aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Οκ δεν ανεβάζω άλλο ποστ μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα στο νήμα ...ποτέ δεν ξέρεις ας βάλουμε μπροστά τα γούρια
Στο προσωπο θελεις στο προσωπο θα σε χυνω καλη μου.Και μεσα σου και στον κωλο σου μεσα και οπου θελεις.
Αντε ντε εχουμε και τον λαρσινο εδω μη μας κακοχαρακτηρισειΟκ δεν ανεβάζω άλλο ποστ μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα στο νήμα ...ποτέ δεν ξέρεις ας βάλουμε μπροστά τα γούρια
Και χαρη σου κανω που ανεβαζω κι αυτα ηλιθιε μ αυτα που γραφεις...Στο προσωπο θελεις στο προσωπο θα σε χυνω καλη μου.Και μεσα σου και στον κωλο σου μεσα και οπου θελεις.
Υ.Γ τωρα σοβαρα δεν εισαι σε νοητικη κατασταση να υπερασπιστεις εστω και λιγο τον εαυτο σου μονο ασχετες βλακειες μπορεις να ανεβαζεις;;;;;
Εσυ δεν χρειαζεσαι εμενα.Εσενα σε εχει κακοχαρακτηρησει το συμπαν με την μουρη που εχεις αλλα κυριως με το μυαλο που δεν εχεις.Αντε ντε εχουμε και τον λαρσινο εδω μη μας κακοχαρακτηρισει
Εσυ δεν χρειαζεσαι εμενα.Εσενα σε εχει κακοχαρακτηρησει το συμπαν με την μουρη που εχεις αλλα κυριως με το μυαλο που δεν εχεις.
Οχι καλη μου προσπαθεις ματαια να μου την πεις αλλα εισαι σε τετοια τραγικη κατασταση που πραγματικα μπορει και να εχεις 20 πιεση.Και χαρη σου κανω που ανεβαζω κι αυτα ηλιθιε μ αυτα που γραφεις...
Ρε τύπε τυρόγαλο πες μας αν θα ανεβείτε φέτος.Εσυ δεν χρειαζεσαι εμενα.Εσενα σε εχει κακοχαρακτηρησει το συμπαν με την μουρη που εχεις αλλα κυριως με το μυαλο που δεν εχεις.
Αυτογνωσια λεγεται αυτο.Αφου καταλαβες οτι ετσι λενε οταν σε βλεπουν ισως εχεις ελπιδα να σταματησουν να γελανε μαζι σου μεσα στα επομενα 1000 χρονια
Ουτε με ενδιαφερει αν ανεβουμε εγω βλεπω ποδοσφαιρο γιατι μου αρεσει το αθλημα και γοθσταρω να κανω φανατικους μαλακε ςοπως ορισμενους σαν εσενα και τον αλλο τον αστειο να τρελενονταιΡε τύπε τυρόγαλο πες μας αν θα ανεβείτε φέτος.
Aν ανεβουν θα μας ζαλισει τα αρχιδια αυτος ρε μη λες τετοια...Αν κ ειναι ηλιθιοι αυτοιΡε τύπε τυρόγαλο πες μας αν θα ανεβείτε φέτος.
Μέσα στην τρέλα είμαστε....Ουτε με ενδιαφερει αν ανεβουμε εγω βλεπω ποδοσφαιρο γιατι μου αρεσει το αθλημα και γοθσταρω να κανω φανατικους μαλακε ςοπως ορισμενους σαν εσενα και τον αλλο τον αστειο να τρελενονται
Ολοι εσεις που ξεκινατε να βριζετε αλλα οταν σας βριζουν ξαφνικα βγαζετε εξω τον λορδο που εχετε μεσα σας και θιγεστε.Καταλαβες ποιος ειναι ο μαλακας μαλακα μου;;;Μέσα στην τρέλα είμαστε....
Δεν είμαι Αεκ τσοπάνο.
Όταν λες για μάνες κτλ μάντεψε ποιός είναι ο μαλάκας.....
Μα είμαστε λόρδοι εδώ κύριε τυρόγαλε μου.Ολοι εσεις που ξεκινατε να βριζετε αλλα οταν σας βριζουν ξαφνικα βγαζετε εξω τον λορδο που εχετε μεσα σας και θιγεστε.Καταλαβες ποιος ειναι ο μαλακας μαλακα μου;;;
Επισης το οτι δεν εισαι ΑΕκ μου ειναι αδιαφορο οτι και να εισαι μην ξινεσαι στην γκλιτσα του τσομπανη γιατι η γκλιτσα μπαινει βαθεια και μετα πονατεΜέσα στην τρέλα είμαστε....
Δεν είμαι Αεκ τσοπάνο.
Κοιτα απο αυτα που γραφεις σιγουρα και εσυ εισαι στην καλυτερη περιπτωση ηλιθιος.Τωρα αν εγω ειμαι τυριγαλο τιμη μου.Μαλακας παντως σαν εσενα σιγουρα ποτε δεν θα γινωΜα είμαστε λόρδοι εδώ κύριε τυρόγαλε μου.
Ειναι μονος του στη ζωη του και ζει την απορριψη απο την κοινωνια ισως και απο τους δικους του ανθρωπους.Ας ειμεθα ηπιοι μαζι του γιατι μπορει αλλιως μπορει να γινει και χειροτεροΜέσα στην τρέλα είμαστε....
Δεν είμαι Αεκ τσοπάνο.
Σε ευχαριστώ τυπε για τα καλά σου λόγια.Επισης το οτι δεν εισαι ΑΕκ μου ειναι αδιαφορο οτι και να εισαι μην ξινεσαι στην γκλιτσα του τσομπανη γιατι η γκλιτσα μπαινει βαθεια και μετα πονατε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοιτα απο αυτα που γραφεις σιγουρα και εσυ εισαι στην καλυτερη περιπτωση ηλιθιος.Τωρα αν εγω ειμαι τυριγαλο τιμη μου.Μαλακας παντως σαν εσενα σιγουρα ποτε δεν θα γινω
Πιθηκανθρωπε τα συμπερασματα να τα κρατας για εσενα.Δεν ειναι ολοι στην τραγικη νοητικη κατασταση που εισαι εσυ.Δυστυχως για εσενα η ζωη μου ειναι πολυ καλη και απο οικονομικης πλευρας απο απο κοινωνικης.Αντε ανεβασε τωρα παλι μια ασχετη απαντηση να γελασουμε ακομα λιγοΕιναι μονος του στη ζωη του και ζει την απορριψη απο την κοινωνια ισως και απο τους δικους του ανθρωπους.Ας ειμεθα ηπιοι μαζι του γιατι μπορει αλλιως μπορει να γινει και χειροτερο
Σε ευχαριστώ τυπε για τα καλά σου λόγια.
Τώρα σάλτα και γαμήσΚαι να γαμηθω εγω εσυ
Οσο και να γαμηθω εγω εσυ και ο αλλος ο ηλιθιος μαλακες θα παραμεινετε που θα γελαει ο κοσμος μαζι σας.Ισως να γαμηθεις κι εσυ να αποβαλεις απο μεσα σου ολα σου τα κομπλεξΣε ευχαριστώ τυπε για τα καλά σου λόγια.
Τώρα σάλτα και γαμήσου.
Ψάχνει γαμιά μάλλον....Aν ανεβουν θα μας ζαλισει τα αρχιδια αυτος ρε μη λες τετοια...Αν κ ειναι ηλιθιοι αυτοι