Καλησπέρα αδερφια..
Τωρα που καταλάγιασαν τα συναισθήματα και μπορούμε να σκεφθούμε λίγο,παραθετω μερικές σκεψεις για το αγωνιστικό κομματι.
- Καταρχήν το προγραμμα μας εχει γινει Γολγοθάς.Ανατράπηκε το ψυχολογικό προβαδισμα του πρωτου αγώνα και παμε να παίξουμε σε ακραίες συνθήκες σε μια καυτη εδρα,χωρις αγωνα επίσημο στα πόδια μας...
-Στο καπακι σε τεσερις (!) μερες η ρεβανς,η οποία αν εχει παει στραβα το πρωτο παιχνίδι ή αν εχει επικρατησει πολεμική ατμόσφαιρα ,θα είναι η Φιλαδελφεια καζανι που βραζει με αποτέλεσμα, εξτρα ψυχολογική πίεση με ότι αυτο συνεπάγεται...Αν δε, ειναι κεκλεισμένων ο αγώνας,δεν ξερω πώς θα φθάσουν/φύγουν οι Κροάτες..
-Αν όλα πανε κατ'ευχήν, σε άλλες τέσερις (!!) μερες θα παιξουμε με την Αντβερπ εκτός και μετα σε 8 μερες η ρεβανς..
-Παράλληλα θα εχει αρχίσει το πρωταθλημα,οι βαζελογαυροι και ο Παοκ θα εχουν παρει εξη ποντακια,θα φιγουράρουν πρωτοι στη βαθμολογία κι εμεις θα ειμαστε δύο παιχνίδια πίσω,με ότι αυτο συνεπάγεται στην ψυχολογία μας..Δηλαδή θα τους κυνηγάμε ακόμα δεν αρχίσαμε...
-Χωρια ότι αυτοί εχουν ηδη νίκες στην Ευρωπη με ανεβασμενη ψυχολογια και παιχνιδια στα ποδια τους...
-Όλα αυτα με προβληματίζουν παρα πολύ και αν και δεν μπορω να πιστεψω συνωμοσιολογικά σενάρια,σε συνδυασμό με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ σταση της ΟΥΕΦΑ, αρχίζω και σκεφτομαι κατα πόσον όλα αυτα εγιναν τυχαια..
-Δυστυχώς μπαινουμε στην μαχη ανέτοιμοι και με την πλατη στον τοιχο..Δεν ειναι τυχαιο ότι όλες αυτες τις μερες δεν εχω διαβασει ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για την κατασταση των παικτων μας ,την όποια προετομασία κλπ, πραγμα που δειχνει ότι το μυαλό όλων είναι αλλού...
Θα μου πείτε πού μυαλό να ασχοληθείς,όμως η ΑΕΚ ειναι ενας οργανισμός που πρέπει να παραμείνει υγιής και αυτό δε διαφαίνεται,ακόμα δεν αρχίσαμε...Ειμαι πολύ απαισιόδοξος για το τι θα συναντησουμε φετος.Χωρις αγωνες,χωρίς αυτοσυγκεντρωση,χωρίς ψυχολογια,σε ενα μηνα παιζουμε όλη τη χρονια!!!
Αυτα και ακούω σχόλια...