Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
ρε συ τότε που έγινε αυτό δεν είσουν ούτε καν αίσθημα στα αρχίδια του πατέρα σου κάτσε λίγο στην άκρη σιώπα άκου μάθε και μετά μίλα.
Επειδή μάλλον νομίζεις ότι μιλάς με κανένα πιτσιρικά .... αυτό έγινε όταν έγω ήμουν 19 χρονών ....αρα μπορώ να σου μιλήσω και για την ταμπακιέρα και για την 6άρα του 1980 στο Καυτατζόγλειο που "έριξε" τον Ηρακλή στην Β' Εθνική επειδή στεναχωρήθηκε ο "Ρίγκο"

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
Κάποιο λάθος κάνεις!Εγώ έγραψα μόνο για απαταιώνιους!!!Όλα τα άλλα τα έχεις βγάλει από το μυαλουδάκι σου ή τα έχει πει κάποιος άλλος! :think:
Απ' το μυαλουδάκι μου !!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Απ' το μυαλουδάκι μου !!!
Γιατί δεν κάνεις παράθεση που μιλάω για φτωχούς και αδικημένους?????
Το μόνο που έκανα ήταν να αναφέρω κάτι που έγινε σαν σήμερα που δείχνει πόοοοοοοοσο  αιώνιοι εχθροί είστε!!!!

Επισκέπτης
Το μόνο που έκανα ήταν να αναφέρω κάτι που έγινε σαν σήμερα που δείχνει πόοοοοοοοσο  αιώνιοι εχθροί είστε!!!!
μα δεν τους βλέπεις την κάνουν από εδώ και από εκεί σαν της κότες προκαλούν τους ρωτάς και αντί για απάντηση την κάνουν αλλού.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
οκ. δεν μίλησες ..... απλά το μήνυμα σου μου έδωσε  την αίσθηση ότι αρχίσατε πάλι την κλάψα ...

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Να'με και εγώ αεκάρες!
Καταρχάς χρόνια πολλά στον αδερφό Altec και ξάδερφο teras. Να τα χιλιάσετε και ό,τι επιθυμείτε.

Έπειτα από λεπτομερή ανάγνωση αυτών που έχουν γραφτεί από το πρωί, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι κάποια άτομα εδώ έχουν πολλή σοβαρό πρόβλημα. :uglystupid: :idiot: Κρίμα...

Βλέπω ότι ξαναγύρισε και ο αδερφός Niκ30, Μπράβο... :rockon: :rockon:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γειά σας συναγωνιστές. μην απαντάτε στους Ολυμπιακούς που πήραν θάρρος επειδή πέρασαν στους 16. το ότι φέρονται προκλητικά δείχνει κομπλεξισμό. 10 χρόνια χωρίς προκριματικό στο τσάμπιονς σημαίνει 60!!! παιχνίδια. 30 εντός και 30 εκτός. Τι έχουν να επιδείξουν? 2!!! νίκες εκτός έδρας και δύο προκρίσεις. Εάν αυτό θεωρείται επιτυχία τότε πραγματικά είναι μικρή ομάδα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Όπως είπε και ο Γκότζος στο Derby (που τον συχαίνομαι) γεμίσαμε εθνικές αργίες φέτος με τις νίκες του γαύρου στην Ευρώπη.............έρχεται και η Κυριακή, έχουμε πισίνα!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
geia soy sonyp!!!!
σε ενα προηγουμενο ποστ μου απαντω στην ερωτηση που μου εκανες εχτες!!!!

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
αργιεσ εχετε γεμιση εσεισ αεκακια 13 χρονια τορα. :grin:εδο σασ νικαει ο βαζελοσ ο τελειομενοσ θελετε να μασ κερδισετε και στο καραισκακη...μην φατε πολυ την κυριακη θα σασ κερασουμε γαυρο...και για γλυκο 3 μπαλακια.... :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμια..άμα δεν τους ρίξετε 3 μπαλάκια δεν είστε τίποτα...πηδήξτε τους για να πάρετε και πρωτάθλημα.....άντε να σας δώσουμε και βαζελίνηυ για να μην πονέσουν....

Επισκέπτης
χανούμια..άμα δεν τους ρίξετε 3 μπαλάκια δεν είστε τίποτα...πηδήξτε τους για να πάρετε και πρωτάθλημα.....άντε να σας δώσουμε και βαζελίνηυ για να μην πονέσουν....
θα πάθουν τέτοια πλάκα τα νούμερα που θα εξαφανισθούν για μήνες από εδώ μέσα πέξανε με μια μπυραρία και πήραν θάρος τα νούμερα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδέλφια.χρόνια πολλά στον Altec και στον ξάδερφο μας!!Θα τα πούμε από κοντά αύριο στη πολυπληθέστερη συνάντηση μέχρι τώρα...

[move][size=18pt]ONE DAY LEFT...  [/size] [/move]

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα και απο μενα αδερφια.αν μπορουσε να γινει και τωρα το ματς θα το ηθελα.δε μπορω να περιμενω μεχρι τη κυριακη.

Επισκέπτης
καλησπερα και απο μενα αδερφια.αν μπορουσε να γινει και τωρα το ματς θα το ηθελα.δε μπορω να περιμενω μεχρι τη κυριακη.
εμείς αδελφέ ήμαστε ήρεμοι δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα άλλοι έχουν το πρόβλημα έχουν πάθει κρίση ταυτότητας στο αν είναι μπυραρία η καφενείο η πιτσαρία η τριπολιτσιοτικο τσιπουράδικο αδέλφια γεράάάάάάα

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
εμείς αδελφέ ήμαστε ήρεμοι δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα άλλοι έχουν το πρόβλημα έχουν πάθει κρίση ταυτότητας στο αν είναι μπυραρία η καφενείο η πιτσαρία η τριπολιτσιοτικο τσιπουράδικο αδέλφια γεράάάάάάα

παντως το καλυτερο ειναι οι Ενωσιτες να το γιορτασουν με γαυρο ψημενο και ουζακι μεσα στο γηπεδο

με τον Ολυμπιακο στην εδρα του..

Τωρα ο γαυρος ειναι ζαλισμενος απο τα πολλα φωτα στο λιμανι αλλωστε.. ;)

Η καταλληλη στιγμη για ψαρεμα.. :cheesy:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
arion αδερφε θα τα πουμε και απο κοντα αυριο στη συναντηση.μαρεσει που τα χωνεις στους γαυρους.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εμενα ο κακος εαυτος μας με φοβιζει μονο.αν παιξουμε αυτο που μπορουμε θα φυγουμε το λιγοτερο με ισοπαλια απτο καραισκακη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom