Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το χιούμορ από την εμπάθεια και την ειρωνία δεν απέχουν και πολύ ;)

Επισκέπτης
ξεκολλατεεεεεεεεεεεεεεεεεε..ειπαμε..το νετ ειναι απροσωπο,αρα λογικο ειναι να υπαρχουν παρεξηγησεις..

Υ.Γ σε ποιες φωτο αναφερεσαι σονυ???

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Και καλά σου έκανε .Και ας μου ρίξει κ μένα ή το φιλαράκι μου όπως λες ή όποιος αλλος mod επιθυμεί μιας κ έχει τόση μεγάλη σημασία.Ας μου το ρίξουν να ικανοποιηθείς,άσε μας μόνο να συνεχίσουμε την κουβέντα μας ,που μας διαKόπτεις .ΟΚ;

πωπω γκρίνια σκέτη είσαι ρε ξάδελφε.. αστον μωρέ τον άνθρωπο να εκτονωθεί..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
σοννυπ ειναι πολυ δυσκολο να σβησεις ΟΛΑ τα ασχετα με την κουβεντα ποστ που ξεκινησαν τα παιδια?
να μεινουν μονο οσα αφορουν τον διαλογο...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΑΝ έχει π΄σει παντόφλα;;;μέχρι κ τα σεσουάρ του κομμωτηρίου μου ρίχνει.Έμαθε ότι έχω κάνει τα βυζιά της avatar σε μπουρδελοσάιτ κ με έχει βάλει να κοιμάμαι σε μπανιέρα.κακό είναι που τα έβγαλα κοινή θέα.Το καλό πράγμα πρ΄πει να επιδεικνύεται.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ΑΝ έχει π΄σει παντόφλα;;;μέχρι κ τα σεσουάρ του κομμωτηρίου μου ρίχνει.Έμαθε ότι έχω κάνει τα βυζιά της avatar σε μπουρδελοσάιτ κ με έχει βάλει να κοιμάμαι σε μπανιέρα.κακό είναι που τα έβγαλα κοινή θέα.Το καλό πράγμα πρ΄πει να επιδεικνύεται.

καθόλου κακό ξάδελφε .. προς τέρψιν των συναγωνιστών.. εξάλλου πάντα το άντεχες το ξύλο... (εκ πείρας ομιλώ)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φιλε μου δεν ειχα σκοπο να σου χαλασω την συζητηση ουτε να ανοιξω καβγαδακι μεσω πληκτρολογιου.... ειπα κατι με χιουμοριστικη διαθεση και εσυ επεσεσ να με φας γραφοντας με κοπανο και οτι ΠΑΝΤΑ αυτο κανεισ και λες παπαριες κτλ......
Δεν καταλαβενω γιατι???? εσυ δεν εχεισ κανει κατι αναλογο εδω ΠΟΤΕ??????

Το έχω κάνει πολλάκις στο παρελθόν.Εδώ και καιρό το έκοψα όπως κ διάφοροι ομόθρησκοί σου.Εσύ κ κναά -δυο ακόμα συνεχίζετε.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ξεκολλατεεεεεεεεεεεεεεεεεε..ειπαμε..το νετ ειναι απροσωπο,αρα λογικο ειναι να υπαρχουν παρεξηγησεις..

Υ.Γ σε ποιες φωτο αναφερεσαι σονυ???

Κάτι κολάρες διαστημικές ήτανε!!!!

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Το έχω κάνει πολλάκις στο παρελθόν.Εδώ και καιρό το έκοψα όπως κ διάφοροι ομόθρησκοί σου.Εσύ κ κναά -δυο ακόμα συνεχίζετε.
Καλά αυτα που λες δεν εχουν καμια βαση αι το ξέρεις....Σε εχω προκαλεσει ποτε????βγαλε μου ποστ που να σε προκαλεσε και να ΑΡΧΙΣΑ καβγα και μετα μιλα οσο θες.....
Για το εδω ποστ αστο...ειπαμε .....ΕΙΠΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ την γνωμη μου και μου επιτεθηκες με την μια......Αν δεν το καταλαβένεις...δεν μπορω να κανω κατι!!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλά αυτα που λες δεν εχουν καμια βαση αι το ξέρεις....Σε εχω προκαλεσει ποτε????βγαλε μου ποστ που να σε προκαλεσε και να ΑΡΧΙΣΑ καβγα και μετα μιλα οσο θες.....
Για το εδω ποστ αστο...ειπαμε .....ΕΙΠΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ την γνωμη μου και μου επιτεθηκες με την μια......Αν δεν το καταλαβένεις...δεν μπορω να κανω κατι!!!!!!
Καλυτερα να τελειωσει εδω το ζητημα....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και ομως μπορεις να κανεις κατι...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συμφωνώ να τελείωσει και προτείνω να βγει το warned του npap

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος