διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
θα.... νο:1πουστρακια γαμημενα
γαμω το μουνι που σας πεταγε μπασταρδα
στο χαριλαου θα σας γαμησουμε αναποδα
σκατα στον ταφο των προγονων σας των πουστοτουρκων
θα.... νο:1πουστρακια γαμημενα
γαμω το μουνι που σας πεταγε μπασταρδα
στο χαριλαου θα σας γαμησουμε αναποδα
σκατα στον ταφο των προγονων σας των πουστοτουρκων
θα...νο:2στα αρχιδια μου σας γραφω ολους πουστοχανουμα
υπομονη θα σας ταισουμε με κρεας στις 22 του απριλη
δεν γλυτωνεται στο μπουντρουμι
τα αρχιδια μου θα παρεις καριολα
Αμα σου κατσει τετοιος τελικος δε θα εχεις και το αγχος.Να φυγεις νωριτερα να προλαβεις τα τρενα..γαμαικανε,αμα μας κατσει ο τελικος κ κατεβεις,θα βγουμε παρεα για απαγωγη-ξυλικι-ψειρισμα-κεντημα κ fisting με την ροπαλαρα του μπειζμπολ καποιας τουρκογυφτισσας τουρκαλας κουλας..ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΑ ΔΟΚΑΝΑ Κ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΕΛΑ ΤΡΩΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ..ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΕΥΚΟΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ..ΜΕΧΡΙ Κ ΟΙ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ-ΙΩΝΙΚΟΙ-ΑΙΓΑΛΕΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΑΝΑ 15ΝΘΗΜΕΡΟ..
μεγαλη πουστοφαρα αδελφεγαμαικανε,αμα μας κατσει ο τελικος κ κατεβεις,θα βγουμε παρεα για απαγωγη-ξυλικι-ψειρισμα-κεντημα κ fisting με την ροπαλαρα του μπειζμπολ καποιας τουρκογυφτισσας τουρκαλας κουλας..ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΑ ΔΟΚΑΝΑ Κ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΕΛΑ ΤΡΩΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ..ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΕΥΚΟΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ..ΜΕΧΡΙ Κ ΟΙ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ-ΙΩΝΙΚΟΙ-ΑΙΓΑΛΕΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΑΝΑ 15ΝΘΗΜΕΡΟ..
κριμα που θα πρεπει να σε παρω στα 4 με καποταΚριμα που ο τελικος μαλλον θα γινει χωρις κοσμο λογω ιου πιθανοτατα.Εκτος και αν εχει τελειωσει το θεμα μεχρι τοτε.
κριμα που θα πρεπει να σε παρω στα 4 με καποτα
λογω κορονοιου,παντα με αρεζε χωρις λαστιχο
γαμαικανε,αμα μας κατσει ο τελικος κ κατεβεις,θα βγουμε παρεα για απαγωγη-ξυλικι-ψειρισμα-κεντημα κ fisting με την ροπαλαρα του μπειζμπολ καποιας τουρκογυφτισσας τουρκαλας κουλας..ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΑ ΔΟΚΑΝΑ Κ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΕΛΑ ΤΡΩΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ..ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΕΥΚΟΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ..ΜΕΧΡΙ Κ ΟΙ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ-ΙΩΝΙΚΟΙ-ΑΙΓΑΛΕΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΑΝΑ 15ΝΘΗΜΕΡΟ..
Ερχεσαι εδω..λες τα ιδια και τα ιδια....μετα τρως την πουτσα...σε χυνουμε στη μαπα και πας για να πλυθεις
Δεν το βαρεθηκες?
Μαλλον σου αρεσει τελικα
Βαρέθηκες να πηγαίνεις σε τελικό να υποθέσω!Παλι τελικο χωρις κοσμο φετος..
Βαρέθηκες να πηγαίνεις σε τελικό να υποθέσω!
3 χρόνια τώρα το μενού του τελικού το ξέρω: ουισκάκι στον καναπέ κ μεταμεσονύχτια πάρτυ με μπύρες στον Λ. Πύργο ! Εσύ ρε κακομοίρη πως περνάς την ημέρα του τελικού?Εσενα σκεφτομουν που θα τον βλεπεις απο τον καναπε σου..