Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
καλά ρε μάγκες κάθεστε κι ασχολείστε ακόμα με τους γαμημενους απόγονους του στόλου  :2funny: :2funny:
απόβαση στο λιμάνι.. και ποιανού είναι τα παιδια :2funny: :2funny:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Τα Θεία μια χαρά τα βρίζουν οι αρσενικοί;

Ελα ρε κ συ τωρα.ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ?Και χωρις να τον προκαλεσει κανεις.Και τι εμεις μουγγα?Να λεγαμε και ευχαριστω δηλαδη?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Ελα ρε κ συ τωρα.ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ?Και χωρις να τον προκαλεσει κανεις.Και τι εμεις μουγγα?Να λεγαμε και ευχαριστω δηλαδη?

Ρε τύπε, οτι και να λέει ένα νικ νειμ ανώνυμα εδώ μέσα, τα Θεία δε σου βγαίνει να τα βρίσεις. Δεν το παίζω ηθικολόγος απλά αυτό δεν το γουστάρω. Τεσπα.

Θεσσαλονίκη λες να περάσεις;

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Ρε τύπε, οτι και να λέει ένα νικ νειμ ανώνυμα εδώ μέσα, τα Θεία δε σου βγαίνει να τα βρίσεις. Δεν το παίζω ηθικολόγος απλά αυτό δεν το γουστάρω. Τεσπα.

Θεσσαλονίκη λες να περάσεις;

Ναι θα περασω τελικο

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
:pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

Συνημμένα

• abdoun-osfp-mia-poza-xilioi-titloi1.png
    abdoun-osfp-mia-poza-xilioi-titloi1.png
    125,1 KB · Εμφανίσεις: 27

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
στα αρχιδια μου σας γραφω ολους πουστοχανουμα
υπομονη θα σας ταισουμε με κρεας στις 22 του απριλη
δεν γλυτωνεται στο μπουντρουμι

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Παρατηρητής ΑΕΚ-Άρη: «Χαστούκι του Μελισσανίδη στον Καρυπίδη και κάποιος πίεσε τα αρχ.. του επόπτη»
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
στα αρχιδια μου σας γραφω ολους πουστοχανουμα
υπομονη θα σας ταισουμε με κρεας στις 22 του απριλη
δεν γλυτωνεται στο μπουντρουμι
γαμαικανε,αμα μας κατσει ο τελικος κ κατεβεις,θα βγουμε παρεα για απαγωγη-ξυλικι-ψειρισμα-κεντημα κ fisting με την ροπαλαρα του μπειζμπολ καποιας τουρκογυφτισσας τουρκαλας κουλας..ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΑ ΔΟΚΑΝΑ Κ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΕΛΑ ΤΡΩΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ..ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΕΥΚΟΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ..ΜΕΧΡΙ Κ ΟΙ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ-ΙΩΝΙΚΟΙ-ΑΙΓΑΛΕΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΑΝΑ 15ΝΘΗΜΕΡΟ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
εισαι εγκαθετος της λεσβιαρας κληρονομου ρε νιμου εσυ..δεν μετραει ο λογος σου..ο νιαου εχει τελειωσει τις ουρσουλινες του πειραια κ το κονσερβατουαρ της μεμου..γαλλικα-πιανο-κυριλικι..συκοφαντιες..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
εισαι εγκαθετος της λεσβιαρας κληρονομου ρε νιμου εσυ..δεν μετραει ο λογος σου..ο νιαου εχει τελειωσει τις ουρσουλινες του πειραια κ το κονσερβατουαρ της μεμου..γαλλικα-πιανο-κυριλικι..συκοφαντιες..

με προβληματισε το ζουληγμα των αρχιδιων τυπε....λες να το γυρισε τωρα στα γεραματα ο τιγρης? :S :think:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
με προβληματισε το ζουληγμα των αρχιδιων τυπε....λες να το γυρισε τωρα στα γεραματα ο τιγρης? :S :think:
μπα..εσυ εισαι αγραμματος..μαθημα δευτερας προκαταρκτικης ειναι τυπε μου..οι σικελοι το ειχαν ψωμοτυρι(στις συστασεις)εριχναν την πρωτη "χειραψια" για να εμπεδωθουν αμεσα οι "φιλικες" τους προθεσεις-διαθεσεις.
ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΙΔΟΥ δικε μου..
ΝΤΙΡΕΚΤ ΤΟΥ ΔΕ ΠΟΙΝΤ..
ΑΦΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ,ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣΤΑ Κ ΑΜΕΣΑ Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ..
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΟΥΡΤΑ-ΦΕΡΤΑ..
ΥΓ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΤΥΠΕ..ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΟΤ..ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΑΟΥ..

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Ρε θα ρεει το κιτρινο σπερμα στο στομα της θεας του πολεμου μπολικο κ παχιο παχιο :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
μπα..εσυ εισαι αγραμματος..μαθημα δευτερας προκαταρκτικης ειναι τυπε μου..οι σικελοι το ειχαν ψωμοτυρι(στις συστασεις)εριχναν την πρωτη "χειραψια" για να εμπεδωθουν αμεσα οι "φιλικες" τους προθεσεις-διαθεσεις.
ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΙΔΟΥ δικε μου..
ΝΤΙΡΕΚΤ ΤΟΥ ΔΕ ΠΟΙΝΤ..
ΑΦΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ,ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣΤΑ Κ ΑΜΕΣΑ Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ..
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΟΥΡΤΑ-ΦΕΡΤΑ..
ΥΓ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΤΥΠΕ..ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΟΤ..ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΑΟΥ..
Κανα στοιχηματακι για τελικό ΑΕΚ-ΟΣΦΠ θα παιξουμε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom