Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Arion επέτρεψέ μου να σου πω με την σειρά μου ότι δεν έχεις δίκιο.Υπάρχουν πολλοί σκεπτόμενοι γαύροι,οι οποίοι όμως πέφτουν και τους τρώνε οι γνωστοι επιστήμονες-κάφροι γιατί δεν τους αρέσουν να ακούνε αλήθειες.

όταν θεοποιείς έναν από τους μεγαλύτερους εγκληματίες που είναι ελεύθερος αυτή την στιγμή δηλαδή τον Σωκράτη Κόκκαλη,τότε δεν περιμένεις να διαθέτουν και πολύ νιονιό.Κάποιοι όμως Ολυμπιακοί δεν τρώνε κουτόχορτο κ είναιο προς τιμήν τους αυτό.
εγώ δεν τα βάζω γενικά με τους γαύρους αλλά μερικοί που σκάσανε μύτη εδώ μέσα τώρα τελευταία από εχθές το βράδυ μας τα έχουν κάνει τσουρέκια.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ε άστους μωρέ.Οι απαντησεις θα δοθούν μέσα στο γήπεδο.Και μου αρέσει ότι έχουν έπαρση κ τουπέ.Παρα πολύ μου αρέσει.

Επισκέπτης
ρε παΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ. αυτοι στα 11 χρονια του θεσμου εχουν παθει απιστευτεs νειλεs και ειναι λογικο να ξεσπανε με αυτο το τροπο. οχι ολοι αλλα οι κομπλεξικοι ξεσπαθοσαν ζητω τη κατανοηση σαs!!!!

Επισκέπτης
ηρεμηστε και σταματηστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις προκλησεις..ο αριωνας δεν εχει αφησει θρεντ για θρεντ που να μην μας βριζει-ειρωνευεται,ασε που υπαρχουν ποστ σας που ειναι μυνησιμα..κοψτε λοιπον τις μαλακιες σας για να μην γινουν ολα τα θρεντ ενα μαυρο χαλι για αλλη μια φορα..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ε άστους μωρέ.Οι απαντησεις θα δοθούν μέσα στο γήπεδο.Και μου αρέσει ότι έχουν έπαρση κ τουπέ.Παρα πολύ μου αρέσει.
οι οποιες απαντησεις ΔΕΝ θα δοθουν την κυριακη!!!
στο τελος γινετε ταμειο!!!
εγω θελω να ΜΗΝ ξαναεχουμε αποτελεσματα τυπου ηρακλη και ολα καλα θα πανε!!!

Επισκέπτης
ηρεμηστε και σταματηστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις προκλησεις..ο αριωνας δεν εχει αφησει θρεντ για θρεντ που να μην μας βριζει-ειρωνευεται,ασε που υπαρχουν ποστ σας που ειναι μυνησιμα..κοψτε λοιπον τις μαλακιες σας για να μην γινουν ολα τα θρεντ ενα μαυρο χαλι για αλλη μια φορα..
ρε συ φίλε φερθήκαμε όμορφα στην ομάδα σας και μερικά μαλακισμένα που μαζεύτηκαν τώρα τελευταία στο θρεντ σας από εχθές άρχισαν της παπαριές και προκαλούν μάζεύτε τους γιατί όσο προκαλούν θα μπαίνω και εγώ και θα προκαλώ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Κάνε μου μηνυση αν μπορείς.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
οι οποιες απαντησεις ΔΕΝ θα δοθουν την κυριακη!!!
στο τελος γινετε ταμειο!!!
εγω θελω να ΜΗΝ ξαναεχουμε αποτελεσματα τυπου ηρακλη και ολα καλα θα πανε!!!
Συμφωνώ...ήττες όπως αυτή με τον Ηρακλή είναι που δεν διορθώνονται εύκολα...αν είχαμε αυτά τα 3 ποντάκια θα το είχαμε εντελώς στην πλάκα το ματς με τους γαύρους!!!Και να χάναμε το κακό θα ήταν μικρό!

Επισκέπτης
ρε συ φίλε φερθήκαμε όμορφα στην ομάδα σας και μερικά μαλακισμένα που μαζεύτηκαν τώρα τελευταία στο θρεντ σας από εχθές άρχισαν της παπαριές και προκαλούν μάζεύτε τους γιατί όσο προκαλούν θα μπαίνω και εγώ και θα προκαλώ.
αριωνα ψευδεσαι ασυστολα..απο εχτες το βραδυ δεν εχεις αφησει θρεντ για θρεντ που να μην ειρωνευεσαι & να μην ΒΡΙΖΕΙΣ πρωτος & καλυτερος απο ολους..δεν χρειαζεται να σου κανω παραθεση ολα οσα εχεις γραψει..εσυ το αρχισες μαζι με τον laplace..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αρίων μην απολογείσαι στον γνωστό κόπανο που χαίρει των αποδοκιμασιών ακόμα κ των οπαδών της ομάδας του.Ειδικά σε αυτόν που το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Νικ έχεις δίκιο τίποτα δεν κρίνεται την Κυριακή,εγώ αυτό που θέλω είναι να κατέβουμε με νοοτροπία νικητή και να παίξουμε τη μπάλλα μας,όχι όπως με το βάζελο που δεν κατεβήκαμε καν στο γήπεδο,και ότι γίνει.Τίποτα δεν κρίνετε απλώς είναι ευκαιρία να τους τιμωρήσουμε γι'αυτήν την έπαρση που δείχνουν.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Συμφωνώ...ήττες όπως αυτή με τον Ηρακλή είναι που δεν διορθώνονται εύκολα...αν είχαμε αυτά τα 3 ποντάκια θα το είχαμε εντελώς στην πλάκα το ματς με τους γαύρους!!!Και να χάναμε το κακό θα ήταν μικρό!
ουσιαστικα η νικη με τον αρη ητανε "χωρις" αντικρισμα...

Επισκέπτης
Νικ έχεις δίκιο τίποτα δεν κρίνεται την Κυριακή,εγώ αυτό που θέλω είναι να κατέβουμε με νοοτροπία νικητή και να παίξουμε τη μπάλλα μας,όχι όπως με το βάζελο που δεν κατεβήκαμε καν στο γήπεδο,και ότι γίνει.Τίποτα δεν κρίνετε απλώς είναι ευκαιρία να τους τιμωρήσουμε γι'αυτήν την έπαρση που δείχνουν.
Αρίων μην απολογείσαι στον γνωστό κόπανο που χαίρει των αποδοκιμασιών ακόμα κ των οπαδών της ομάδας του.Ειδικά σε αυτόν που το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί.
+100000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Και για να μην ξεχνάμε,σαν σήμερα :
12/12/1975 Ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού Γιώργος Ανδριανόπουλος δηλώνει “δεν επείσθην περί της ενοχής του σωματείου” και αθωώνει πρακτικά τον “αιώνιο” αντίπαλό του Παναθηναϊκό που κατηγορείται ότι ο πρώην παίκτης του, Γιώργος Ροκίδης, δέχθηκε πρόταση του Αντώνη Μαντζαβελάκη και πρότεινε χρήματα στους παίκτες του Ηρακλή, Χαλαμπάλια και Νικολούδη, για να έχουν μειωμένη απόδοση στον αγώνα Κυπέλλου στο Καυτανζόγλειο, που κέρδισε ο Παναθηναϊκός με 1-2, γνωστή ως «υπόθεση των λουλουδιών»

Οι απατ-αιώνιοι "εχθροί"!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

κατι τα ασταματητα βρισιδια κατι η τελλας με ειχανε ξενερωσει.....
απο οτι βλεπω εχουν ηρεμισει τα πραγματα...
οσο για το ντερμπυ ειναι δυσκολο παιχνιδι αλλα τα υπολοιπα ματς δινουν τον τιτλο(ηρακλης πχ.....)
[size=14pt]ελπιζω ο σερα να μην κανει τα εγκληματα που εκανε με βαζελο...[/size]

καλις εκει θα ειμαι ρε!!!!

Επισκέπτης
ναι ρε αριωνα..μην απολογεισαι..συνεχισε να προκαλεις & να βριζεις & μετα ακολουθησε το παραδειγμα του φιλου σου που κλαιγεται δεξια & αριστερα για τις επιθεσεις που δεχεται ενω κατ ουσιαν ειναι ο πρωταιτιος ολων των σκατοκαταστασεων που επικρατουν στα αθλητικα θρεντς..ποσο ξεφτιλας εισαι μωρη κακομοιρη κομμωτρια???

Επισκέπτης
Και για να μην ξεχνάμε,σαν σήμερα :
12/12/1975 Ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού Γιώργος Ανδριανόπουλος δηλώνει “δεν επείσθην περί της ενοχής του σωματείου” και αθωώνει πρακτικά τον “αιώνιο” αντίπαλό του Παναθηναϊκό που κατηγορείται ότι ο πρώην παίκτης του, Γιώργος Ροκίδης, δέχθηκε πρόταση του Αντώνη Μαντζαβελάκη και πρότεινε χρήματα στους παίκτες του Ηρακλή, Χαλαμπάλια και Νικολούδη, για να έχουν μειωμένη απόδοση στον αγώνα Κυπέλλου στο Καυτανζόγλειο, που κέρδισε ο Παναθηναϊκός με 1-2, γνωστή ως «υπόθεση των λουλουδιών»

Οι απατ-αιώνιοι "εχθροί"!!!
λογικο αφου αυτοι εχουν κανει τα ιδια και χειροτερα!!! '' ο ολυμπιακοs να κερδιζει και ολοι αλλοι να πανε να γαμηθουν'' και η υποθεση ειναι στο αρχειο!!! τα σχολια δικα σαs.

Επισκέπτης
ναι ρε αριωνα..μην απολογεισαι..συνεχισε να προκαλεις & να βριζεις & μετα ακολουθησε το παραδειγμα του φιλου σου που κλαιγεται δεξια & αριστερα για τις επιθεσεις που δεχεται ενω κατ ουσιαν ειναι ο πρωταιτιος ολων των σκατοκαταστασεων που επικρατουν στα αθλητικα θρεντς..ποσο ξεφτιλας εισαι μωρη κακομοιρη κομμωτρια???
με λούστρους δεν ασχολούμε.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κάτι παθαίνει ρε παιδί μου ο φερέρ στα κρίσιμα παιχνίδια και ανακατεύει την ομάδα.Δε μπρορώ να καταλάβω, κολλάει το μυαλό του? :idiot:.Αστη ρε σέρα την ομάδα να παίξει την μπαλίτσα της με το κλασικό 4-4-2 όπως παίζει όλη τη χρονιά με δύο επιθετικούς τη θες και τα μπερδεύεις?

Επισκέπτης
Κάτι παθαίνει ρε παιδί μου ο φερέρ στα κρίσιμα παιχνίδια και ανακατεύει την ομάδα.Δε μπρορώ να καταλάβω, κολλάει το μυαλό του? :idiot:.Αστη ρε σέρα την ομάδα να παίξει την μπαλίτσα της με το κλασικό 4-4-2 όπως παίζει όλη τη χρονιά με δύο επιθετικούς τη θες και τα μπερδεύεις?
το ζήτημα είναι ένα πρέπει να μπαίνουμε γερά μέσα στο γήπεδο στα παιχνίδια που μπήκαμε χαλαρά την πατήσαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom