Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ζητώ συγνώμη από τους μόνιμους κατοίκους του thread που εχτές σπατάλησα αρκετές σελίδες μαζί με τον psaxnw και τον **********.Δεν θα επαναληφθεί.Eύχομαι τα καλύτερα στο ντέρμπι.
Σε έναν γαλαξία σαν τον δικό μας που συνυπάρχουν Pεάλ,Aστέρας Tρίπολης,Bερντερ,Oλυμπιακός,Aεκ,Παναθηναϊκός,γήπεδα σαλόνια και γήπεδα αλώνια OΛA MΠOPOYN NA ΣYMBOYN...

Kαλή χώνεψη από τα μεζεκλίκια αν και πιο λογικό θα έβρισκα μία συνάντηση για άλλου είδους "μεζέ"

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μπραβο ρε μαγκες!πολυ την χαρηκα την φώτο!μια χαρα παρέα!μια χαρα σας κοβω ολους,σωστοι!αντε κ στα δικά μας!(να βρεθουμε ολοι μας εννοω)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Οι ΑΕΚτζήδες εδώ το έχουν κάνει ήδη 3 φορές νομίζω.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Βρε πως αλλαζουν οι λεξεις οταν μυριζει ban.. ;)

ναι  ο Αριων πρεπει να ειναι!  Ενα απο τα πιο αξιολογα ατομα που εχω γνωρισει εδω!
να τη παλι η πουτσα πεταχτηκε...επειδη ειπα οτι ειναι ο αριων μηπως του κανα και καμια πιπα..αντε ξεκουβαλα!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μια χαρα ατομα τους εκοψα!και πρεπει ναπερασαν ωραια γιατι απο το κερακι το εκοψα ατομοσφαιρικο μαγαζι κ απο το οτι ειχαν πετσοκοψει τα φαγητα ενω ακομα τα ποτηρια ηταν γεματα σημαινει οτι ηταν μια χαρα παρεα με ανεση μεταξυ τους,..
Ειμαι expert στο να αναλύω φωτο ε? ξερω-ξερω..
Εγω θα προτεινω συναντηση παναθων-γαβρων..Τον Ψαχνω θα τον φερουμε απο Σαλονικα κ θα τον βαλουμε διπλα απο τον αδελφό tommaso..κ οποιος προλαβει τρωει το φαι του αλλου..:P
εγω θα ειμαι στην μεση κ αλεξανδρος κ pleasure αναμεσα..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
μια χαρα ατομα τους εκοψα!και πρεπει ναπερασαν ωραια γιατι απο το κερακι το εκοψα ατομοσφαιρικο μαγαζι κ απο το οτι ειχαν πετσοκοψει τα φαγητα ενω ακομα τα ποτηρια ηταν γεματα σημαινει οτι ηταν μια χαρα παρεα με ανεση μεταξυ τους,..
Ειμαι expert στο να αναλύω φωτο ε? ξερω-ξερω..
Εγω θα προτεινω συναντηση παναθων-γαβρων..Τον Ψαχνω θα τον φερουμε απο Σαλονικα κ θα τον βαλουμε διπλα απο τον αδελφό tommaso..κ οποιος προλαβει τρωει το φαι του αλλου..:P
εγω θα ειμαι στην μεση κ αλεξανδρος κ pleasure αναμεσα..
χαχαχαχαχαχα καρυφη το σχολιο για το κοψιμο και τα ποτηρια...φιλε αν ζεματαει το φαγητο θα μεινετε ολοι νιστικοι...οταν καιει το μαμ δεν την παλευει οποιος τρωει μαζι μου!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
και εκει με πουστια ο γαβρος!να μας φαει το φαι!ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! :P

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ρεκορ μαλακιας εχει κανει με τα 7000 ποστ οντως..μπουχαχαχαχα
μια ζωη κατω απ τ αρχιδια του γαυρου θα ειστε αεκακια γιαυτο μη μας τα πρηζετε...

Σιγουρα νοιαζεσαι για τους φιλους Αεκτζηδες..
Δυστηχως αν η κωλοτουμπα ηταν αθλημα σιγουρα θα ησουν πρωταθλητης ;)

Ελπιζω πραγματικα να γινεις καλυτερος ανθρωπος καποια στιγμη παροτι εχεις γραψει.

Στα της Αεκ τωρα...

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και ο Λορένθο Σέρα Φερέρ αρχίζει να κατασταλάζει στις απόψεις του σχετικά με το σύστημα που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Στην προπόνηση της Πέμπτης, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ δοκίμασε και το 4-4-2 και το 4-5-1 με κοινό παρονομαστή τον Ζήκο ο οποίος από ότι φαίνεται θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα της Ενωσης. Επίσης στην 11άδα αναμένεται να βρίσκονται οι Μορέτο, Αρουαμπαρένα, Ράμος, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Ριβάλντο και Λυμπερόπουλος, άρα παίζονται ακόμα τρεις θέσεις.

Αν ο Φερέρ προτιμήσει τελικά το 4-4-2 τότε ο Μπλάνκο θα ξεκινήσει όπως και δύο εκ των Καφέ, Τόζερ, Μαντούκα, Σέζαρ και Ενσαλίβα. Σε περίπτωση που προτιμηθεί το 4-5-1, ο Μπλάνκο θα καθίσει στον πάγκο και θα παίξουν τρεις από τους υπόλοιπους «μνηστήρες». Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Φερέρ κάλεσε τους παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην προσπάθειά τους, τονίζοντας παράλληλα, ότι πιστεύει στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Την Πέμπτη τέθηκε νοκ-άουτ ο Μανού. Ο μέσος της ΑΕΚ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στη δεξιά γάμπα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 μέρες. Οπότε χάνει τη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Στην προπόνηση της Πέμπτης οι Δέλλας και Παπασταθόπουλος ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, για καθαρά προληπτικούς λόγους. Απουσίασε επίσης ο Γιούργκεν Μάχο ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με στομαχικές διαταραχές. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα.

Τέλος, μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής στους Θρακομακεδόνες ο Φερέρ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του τύπου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Επισκέπτης
εμένα δεν βλέπω να με καλεί κανένας πουθενά οπότε θα παραγγείλω κοψίδια και μουνάκι special στον Πρίαμο

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
και εκει με πουστια ο γαβρος!να μας φαει το φαι!ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! :P
οχι με πουστια φιλε...με την ικανοτητα μου να τρωω ζεστο φαι...πουστι θα ηταν να το ετρωγα απ το δισκο του σερβιτορου η στην κουζινα!

Επισκέπτης
Σιγουρα νοιαζεσαι για τους φιλους Αεκτζηδες..
Δυστηχως αν η κωλοτουμπα ηταν αθλημα σιγουρα θα ησουν πρωταθλητης ;)

Ελπιζω πραγματικα να γινεις καλυτερος ανθρωπος καποια στιγμη παροτι εχεις γραψει.

...Bλέπω να ζεσταίνεται πάλι το thread βραδιάτικο...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οχι με πουστια φιλε...με την ικανοτητα μου να τρωω ζεστο φαι...πουστι θα ηταν να το ετρωγα απ το δισκο του σερβιτορου η στην κουζινα!
σωστό!!

since ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι εσυ θα εισαι στην συναντηση!!!τι λεμε τωρα?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Ρε συ εμείς οι 2 που είμαστε μακριά από τα τσιμπούσια, θα φάμε τίποτα απόψε? :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom