Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
requim φίλε μου συμφωνώ απολύτως,εξάλλου τα ίδια είπα και εγώ πριν λίγο.Πρέπει ρε γαμώτο να παίξουμε επιθετικά είναι κρίμα να χάσουμε πάλι όπως με το βάζελο χωρίς μάχη.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμιααααααα...κοιτάξτε να κερδίσετε το ματσάκι γιατί...δεν θα αντέξω τους γαύρους να μας πρήξουν τα παπάρια με την ..ομαδάρα τους..

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
φανταστειτε να γυρισει ο γεωργεας (να ειναι στα καλα του ομως) και να ανεβασει τον ραμος δεξι χαφ τι πτερυγα θα εχουμε.περυσι εβαζε τον λαγο δεξια να παιζει με αναποδο ποδι.τωρα τον βαζει αριστερο μπακ.βρηκε το ποδι και εχασε τη θεση.θα μας τρελανει ο ανθρωπος.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Ξύπνα ορέ Μπαρμπα-Στάθηηηηηηηηηη.Ξύπνα ορεεεεεεεεεεεεεεέ.Μπλάνκο και Παππά βάλε μπροστάαααααααααααα να τους τρέξεις που δεν έχουν στόπερ.
Με Λύμπε Μπλάνκο Παππά και τα μυαλά στα κάγκελα... :rockon: :rockon: :rockon:

[move]Ένα νέο Σκοτεινό Τέρας γεννιέται.... :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μάγκες αν θέλετε δώστε την ενδεκάδα που γουστάρετε να βάλει ο παππούς,κάνω την αρχή.Μάχο,αρού,ράμος,δέλλας,παπασταθό στην άμυνα.Ζήκος-Τόζερ αμυντικά χαφ.Ρίμπο αριστερά παππάς δεξιά και μπροστά Λύμπε-Μπλάνκο και φόρτσα μωρή ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
χανούμιααααααα...κοιτάξτε να κερδίσετε το ματσάκι γιατί...δεν θα αντέξω τους γαύρους να μας πρήξουν τα παπάρια με την ..ομαδάρα τους..
talos σε κανα δυο συναντησεις ακομα σε βλεπω να γινεσαι χανουμι!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Kάντε τον Ρίμπο προπονητή που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο.Αν κ την βλέπω την δουλειά μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του,να ασχοληθεί στην ΑΕΚ,αν όχι άμεσα,τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον ως προπονητής.

Άλλά τώρα,Μπαρμπααααααααααααα Στάθηηηηηηηηηηηηηη :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Εσυ sony θα αφήσεις τον Μπαρμπα-Στάθη να παίξει με έναν επιθετικό;;;; :tickedoff:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
που ειναι ο στελαρας ρε που τους επιανε απτο λαρυγγι!!ωραιες εποχες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ λέω:
-Μορέττο(ο Μάχο είναι απροπόνητος λόγω τραυματισμού)
-Ράμος
-Αρούα
-Παπασταθό
-Δέλλας
-Ενσαλίβα
-Ζήκος
-Παππάς
-Σέζαρ
-Ριβάλντο
-Μπλάνκο

ή να μην παίξει ο Σέζαρ κ να παίζει ως δεξί χαφ ο Ρίμπο κ Λύμπε δεύτερος επιθετικός,αλλιώς...

....Καθόλου Λύμπε και Τόζερ για αρχή.Έπειτα βλέπουμε αν θα περάσει κ Λύμπε

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ λέω:
-Μορέττο(ο Μάχο είναι απροπόνητος λόγω τραυματισμού)
-Ράμος
-Αρούα
-Παπασταθό
-Δέλλας
-Ενσαλίβα
-Ζήκος
-Παππάς
-Σέζαρ
-Ριβάλντο
-Μπλάνκο

ή να μην παίξει ο Σέζαρ κ να παίζει ως δεξί χαφ ο Ρίμπο κ Λύμπε δεύτερος επιθετικός,αλλιώς...

....Καθόλου Λύμπε και Τόζερ για αρχή.Έπειτα βλέπουμε αν θα περάσει κ Λύμπε
συμφωνω καιγω.οι αλλοι εχουν στα χαφ στολτιδη και λεντεσμα που ειναι σκυλοι.αν παμε να τους παρουμε το κεντρο με τον τοζερ σωθηκαμε.καλυτερα ο ζηκος που και εμπειρια εχει και εδειξε στο χαριλαου οτι ανεβαινει.και για τον μορετο συμφωνω γιατι ειναι τερματοφυλακας ψυχολογιας κατι σαν το χιωτη και την εχει στα τελευταια ματς.επισης εχει και ρεντα ο ανθρωπος.οταν τον βλεπουν οι επιθετικοι σημαδευουν τα δοκαρια.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Νταρκ συμφωνώ για Μορέττο αλλά σου λέω από τώρα πως εμένα θα τρέμει η ψυχή μου.Εχει προσόντα ο μαλάκας αλλά δεν πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι,εγώ έτσι εξηγώ τις κατά καιρούς γκάφες του.Και για Λύμπε συμφωνώ αλλά ο φερέρ κολώνει να τον αφήσει στον πάγκο.Τον Σέζαρ όμως τον θέλω πάγκο,πιστεύω παίζει καλύτερα όταν έρχεται από εκεί.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Μορρέτο έχει ανέβει 1000%.Εγώ ήμουν που του τα χωνα-και είχα χάσει τον ύπνο μου κυριολεκτικά.
Ο Τόζερ δεν είναι αμυντικό χαφ :helpplea: :helpplea: :helpplea:.Μην βλέπετε που στην ΑΕΚ βαφτίζουμε αμυντικά χαφ τους μεσοεπιθετικούς(Ίβιτς,Τόζερ κ.λ.π)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΧΑΡΡΙ ΠΟΤΤΕΡ.Για τους εξής 3 λόγους:
-είναι ταχύτατος και θα τους κάνει γιο-γιο τους κουρασμένους κ γερασμένους γαύρους
-θα παίξει σε γήπεδο που το ξέρει
-Είναι ΑΕΚΑΚΙ κ θα παίξει με πάθος,εκεί που από άλλους δυστυχώς λείπει.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ο Μορρέτο έχει ανέβει 1000%.Εγώ ήμουν που του τα χωνα-και είχα χάσει τον ύπνο μου κυριολεκτικά.
Ο Τόζερ δεν είναι αμυντικό χαφ :helpplea: :helpplea: :helpplea:.Μην βλέπετε που στην ΑΕΚ βαφτίζουμε αμυντικά χαφ τους μεσοεπιθετικούς(Ίβιτς,Τόζερ κ.λ.π)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΧΑΡΡΙ ΠΟΤΤΕΡ.Για τους εξής 3 λόγους:
-είναι ταχύτατος και θα τους κάνει γιο-γιο τους κουρασμένους κ γερασμένους γαύρους
-θα παίξει σε γήπεδο που το ξέρει
-Είναι ΑΕΚΑΚΙ κ θα παίξει με πάθος,εκεί που από άλλους δυστυχώς λείπει.

Άμα η Βασίλισσα είναι σαν το Φρωσάκι σου δεν την αφήνω μόνη ρε κίτρινο λαμόγιο που με έχεις πρήξει!!!! ;)

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αδέρφια μου Ενωσίτες τα λέμε απο Δευτέρα.Καλό ΣΚ να έχουμε ;) ;).Ελπίζω ο Θεός να φωτίσει το φερέρ και να παίξει όπως πρέπει στο τηγάνι.Ελα μωρή ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Άμα η Βασίλισσα είναι σαν το Φρωσάκι σου δεν την αφήνω μόνη ρε κίτρινο λαμόγιο που με έχεις πρήξει!!!! ;)

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ είναι ανώτερη από το Φροσάκι ρεεεεεεεεε.Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ.Που όπου δεις βύζους τα παίζεις.Μέχρι κ σε λάθος post έκανες παράθεση ρε παπαράκη.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ είναι ανώτερη από το Φροσάκι ρεεεεεεεεε.Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ.Που όπου δεις βύζους τα παίζεις.Μέχρι κ σε λάθος post έκανες παράθεση ρε παπαράκη.
Χαίρομαι που βγάζεις την "σκοτεινή" σου πλευρά για το φροσάκι....
Κάτσε να δει τη γράφεις. Dark μετράς ώρες... :2funny:

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πρώτο post στο site αν και παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρόοοοοοο (να 'σται καλά όλοι ΑΕΚάρες!!!!!)

Λοιπόν για την 11αδα στο ντέρμπι έχω μια καλή διαίσθηση ότι ο Φερέρ θα κάνει τα εξής:

3-5-2

Μορέτο, Δέλλας, Σωκράτης, Ζεράλντο - Ζήκος, Καφές (ή Ενσαλίβα), Ράμος, Λαγός, Ριβάλντο - Μπλάνκο, Λύμπε

Ντέρμπι είναι βέβαια και ούτε το σύστημα ούτε η 11αδα παίζουν πολυ μεγάλο ρόλο. Τα βασικά είναι η ψυχολογία και η τύχη.

Εδώ μας γάμησε ο κύριος Ματζιος........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom