Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φιλαράκι να σαι καλά ΑΕΚΑΡΑ μου κ να γράφεις συχνότερα εδώ μέσα,αλλά ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ να μην βρίζεις.Έχουμε άλλο επίπεδο εμείς κ θα σε παρακαλέσω να το ακολουθήσεις.Και ειδικά τον Πειραιά μην βρίζεις γιατί μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και ΑΚΤΖΗΔΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.572
Πόντοι
12.056
Μην βριζεις newman  ;) ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά σου λένε φίλε..μην βρίζεις τον πειραιά αλλά τους..πειραιώτες... :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.572
Πόντοι
12.056
Daaark σου  :boff: :knockinb: :piss: το Φροσακι ρε  :rockon: :rockon:

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σου δίνω το λόγο μου ότι δε θα ξαναγίνει. Μια απορία μόνο: Με Καλαμαριά στο ΟΑΚΑ δε το τραγούδαγες το συνθηματάκι λόγω εντοπιότητας? Γιατι μπροστά μου ακριβώς καθόντουσαν 3 παιδιά από Original Πειραιά (το έγραφε στις μπλούζες τους) και όχι μόνο το τραγουδάγανε αλλά εκσπερματώνανε με το σύνθημα όπως και όλο το γήπεδο!Με την ίδια λογική ακυρώνονται τα συνθήματα για ΟΦΗ και Κρήτη για Λάρισα και Λαρισαίους για Θεσσαλονίκη κτλπ...

Φιλικά και Αεκτζίδικα πάντα!!!!!!!!

Φιλαράκι να σαι καλά ΑΕΚΑΡΑ μου κ να γράφεις συχνότερα εδώ μέσα,αλλά ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ να μην βρίζεις.Έχουμε άλλο επίπεδο εμείς κ θα σε παρακαλέσω να το ακολουθήσεις.Και ειδικά τον Πειραιά μην βρίζεις γιατί μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και ΑΚΤΖΗΔΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.

Σε ευχαριστώ πολύ.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Μου φαίνεται πολύ αέρα πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συλλόγου μας Dark. Πρέπει άμεσα να συσταθεί ένα διοικητικό συμβούλιο για εκλογή νέου ατόμου. Θα του ασκηθούν φυσικά και οι προβλεπόμενες κυρώσεις. :tickedoff: :tickedoff:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.572
Πόντοι
12.056
Εκανε και η μυγα κωλο και  :shit: τον κοσμο ολο  :jerking:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μου φαίνεται πολύ αέρα πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συλλόγου μας Dark. Πρέπει άμεσα να συσταθεί ένα διοικητικό συμβούλιο για εκλογή νέου ατόμου. Θα του ασκηθούν φυσικά και οι προβλεπόμενες κυρώσεις. :tickedoff: :tickedoff:
θα συσταθει την επομενη φορα στη σουιτα διοικητικο συμβουλιο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σου δίνω το λόγο μου ότι δε θα ξαναγίνει. Μια απορία μόνο: Με Καλαμαριά στο ΟΑΚΑ δε το τραγούδαγες το συνθηματάκι λόγω εντοπιότητας? Γιατι μπροστά μου ακριβώς καθόντουσαν 3 παιδιά από Original Πειραιά (το έγραφε στις μπλούζες τους) και όχι μόνο το τραγουδάγανε αλλά εκσπερματώνανε με το σύνθημα όπως και όλο το γήπεδο!Με την ίδια λογική ακυρώνονται τα συνθήματα για ΟΦΗ και Κρήτη για Λάρισα και Λαρισαίους για Θεσσαλονίκη κτλπ...

Φιλικά και Αεκτζίδικα πάντα!!!!!!!!

Φιλαράκι μου ΕΓΩ δεν είμαι οι ΑΛΛΟΙ.Και να το τραγούδησα(υπάρχουν χιλιάδες άλλα συνθηματα να πικάρω τους αντιπάλους μου και με βρισιές) καλό θα ήταν να μην τα γράφουμε εδώ γιατί θα σου απαντήσει κανένας επιστήμονας γαύρος ανάλογα ,θα κάνεις το ίδιο κ πάει λέγοντας.Και ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ από βρισιές πραγματικά.Κανόνισε στην άλλη συνάντηση των αδερφών να ρθεις να γνωριστούμε....αν πηγαίνεις βέβαια στριπτητζάδικα.ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
θα συσταθει την επομενη φορα στη σουιτα διοικητικο συμβουλιο.
Σύμφωνα με το άρθρο 1: Πρώτα θα μαστιγωθεί www.smilies.4-user.de] [/url] και την επόμενη μέρα στην Πλατεία της Ν. Φιλαδέλφειας θα www.smilies.4-user.de] [/url] για τον παραδειγματισμό των νέων Δ.Συμβούλων και έπειτα ο λαός θα αποφασίσει αν θα τον www.smilies.4-user.de] [/url] ή τον www.smilies.4-user.de] [/url].

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα συνχάνουμα!Συστήσατε ΔΣ και δεν το ξέρω εγώ? :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαράκι μου ΕΓΩ δεν είμαι οι ΑΛΛΟΙ.Και να το τραγούδησα(υπάρχουν χιλιάδες άλλα συνθηματα να πικάρω τους αντιπάλους μου και με βρισιές) καλό θα ήταν να μην τα γράφουμε εδώ γιατί θα σου απαντήσει κανένας επιστήμονας γαύρος ανάλογα ,θα κάνεις το ίδιο κ πάει λέγοντας.Και ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ από βρισιές πραγματικά.Κανόνισε στην άλλη συνάντηση των αδερφών να ρθεις να γνωριστούμε....αν πηγαίνεις βέβαια στριπτητζάδικα.ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Χίλια δίκια έχεις!Δε θα ξαναγίνει (εδώ μέσα)... τέλος
Σε στριπτήζ (δυστυχώς ή ευτυχώς) δεν πάω αλλά όλο και κάποια άλλη συνάντηση σε κάποιο άλλο μέρος θα παίξει για να γνωρίσω τους συμπάσχοντες!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χίλια δίκια έχεις!Δε θα ξαναγίνει (εδώ μέσα)... τέλος
Σε στριπτήζ (δυστυχώς ή ευτυχώς) δεν πάω αλλά όλο και κάποια άλλη συνάντηση σε κάποιο άλλο μέρος θα παίξει για να γνωρίσω τους συμπάσχοντες!!!!!

Πανέμορφα τώρα.Μην νομίζεις τώρα ότι είμαστε τίποτα τρελλαμένοι με στριπτητζ΄δικα.Για το χαβαλέ κ για το μπούγιο θαπάμε.Τώρα αν θες να μας γνωρίσεις νωρίτερα σε κάθε ματς της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ στο ΟΑΚΑ συναντιόμαστε στα ημίχρονα.Εξω από την θύρα 5 γίνεται η συνάντησηΥπάρχει μια καντίνα εκεί.όπως την βλέπεις στο αριστερο άκρο της είμαστε κ τα λέμε στα ημίχρονα ΠΑΝΤΑ.
Αν είσαι με την Βιγιαρεάλ την Πέμπτη έλα να τα πούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom