Μορέττο αρκετά.
Ρε τα αβάταρ της Φρόσως να βγουν από διαφορους τυχάρπαστους κ αφήστε τις λαλακίες περί αστυνόμευσης κ λοιπών μπούρδων.Άντε μπράβο.
Που αλλού το είδες?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το είδε ο Pleasure στο πιάτσα Γιαννιτσών κ μου το ανέφερε.Όντως το είδα κ γω,από μέλος στην πρώτησελίδα του εν λόγω θρεντ.
ΤΗΝ ΦΡΟΣΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ.
Δηλαδή πρέπει να κατοχυρώσω πνευματικά δικαιώματα;
ΤΗΝ ΦΡΟΣΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ.
Δηλαδή πρέπει να κατοχυρώσω πνευματικά δικαιώματα;
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εγώ το έχω ξαναπεί...είναι έγκλημα να παίζει ο Μορέτο!Προχθές κρέμασε όλη την ομάδα...Ο Μάχο έχει δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία...αν είναι κι αυτός μπάζο καλύτερα να παίζει ο κολλητός του kali...για να ψηθεί!Δεν νομίζω ότι θα κάνει περισσότερες γκέλες από τον Μορέτο!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κάνε μια σούζα του σκοτεινού να γουστάρει!!!
Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια μας έκατσε λίγο βαρύ το Αρκαδικό παστό χοιρινό.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.060
- Πόντοι
- 12.056
Πετάχτηκε κ η τσουτσού,το απόλυτο τίποτα των οπαδών.
Για μενα μια ειναι η ομαδα...
ΤΟ ΜΟΥΝΙ..
Κατσε εσυ και ασχολησου για μενα ...που δεν εισαι και τοσο φανατικος με τις γυναικες...
Για μενα μια ειναι η ομαδα...
ΤΟ ΜΟΥΝΙ..
Κατσε εσυ και ασχολησου για μενα ...που δεν εισαι και τοσο φανατικος με τις γυναικες...
Αμάν δηλώσεις!!! Και πως κρατάει το Φροσάκι ρε??????? Ρε δεν πιστεύω να βάζει κάνα ζωνάρι το Φροσάκι...........απαπαπαπαπαπαπα!!!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Άντε ρε ...στρακια κ τα δυο σας.Καλά εσυ΄sony τουλάχιστον δεν πονάς όταν σε ΄΄βρίσκουν΄΄ οι Κρητίκαροι,γιατί ως γνωστον τα ΄΄παλληκάρια΄΄ δεν πονάνε.
όσο για τον άλλο τον κωλόγερο,που μας το απαίζει κ μουνάκιας,που τον βρίσκει τον χρόνο αφού μονίμως είναι καβάλα σε μια μηχανή.Το μόνο μουνί που κουβαλά είναι η μηχανή του.
όσο για τον άλλο τον κωλόγερο,που μας το απαίζει κ μουνάκιας,που τον βρίσκει τον χρόνο αφού μονίμως είναι καβάλα σε μια μηχανή.Το μόνο μουνί που κουβαλά είναι η μηχανή του.
Επισκέπτης
να μαθεις να μην κοροιδευεις..που ελεγες για τσιπουρα με γαυρο & τα σχετικα..ο καμπος ειναι προπονηταρας,οι ιδιοκτητες τα χωνουν χοντρα & ο μποροβηλος κανει την δουλεια του ακομη καλυτερα..ετσι χτιζονται & προχωρανε οι ομαδες,οχι με πορδες..καλημέρα αδέλφια μας έκατσε λίγο βαρύ το Αρκαδικό παστό χοιρινό.
Επισκέπτης
ο κωλος(ο γυναικειος) δηλαδη δεν σου κανει???Για μενα μια ειναι η ομαδα...
ΤΟ ΜΟΥΝΙ..
Επισκέπτης
εδώ είναι η διαφορά η δική μας με την δική σας, εμείς κάνουμε πλακίτσα γενικώς τα βλέπουμε όλα σαν ένα είδος διασκέδασης εσείς τον Ολυμπιακό ακόμα πάνω και από την μάνα που σας γένησε......τέλος.να μαθεις να μην κοροιδευεις..που ελεγες για τσιπουρα με γαυρο & τα σχετικα..ο καμπος ειναι προπονηταρας,οι ιδιοκτητες τα χωνουν χοντρα & ο μποροβηλος κανει την δουλεια του ακομη καλυτερα..ετσι χτιζονται & προχωρανε οι ομαδες,οχι με πορδες..
Επισκέπτης
κωλος-στομα με εναλλαγη στομα-κωλος..Μουνι= Προεδρος
Στομα= Αντιπροεδρος..
Κωλος= Γενικος Γραμματεας..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις