Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (11 μέλη και 49 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Συμφωνώ να τελείωσει και προτείνω να βγει το warned του npap

Θα του το έβγαζα σήμερα ούτως η άλλως!!! Δεν έχω πρόθεση να κάνω τον αστυνόμο εδώ όπως νομίζουν μερικοί ούτε κερδίζω κάτι κάνοντας αυτό που μου έχει αναθέσει ο ιδιοκτήτης του site. Δυστηχώς ελάχιστοι πλέον δεν μπορούν να το καταλάβουν και να το δεχτούν αυτό. Καλή καρδιά λέω εγώ!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε τα αβάταρ της Φρόσως να βγουν από διαφορους τυχάρπαστους κ αφήστε τις λαλακίες περί αστυνόμευσης κ λοιπών μπούρδων.Άντε μπράβο. :tickedoff:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και για να ξαναπεράσουμε στα αμιγώς ποδοσφαιρικά,βλέπετε τον Μορέττο να ξαναπαίζει βασικός;;;;

Πάντως δεν ξέρω τι γίνεται στις προπονήσεις,αλλά ο Μάχο ουδέποτε έκανε παιδαριώδες λάθος σε επίσημο ματς.Ο Μορέττο αρκετά.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το είδε ο Pleasure στο πιάτσα Γιαννιτσών κ μου το ανέφερε.Όντως το είδα κ γω,από μέλος στην πρώτησελίδα του εν λόγω θρεντ.

ΤΗΝ ΦΡΟΣΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ.
Δηλαδή πρέπει να κατοχυρώσω πνευματικά δικαιώματα;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ το έχω ξαναπεί...είναι έγκλημα να παίζει ο Μορέτο!Προχθές κρέμασε όλη την ομάδα...Ο Μάχο έχει δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία...αν είναι κι αυτός μπάζο καλύτερα να παίζει ο κολλητός του kali...για να ψηθεί!Δεν νομίζω ότι θα κάνει περισσότερες γκέλες από τον Μορέτο! :helpplea:

Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια μας έκατσε λίγο βαρύ το Αρκαδικό παστό χοιρινό.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Πετάχτηκε κ η τσουτσού,το απόλυτο τίποτα των οπαδών.

Για μενα μια ειναι η ομαδα...

ΤΟ ΜΟΥΝΙ.. :rockon: :rockon: :rockon:

Κατσε εσυ και ασχολησου για μενα ...που δεν εισαι και τοσο φανατικος με τις γυναικες... :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Για μενα μια ειναι η ομαδα...

ΤΟ ΜΟΥΝΙ.. :rockon: :rockon: :rockon:

Κατσε εσυ και ασχολησου για μενα ...που δεν εισαι και τοσο φανατικος με τις γυναικες... :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αμάν δηλώσεις!!! Και πως κρατάει το Φροσάκι ρε??????? Ρε δεν πιστεύω να βάζει κάνα ζωνάρι το Φροσάκι...........απαπαπαπαπαπαπα!!!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Mαλλον το Φρωσακι τον κραταει...σφιχτα...
Απο τα μπαλακια.. :P :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Άντε ρε ...στρακια κ τα δυο σας.Καλά εσυ΄sony τουλάχιστον δεν πονάς όταν σε ΄΄βρίσκουν΄΄ οι Κρητίκαροι,γιατί ως γνωστον τα ΄΄παλληκάρια΄΄ δεν πονάνε.

όσο για τον άλλο τον κωλόγερο,που μας το απαίζει κ μουνάκιας,που τον βρίσκει τον χρόνο αφού μονίμως είναι καβάλα σε μια μηχανή.Το μόνο μουνί που κουβαλά είναι η μηχανή του. :2funny:

Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια μας έκατσε λίγο βαρύ το Αρκαδικό παστό χοιρινό.
να μαθεις να μην κοροιδευεις..που ελεγες για τσιπουρα με γαυρο & τα σχετικα..ο καμπος ειναι προπονηταρας,οι ιδιοκτητες τα χωνουν χοντρα & ο μποροβηλος κανει την δουλεια του ακομη καλυτερα..ετσι χτιζονται & προχωρανε οι ομαδες,οχι με πορδες..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Μουνι= Προεδρος
Στομα= Αντιπροεδρος..
Κωλος= Γενικος Γραμματεας.. :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
να μαθεις να μην κοροιδευεις..που ελεγες για τσιπουρα με γαυρο & τα σχετικα..ο καμπος ειναι προπονηταρας,οι ιδιοκτητες τα χωνουν χοντρα & ο μποροβηλος κανει την δουλεια του ακομη καλυτερα..ετσι χτιζονται & προχωρανε οι ομαδες,οχι με πορδες..
εδώ είναι η διαφορά η δική μας με την δική σας, εμείς κάνουμε πλακίτσα γενικώς τα βλέπουμε όλα σαν ένα είδος διασκέδασης εσείς τον Ολυμπιακό ακόμα πάνω και από την μάνα που σας γένησε......τέλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom