DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Την φουτσίσαμε....
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Την φουτσίσαμε....![]()
![]()
που να δείτε και το οριεντάλ επάνω στο τραπέζι.Ωραιες φωτο βγαζει παντως το Φροσακι... ;)
Και οχι μονο... ;) ;)![]()
μια χαρα ατομα τους εκοψα!και πρεπει ναπερασαν ωραια γιατι απο το κερακι το εκοψα ατομοσφαιρικο μαγαζι κ απο το οτι ειχαν πετσοκοψει τα φαγητα ενω ακομα τα ποτηρια ηταν γεματα σημαινει οτι ηταν μια χαρα παρεα με ανεση μεταξυ τους,..
Ειμαι expert στο να αναλύω φωτο ε? ξερω-ξερω..
Εγω θα προτεινω συναντηση παναθων-γαβρων..Τον Ψαχνω θα τον φερουμε απο Σαλονικα κ θα τον βαλουμε διπλα απο τον αδελφό tommaso..κ οποιος προλαβει τρωει το φαι του αλλου..
εγω θα ειμαι στην μεση κ αλεξανδρος κ pleasure αναμεσα..
Φίλε θα συμφωνήσω ότι η ομάδα που είχε η ΑΕΚ την δεκαετία του '90 που έπαιζε απίστευτο ποδόσφαιρο για τα Ελληνικά δεδομένα δεν συγκρίνεται με την σημερινή όπως όμως και με καμμία άλλη Ελληνική ομάδα διαχρονικά!Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό!Μόνος σου σε άλλα θρεντ παραδεχόσουν τις ελλείψεις του ρόστερ της ομάδας σου και τις αδυναμίες του προπονητή σου!Δηλαδή ποιον έχει να φοβηθεί η ΑΕΚ στο Καραισκάκη???Τόσο μεγάλες διαφορές βρίσκεις στο υλικό των δύο ομάδων ξαφνικά??????τωρα το καταλαβες?λοιπον κοιταξε να δεις.......για να παρει θετικο αποτελεσμα η ΑΕΚ μεσα στο καραισκακη 2 τινά πρεπει να συμβούν...ή να βρέξει τοσο πολυ που να κανει το γηπεδο ακαταλληλο για μπαλλα και ευνοειται το κλωτσοσκουφι(που και παλι για τον πουτσο ειστε και εκει) ή να ξεκινησει ο 3ος παγκοσμιος πολεμος το σαββατο το βραδυ και αναβληθει ο αγων λογω επιστρατευσης ες αει!Δεν εχεις καταλαβει εσυ και οι υπολοιποι αεκτζηδες(οχι ολοι) οτι το υλικο της ομαδας της ΑΕΚ τα τελευταια χρονια ειναι πραγματικα αποκαρδιωτικο!Ενας λυμπεροπουλος που περιμενει την μπαλλα βιδωμενος τις περισσοτερες φορες σε μια θεση και ενας ριβαλντο που θα κανει 3 μπαλιες στο παιχνιδι δειχνουν μια ομαδα πολυ μικρης δυναμικοτητας ακομη και απεναντι στον παναθηναικο και τον αρη ασχετα αν τον κερδισατε στου χαριλαου!Που ειναι η ΑΕΚ που ειχε 5-6 τεχνιταρους,ουσιαστικους και ταχυτατους-εγκεφαλικους παικτες?με τον ραμος και τον αρουαμπαρενα,τον δελλα και τον ζεραλδο για μπακ και τον ζηκο με τον ενσαλιβα για χαφ πατε να κανετε τί?μονο στην τυχη στηριζεται η ομαδα καθαρα για να μπορεσει φετος να παρει το πρωταθλημα..δεν μπορει αλλιως να το παρει απο τον ολυμπιακο...μονο αν ο ολυμπιαΚΟς συνεχισει τα στραβοπατηματα στα εκτος εδρας ματς...
ο Κόκκαλης νομίζει ότι ακόμα είναι στο καφενείο του χωριού του και παίζει τάβλι και ξερή?Συμφωνώ ακριβώς gatto.όπως τα λες είναι.
Ασε Αριωνα ο Κοκκαλης νομιζει οτι ειναι στο χωριο του ή καπιοι αλλοι..ο Κόκκαλης νομίζει ότι ακόμα είναι στο καφενείο του χωριού του και παίζει τάβλι και ξερή?