You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Πριν λίγο είδα στις ειδήσεις... άλφα....τον υπουργό...και τι είπε ...είμαι μόνο 10 με ερες υπουργός και το θέμα είναι επιχειρησιακό...όχι πολιτικό για να παραιτηθώ....χαχαχα και μετά απορούμε γιατί δεν σβήνουν οι φωτιές και καίνε μέρες ...αφού οι υπεύθυνοι είναι ανίκανοι....όχι οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί αλλά αυτοί που παίρνουν αποφάσεις.....είχε το θράσος μετά από αυτό που έγινε να μην υποβαλη παραίτησή...εντάξει σε μια βδομάδα θα έρθουν και οι Τούρκοι να καταλάβουν την Αίγινα...και δεν τρέχει κάτι...γιατί οι Κροάτες εισβολή έκαναν και οι δικοί μας ήταν διακοπές
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.569
- Πόντοι
- 456
Ναι ρε τυπε ετσι ειναι.Πριν λίγο είδα στις ειδήσεις... άλφα....τον υπουργό...και τι είπε ...είμαι μόνο 10 με ερες υπουργός και το θέμα είναι επιχειρησιακό...όχι πολιτικό για να παραιτηθώ....χαχαχα και μετά απορούμε γιατί δεν σβήνουν οι φωτιές και καίνε μέρες ...αφού οι υπεύθυνοι είναι ανίκανοι....όχι οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί αλλά αυτοί που παίρνουν αποφάσεις.....είχε το θράσος μετά από αυτό που έγινε να μην υποβαλη παραίτησή...εντάξει σε μια βδομάδα θα έρθουν και οι Τούρκοι να καταλάβουν την Αίγινα...και δεν τρέχει κάτι...γιατί οι Κροάτες εισβολή έκαναν και οι δικοί μας ήταν διακοπές
Επιχειρησιακο το θεμα.
Απο την αλλη ομως οταν αναλαμβανεις ενα υπουργειο πρεπει και να κοβεις κωλους αν αντιληφθεις οτι καποιοι επιχειρησιακοι ξυνουν τα παπαρια τους.
Στη συγκεκριμενη φαση ο υπουργος σε τι φταιει;
Ο πρωτος που πρεπει να ξηλωθει ειναι ο αρχηγος της ΕΛΑΣ και μετα οποιοι αλλοι ειναι.
Δεν ειμαι με το κουλη ειμαι με τη λογικη.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
ΠΑΕ ΑΕΚ για τη δολοφονία του Μιχάλη: «Τον σκότωσαν Κροάτες και Έλληνες - Είχαμε ενημερώσει τις Αρχές για όλα!»
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την δολοφονία του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτες και Έλληνες χούλιγκανς
www.enwsi.gr
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ανάμεσα στους συλληφθέντες και σεσημασμένος οπαδός του Παναθηναϊκού!
Ανάμεσα στους συλληφθέντες όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες είναι και σεσημασμένος δολοφόνος, ο οποίος είναι οπαδός του Παναθηναϊκό
www.enwsi.gr
Τα ιδια καποιοι λεγανε και για τον Σημιτη στα ΙΜΙΑ απο εκει ξεκινησε το φταιμε και εμεις φταιτε και εσεις φταινε και οι αλλοι , φταιει και ο Χατζηπετρης που ελεγε και ο Λουκιανος....Ναι ρε τυπε ετσι ειναι.
Επιχειρησιακο το θεμα.
Απο την αλλη ομως οταν αναλαμβανεις ενα υπουργειο πρεπει και να κοβεις κωλους αν αντιληφθεις οτι καποιοι επιχειρησιακοι ξυνουν τα παπαρια τους.
Στη συγκεκριμενη φαση ο υπουργος σε τι φταιει;
Ο πρωτος που πρεπει να ξηλωθει ειναι ο αρχηγος της ΕΛΑΣ και μετα οποιοι αλλοι ειναι.
Δεν ειμαι με το κουλη ειμαι με τη λογικη.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.155
- Πόντοι
- 28.246
ΑΕΚ: «Θα παίξουμε στο άντρο τους με το αίμα του Μιχάλη να στάζει; Βαρύτατη τιμωρία της Ντινάμο τώρα»
Την επιβολή κυρώσεων στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ απαιτεί η ΑΕΚ. Χαρακτηρίζει αδιανόητο ν’ αγωνιστεί μαζί της υπό τη σκιά της δολοφονίας και τονίζει ότι όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος περιμένει την τιμωρία της.
www.sport-fm.gr
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.736
- Πόντοι
- 2.306
Η UEFA ειναι business, και ως τετοια ουδεμια ανάμιξη θελει με βια, τιμωριες κλπ.
οποιος διαβασει την ανακοινωση που εβγαλαν καταλαβαινει οτι νιπτουν τας χειρας τους λεγοντας οτι η βια δεν εχει θεση στο ποδοσφαιρο και οτι περιμενουν την διακιοσυνη να βρει τους υπευθυνους.
Κοινως η μπαλα στην κερκιδα….
Και δεν δινει κανεις σημασια γιατι η Ελληνικη αγορα ειναι μικρη (σπονσορες κλπ εννοω).
Θα πρεπει η ομαδα να δειξει χαρακτηρα και να παιξει με δυναμη και ψυχη απεναντι στην κωλοομαδα.
οποιος διαβασει την ανακοινωση που εβγαλαν καταλαβαινει οτι νιπτουν τας χειρας τους λεγοντας οτι η βια δεν εχει θεση στο ποδοσφαιρο και οτι περιμενουν την διακιοσυνη να βρει τους υπευθυνους.
Και δεν δινει κανεις σημασια γιατι η Ελληνικη αγορα ειναι μικρη (σπονσορες κλπ εννοω).
Θα πρεπει η ομαδα να δειξει χαρακτηρα και να παιξει με δυναμη και ψυχη απεναντι στην κωλοομαδα.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.155
- Πόντοι
- 28.246
Στ' αρχιδια μας αν η Ελληνικη αγορα ειναι μικρη. Να κανει το σωστο η κυρια ΟΥΕΦΑ.Η UEFA ειναι business, και ως τετοια ουδεμια ανάμιξη θελει με βια, τιμωριες κλπ.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
Πρεπει να αποκλειστουν.
Δεν γινεται να παιξει η ΑΕΚ μπαλα με αυτους μεσα εξω και να τελειωσουν τα ματς στο 95'.
Στην πρωτη στραβη κουβεντα θα φευγουν κλοτσιδια.
Ειτε ειναι ειτε δεν ειναι κεκλεισμενων τα ματς, τα πουλμαν θα φανε καψιμο.
Εκαναν μεγιστη μαλακια μονο που κατεβηκαν αθηνα, ποσο μαλλον που σκοτωσαν, πρεπει να τους λουστει η διοικηση της ομαδας και η ουεφα, και να αποκλειστουν. Αλλιως ειναι σαν να δινεις πρασινο φως σε ολους τους οπαδους να κανουν τα ιδια.
Μπορει να μοιαζει (και για καποιους να ειναι) καιροσκοπισμος, αλλα ανθρωπινα να το δεις, ειναι πολυ βαρυ να παιξουν οι παικτες με καθαρο κεφαλι και να μην προκληθουν. Ειδικα στο εντος εδρας θα μπουν περπατωντας με 180 παλμους πριν την σεντρα, απλα δεν τους βαζεις να το παιξουν το κωλοματσο...
Αυτο που θα πω εγω, κι ας με κρινει ο καθενας οπως θελει (σταρχιδιαμου), ειναι οτι αν βρεθει και ταυτοποιηθει αυτος (ή αυτοι) που εσφαξε το παλικαρι, ευχομαι να εκτελεστει εν ψυχρω, ειτε απο συγγενεις του, ειτε απο φιλους του. Με ολη μου την καρδια. Μπλα μπλα, οφθαλμος αντι οφθαλμου και ολος ο κοσμος τυφλος μπλαμπλα. Εκτελεση, με ολη μου την καρδια ευχομαι. Κι αμα ειναι και ελληνας, κοψιμο αρχιδιων μεχρι να πεθανει απο αιμορραγια.
Δεν γινεται να παιξει η ΑΕΚ μπαλα με αυτους μεσα εξω και να τελειωσουν τα ματς στο 95'.
Στην πρωτη στραβη κουβεντα θα φευγουν κλοτσιδια.
Ειτε ειναι ειτε δεν ειναι κεκλεισμενων τα ματς, τα πουλμαν θα φανε καψιμο.
Εκαναν μεγιστη μαλακια μονο που κατεβηκαν αθηνα, ποσο μαλλον που σκοτωσαν, πρεπει να τους λουστει η διοικηση της ομαδας και η ουεφα, και να αποκλειστουν. Αλλιως ειναι σαν να δινεις πρασινο φως σε ολους τους οπαδους να κανουν τα ιδια.
Μπορει να μοιαζει (και για καποιους να ειναι) καιροσκοπισμος, αλλα ανθρωπινα να το δεις, ειναι πολυ βαρυ να παιξουν οι παικτες με καθαρο κεφαλι και να μην προκληθουν. Ειδικα στο εντος εδρας θα μπουν περπατωντας με 180 παλμους πριν την σεντρα, απλα δεν τους βαζεις να το παιξουν το κωλοματσο...
Αυτο που θα πω εγω, κι ας με κρινει ο καθενας οπως θελει (σταρχιδιαμου), ειναι οτι αν βρεθει και ταυτοποιηθει αυτος (ή αυτοι) που εσφαξε το παλικαρι, ευχομαι να εκτελεστει εν ψυχρω, ειτε απο συγγενεις του, ειτε απο φιλους του. Με ολη μου την καρδια. Μπλα μπλα, οφθαλμος αντι οφθαλμου και ολος ο κοσμος τυφλος μπλαμπλα. Εκτελεση, με ολη μου την καρδια ευχομαι. Κι αμα ειναι και ελληνας, κοψιμο αρχιδιων μεχρι να πεθανει απο αιμορραγια.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Το συγκλονιστικό σκίτσο για τη δολοφονία του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια - Δείτε το... (ΦΩΤΟ) - ο Φίλαθλος
Ένα συγκλονιστικό σκίτσο αναρτήθηκε στα social media για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, έξω από την OPAP Arena, μετά από οπαδικά επεισόδια με χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Όπως διακρίνεται στο ανατριχιαστικό γραφικό, ένας άντρας που αιμορραγεί στο χέρι, όπως ακριβώς...
www.filathlos.gr
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.736
- Πόντοι
- 2.306
θα κανει το σωστο μονο αν νοιωσει οτι διακινδυνευονται τα συμφεροντα της.Στ' αρχιδια μας αν η Ελληνικη αγορα ειναι μικρη. Να κανει το σωστο η κυρια ΟΥΕΦΑ.
η ΑΕΚ πρεπει με εξυπνο τροπο και με αυξηση των τονων σταδιακα καθως θα αποκαλυφθουν στοιχεια για το φονικο, να τους φερουν σε δυσκολη θεση, κοινως : « δεν τιμωρεις = επιβραβεύεις τη βια» . Εκει η οΥΕΦΑ θα τα βρει σκουρα. Βεβσια μετα θα μας περιμενει στη γωνια….
zoulte
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2023
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Το ίδιο ακριβώς ερώτημα που βασανίζει τους φιλάθλους μας και το διαπιστώνουμε τις τελευταίες ώρες με κάθε τρόπο, βασανίζει και μας: Πώς είναι δυνατόν μετά από την βάρβαρη δολοφονία του Μιχάλη από μια αγέλη αλητών εγκληματιών από την Κροατία, η ΑΕΚ να μπει σε αγωνιστικό χώρο και να παίξει αντίπαλος με την συγκεκριμένη ομάδα;
Θα είναι στις κερκίδες κάποιοι εκ των δολοφόνων του; Θα είναι οι σύντροφοι τους στην εγκληματική δράση που σήμερα πανηγυρίζουν στα social media για τον φόνο που διέπραξαν οι φίλοι τους; Αυτοί που βρίζουν τον κόσμο μας και περηφανεύονται για τον φόνο που διέπραξαν οι συνοδοιπόροι τους στο οργανωμένο έγκλημα;
Ποιος αλήθεια μας υποχρεώνει να παίξουμε αυτούς τους αγώνες με το αίμα του δολοφονημένου οπαδού μας και των άλλων βαριά τραυματιών να στάζει; Όταν όλοι γνωρίζουν πως αυτοί που ήρθαν εδώ για να σκοτώσουν είναι αναπόσπαστο κομμάτι του οργανισμού με τον οποίο πρέπει εμείς να παίξουμε ποδόσφαιρο;
Το lobbying των Κροατών στo πλαίσιο της UEFA, έχει τελικά μεγαλύτερη βαρύτητα από την ανθρώπινη ζωή που πήραν οι δολοφόνοι; Και το καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απαιτεί να βάλουμε τους παίκτες μας να παίξουν ποδόσφαιρο στο άντρο τους σα να μη συνέβη τίποτα;
Ο δρόμος είναι ένας: Άμεση και βαρύτατη τιμωρία τώρα! Ο πολιτισμένος ευρωπαϊκός ποδοσφαιρικός κόσμος αυτό περιμένει. Το ίδιο και η ΑΕΚ!
Θα είναι στις κερκίδες κάποιοι εκ των δολοφόνων του; Θα είναι οι σύντροφοι τους στην εγκληματική δράση που σήμερα πανηγυρίζουν στα social media για τον φόνο που διέπραξαν οι φίλοι τους; Αυτοί που βρίζουν τον κόσμο μας και περηφανεύονται για τον φόνο που διέπραξαν οι συνοδοιπόροι τους στο οργανωμένο έγκλημα;
Ποιος αλήθεια μας υποχρεώνει να παίξουμε αυτούς τους αγώνες με το αίμα του δολοφονημένου οπαδού μας και των άλλων βαριά τραυματιών να στάζει; Όταν όλοι γνωρίζουν πως αυτοί που ήρθαν εδώ για να σκοτώσουν είναι αναπόσπαστο κομμάτι του οργανισμού με τον οποίο πρέπει εμείς να παίξουμε ποδόσφαιρο;
Το lobbying των Κροατών στo πλαίσιο της UEFA, έχει τελικά μεγαλύτερη βαρύτητα από την ανθρώπινη ζωή που πήραν οι δολοφόνοι; Και το καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απαιτεί να βάλουμε τους παίκτες μας να παίξουν ποδόσφαιρο στο άντρο τους σα να μη συνέβη τίποτα;
Ο δρόμος είναι ένας: Άμεση και βαρύτατη τιμωρία τώρα! Ο πολιτισμένος ευρωπαϊκός ποδοσφαιρικός κόσμος αυτό περιμένει. Το ίδιο και η ΑΕΚ!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.155
- Πόντοι
- 28.246
Στηριζω!Αυτο που θα πω εγω, κι ας με κρινει ο καθενας οπως θελει (σταρχιδιαμου), ειναι οτι αν βρεθει και ταυτοποιηθει αυτος (ή αυτοι) που εσφαξε το παλικαρι, ευχομαι να εκτελεστει εν ψυχρω, ειτε απο συγγενεις του, ειτε απο φιλους του. Με ολη μου την καρδια. Μπλα μπλα, οφθαλμος αντι οφθαλμου και ολος ο κοσμος τυφλος μπλαμπλα. Εκτελεση, με ολη μου την καρδια ευχομαι. Κι αμα ειναι και ελληνας, κοψιμο αρχιδιων μεχρι να πεθανει απο αιμοραγια
Θα αλλαζα μονο τον τροπο. Αργα και με πολυ πονο. Να παρακαλαει να του παρεις την ζωη και εσυ να συνεχιζεις με αργο ρυθμο και προκαλώντας του αφόρητο πονο μεχρι να ξεψυχήσει!
Υπαρχει και δευτερος που νοσηλευεται και η κατασταση του ειναι κρισιμη.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.155
- Πόντοι
- 28.246
Λες να μην το περιμενει κατι τετοιο η ιδια η ΟΥΕΦΑ? Μαντεψε πως η ΟΥΕΦΑ θα το αποτρεψει η θα προσπαθησει τουλαχιστον να το αποτρεψει και αυτο.θα κανει το σωστο μονο αν νοιωσει οτι διακινδυνευονται τα συμφεροντα της.
η ΑΕΚ πρεπει με εξυπνο τροπο και με αυξηση των τονων σταδιακα καθως θα αποκαλυφθουν στοιχεια για το φονικο, να τους φερουν σε δυσκολη θεση, κοινως : « δεν τιμωρεις = επιβραβεύεις τη βια» . Εκει η οΥΕΦΑ θα τα βρει σκουρα. Βεβσια μετα θα μας περιμενει στη γωνια….
Θα βαλει κανενα κορακι απο τα καλα της στους αγωνες για να αποκλειστουν οι Κροατες. Με σκοπο να το βουλωσεις. Ετσι πιστευω εγω.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
Καπως ετσι το βλεπω να γινεται.Θα βαλει κανενα κορακι απο τα καλα της στους αγωνες για να αποκλειστουν οι Κροατες. Με σκοπο να το βουλωσεις. Ετσι πιστευω εγω.
Κραταω παντως μια ελπιδα να τους αποκλεισει.
ειδικα αν αυριο στο ματς του βαζελου εχουμε ευτραπελα.
Εγινε σε ματς Τσουλου και θα παρει εκταση η ειδηση. Αν ηταν κονφερενς, η ουεφα παιζει να μην ακυρωνε ουτε το σημερινο.
ελπιζω να ξεβρακωθουν πανευρωπαικα και οι γαμωμπατσοι που το αφησαν να συμβει.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Νέα Φιλαδέλφεια: Πήγαν για έρευνα στο σημείο της δολοφονίας όπου λίγες ώρες πριν το έπλυναν με πιεστικό (εικόνες)
Νέα Φιλαδέλφεια / Πήγαν για έρευνα στο σημείο της δολοφονίας που λίγες ώρες πριν έπλυναν με πιεστικό
www.dnews.gr
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.155
- Πόντοι
- 28.246
Εγω κραταω μικροτερη ελπιδα για να τους αποκλεισουν. Απλα θα τους βγαλουν εκτος τσου λου και θα τους στειλουν στο europa. Win Win η φαση δηλαδη να βολευτουμε ολοι μας και μην μου ζαλιζετε αλλο τα αρχιδια!Καπως ετσι το βλεπω να γινεται.
Κραταω παντως μια ελπιδα να τους αποκλεισει.
ειδικα αν αυριο στο ματς του βαζελου εχουμε ευτραπελα.
Εγινε σε ματς Τσουλου και θα παρει εκταση η ειδηση. Αν ηταν κονφερενς, η ουεφα παιζει να μην ακυρωνε ουτε το σημερινο.
ελπιζω να ξεβρακωθουν πανευρωπαικα και οι γαμωμπατσοι που το αφησαν να συμβει.
Ενα μονο εχω να πω. Κριμα το παιδι!
Τελευταία τροποποίηση:
Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.517
- Πόντοι
- 2.836
Καλησπέρα σας....
Βασίλης από περιστερι ετών 43
Αεκτζης τρίτης γενιάς με προγονους από την Πόλη.
Άσχετο θα μου πείτε.
Απλά ήθελα να πω δύο πράγματα γιατί το θέμα δεν μπορώ να το δω αντικειμενικα για διάφορους λόγους.
Από το πρωί προσπαθώ να συγκροτησω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου.
Ντροπή θλίψη και μίσος.
Αυτά αισθάνομαι.
Νρεπομαι για την ανικανοτητα της αστυνομίας και του κάθε υπεύθυνου για το συμβάν. Και δεν θα πω ατυχές...γιατί ατυχές δεν ήταν γνώριζαν.
Θλίψη γιατί δεν είναι δυνατόν επειδή εγώ επέλεξα την κίτρινη και όχι την πράσινη η την κόκκινη ή την πράσινη η την μαύρη να χάσω την ζωή μου για κάτι τόσο όμορφο που αγαπώ και αυτο είναι το ποδόσφαιρο.
Μίσος γιατί χωρίς κανέναν λόγο δολοφονήθηκε ακόμα ένας άνθρωπος για τα οπαδικα.
Αν και όποιος σηκώνει το δεξι χέρι με ίσια την παλάμη απλά τον σκοτώνεις δεν προσπαθείς να του αλλάξεις γνώμη.
Τώρα γίνει ο αγώνας δεν γίνει ο αγώνας αποκλείσει η όχι δυναμο από την ΟΥΕΦΑ το θέμα είναι ότι η άνθρωποι δεν ξαναγυριζουν, έβαλα πληθυντικό γιατί μιλαω γενικά.
Και με διακατεχει και ένας μεγάλος προβληματισμος. Έχω μια κόρη 12 ετών. Μια από της βόλτες μας ήταν να πηγαίνουμε στο γήπεδο από τότε που ξεκίνησε να χτίζεται. Πήγαμε πέρσι και σε δύο τρεις αγώνες. Πηγαίναμε και κάποια απογεύματα επειδή έχει μεγάλο χώρο να κάνει ρολλερς.
Όλοι εμείς οι γονεις πως να ξαναπάς με τα παιδιά μας γήπεδο;; πως να τα κάνουμε να αγαπήσουν το άθλημα;;
Πώς ένα μπαμπάς η μία μαμά η μία οικογένεια θα ξαναπλησιασει το εκάστοτε γήπεδο της ομάδας που αγαπά να περάσει ξεγνιαστες στιγμές....πως;;;;
Δυστυχώς μετα τον άλκη υπήρξε ο Μιχάλης και πολύ φοβάμαι μετά τον Μιχάλη θα είναι ο Χ.
Πολλές οι σκέψεις πολλοί οι προβληματισμοι, συγνώμη αν κούρασα και δεν ξέρω και αν βγάζει νόημα όλο αυτό που έγραψα.
Ακόμα είμαι μπερδεμένος και χαμένος στις σκέψεις μου.
Μόνο ένα πράγμα ξέρω σίγουρα.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
Βασίλης από περιστερι ετών 43
Αεκτζης τρίτης γενιάς με προγονους από την Πόλη.
Άσχετο θα μου πείτε.
Απλά ήθελα να πω δύο πράγματα γιατί το θέμα δεν μπορώ να το δω αντικειμενικα για διάφορους λόγους.
Από το πρωί προσπαθώ να συγκροτησω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου.
Ντροπή θλίψη και μίσος.
Αυτά αισθάνομαι.
Νρεπομαι για την ανικανοτητα της αστυνομίας και του κάθε υπεύθυνου για το συμβάν. Και δεν θα πω ατυχές...γιατί ατυχές δεν ήταν γνώριζαν.
Θλίψη γιατί δεν είναι δυνατόν επειδή εγώ επέλεξα την κίτρινη και όχι την πράσινη η την κόκκινη ή την πράσινη η την μαύρη να χάσω την ζωή μου για κάτι τόσο όμορφο που αγαπώ και αυτο είναι το ποδόσφαιρο.
Μίσος γιατί χωρίς κανέναν λόγο δολοφονήθηκε ακόμα ένας άνθρωπος για τα οπαδικα.
Αν και όποιος σηκώνει το δεξι χέρι με ίσια την παλάμη απλά τον σκοτώνεις δεν προσπαθείς να του αλλάξεις γνώμη.
Τώρα γίνει ο αγώνας δεν γίνει ο αγώνας αποκλείσει η όχι δυναμο από την ΟΥΕΦΑ το θέμα είναι ότι η άνθρωποι δεν ξαναγυριζουν, έβαλα πληθυντικό γιατί μιλαω γενικά.
Και με διακατεχει και ένας μεγάλος προβληματισμος. Έχω μια κόρη 12 ετών. Μια από της βόλτες μας ήταν να πηγαίνουμε στο γήπεδο από τότε που ξεκίνησε να χτίζεται. Πήγαμε πέρσι και σε δύο τρεις αγώνες. Πηγαίναμε και κάποια απογεύματα επειδή έχει μεγάλο χώρο να κάνει ρολλερς.
Όλοι εμείς οι γονεις πως να ξαναπάς με τα παιδιά μας γήπεδο;; πως να τα κάνουμε να αγαπήσουν το άθλημα;;
Πώς ένα μπαμπάς η μία μαμά η μία οικογένεια θα ξαναπλησιασει το εκάστοτε γήπεδο της ομάδας που αγαπά να περάσει ξεγνιαστες στιγμές....πως;;;;
Δυστυχώς μετα τον άλκη υπήρξε ο Μιχάλης και πολύ φοβάμαι μετά τον Μιχάλη θα είναι ο Χ.
Πολλές οι σκέψεις πολλοί οι προβληματισμοι, συγνώμη αν κούρασα και δεν ξέρω και αν βγάζει νόημα όλο αυτό που έγραψα.
Ακόμα είμαι μπερδεμένος και χαμένος στις σκέψεις μου.
Μόνο ένα πράγμα ξέρω σίγουρα.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις