Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Ειπα ΑΝ επαναπατριστει.
Και πιστευω οτι σε εναν απο τους δυο θα παει. Με φαβορι τον Θεσσαλονικιο μιας και εκει ξέρει οτι θα παιζει περισσοτερο. Τον Μπακασετα αυτο τον νοιαζει περισσοτερο. Με την διοικηση της αεκ εχει προηγουμενα και το ξερετε.
Ας παει στον παοκ να χαρει τιτλους το παλουκαρι:confused:

rebelion

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
313
Πόντοι
21
Cracking Up Lol GIF
Πολυ σηκωμενη μυτη εχετε ορισμενοι φιλε μου.Θα χαρω οταν σας δω να τρωτε τα ιδια σας τα λογια

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Καταλαβαμε ολοι την νοητικη σου κατασταση δεν χρειαζεται να συνεχισεις να μας δειχνεις τη πραγματικη σου καταγωγη
Γιατι ρε μαλακισμενε με βριζεις?Γαμημενε πουσταρα...Εσυ προερχεσαι απο μαιμουδες μαλακα πιθικομουρη.Αντε μαλακα μεσημεριατικα..Σκατοπουστα..

Τελευταία τροποποίηση:

rebelion

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
313
Πόντοι
21
Γιατι ρε μαλακισμενε με βριζεις..Γαμημενε πουσταρα...Εσυ προερχεσαι απο μαιμουδες μαλακα πιθικομουρη.Αντε μαλακα μεσημεριατικα..Σκατοπουστα..
Ναι ρε ηλιθιε το ειπαμε οτι εισαι απογονος των πιθηκων μην ζοριζεσαι τοσο πολυ γελοιε.Ξεχασες να βαλεις εικονα που τρως την μπανανα σου.
Εσυ βριζεις πιθηκομυαλε εγω απλα ειπα την αληθεια σχετικα με το ατομο σου και εσυ τρελαθηκες με την καταγωγη σου.Τι να κανουμε καποιοι ειναι ανθρωποι εσυ εισαι μαιμου

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Ναι ρε ηλιθιε το ειπαμε οτι εισαι απογονος των πιθηκων μην ζοριζεσαι τοσο πολυ γελοιε.Ξεχασες να βαλεις εικονα που τρως την μπανανα σου.
Εσυ βριζεις πιθηκομυαλε εγω απλα ειπα την αληθεια σχετικα με το ατομο σου και εσυ τρελαθηκες με την καταγωγη σου.Τι να κανουμε καποιοι ειναι ανθρωποι εσυ εισαι μαιμου
Αντε γαμισου ρε ψωλομουρη και βαλε την μπανανα στον πατο σου τριμαλακα...Αντε βλακα να αφησεις τιποτα λουλουδια παραδιπλα..Αντε κουνιστρα με τις μαλακιες που γραφεις θα σε παρω και σοβαρα...Ουστ ρε ξεβρακωτε..

rebelion

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
313
Πόντοι
21
Αντε γαμισου ρε ψωλομουρη και βαλε την μπανανα στον πατο σου τριμαλακα...Αντε βλακα να αφησεις τιποτα λουλουδια παραδιπλα..Αντε κουνιστρα με τις μαλακιες που γραφεις θα σε παρω και σοβαρα...Ουστ ρε ξεβρακωτε..
Ξερω ζοριζεσαι και το δειχνεις.Δεν φταιω εγω για την καταντια σου την νοητικη σου κατασταση και την καταγωγη σου.Φταιει το μυαλο που σου λειπει και δεν μπορεις να αρθρωσεις μια λεξη σωστα σαν ανθρωπος.Δεν μπορουμε ολοι να ζουμε μια καλη ζωη υπαρχουν και ατομα σαν εσενα που απλα κανετε βολτες με το μοναδικο σας στυλ και εμεις γελαμε.
Αλλη φορα πιστιρικο αν δεν μπορεις να κανεις συζητηση να μενεις με τους φιλους σου τους πιθηκους και να μην προσπαθεις να το παιξεις εξυπνος.Αν απο την αλλη θελεις να νιωσεις την απολυτη ταπεινωση συνεχισε μπορω να σε γλενταω μεχρι να πεις ελεος

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Ξερω ζοριζεσαι και το δειχνεις.Δεν φταιω εγω για την καταντια σου την νοητικη σου κατασταση και την καταγωγη σου.Φταιει το μυαλο που σου λειπει και δεν μπορεις να αρθρωσεις μια λεξη σωστα σαν ανθρωπος.Δεν μπορουμε ολοι να ζουμε μια καλη ζωη υπαρχουν και ατομα σαν εσενα που απλα κανετε βολτες με το μοναδικο σας στυλ και εμεις γελαμε.
Αλλη φορα πιστιρικο αν δεν μπορεις να κανεις συζητηση να μενεις με τους φιλους σου τους πιθηκους και να μην προσπαθεις να το παιξεις εξυπνος.Αν απο την αλλη θελεις να νιωσεις την απολυτη ταπεινωση συνεχισε μπορω να σε γλενταω μεχρι να πεις ελεος
Ελα μαλακα τσακω..Ανυποληπτε κακομοιρη
monkeys primates GIF by South Park

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Στο τελος της χρονιας και ο ΟΣΦΠ και η ΑΕΚ θα ειναι κατω απο τον παοκ αυτο να το θυμασαι φιλε μου.Καλημερα και καλη συνεχεια
Πήρες μεγάλη νίκη χθες δεν λέω,πρωτάθλημα όμως δεν περνεις κιτρινόμαυρο είναι και φέτος

rebelion

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
313
Πόντοι
21
Ελα μαλακα τσακω..Ανυποληπτε κακομοιρη
monkeys primates GIF by South Park
Τι σου συνβαινει καλη μου πηγες να φας την μπανανα σου σκονταψες και σου μπηκε βαθεια απο πισω....υπομονη σε μερικες ωρες θα γυρισει ο αντρας σου και θα στην βγαλει για να βαλει στην θεση της το εργαλειο του...μεχρι τοτε μην κανεις σαν αγαμητη καλη μου σε ακουνε ολοι στην γειτονια να τσιριζεις και δεν μπρουν να κοιμηθουν....ξερω σου λειπει ο γοριλας σου αλλα υπομονη οταν βαρεθει την γκομεν θα ερθει να σε κανει καλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πήρες μεγάλη νίκη χθες δεν λέω,πρωτάθλημα όμως δεν περνεις
Δεν ειμαι παοκ φιλε μου απλα λεω σαν ουδετερος αυτο που πιστευω.ΑΕΛ ειμαι

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Με ήρεμη σκέψη σήμερα ...η ΑΕΚ είναι ομαδάρα μεγάλη ...έκανε τον ΠΑΟΚ να φαίνεται μικρή ομάδα ...όταν ...πριν λίγες μέρες γύρισε παιχνίδι από 2-0 σε 2-3...με ομάδα της Σκωτίας...και μετά από λίγες μέρες έριξε για πλάκα 4 στον γαύρο....αυτά είναι τα δεδομένα και δεν υπάρχει αμφισβήτηση..!!!!!!και μην αρχίσουμε τώρα με Σέρρες...με Κηφισιά κτλ δεν είναι τα ίδια παιχνίδια ....το ίδιο γαμας την γυναίκα σου ...αγγαρεία και το ίδιο ένα τούμπανο που γνώρισες σε κλαμπακι....

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Για να δούμε την Πέμπτη θα μπορέσουμε για πρώτη φορά να παίξουμε πληρες...και δεν λέω μόνο για τους 11 στην ΑΕΚ μετράνε και οι αλλαγές.. ποιοί θα μπουν

rebelion

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
313
Πόντοι
21
Αντε ρε βλακα αελ λεει ο κακομοιρουλης:2funny::2funny::2funny:
Ειπαμε καλη μου ποιο ειναι το επιπεδο σου.Μια πιθηκομυαλη αγαμητη γκομενιτσα εισαι το καταλαβαν ολοι δεν χρειαζεται να επιμενεις να μας δειχνεις την απελπιστικη σου κατασταση.Λογικα δεν σε επαιζαν τα αγορια λογο της ασχημιας σου ετσι δεν ειναι.Θα μου πεις με μια πιθηκομουρα σαν εσενα ποιος θα ασχολιοταν.Δεν πειραζει θα βρεθει ενας γοριλας και για εσενα αλλα φροντισε να μην εχεις περιοδο εκεινη την ημερα γιατι ποιος σε ακουει μετα.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Ειπαμε καλη μου ποιο ειναι το επιπεδο σου.Μια πιθηκομυαλη αγαμητη γκομενιτσα εισαι το καταλαβαν ολοι δεν χρειαζεται να επιμενεις να μας δειχνεις την απελπιστικη σου κατασταση.Λογικα δεν σε επαιζαν τα αγορια λογο της ασχημιας σου ετσι δεν ειναι.Θα μου πεις με μια πιθηκομουρα σαν εσενα ποιος θα ασχολιοταν.Δεν πειραζει θα βρεθει ενας γοριλας και για εσενα αλλα φροντισε να μην εχεις περιοδο εκεινη την ημερα γιατι ποιος σε ακουει μετα.
αελ λεει:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
re soy GIF

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Για να δούμε την Πέμπτη θα μπορέσουμε για πρώτη φορά να παίξουμε πληρες...και δεν λέω μόνο για τους 11 στην ΑΕΚ μετράνε και οι αλλαγές.. ποιοί θα μπουν
Και εσυ οποτε μιλας ολο γκελες ειμαστε ρε ανθρωπε:confused:

rebelion

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
313
Πόντοι
21
Τι ωραια που ζητιανευεις την πουτσα καλη μου ετσι με την γλωσσα σου.Δεν μου ειπες οτι εισαι διασταυρωση πιθηκου με κατσικας.Εισαι μοναδικο ειδος ηλιθιου πραγματικα πρεπει να σε κλεισουν σε κλουβι να σε μελετησουν.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Τι ωραια που ζητιανευεις την πουτσα καλη μου ετσι με την γλωσσα σου.Δεν μου ειπες οτι εισαι διασταυρωση πιθηκου με κατσικας.Εισαι μοναδικο ειδος ηλιθιου πραγματικα πρεπει να σε κλεισουν σε κλουβι να σε μελετησουν.
suck my dick GIF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom