Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Μην το λες...απ' ότι έχω μάθει γίνεται πανικός σε όλα τα αθλητικά forum!Σίγουρα θα φθάσουν οι φωνές και στα αυτιά που πρέπει...

και να φτασουν ρε φιλασρακι νομιζεις οτι τα αυτια αυτα θα ιδρωσουν? μπαααα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και για να δυσαρέστήσω όλους αυτούς που χρησιμοποιούν την καραμέλα της Βροχοπούλου,η ΑΕΚ δεν είναι τρίτη λόγω διαιτησίας-άσχετα αν έχει αδικηθεί σε κάποια ματς,αλλά ΛΟΓΩ συγκεκριμένων μυστηριωδών επιλογών σε κάποια ματς που αφησαν ουσιαστικά την ομάδα γυμνή.

Το ξέρετε ότι με βάση τα στατιστικά στοιχεία ο Μπλάνκο είναι ο παίχτης που έχει δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα;;;;

Φανταστείτε να έπαιζε κ σε όλα τα ενενηντάλεπτα

*Στην Λεωφόρο μπήκε να παίξει στο ημίχρονο.Γιατί κύριε Φερέρ;;;Ποιον φοβήθηκες;;;τον Ενακαρίρε κ τον Δημούτσο;;;
*Στο λυώμενο μπήκε στο ημίχρονο.Γιατί κύριε Φερέρ;;Φοβήθηκες τους κουρτασμένους από την προσπάθεια της Τρίτης με την Βέρντερ;
*Στου Χαριλάου ξεκίνησε ο Κκαπετάνος βασικός.ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ :helpplea:
*Στην Τρίπολη μπήκε πάλι σαν αλλαγή στο 60'.Εκεί τι φοθήθηκες πάλι κύριε Φερέρ;;;Τα ΟΝΤΩΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ,από την Τριπολιτσά;;;

Οπότε ας κοιτάξουμε την καμπούρα μας  κ μετά ας παμε στους Βασσάρες.Πάντα εξάλλου παίζουμε με την διαιτησία να μας κυνηγάει.Φέτος αυτό γίνεται λιγότερο.Οπότε αλλού είναι το πρόβλημα.

Περιμένω αύριο τι ενδεκάδα θα κατεβει.Γιατί αν διαλέξουμε κ παίξουμε με τα δεύτερα θα γίνει χαμός.Μην ξεχνάτε ότι κ το κύπελλο έχουμε 5 χρόνια να το παρουμε.Μήπως πλημμυρίσαμε από τίτλους κ δεν το πήρα χαμπάρι;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχη ασε της μαλακιουλες του στυλ "κατι που παντα κάνεις" δεν με ξερεις και μην μιλας....Εξάλου σε εχουμε δει και εσενα όταν πετας χιουμοριστικές μαλακιούλες.....Παρε και αυτο που είπα σαν μια τετοια οπως και εσυ εχεις κανει και μην προσπαθεις να ανοιξεις καβγάδες...
Α και παπαριες πετας εσυ ετσι.... ΔΕΝ νομιζω να σε πρεοσβαλα....

Σε ξέρω από αυτά που γράφεις.Και μονίμως γράφεις ΠΑΠΑΡΙΕΣ.Και ναι σε προσέβαλλα ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ααα ρε ντάρκ με το φροσάκι... σαν τον σαρκοζί με την μπρούνι... χεχεχεχε..

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σε ξέρω από αυτά που γράφεις.Και μονίμως γράφεις ΠΑΠΑΡΙΕΣ.Και ναι σε προσέβαλλα ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΟΥΣΤ  ρε κομπλεξαρα ....Ειπαμε της παπαριες και της αρχιμαλακιες της γραφεισ πανω απο όλα εσυ (βλ. ψηφοφορία σου) Το χιουμορ ειναι κατι που ουτε στα λεξικα δεν μπορεισ να το βρεις...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ τωρα... Ποναει τοσο ο Νταρκο που σε κανει να λες τοσες μαλακιες????
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και νομίζω ότι ο Ενσαλίουα αρκετά κάθισε στον πάγκο!Ο Ζήκος δεν πρόκειται να παίξει αύριο...αρκετά με τις αλχημείες τύπου Τόζερ για αμυντικό χαφ!Ο Άρουα τελικά θα μείνει για 10-15 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΟΥΣΤ  ρε κομπλεξαρα ....Ειπαμε της παπαριες και της αρχιμαλακιες της γραφεισ πανω απο όλα εσυ (βλ. ψηφοφορία σου) Το χιουμορ ειναι κατι που ουτε στα λεξικα δεν μπορεισ να το βρεις...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ τωρα... Ποναει τοσο ο Νταρκο που σε κανει να λες τοσες μαλακιες????
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ....

Αφού είσαι τόσο κόπανος κ τυφλός,μάθε ότι η ψηφοφορία δεν είναι δικιά μου.ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΠΙΟ ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΕΓΩ.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε κόπρουδες ξάδελφια πότε θα οργανωθεί η επόμενη συνάντηση?

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μην ασχολείσαι με...........μωρέ, θα τα ξαναλεμε?
Γιατι ρε Sonyp???
Διαβασες τι παιχτικε?Δεν νομιζω να ειπα κατι που προσεβαλε καποιον και πολυ περισοτερο τον Dark και αρχισε την επιθεση με την μια..... Σιγα πια ....δεν εχει πεταξει και αυτος μηπως της δικιες του μαλακιουλες????Επεσα εγω να τον φάω????
Δεν μπορω να καταλαβω ρε

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εγώ είδα ότι και ο pleasure έγραφε μια χαρά εδώ μέχρι που αποφάσισες εσύ να τα γαμήσεις με ειρωνίες! Εντάξει είσαι μεγάλη ομάδα, έχεις παιχταράδες, μας πήδηξες, θα πάρεις το διηπειρωτικό.......κάνε μας τη χάρη τώρα να συνεχίσουμε όμορφα και ήρεμα εδώ.......αν δεν το καταλαβαίνεις δεν φταίω εγώ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μιλάγμαε σοβρά κ πέταξε ς να πεις την βλακεία σου για να με μπριζώσεις.Μέχρι κ ο σύνηθης υποπτος pleasure μιλούσε σοβαρότατα ο άνθρωπος ,εσύ την πέταξες για πολλοστή.ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ.ΤΕΛΟΣ...αρκετά ασχολήθηκα.

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Sony Ευχαριστω για το Warn ...Αποδεικνύοντας για αλλη μια φορά τηνεμπάθεια που εχεις μαζι μου......Εισαι πολυ μαγκας μπραβο!!!!!!
Απλα σε ρωταω γιατι δεν εριξες και στο φιλαρακι σου τον Dark οταν με ειπε κοπανο και οτι λεω παπαριες....
ΓΙΑΤΙ....?????

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μιλάγμαε σοβρά κ πέταξε ς να πεις την βλακεία σου για να με μπριζώσεις.Μέχρι κ ο σύνηθης υποπτος pleasure μιλούσε σοβαρότατα ο άνθρωπος ,εσύ την πέταξες για πολλοστή.ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ.ΤΕΛΟΣ...αρκετά ασχολήθηκα.
Γιατι επηδη σου ειπα οτι δεν νομιζω την αλλη κυριακη να ειστε πρωτοι.....????
Αυτο σε ετσουξε ρε? Εισαι γραφικος

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Sony Ευχαριστω για το Warn ...Αποδεικνύοντας για αλλη μια φορά τηνεμπάθεια που εχεις μαζι μου......Εισαι πολυ μαγκας μπραβο!!!!!!
Απλα σε ρωταω γιατι δεν εριξες και στο φιλαρακι σου τον Dark οταν με ειπε κοπανο και οτι λεω παπαριες....
ΓΙΑΤΙ....?????

Αν βγάλω τα ΡΜ σου από το πρηγούμενο warn θα καταλάβεις? Μην παραπονιέσαι για κάτι που έχεις κάνει πολλάκις........τέλος από μένα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και καλά σου έκανε .Και ας μου ρίξει κ μένα ή το φιλαράκι μου όπως λες ή όποιος αλλος mod επιθυμεί μιας κ έχει τόση μεγάλη σημασία.Ας μου το ρίξουν να ικανοποιηθείς,άσε μας μόνο να συνεχίσουμε την κουβέντα μας ,που μας διαKόπτεις .ΟΚ;

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αν βγάλω τα ΡΜ σου από το πρηγούμενο warn θα καταλάβεις? Μην παραπονιέσαι για κάτι που έχεις κάνει πολλάκις........τέλος από μένα.
Βγαλτα αλλα θα δεχτεισ να βγαλω και εγω τα δικα σου pm ετσι???? ξερεις αυτα που απειλουσεσ οτι εγω δεν θα ξαναγραψω ποτε εδω μεσα κτλ....αστα αυτα ειναι περασμενα και εσυ ξερεις πως ξαναεγραψα επηδη καποιος καταλαβε οτι αυτο που εκανες ηταν για να μη πω τιποτα αλλο αδικο

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Και καλά σου έκανε .Και ας μου ρίξει κ μένα ή το φιλαράκι μου όπως λες ή όποιος αλλος mod επιθυμεί μιας κ έχει τόση μεγάλη σημασία.Ας μου το ρίξουν να ικανοποιηθείς,άσε μας μόνο να συνεχίσουμε την κουβέντα μας ,που μας διαKόπτεις .ΟΚ;
Φιλε μου δεν ειχα σκοπο να σου χαλασω την συζητηση ουτε να ανοιξω καβγαδακι μεσω πληκτρολογιου.... ειπα κατι με χιουμοριστικη διαθεση και εσυ επεσεσ να με φας γραφοντας με κοπανο και οτι ΠΑΝΤΑ αυτο κανεισ και λες παπαριες κτλ......
Δεν καταλαβενω γιατι???? εσυ δεν εχεισ κανει κατι αναλογο εδω ΠΟΤΕ??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom