Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Βρε Αρίων συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά ποιος επιθετικός να φύγει στην αντεπίθεση? Ο Λύμπε? :headbang: :headbang:.Εγώ είμαι πιο γρήγορος από αυτόν.Με το βάζελο μια φορά πατήσαμε περιοχή με Ρίμπο-Μπλάνκο στο β'ημίχρονο,η ομάδα μπήκε φοβισμένη με αμυντική φιλοσοφία και μόνο το Λύμπε μπροστά.Θα είναι έγκλημα να κάνει το ίδιο και να χάσουμε πάλι χωρίς να παλέψουμε.Ελπίζω να αλλάξει μυαλά και να παρατάξει την ομάδα με επιθετική φιλοσόφια.Να παίξουμε μπαλίτσα και ας χάσουμε στη τελική βρε αδελφέ,αλλά να παίξουμε αυτή τη φορά.

Επισκέπτης
Βρε Αρίων συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά ποιος επιθετικός να φύγει στην αντεπίθεση? Ο Λύμπε? :headbang: :headbang:.Εγώ είμαι πιο γρήγορος από αυτόν.Με το βάζελο μια φορά πατήσαμε περιοχή με Ρίμπο-Μπλάνκο στο β'ημίχρονο,η ομάδα μπήκε φοβισμένη με αμυντική φιλοσοφία και μόνο το Λύμπε μπροστά.Θα είναι έγκλημα να κάνει το ίδιο και να χάσουμε πάλι χωρίς να παλέψουμε.Ελπίζω να αλλάξει μυαλά και να παρατάξει την ομάδα με επιθετική φιλοσόφια.Να παίξουμε μπαλίτσα και ας χάσουμε στη τελική βρε αδελφέ,αλλά να παίξουμε αυτή τη φορά.
ο Λύμπε θα είναι ίδη μόνος μπροστά αλλά στην ουσία θα παίζεις με κρυφούς κυνηγούς από το κέντρο.
δηλαδή Μπλάνκο  Σέζαρ Μαντούκα θα ξεκινάνε από ατο κέντρο ο Ρίμπο θα μαζεύει κλωτσιές που σημαίνει μερικά φάουλ λουκούμι ο Λύμπε μην ξεχνάτε αν και επιθετικός βγάζει όμορφες ασίστ που σημαίνει εφαρμογή του 1 2 με τους κρυφούς κυνηγούς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Δυστυχώς συμφωνάω μαζί σου αδελφέ.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αρίων φίλε μου το Μπλάνκο απ'ότι λέγεται θα τον έχει εκτός :headbang: :headbang:.Όσον αφορά Σέζαρ-Μαντούκα μπάλλα ξέρουν αλλά δεν έχουν ψυχή,θυμισέ μου έστω ένα(1) εκτός έδρας ντέρμπυ που να έχουν παίξει καλά.

Επισκέπτης
Αρίων φίλε μου το Μπλάνκο απ'ότι λέγεται θα τον έχει εκτός :headbang: :headbang:.Όσον αφορά Σέζαρ-Μαντούκα μπάλλα ξέρουν αλλά δεν έχουν ψυχή,θυμισέ μου έστω ένα(1) εκτός έδρας ντέρμπυ που να έχουν παίξει καλά.
υπομονή την Κυριακή θα είναι πολύ διαφορετικό το στήσιμο είναι παιχνίδι που θα κάτσει στο ένα γκόλ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ποιος Σέζαρ ρε Αρίων;;;Ποιος Σέζαρ;;;;Τι μπορείς να περιμένεις από αυτόν;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Για μένα πρέπει να μπει Παππάς να παίξει που είναι βέλος να τρέξει τους αργούς στην άμυνα ,γάυρους.

Επισκέπτης
Ποιος Σέζαρ ρε Αρίων;;;Ποιος Σέζαρ;;;;Τι μπορείς να περιμένεις από αυτόν;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Για μένα πρέπει να μπει Παππάς να παίξει που είναι βέλος να τρέξει τους αργούς στην άμυνα ,γάυρους.
παράδειγμα έφερα ότι οι γρήγοροι θα βγαίνουν από το κέντρο αν τους έχει από την αρχή μπροστά θα τους ξεράνουν στην κλωτσιά οι γαύροι και τους χάσαμε.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλησπέρα χανούμια....μετά την χθεσινή αρτοκλασία και το ευχέλαιο που επακολούθησε επανέρχομαι και δηλώνω τα έξής βαρύγδουπα........ΡΕΕΕΕΕ τα χανούμια είναι γαμώ τα παιδιά....το δηλώνω με γνώση των συνεπειών του νόμου....γαμώ τις παρέες.....δια ταύτα πρέπει να ρίξουν 3 στον φούστη τον γαύρο....ΑΛΛΑ.. θα φάνε 3 απο εμάς όταν έρθει η ώρα....το φαί φαί αλλά η μπάλλα μπάλλα...... :uglystupid: :idiot: :2funny:

Επισκέπτης
καλησπέρα χανούμια....μετά την χθεσινή αρτοκλασία και το ευχέλαιο που επακολούθησε επανέρχομαι και δηλώνω τα έξής βαρύγδουπα........ΡΕΕΕΕΕ τα χανούμια είναι γαμώ τα παιδιά....το δηλώνω με γνώση των συνεπειών του νόμου....γαμώ τις παρέες.....δια ταύτα πρέπει να ρίξουν 3 στον φούστη τον γαύρο....ΑΛΛΑ.. θα φάνε 3 απο εμάς όταν έρθει η ώρα....το φαί φαί αλλά η μπάλλα μπάλλα...... :uglystupid: :idiot: :2funny:
αλλαξοκολιές θα κάνουμε?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θερμή παράκληση στους κίτρινους. ΜΗΝ ασχολείστε δεξιά αριστερά. Η Κυριακή φτάνει ;) Κάποιοι δεν το αξίζουν να ασχολείστε μαζί τους. Αυτά από μένα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γεια σου ρε ΦΙΛΑΡΑ talo.Θα σε κάνω και ΑΕΚΤΖΗ που θα μου πας;;;

Αδέρφια ακλό απόγευμα κ καλό Σ/Κ.
Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς την Κυριακή κ να κερδίσει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ.

Όσο για μας το χρέος μας είναι ΝΑ ΕΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ,για την πρώτη φάπα στην γαυρίλα-σαπίλα.

Εσύ sony θα αφήσεις την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ μόνη;;;;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Γεια σου ρε ΦΙΛΑΡΑ talo.Θα σε κάνω και ΑΕΚΤΖΗ που θα μου πας;;;

Αδέρφια ακλό απόγευμα κ καλό Σ/Κ.
Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς την Κυριακή κ να κερδίσει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ.

Όσο για μας το χρέος μας είναι ΝΑ ΕΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ,για την πρώτη φάπα στην γαυρίλα-σαπίλα.

Εσύ sony θα αφήσεις την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ μόνη;;;;

Ε πάλι ναι ρε!!!!

Επισκέπτης
σε καλούμε στον δεύτερο γύρω να δούμε μαζί το παιχνίδι ΑΕΚ  ΠΑΟ  γιατί έτσι πρέπει και μόνο έτσι θα ανέβει το ποδόσφαιρο.

Επισκέπτης
το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που κρατά με το ημίχρονο 2 ώρες ας το απολαύσουμε.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που κρατά με το ημίχρονο 2 ώρες ας το απολαύσουμε.
Καλησπέρα σε όλους.Φίλε ARION είπες την πιο σωστή κουβέντα..Όσο πιο γρήγορα και όσο πιο πολλοί την καταλάβουνε τόσο το καλύτερο για όλους μας.Υποκλίνομαι...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους.Φίλε ARION είπες την πιο σωστή κουβέντα..Όσο πιο γρήγορα και όσο πιο πολλοί την καταλάβουνε τόσο το καλύτερο για όλους μας.Υποκλίνομαι...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
δίνουμε μαθήματα αλλά την να κάνουμε και η βλακεία για μερικούς είναι προνόμιο.

Επισκέπτης
γραφείο τέλος για σήμερα αδέλφια τα λέμε αργότερα η ζωή είναι όμορφη και το ποδόσφαιρο ένα παιχνίδι ας το απολαύσουμε.

Επισκέπτης
αδέλφια πάλι εδώ χαμογελάτε είναι μεταδοτικό που έλεγε και ο παρουσιαστής το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και την Κυριακή θα το χαρούμε από τους καναπέδες μας ας το χαρούμε και όσοι χαίρονται είναι και νικητές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom