Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.763
Πόντοι
2.306
Τελικα δεν βλεπω να τον γλυτωνουν τον αποκλεισμο οι Κροατες.

Επιτελους μια εξυπνη κινηση!
Μονο ετσι τους εξαναγκαζεις αυτους,, με γενικη κατακραυγη μεσω των μεσων. Η ΟΥΕΦΑ ποναει μονο στη τσεπη, και η φημη στο ποδοσφαιρο ειναι συνωνυμη με την τσεπη.
Για να μπαινουμε ολοι να υπογράφουμε απο δω…

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Επιτελους μια εξυπνη κινηση!
Μονο ετσι τους εξαναγκαζεις αυτους,, με γενικη κατακραυγη μεσω των μεσων. Η ΟΥΕΦΑ ποναει μονο στη τσεπη, και η φημη στο ποδοσφαιρο ειναι συνωνυμη με την τσεπη.
Για να μπαινουμε ολοι να υπογράφουμε απο δω…
Αν δεις στο άρθρο εχει φωτο. Το ταβανι ηταν στους 2500 υπογραφες και ηδη ειχαν μαζεψει 2458 οταν δημοσιοποιηθηκε αν δεν κανω λαθος. Ο στοχος επιτευχθει.

Εχουν κινητοποιηθει και οπαδοι κι αλλων ομαδων. Μεχρι αυριο που εχει παιχνιδια προκριματικων ολο και καποιο πανο υποστήριξης για την ΑΕΚ θα σηκωθει πιστευω σε καποιο γηπεδο της Ευρωπης. Δεν νομιζω να περασει στο ντου κου.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.763
Πόντοι
2.306
Καλησπέρα σας....
Βασίλης από περιστερι ετών 43
Αεκτζης τρίτης γενιάς με προγονους από την Πόλη.
Άσχετο θα μου πείτε.
Απλά ήθελα να πω δύο πράγματα γιατί το θέμα δεν μπορώ να το δω αντικειμενικα για διάφορους λόγους.
Από το πρωί προσπαθώ να συγκροτησω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου.
Ντροπή θλίψη και μίσος.
Αυτά αισθάνομαι.
Νρεπομαι για την ανικανοτητα της αστυνομίας και του κάθε υπεύθυνου για το συμβάν. Και δεν θα πω ατυχές...γιατί ατυχές δεν ήταν γνώριζαν.
Θλίψη γιατί δεν είναι δυνατόν επειδή εγώ επέλεξα την κίτρινη και όχι την πράσινη η την κόκκινη ή την πράσινη η την μαύρη να χάσω την ζωή μου για κάτι τόσο όμορφο που αγαπώ και αυτο είναι το ποδόσφαιρο.
Μίσος γιατί χωρίς κανέναν λόγο δολοφονήθηκε ακόμα ένας άνθρωπος για τα οπαδικα.
Αν και όποιος σηκώνει το δεξι χέρι με ίσια την παλάμη απλά τον σκοτώνεις δεν προσπαθείς να του αλλάξεις γνώμη.
Τώρα γίνει ο αγώνας δεν γίνει ο αγώνας αποκλείσει η όχι δυναμο από την ΟΥΕΦΑ το θέμα είναι ότι η άνθρωποι δεν ξαναγυριζουν, έβαλα πληθυντικό γιατί μιλαω γενικά.
Και με διακατεχει και ένας μεγάλος προβληματισμος. Έχω μια κόρη 12 ετών. Μια από της βόλτες μας ήταν να πηγαίνουμε στο γήπεδο από τότε που ξεκίνησε να χτίζεται. Πήγαμε πέρσι και σε δύο τρεις αγώνες. Πηγαίναμε και κάποια απογεύματα επειδή έχει μεγάλο χώρο να κάνει ρολλερς.
Όλοι εμείς οι γονεις πως να ξαναπάς με τα παιδιά μας γήπεδο;; πως να τα κάνουμε να αγαπήσουν το άθλημα;;
Πώς ένα μπαμπάς η μία μαμά η μία οικογένεια θα ξαναπλησιασει το εκάστοτε γήπεδο της ομάδας που αγαπά να περάσει ξεγνιαστες στιγμές....πως;;;;
Δυστυχώς μετα τον άλκη υπήρξε ο Μιχάλης και πολύ φοβάμαι μετά τον Μιχάλη θα είναι ο Χ.
Πολλές οι σκέψεις πολλοί οι προβληματισμοι, συγνώμη αν κούρασα και δεν ξέρω και αν βγάζει νόημα όλο αυτό που έγραψα.
Ακόμα είμαι μπερδεμένος και χαμένος στις σκέψεις μου.
Μόνο ένα πράγμα ξέρω σίγουρα.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
Φιλε Βασιλη, ωραιο το κειμενο σου και συντασσομαι πληρως με τις σκεψεις σου. Αν ημουν στη θεση σου, θα πηγαινα το παιδι μου βολτα στο ΚΠΙΣΝ και οχι στη Φιλαδελφεια.
Λυπαμαι που το λεω γιατι αγαπω την ομαδα οσο ολοι εδω.
Εκει θα μαθει και κατι, στο γηπεδο τιποτα.
παντα φιλικα και χωρις διαθεση εξυπνακισμου.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.763
Πόντοι
2.306
Αν δεις στο άρθρο εχει φωτο. Το ταβανι ηταν στους 2500 υπογραφες και ηδη ειχαν μαζεψει 2458 οταν δημοσιοποιηθηκε αν δεν κανω λαθος. Ο στοχος επιτευχθει.
Πρεπει η ΠΑΕ να προχωρησει σε συλλογη 50,000 και οχι 2.500 υπογραφων.
Και να διεθνοποιησει το ζητημα πσο γινεται περισσσοτερο μεσα απο social.
Αν και νομιζω οτι οι ουεφαιοι θα το μαζεψουν νωριτερα, απλα περιμενουν.μια αφορμη, π.χ. Αν βγει οτι ο δολοφονος ηταν Κροατης.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Πρεπει η ΠΑΕ να προχωρησει σε συλλογη 50,000 και οχι 2.500 υπογραφων.
Και να διεθνοποιησει το ζητημα πσο γινεται περισσσοτερο μεσα απο social.
Αν και νομιζω οτι οι ουεφαιοι θα το μαζεψουν νωριτερα, απλα περιμενουν.μια αφορμη, π.χ. Αν βγει οτι ο δολοφονος ηταν Κροατης.
Εχω κσνει edit στο σχολιο μου απο πανω δεν το πρόλαβες να το διαβασεις ολο. Απλα προς ενημέρωση.

Ακουσα σημερα οτι απο Αλβανικο μεσο ενημερωσης ειπανε οτι τον πιάσανε στην Κακαβιά. Δεν ξερω αν ειναι αληθεια.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Δεν ξέρω αν το είδατε δεν παρακολουθώ το άλλο σχετικό νήμα με την δολοφονία του παιδιού.

Αφιερωμένο στους Αεκτζηδες. Η υπογραφή του δημιουργού είναι αυτή που βλέπετε κάτω αριστερά.

Καλημέρα σας!

IMG-d04ea180da1ca9594f6fd330a8372c1d-V.jpg

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Δεν ξέρω αν το είδατε δεν παρακολουθώ το άλλο σχετικό νήμα με την δολοφονία του παιδιού.

Αφιερωμένο στους Αεκτζηδες. Η υπογραφή του δημιουργού είναι αυτή που βλέπετε κάτω αριστερά.

Καλημέρα σας!

IMG-d04ea180da1ca9594f6fd330a8372c1d-V.jpg
Υπεροχη δημιουργια. Κριμα το παλικαρι.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.052
Πόντοι
456

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.763
Πόντοι
2.306
Με οσους φιλους ΑΕΚτζηδες εχω μιλησει κανεις δεν ενδιαφερεται για το παιχνιδι, ειναι τετοια η θλιψη και το μουδιασμα που κυριαρχει.
Τελικα θα συμφωνησω με τον @alex71 οτι αν η ΠΑΕ αποφασισει να μην κατεβει κανεις δεν θα την κατακρινει.
Φυσικα τα λεφτα ειναι πολλα και εδω υπαρχει μια επιχειρηση με εργαζομενους κλπ. αλλα αυτο που λεγεται Ομαδα και για το οποιο πανε ολοι στο γηπεδο εχει τρωθει βαναυσα.

Επανω σε μια περιοδο που υπηρχε το καινουργιο γηπεδο, τα καλα αποτελέσματα , οι προοπτικες με τις μεταγραφες αλλα κυριως το καλο θεαμα και η ωραια μπαλα.
Η Φιλαδελφεια ειχε γινει χωρος αναψυχης για χιλιαδες ανθρωπους, ελαχιστα clubs στην Ευρωπη εχουν τέτοια αλληλεπίδραση του κοσμου με το γηπεδο στην καθημερινοτητα τους.
Τωρα στον χωρο αυτο εχει χαθει ενα νεο παιδι απο καφρους επιδρομεις ξενης χωρας και τα εγχωρια τσιρακια τους. Ποιος να εχει ορεξη να υποστηριξει τι?
Ελπιζω η διοικηση της ομαδας να βρει τον τροπο να αλλαξει το κλιμα που υπαρχει σημερα στους οπαδους, και οταν λεω οπαδους δεν εννοω τους καφρους.

και τελικα αυτο αφορα και τις αλλες ομαδες, ειδα και τους βαζελους χτες να κερδιζουν τη Μαρσεϊγ και να φευγουν με τα κεφαλια σκυμμενα. Καταντια συνολικα για την Ελληνικη κοινωνια και το ποδοσφαιρο της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Με οσους φιλους ΑΕΚτζηδες εχω μιλησει κανεις δεν ενδιαφερεται για το παιχνιδι, ειναι τετοια η θλιψη και το μουδιασμα που κυριαρχει.
Τελικα θα συμφωνησω με τον @alex71 οτι αν η ΠΑΕ αποφασισει να μην κατεβει κανεις δεν θα την κατακρινει.
Φυσικα τα λεφτα ειναι πολλα και εδω υπαρχει μια επιχειρηση με εργαζομενους κλπ. αλλα αυτο που λεγεται Ομαδα και για το οποιο πανε ολοι στο γηπεδο εχει τρωθει βαναυσα.

Επανω σε μια περιοδο που υπηρχε το καινουργιο γηπεδο, τα καλα αποτελέσματα , οι προοπτικες με τις μεταγραφες αλλα κυριως το καλο θεαμα και η ωραια μπαλα.
Η Φιλαδελφεια ειχε γινει χωρος αναψυχης για χιλιαδες ανθρωπους, ελαχιστα clubs στην Ευρωπη εχουν τέτοια αλληλεπίδραση του κοσμου με το γηπεδο στην καθημερινοτητα τους.
Τωρα στον χωρο αυτο εχει χαθει ενα νεο παιδι απο καφρους επιδρομεις ξενης χωρας και τα εγχωρια τσιρακια τους. Ποιος να εχει ορεξη να υποστηριξει τι?
Ελπιζω η διοικηση της ομαδας να βρει τον τροπο να αλλαξει το κλιμα που υπαρχει σημερα στους οπαδους, και οταν λεω οπαδους δεν εννοω τους καφρους.

και τελικα αυτο αφορα και τις αλλες ομαδες, ειδα και τους βαζελους χτες να κερδιζουν τη Μαρσεϊγ και να φευγουν με τα κεφαλια σκυμμενα. Καταντια συνολικα για την Ελληνικη κοινωνια και το ποδοσφαιρο της.
Θλίψη και οργή μαζί. Και οσοι επιχειρηματολογούν υπέρ της διεξαγωγής του παιχνιδιού αλλά και της μη τιμωρίας της Ντιναμο επειδή "ηταν εκτός αγωνιστικού χωρου" και τέτοιες ανοησίες, ξεχνούν ότι αυτο το σίχαμα που λέγεται Ντιναμό Ζαγκρεμπ μονο προβλήματα δημιουργεί όπου παίζει, και εξόφθαλμα εχει ευθύνη γι' αυτό. Και αν δεν τιμωρηθει, θα εχουμε τα ιδια ξανά και ξανά.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.763
Πόντοι
2.306
Θλίψη και οργή μαζί. Και οσοι επιχειρηματολογούν υπέρ της διεξαγωγής του παιχνιδιού αλλά και της μη τιμωρίας της Ντιναμο επειδή "ηταν εκτός αγωνιστικού χωρου" και τέτοιες ανοησίες, ξεχνούν ότι αυτο το σίχαμα που λέγεται Ντιναμό Ζαγκρεμπ μονο προβλήματα δημιουργεί όπου παίζει, και εξόφθαλμα εχει ευθύνη γι' αυτό. Και αν δεν τιμωρηθει, θα εχουμε τα ιδια ξανά και ξανά.
ετσι ειναι, αλλα δεν υποτιμώ και τα συμφεροντα οχι τοσο της ΔΖ αλλα του βασικου σπονσορα του παγκοσμιου ποδοσφαιρου και φυσικα και της ΟΥΕΦΑ.
ο τζογος λοιπον (στοιχημα κλπ) θελει αποτελεσματα, οχι τιμωριες και αποκλεισμους διοτι ετσι το προϊον απαξιωνεται.
θεωρω λοιπον οτι θα ειναι πολυ φειδωλοι σε αποφασεις αποκλεισμου κλπ. διοτι θα σκουξπυν οι τζογαδοροι.
εντελως κυνικα, αν αποφασιζα εγω για την ΟΥΕΦΑ θα εκανα τα παιχνιδια της ΔΖ με την ΑΕΚ υπο καθεστως διερευνησης του ρολου του συλλογου της ΔΖ και μετα σε ανυποπτο χρονο θα τους τη φοραγς κανονικα, δια πασαν αιτιαν και αφορμην.
ειμαι βεβαιος οτι ξερουν οι Ουεφαιοι οτι τετοιες ομαδες χαλανε τη σουπα, αλλα ειναι και αρκετα μαφιοζοι εξυπνοι ωστε να κανουν το εγκλημα με το βαμβακι. Φυσικα κατι τετοιο πιανει και τις δικες μας ομαδες. Ο αναμαρτητος….

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ετσι ειναι, αλλα δεν υποτιμώ και τα συμφεροντα οχι τοσο της ΔΖ αλλα του βασικου σπονσορα του παγκοσμιου ποδοσφαιρου και φυσικα και της ΟΥΕΦΑ.
ο τζογος λοιπον (στοιχημα κλπ) θελει αποτελεσματα, οχι τιμωριες και αποκλεισμους διοτι ετσι το προϊον απαξιωνεται.
θεωρω λοιπον οτι θα ειναι πολυ φειδωλοι σε αποφασεις αποκλεισμου κλπ. διοτι θα σκουξπυν οι τζογαδοροι.
εντελως κυνικα, αν αποφασιζα εγω για την ΟΥΕΦΑ θα εκανα τα παιχνιδια της ΔΖ με την ΑΕΚ υπο καθεστως διερευνησης του ρολου του συλλογου της ΔΖ και μετα σε ανυποπτο χρονο θα τους τη φοραγς κανονικα, δια πασαν αιτιαν και αφορμην.
ειμαι βεβαιος οτι ξερουν οι Ουεφαιοι οτι τετοιες ομαδες χαλανε τη σουπα, αλλα ειναι και αρκετα μαφιοζοι εξυπνοι ωστε να κανουν το εγκλημα με το βαμβακι. Φυσικα κατι τετοιο πιανει και τις δικες μας ομαδες. Ο αναμαρτητος….
Και ετσι να το παρουμε, η ντιναμο εβλαψε ΚΑΙ το στοιχημα, γιατι ενα στοιχηματικό γεγονος αναβλήθηκε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom