Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ε είσαι μούνης, πάει και τελείωσε!

υγ: αλλά να μου πεις εδώ δεν μπορώ να πείσω το γαμιδι τον τρουμπακη να πάρει κάρτα μέλους που το παίζει και Ολυμπιακός, τους αλλοθρησκους θα πείσουμε..  :S
:2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
πουτανες σας περιμενουμε στο κυπελλο με κοσμο
αιντεεε γαμιολες

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.063
Πόντοι
5.506
Ε είσαι μούνης, πάει και τελείωσε!

υγ: αλλά να μου πεις εδώ δεν μπορώ να πείσω το γαμιδι τον τρουμπακη να πάρει κάρτα μέλους που το παίζει και Ολυμπιακός, τους αλλοθρησκους θα πείσουμε..  :S
εχω παρει 3 ρε τακη...και αλλες? :S :S :S

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.380
Πόντοι
12.056
Ευχαριστουμε και παμε παρακατω  :hi:

Συνημμένα

• Eao_wKsXsAAFeKS.jpg
    Eao_wKsXsAAFeKS.jpg
    89 KB · Εμφανίσεις: 25

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.796
Πόντοι
5.396
δεν ξέρω οι υπόλοιποι τι λέτε για το ματς της Τετάρτης αλλά αν πάμε τελικό και είναι να τον χάσουμε όπως κάνουμε τα 3 τελευταία χρόνια καλύτερα να μην περάσουμε. θα είναι μεγαλύτερη η ζημιά από έναν αποκλεισμό στους 4. 

Σήμερα πάντως χάσαμε την νίκη παρόλο που κυνηγάγαμε το σκορ. ειδικά στο πρώτο ημίχρονο 2-0 θα ήταν λογικότατο.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
δεν ξέρω οι υπόλοιποι τι λέτε για το ματς της Τετάρτης αλλά αν πάμε τελικό και είναι να τον χάσουμε όπως κάνουμε τα 3 τελευταία χρόνια καλύτερα να μην περάσουμε. θα είναι μεγαλύτερη η ζημιά από έναν αποκλεισμό στους 4. 

Σήμερα πάντως χάσαμε την νίκη παρόλο που κυνηγάγαμε το σκορ. ειδικά στο πρώτο ημίχρονο 2-0 θα ήταν λογικότατο.
Φιλε με στοιχειώδη ευστοχία χθες,θα ελεγες αλλα σημερα..Αστο,η ομαδα ηταν,ειναι και θα ειαι απροβλεπτη.Ειμαστε ικανοι για τριαρα την Τεταρτη και διπλο στο τηγανι,αλλα και το αντιστροφο...

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.796
Πόντοι
5.396
Φιλε με στοιχειώδη ευστοχία χθες,θα ελεγες αλλα σημερα..Αστο,η ομαδα ηταν,ειναι και θα ειαι απροβλεπτη.Ειμαστε ικανοι για τριαρα την Τεταρτη και διπλο στο τηγανι,αλλα και το αντιστροφο...

δε προσεξες τι γράφω.
λέω γενικά ασχέτου απόδοσης ότι θα είναι τεράστια ζημιά ένας 4ος σερί χαμένος τελικός σε σύγκριση με έναν αποκλεισμό στους 4. οποτέ προτιμώ να αποκλειστό απο τον άρη από το να χάσω τελικό από ολυμπιακό ή παοκ.
και μπαλάρα να παίζαμε τα ίδια θα έλεγα. άλλωστε το έγραψα ότι το σκορ μας αδικεί.

το ερώτημα είναι λοιπών, αν δεν είναι της μοίρας μας να το σηκώσουμε, θα θέλατε να προκριθούμε? (μην μπούμε στη συζήτηση αν ορίζουμε τη μοίρα μας κτλ).

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.350
Πόντοι
2.356
δε προσεξες τι γράφω.
λέω γενικά ασχέτου απόδοσης ότι θα είναι τεράστια ζημιά ένας 4ος σερί χαμένος τελικός σε σύγκριση με έναν αποκλεισμό στους 4. οποτέ προτιμώ να αποκλειστό απο τον άρη από το να χάσω τελικό από ολυμπιακό ή παοκ.
και μπαλάρα να παίζαμε τα ίδια θα έλεγα. άλλωστε το έγραψα ότι το σκορ μας αδικεί.

το ερώτημα είναι λοιπών, αν δεν είναι της μοίρας μας να το σηκώσουμε, θα θέλατε να προκριθούμε? (μην μπούμε στη συζήτηση αν ορίζουμε τη μοίρα μας κτλ).
ΝΑΙ! και θα πηγαιναμε και ταμειο!

triptoegypt

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2019
Like
28
Πόντοι
1
Τραβάτε ρε σκουλήκια τώρα να δικαιολογηθητε στο αφεντικό σας...να ζητήσετε πίσω τον κλιγκοπουλο

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
πουτανες σας περιμενουμε στο κυπελλο με κοσμο
αιντεεε γαμιολες
Σου το έχω πεί χιλιάδες φορές...Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
index.php
smilie_schal3.gif
https://www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=220.0;attach=656630;image[/img[/URL]]
[MEDIA=youtube]ypFCFoj7hKY[/MEDIA]

triptoegypt

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2019
Like
28
Πόντοι
1
Με αυτό το σχόλιο δικαιολογείς γιατι οοοολοι σας λένε σκουλήκια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom