Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και γιατί να έχει 0 μπάτζετ ρε φίλε?Ο ίδιος ο Ντέμης έχει δηλώσει ότι αυτοί που είναι από πίσω του έχουν πιο πολλά λεφτά από τον Κόκκαλη!Που είναι?????????????????
φιλε η original εχει απολυτο δικαιο που φωναζει σχεδον ΓΙΑ ΟΛΑ πλην της διαιτησιας αφου φετος εχετε παρει & εσεις τα σφυριγματα σας(ειτε θετικα,ειτε αρνητικα..ειτε εσκεμμενα,ειτε οχι)..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλε η original εχει απολυτο δικαιο που φωναζει σχεδον ΓΙΑ ΟΛΑ πλην της διαιτησιας αφου φετος εχετε παρει & εσεις τα σφυριγματα σας(ειτε θετικα,ειτε αρνητικα..ειτε εσκεμμενα,ειτε οχι)..

ναι φιλε δεν αντιλεγω σε αυτα που μου λες οτι εχουμε ευνοηθει καποιες φορες και ειμαι λογικος ανθρωπος. απλα σου λεω οτι δεν τους γουσταρω αυτους ρε φιλε δεν κανουν καλο στην ομαδα.και στον πιο πανω φιλο που μου ειπε περι πιο πλουσιων του κοκκαλη δεν ξερω. αλλα να σου πω ακομα και να ειναι που δεν το αποκλειω το θεμα ειναι τι βλεπεις το καλοκαιρι δεν ειναι τι τσεπη εχεις. και ο τζιγκερ λεγεται οτι ειναι πολυ πιο ματσο απο τον κοκκαλη αλλα τι ειδες εσυ? τιποτα

Επισκέπτης
απλα σου λεω οτι δεν τους γουσταρω αυτους ρε φιλε δεν κανουν καλο στην ομαδα.
& ποιους γουσταρεις???τους καναπεδακηδες???δεν ειναι ολοι οσοι πηγαινουν γηπεδο χουλιγκανοι-πρεζακηδες-δολοφονοι..κοψτε επιτελους αυτη την καραμελλα..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
& ποιους γουσταρεις???τους καναπεδακηδες???δεν ειναι ολοι οσοι πηγαινουν γηπεδο χουλιγκανοι-πρεζακηδες-δολοφονοι..κοψτε επιτελους αυτη την καραμελλα..
οχι φιλε δεν ειναι. εγω που πηγαινω στο καραισκακη δεν ειμαι ουτε πρεζακιας ουτε καναπεδακιας. αλλα φιλε δεν ειναι καραμελα αυτο ειναι η πραγματικοτητα αυτη οσο και αν θες να την αγνοεις. δηλαδη δεν σε καταλαβα τι παραπανω εχει ο χατζιχριστος απο σενα. αγαπαει πιο πολυ την αεκ? οχι βεβαια. απλα αυτος ειναι ο μαλακας που ακολουθουν οι αλλοι μεγαλυτεροι μαλακες απο πισω. και βαζω και τον τακη μεσα οχι να βγαλουμε την ουρα μας απεξω. το να λες τη γνωμη σου σαν οπαδος ναι. αλλα επειδη στραυοπατησε η αεκ σε ενα παιχνιδι η αεκ να βγαινει ο ΟΠΑΔΟΣ και να απαιτει αλλαγες προπονητων και αλλα ειναι μαλακια ρε φιλε. αφου μια χαρα δεν τα πας στο πρωταθλημα τι θες δηλαδη

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους.

Πρώτον για την διαιτησία:έχουν ευνοηθεί κ οι 3 μεγάλοι.Περισσότερο ο Ολυμπιακός και λιγότερο οι ΑΕΚ/ΠΑΟ αλλά τα χουν πάρει κ αυτοί τα σφυρίγματά τους.

Δεύτερον:τα μπάτζετ δίνουν τίτλους,αφού ότι πληρώνεις παίρνεις,αλλά όχι ΠΑΝΤΑ,εξάλλου πόσες φορές είδαμε παιχταράδες με τρελλό μπατζετ να μην μπορούν να ακουμπήσουν μπάλλα.

Τρίτον:οι εν λόγω μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ ,όντως έχουν τρελλά λεφτά-ενδεχομένως πολύ περισσότερα από τον Κρόκους-το ζήτημα όμως στην προκειμένη είναι το ΠΟΣΑ είναι διατεθειμένοι να βάλουν,που δεν νομίζω να ξεπερνάνε τα ποσά του Κόκκαλη.

Τέταρτον:δεν μπορώ να καταλάβω,γιατί κάποιοι παίχτες που έχουν αποδείξει την αξία τους,ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟΙ και επιλέγονται κάποιοι κουρασμένοι κ στερημένοι ιδεών αντίστοιχοι.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ.Χθες διάβασα ένα ποστ που ομολογουμένως με εξέπληξε και με προβλημάτισε περί την μη χρησιμοποίηση κάποιων παιχτών ,ίσως λόγω της εξύψωσης της αξίας τους.

Πέμπτον:η ORIGINAL ας κοιτάξει να περιφρουρήσει τον χώρο της που δεν μπορεί να προστατέψει την ομάδα όπως για παράδειγμα το Χαριλάου κ μετά ας κάνει υποδείξεις.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καλημέρα σε όλους.

Πρώτον για την διαιτησία:έχουν ευνοηθεί κ οι 3 μεγάλοι.Περισσότερο ο Ολυμπιακός και λιγότερο οι ΑΕΚ/ΠΑΟ αλλά τα χουν πάρει κ αυτοί τα σφυρίγματά τους.

Δεύτερον:τα μπάτζετ δίνουν τίτλους,αφού ότι πληρώνεις παίρνεις,αλλά όχι ΠΑΝΤΑ,εξάλλου πόσες φορές είδαμε παιχταράδες με τρελλό μπατζετ να μην μπορούν να ακουμπήσουν μπάλλα.

Τρίτον:οι εν λόγω μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ ,όντως έχουν τρελλά λεφτά-ενδεχομένως πολύ περισσότερα από τον Κρόκους-το ζήτημα όμως στην προκειμένη είναι το ΠΟΣΑ είναι διατεθειμένοι να βάλουν,που δεν νομίζω να ξεπερνάνε τα ποσά του Κόκκαλη.

Τέταρτον:δεν μπορώ να καταλάβω,γιατί κάποιοι παίχτες που έχουν αποδείξει την αξία τους,ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟΙ και επιλέγονται κάποιοι κουρασμένοι κ στερημένοι ιδεών αντίστοιχοι.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ.Χθες διάβασα ένα ποστ που ομολογουμένως με εξέπληξε και με προβλημάτισε περί την μη χρησιμοποίηση κάποιων παιχτών ,ίσως λόγω της εξύψωσης της αξίας τους.

Πέμπτον:[size=10pt][size=10pt][size=10pt]η ORIGINAL ας κοιτάξει να περιφρουρήσει τον χώρο της που δεν μπορεί να προστατέψει την ομάδα όπως για παράδειγμα το Χαριλάου κ μετά ας κάνει υποδείξεις.[/size][/size][/size]

σωστος ο παιχτης

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οχι φιλε δεν ειναι. εγω που πηγαινω στο καραισκακη δεν ειμαι ουτε πρεζακιας ουτε καναπεδακιας. αλλα φιλε δεν ειναι καραμελα αυτο ειναι η πραγματικοτητα αυτη οσο και αν θες να την αγνοεις. δηλαδη δεν σε καταλαβα τι παραπανω εχει ο χατζιχριστος απο σενα. αγαπαει πιο πολυ την αεκ? οχι βεβαια. απλα αυτος ειναι ο μαλακας που ακολουθουν οι αλλοι μεγαλυτεροι μαλακες απο πισω. και βαζω και τον τακη μεσα οχι να βγαλουμε την ουρα μας απεξω. το να λες τη γνωμη σου σαν οπαδος ναι. αλλα επειδη στραυοπατησε η αεκ σε ενα παιχνιδι η αεκ να βγαινει ο ΟΠΑΔΟΣ και να απαιτει αλλαγες προπονητων και αλλα ειναι μαλακια ρε φιλε. αφου μια χαρα δεν τα πας στο πρωταθλημα τι θες δηλαδη
Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο φίλε μου!Άσε τους οργανωμένους αν δεν τους γουστάρεις για κάποιους λόγους!Υπάρχει απλός κόσμος που πολλά από αυτά που λέει και η original τα έχει πει εδώ και καιρό!Δεν περίμενε μια ήττα...στο κάτω-κάτω την Κυριακή η ομάδα μπορεί να είναι πάλι πρώτη...δεν αλλάζει κάτι!!!

Επισκέπτης
1..ειμαι ΓΑΥΡΟΣ..2..εχουμε διαφορα αποψεων..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και ο κόσμος είτε οργανωμένος είτε ανοργάνωτος οφείλει και δικαιούται να έχει άποψη και λόγο στα τεκτενόμενα της ομάδας!Ο κόσμος δεν είναι μόνο για να ενισχύει με τα διαρκείας και μετά ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ!Θα έχει λόγο και για το γήπεδο , και για τους παίχτες και για την διοίκηση και για τον προπονητή...μέχρι ενός ορίου βέβαια!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Και ο κόσμος είτε οργανωμένος είτε ανοργάνωτος οφείλει και δικαιούται να έχει άποψη και λόγο στα τεκτενόμενα της ομάδας!Ο κόσμος δεν είναι μόνο για να ενισχύει με τα διαρκείας και μετά ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ!Θα έχει λόγο και για το γήπεδο , και για τους παίχτες και για την διοίκηση και για τον προπονητή...[size=30pt]μέχρι ενός ορίου βέβαια[/size]!

ειπες την πιο σωστη κουβεντα φιλε. σου ειπα το να εχεις αποψη δεν ειναι προβλημα καθε αλλο. αλλα το να εισαι εριστικος και να προσπαθεις με το ζορι να γινει το δικο σου οχι ρε φιλε

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δεν περίμενε μια ήττα...στο κάτω-κάτω την Κυριακή η ομάδα μπορεί να είναι πάλι πρώτη...δεν αλλάζει κάτι!!!
Μπα δεν θα ειναι...
Ξεχαστε το μεχρι εδω και καλα ήταν... Απο εδω και περα παλι την πλατη με το νουμερο 9 θα κοιτατε μεχρι Μαη μηνα!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ειπες την πιο σωστη κουβεντα φιλε. σου ειπα το να εχεις αποψη δεν ειναι προβλημα καθε αλλο. αλλα το να εισαι εριστικος και να προσπαθεις με το ζορι να γινει το δικο σου οχι ρε φιλε
Δεν νομίζω ότι βγήκε κάποιος εκτός ορίου στη συγκεκριμένη φάση...ούτε λιντσάραμε τον προπονητή ούτε του πετάξαμε κορνέδες!Κάποια λάθη του επισημάναμε που τα λέμε εδώ και καιρό...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αφού ρε npap βλέπεις ότι κα΄νουμε σωστή κουβέντα μεταξύ μας γαύροι/Αεκτζηδεσ.Γιατί πετάγεσαι να πετάξεις την άστοχη παπαριά σου,κάτι που ΠΑΝΤΑ κάνεις;;;;πάρε την κωλόμυγά σου κ πήγαινε να ειρωνευτείς ξέρεις που.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και καλά κάναμε κ τα επισημέναμε γιατί πρέπει κα΄ποιος να τα δει κ να τα διαβάσει,όχι απαραίτητα τα δικά μας-σιγά μην ασχοληθούν με το bourdela,aλλά την γενική δυσαρέσκεια σε θέματα επιλογών πρέπι κάποιοι επιτέλους να την αφουγκραστούν πριν είναι αργά,γιατί αργά ακόμα δεν είναι.

Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους.

H διαιτησία γενικά είναι χάλια. Κάποιος είπε να φέρουμε ξένους διαιτητές!!! Πως το βλέπετε αυτό? Εγώ δεν το είχα σκεφτεί να πω την αλήθεια.

Ξαναπές το αυτό ;)

Ναι, αλλά διαφέρουν από τον Socrates σε ένα βασικό σημείο: Αυτός είναι επιχειρηματίας με αρχίδια και για αυτό επένδυσε στον Ολυμπιακό και τώρα βγάζει τα λεφτάκια του ενώ οι της ΑΕΚ είναι οι κλασσικοί βλαχο-wanna-be-business-men, οι οποίοι μέχρι το '81 (που τους έφερε το ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα), βοσκάγανε τα προβατάκια τους σε κάποιες πλαγιές της Πίνδου και των γύρω περιοχών!!! Και φυσικά, όπως όλοι αυτοί οι Ελληνάρες "επιχειρηματίες" (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία) θέλουν να βγάλουν λεφτά χωρίς καμία απολύτως επένδυση (με περικοπές κιόλας!!!).

Ναι, αυτό το σκέφτομαι κι εγώ. Δεν θέλω να το παίξω "επιστήμονας" και να κρίνω τακτικές και προπονητές αλλά... κάτι μου λέει ότι ο Λορέντζο δεν μας τα λέει καλά τώρα τελευταία.

Πέμπτον:η ORIGINAL ας κοιτάξει να περιφρουρήσει τον χώρο της που δεν μπορεί να προστατέψει την ομάδα όπως για παράδειγμα το Χαριλάου κ μετά ας κάνει υποδείξεις.
Αυτοί να πάνε να γαμηθούνε πατόκορφα, πλαγίως, οριζοντίως και καθέτως. Είναι ο καρκίνος του ελληνικού ποδοσφαίρου και αναφέρομαι φυσικά σε ΟΛΟΥΣ τους οργανωμένους οπαδούς και τους συνδέσμους.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Lioma αδερφέ μου δεν με άφησες σε χλωρό κλαρί.Με σκάναρες πατόκορφα. :2funny:

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αφού ρε npap βλέπεις ότι κα΄νουμε σωστή κουβέντα μεταξύ μας γαύροι/Αεκτζηδεσ.Γιατί πετάγεσαι να πετάξεις την άστοχη παπαριά σου,κάτι που ΠΑΝΤΑ κάνεις;;;;πάρε την κωλόμυγά σου κ πήγαινε να ειρωνευτείς ξέρεις που.
Καταρχη ασε της μαλακιουλες του στυλ "κατι που παντα κάνεις" δεν με ξερεις και μην μιλας....Εξάλου σε εχουμε δει και εσενα όταν πετας χιουμοριστικές μαλακιούλες.....Παρε και αυτο που είπα σαν μια τετοια οπως και εσυ εχεις κανει και μην προσπαθεις να ανοιξεις καβγάδες...
Α και παπαριες πετας εσυ ετσι.... ΔΕΝ νομιζω να σε πρεοσβαλα....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και καλά κάναμε κ τα επισημέναμε γιατί πρέπει κα΄ποιος να τα δει κ να τα διαβάσει,όχι απαραίτητα τα δικά μας-σιγά μην ασχοληθούν με το bourdela,aλλά την γενική δυσαρέσκεια σε θέματα επιλογών πρέπι κάποιοι επιτέλους να την αφουγκραστούν πριν είναι αργά,γιατί αργά ακόμα δεν είναι.
Μην το λες...απ' ότι έχω μάθει γίνεται πανικός σε όλα τα αθλητικά forum!Σίγουρα θα φθάσουν οι φωνές και στα αυτιά που πρέπει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom