Επισκέπτης
νωρίς είναι ακόμα νομίζω να ανοίξει τα χαρτιά του το παιχνίδι δεν είναι για πολλά γκολ που σημαίνει καλή άμυνα και κέντρο με αντεπιθέσεις που να στηρίζουν τον επιθετικό.Για να δούμε-για να δούμε.
νωρίς είναι ακόμα νομίζω να ανοίξει τα χαρτιά του το παιχνίδι δεν είναι για πολλά γκολ που σημαίνει καλή άμυνα και κέντρο με αντεπιθέσεις που να στηρίζουν τον επιθετικό.Για να δούμε-για να δούμε.
ο Λύμπε θα είναι ίδη μόνος μπροστά αλλά στην ουσία θα παίζεις με κρυφούς κυνηγούς από το κέντρο.Βρε Αρίων συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά ποιος επιθετικός να φύγει στην αντεπίθεση? Ο Λύμπε?![]()
.Εγώ είμαι πιο γρήγορος από αυτόν.Με το βάζελο μια φορά πατήσαμε περιοχή με Ρίμπο-Μπλάνκο στο β'ημίχρονο,η ομάδα μπήκε φοβισμένη με αμυντική φιλοσοφία και μόνο το Λύμπε μπροστά.Θα είναι έγκλημα να κάνει το ίδιο και να χάσουμε πάλι χωρίς να παλέψουμε.Ελπίζω να αλλάξει μυαλά και να παρατάξει την ομάδα με επιθετική φιλοσόφια.Να παίξουμε μπαλίτσα και ας χάσουμε στη τελική βρε αδελφέ,αλλά να παίξουμε αυτή τη φορά.
Βρε Αρίων συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά ποιος επιθετικός να φύγει στην αντεπίθεση? Ο Λύμπε?![]()
.Εγώ είμαι πιο γρήγορος από αυτόν.Με το βάζελο μια φορά πατήσαμε περιοχή με Ρίμπο-Μπλάνκο στο β'ημίχρονο,η ομάδα μπήκε φοβισμένη με αμυντική φιλοσοφία και μόνο το Λύμπε μπροστά.Θα είναι έγκλημα να κάνει το ίδιο και να χάσουμε πάλι χωρίς να παλέψουμε.Ελπίζω να αλλάξει μυαλά και να παρατάξει την ομάδα με επιθετική φιλοσόφια.Να παίξουμε μπαλίτσα και ας χάσουμε στη τελική βρε αδελφέ,αλλά να παίξουμε αυτή τη φορά.
υπομονή την Κυριακή θα είναι πολύ διαφορετικό το στήσιμο είναι παιχνίδι που θα κάτσει στο ένα γκόλ.Αρίων φίλε μου το Μπλάνκο απ'ότι λέγεται θα τον έχει εκτός![]()
.Όσον αφορά Σέζαρ-Μαντούκα μπάλλα ξέρουν αλλά δεν έχουν ψυχή,θυμισέ μου έστω ένα(1) εκτός έδρας ντέρμπυ που να έχουν παίξει καλά.
παράδειγμα έφερα ότι οι γρήγοροι θα βγαίνουν από το κέντρο αν τους έχει από την αρχή μπροστά θα τους ξεράνουν στην κλωτσιά οι γαύροι και τους χάσαμε.Ποιος Σέζαρ ρε Αρίων;;;Ποιος Σέζαρ;;;;Τι μπορείς να περιμένεις από αυτόν;;;![]()
![]()
Για μένα πρέπει να μπει Παππάς να παίξει που είναι βέλος να τρέξει τους αργούς στην άμυνα ,γάυρους.
αλλαξοκολιές θα κάνουμε?καλησπέρα χανούμια....μετά την χθεσινή αρτοκλασία και το ευχέλαιο που επακολούθησε επανέρχομαι και δηλώνω τα έξής βαρύγδουπα........ΡΕΕΕΕΕ τα χανούμια είναι γαμώ τα παιδιά....το δηλώνω με γνώση των συνεπειών του νόμου....γαμώ τις παρέες.....δια ταύτα πρέπει να ρίξουν 3 στον φούστη τον γαύρο....ΑΛΛΑ.. θα φάνε 3 απο εμάς όταν έρθει η ώρα....το φαί φαί αλλά η μπάλλα μπάλλα......![]()
![]()
![]()
Γεια σου ρε ΦΙΛΑΡΑ talo.Θα σε κάνω και ΑΕΚΤΖΗ που θα μου πας;;;
Αδέρφια ακλό απόγευμα κ καλό Σ/Κ.
Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς την Κυριακή κ να κερδίσει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ.
Όσο για μας το χρέος μας είναι ΝΑ ΕΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ,για την πρώτη φάπα στην γαυρίλα-σαπίλα.
Εσύ sony θα αφήσεις την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ μόνη;;;;
περάσαμε καλά και οι καλεσμένοι μας είδαν ποιοι ήμαστε,Ε πάλι ναι ρε!!!!
σε καλούμε στον δεύτερο γύρω να δούμε μαζί το παιχνίδι ΑΕΚ ΠΑΟ γιατί έτσι πρέπει και μόνο έτσι θα ανέβει το ποδόσφαιρο.καλησπέρα χανούμια....μετά την χθεσινή αρτοκλασία και το ευχέλαιο που επακολούθησε επανέρχομαι και δηλώνω τα έξής βαρύγδουπα........ΡΕΕΕΕΕ τα χανούμια είναι γαμώ τα παιδιά....το δηλώνω με γνώση των συνεπειών του νόμου....γαμώ τις παρέες.....δια ταύτα πρέπει να ρίξουν 3 στον φούστη τον γαύρο....ΑΛΛΑ.. θα φάνε 3 απο εμάς όταν έρθει η ώρα....το φαί φαί αλλά η μπάλλα μπάλλα......![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα σε όλους.Φίλε ARION είπες την πιο σωστή κουβέντα..Όσο πιο γρήγορα και όσο πιο πολλοί την καταλάβουνε τόσο το καλύτερο για όλους μας.Υποκλίνομαι...το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που κρατά με το ημίχρονο 2 ώρες ας το απολαύσουμε.
δίνουμε μαθήματα αλλά την να κάνουμε και η βλακεία για μερικούς είναι προνόμιο.Καλησπέρα σε όλους.Φίλε ARION είπες την πιο σωστή κουβέντα..Όσο πιο γρήγορα και όσο πιο πολλοί την καταλάβουνε τόσο το καλύτερο για όλους μας.Υποκλίνομαι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()