Επισκέπτης
σαν νησιώτης ξέρω πολλές συνταγές για ούζο και για τσίπουρο.arion αδερφε θα τα πουμε και απο κοντα αυριο στη συναντηση.μαρεσει που τα χωνεις στους γαυρους.
σαν νησιώτης ξέρω πολλές συνταγές για ούζο και για τσίπουρο.arion αδερφε θα τα πουμε και απο κοντα αυριο στη συναντηση.μαρεσει που τα χωνεις στους γαυρους.
μπορεί και να μας κάτσει στραβά με καμιά μαυροφόρα ε και τι έγινε όμως ότι και να γίνει το πρωτάθλημα είναι δικό μας αλλά έτσι τσαμπουκά θα τους κλείσουμε και το σπίτι την κυριακή.εμενα ο κακος εαυτος μας με φοβιζει μονο.αν παιξουμε αυτο που μπορουμε θα φυγουμε το λιγοτερο με ισοπαλια απτο καραισκακη.
έγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΚαλησπέρα αδέρφια, μερικές ώρες μείνανε για την συνάντηση. Αρίωνα μην ξεχάσεις να φέρεις την συνταγή για γαύρο παστό...![]()
![]()
καισυ πως κανεις ετσι?μια φορα στα 10 χρονια την εζησες.ετσι μπραβο...λετε τα μεταξυ σας που συμφωνειτε για τα καφενεια που παιζετε στο ουεφα κι αφηστε τους γαυρους στην καυλα τους που ποτε δεν θα ζησετε!!!
άσε τους έχουν πάθει υπαρξιακό.καισυ πως κανεις ετσι?μια φορα στα 10 χρονια την εζησες.
εγω την εζησα...κι οχι μια..δυο...εσυ ποσες?καισυ πως κανεις ετσι?μια φορα στα 10 χρονια την εζησες.
και μετά ξύπνησες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρε όξω από την παράγκα.εγω την εζησα...κι οχι μια..δυο...εσυ ποσες?
Πιάσε και ένα ουζάκι Πλωμαρίου! ;)...σκέτο γαύρο δεν λέει!έγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πιάσε και ένα ουζάκι Πλωμαρίου! ;)...σκέτο γαύρο δεν λέει!
και μιλάμε για ορίτζιναλ πλωμαρίου γιατί σαν γαύροι κυκλοφορούν και γιαλαντζί κρητικοί.Πιάσε και ένα ουζάκι Πλωμαρίου! ;)...σκέτο γαύρο δεν λέει!
όχι και τρωκτικά κάτι νούμερα πλάκωσαν και κάνουμε χαβαλέ.Θα παρακαλέσω τα αδέρφια να μην ασχολούνται με κάθε "τρωκτικό" που μπαίνει στο thread μας...
βρε θηριο 7000 post?πρεπει να εχεις το ρεκορ.και μιλάμε για ορίτζιναλ πλωμαρίου γιατί σαν γαύροι κυκλοφορούν και γιαλαντζί κρητικοί.
όχι και τρωκτικά κάτι νούμερα πλάκωσαν και κάνουμε χαβαλέ.
παλι κολοτουμπες?αλλο με ρωτησες και σου απαντησα...εσυ προσωπικα την εχεις ζησει?ασε τι εκανε η αεκ και που ησουν εσυ οταν τα εκανε η αεκ...κοιτα να περνατε κανα προκριματικο του τσαμπιονς λιγκ και μετα βγαλτε γλωσσαοταν η αεκαρα επαιξε για πρωτη φορα στο ch αυτοι ετρωγαν τρια απτη καλαματα και τον απολλωνα.φτασε πρωτα στους 4 οποισδηποτε ευρωπαικης διοργανωσης και μετα ελα μιλα μου.