You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
φανταστειτε να γυρισει ο γεωργεας (να ειναι στα καλα του ομως) και να ανεβασει τον ραμος δεξι χαφ τι πτερυγα θα εχουμε.περυσι εβαζε τον λαγο δεξια να παιζει με αναποδο ποδι.τωρα τον βαζει αριστερο μπακ.βρηκε το ποδι και εχασε τη θεση.θα μας τρελανει ο ανθρωπος.
Επισκέπτης
ρε καθαρίστε εσείς με την πλατεία.χανούμιααααααα...κοιτάξτε να κερδίσετε το ματσάκι γιατί...δεν θα αντέξω τους γαύρους να μας πρήξουν τα παπάρια με την ..ομαδάρα τους..
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Με Λύμπε Μπλάνκο Παππά και τα μυαλά στα κάγκελα...Ξύπνα ορέ Μπαρμπα-Στάθηηηηηηηηηη.Ξύπνα ορεεεεεεεεεεεεεεέ.Μπλάνκο και Παππά βάλε μπροστάαααααααααααα να τους τρέξεις που δεν έχουν στόπερ.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
[move]Ένα νέο Σκοτεινό Τέρας γεννιέται....
Ρε μάγκες αν θέλετε δώστε την ενδεκάδα που γουστάρετε να βάλει ο παππούς,κάνω την αρχή.Μάχο,αρού,ράμος,δέλλας,παπασταθό στην άμυνα.Ζήκος-Τόζερ αμυντικά χαφ.Ρίμπο αριστερά παππάς δεξιά και μπροστά Λύμπε-Μπλάνκο και φόρτσα μωρή ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
talos σε κανα δυο συναντησεις ακομα σε βλεπω να γινεσαι χανουμι!!χανούμιααααααα...κοιτάξτε να κερδίσετε το ματσάκι γιατί...δεν θα αντέξω τους γαύρους να μας πρήξουν τα παπάρια με την ..ομαδάρα τους..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Kάντε τον Ρίμπο προπονητή που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο.Αν κ την βλέπω την δουλειά μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του,να ασχοληθεί στην ΑΕΚ,αν όχι άμεσα,τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον ως προπονητής.
Άλλά τώρα,Μπαρμπααααααααααααα Στάθηηηηηηηηηηηηηη
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
Εσυ sony θα αφήσεις τον Μπαρμπα-Στάθη να παίξει με έναν επιθετικό;;;;![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
Άλλά τώρα,Μπαρμπααααααααααααα Στάθηηηηηηηηηηηηηη
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
Εσυ sony θα αφήσεις τον Μπαρμπα-Στάθη να παίξει με έναν επιθετικό;;;;
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
Επισκέπτης
τον βλέπω σύντομα στο τημ της ομάδας τα έχει βρει και με τον Ντέμη.που ειναι ο στελαρας ρε που τους επιανε απτο λαρυγγι!!ωραιες εποχες.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ λέω:
-Μορέττο(ο Μάχο είναι απροπόνητος λόγω τραυματισμού)
-Ράμος
-Αρούα
-Παπασταθό
-Δέλλας
-Ενσαλίβα
-Ζήκος
-Παππάς
-Σέζαρ
-Ριβάλντο
-Μπλάνκο
ή να μην παίξει ο Σέζαρ κ να παίζει ως δεξί χαφ ο Ρίμπο κ Λύμπε δεύτερος επιθετικός,αλλιώς...
....Καθόλου Λύμπε και Τόζερ για αρχή.Έπειτα βλέπουμε αν θα περάσει κ Λύμπε
-Ράμος
-Αρούα
-Παπασταθό
-Δέλλας
-Ενσαλίβα
-Ζήκος
-Παππάς
-Σέζαρ
-Ριβάλντο
-Μπλάνκο
ή να μην παίξει ο Σέζαρ κ να παίζει ως δεξί χαφ ο Ρίμπο κ Λύμπε δεύτερος επιθετικός,αλλιώς...
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
[youtube=425,350]In_sJ3icyHo[/youtube]που ειναι ο στελαρας ρε που τους επιανε απτο λαρυγγι!!ωραιες εποχες.
[move]
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
![Mrs Violent1 :hammer: :hammer:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_violent1.gif)
![Mrs Violent1 :hammer: :hammer:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_violent1.gif)
![Boff :boff: :boff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boff.gif)
![Boff :boff: :boff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boff.gif)
![Xxx Hump Leg :humpleg: :humpleg:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_hump-leg.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
συμφωνω καιγω.οι αλλοι εχουν στα χαφ στολτιδη και λεντεσμα που ειναι σκυλοι.αν παμε να τους παρουμε το κεντρο με τον τοζερ σωθηκαμε.καλυτερα ο ζηκος που και εμπειρια εχει και εδειξε στο χαριλαου οτι ανεβαινει.και για τον μορετο συμφωνω γιατι ειναι τερματοφυλακας ψυχολογιας κατι σαν το χιωτη και την εχει στα τελευταια ματς.επισης εχει και ρεντα ο ανθρωπος.οταν τον βλεπουν οι επιθετικοι σημαδευουν τα δοκαρια.Εγώ λέω:
-Ράμος
-Αρούα
-Παπασταθό
-Δέλλας
-Ενσαλίβα
-Ζήκος
-Παππάς
-Σέζαρ
-Ριβάλντο
-Μπλάνκο
Νταρκ συμφωνώ για Μορέττο αλλά σου λέω από τώρα πως εμένα θα τρέμει η ψυχή μου.Εχει προσόντα ο μαλάκας αλλά δεν πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι,εγώ έτσι εξηγώ τις κατά καιρούς γκάφες του.Και για Λύμπε συμφωνώ αλλά ο φερέρ κολώνει να τον αφήσει στον πάγκο.Τον Σέζαρ όμως τον θέλω πάγκο,πιστεύω παίζει καλύτερα όταν έρχεται από εκεί.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ο Μορρέτο έχει ανέβει 1000%.Εγώ ήμουν που του τα χωνα-και είχα χάσει τον ύπνο μου κυριολεκτικά.
Ο Τόζερ δεν είναι αμυντικό χαφ
.Μην βλέπετε που στην ΑΕΚ βαφτίζουμε αμυντικά χαφ τους μεσοεπιθετικούς(Ίβιτς,Τόζερ κ.λ.π)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΧΑΡΡΙ ΠΟΤΤΕΡ.Για τους εξής 3 λόγους:
-είναι ταχύτατος και θα τους κάνει γιο-γιο τους κουρασμένους κ γερασμένους γαύρους
-θα παίξει σε γήπεδο που το ξέρει
-Είναι ΑΕΚΑΚΙ κ θα παίξει με πάθος,εκεί που από άλλους δυστυχώς λείπει.
Ο Τόζερ δεν είναι αμυντικό χαφ
-είναι ταχύτατος και θα τους κάνει γιο-γιο τους κουρασμένους κ γερασμένους γαύρους
Ο Μορρέτο έχει ανέβει 1000%.Εγώ ήμουν που του τα χωνα-και είχα χάσει τον ύπνο μου κυριολεκτικά.
Ο Τόζερ δεν είναι αμυντικό χαφ![]()
![]()
.Μην βλέπετε που στην ΑΕΚ βαφτίζουμε αμυντικά χαφ τους μεσοεπιθετικούς(Ίβιτς,Τόζερ κ.λ.π)
Άμα η Βασίλισσα είναι σαν το Φρωσάκι σου δεν την αφήνω μόνη ρε κίτρινο λαμόγιο που με έχεις πρήξει!!!! ;)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Άμα η Βασίλισσα είναι σαν το Φρωσάκι σου δεν την αφήνω μόνη ρε κίτρινο λαμόγιο που με έχεις πρήξει!!!! ;)
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ είναι ανώτερη από το Φροσάκι ρεεεεεεεεε.Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ.Που όπου δεις βύζους τα παίζεις.Μέχρι κ σε λάθος post έκανες παράθεση ρε παπαράκη.
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Χαίρομαι που βγάζεις την "σκοτεινή" σου πλευρά για το φροσάκι....Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ είναι ανώτερη από το Φροσάκι ρεεεεεεεεε.Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ.Που όπου δεις βύζους τα παίζεις.Μέχρι κ σε λάθος post έκανες παράθεση ρε παπαράκη.
Κάτσε να δει τη γράφεις. Dark μετράς ώρες...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Πρώτο post στο site αν και παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρόοοοοοο (να 'σται καλά όλοι ΑΕΚάρες!!!!!)
Λοιπόν για την 11αδα στο ντέρμπι έχω μια καλή διαίσθηση ότι ο Φερέρ θα κάνει τα εξής:
3-5-2
Μορέτο, Δέλλας, Σωκράτης, Ζεράλντο - Ζήκος, Καφές (ή Ενσαλίβα), Ράμος, Λαγός, Ριβάλντο - Μπλάνκο, Λύμπε
Ντέρμπι είναι βέβαια και ούτε το σύστημα ούτε η 11αδα παίζουν πολυ μεγάλο ρόλο. Τα βασικά είναι η ψυχολογία και η τύχη.
Εδώ μας γάμησε ο κύριος Ματζιος........
Λοιπόν για την 11αδα στο ντέρμπι έχω μια καλή διαίσθηση ότι ο Φερέρ θα κάνει τα εξής:
3-5-2
Μορέτο, Δέλλας, Σωκράτης, Ζεράλντο - Ζήκος, Καφές (ή Ενσαλίβα), Ράμος, Λαγός, Ριβάλντο - Μπλάνκο, Λύμπε
Ντέρμπι είναι βέβαια και ούτε το σύστημα ούτε η 11αδα παίζουν πολυ μεγάλο ρόλο. Τα βασικά είναι η ψυχολογία και η τύχη.
Εδώ μας γάμησε ο κύριος Ματζιος........
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 31