Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το ψωλόχυμα μας θα σας βγέι απο τα υτία την Κυριακή!
κλειστε κανα ραντεβού την Δευτέρα με κανά ΩΡΛ!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΓΡΑΦΙΚΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Φάε την μπουγάτσα σου arion να μεγαλώσει και άλλο η μπάκα σου και να θέλεις καθρεφτάκι να δείς το πουλάκι σου  και τα αρχιδάκια σου!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!! :2funny:

ΘΡΥΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ οΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!
αν η μαλακία ήταν εργόχειρο θα έκανες την προίκα σου αγόρι μου.

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
arion.    το κεφαλι μου θα το βαλο αλλου την κυρακη που θα ερθεισ στο καραισκκη..το κατο καφαλι μου ομοσ που εινε μεγαλο και μακρυ ετοιμο για εσασ :dancing:...............ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ......... :birdman:

bokoulias

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
arion.    το κεφαλι μου θα το βαλο αλλου την κυρακη που θα ερθεισ στο καραισκκη..το κατο καφαλι μου ομοσ που εινε μεγαλο και μακρυ ετοιμο για εσασ :dancing:...............ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ......... :birdman:
Σιγα απο το πολυ το μεγεθος μην το πατησεις και σκονταψεις

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε μάγκες δεν πάτε να χαρείτε στα θρεντ σας κ παψτε να βρίζετε.Ξέρουμε τι κάφροι που είστε κ βρίζετε επί προσωπικώ ,αλλά ρε πούστη μου μην δείχνετε και τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΣΑΣ,που σας διακατέχει.Αει σιχτίρ πια μαζί σας.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
κατι τα ασταματητα βρισιδια κατι η τελλας με ειχανε ξενερωσει.....
απο οτι βλεπω εχουν ηρεμισει τα πραγματα...
Είσαι σίγουρος?Μάλλον για κλειδώματα πάμε πάλι...κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό!
:jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
καλά την Κυριακή θα σου πονά το κωλαράκι και θα λες (( τι μου κάνεις Ρίμπο μου ξέσκισε με Ρίμπο μου αχ πονάει Ρίμπο μου. ))

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ευχαριστώ ξάδελφε ένας ακόμη χρόνος στις πλάτες μου.. ευτυχώς που αντέχουνε...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
λοιπόν γαυράκια.. αντε ακούστε το μπράβο σας πάρτε τον πούλο σας και ξεκουμπιστήτε από δώ..

Επισκέπτης
γαύροι ουστ από εδώ γιατί θα σκάσω μύτη στο θρέντ σας και θα σας στείλω για μπάνιο στην χαβούζα της Ψυτάλειας που σας αρμόζει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είναι απίστευτοι για άλλη μια φορά οι καφρογαύροι.Σε μια μεγάλη νίκη της ομάδας τους-πρόκριση,το μόνο θρεντ που δουλεύει είναι το ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ.Τα συμπεράσματα δικά σας αδέλφια μου. :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μην ασχολείστε με τους κομπλεξικούς γαύρους,ακόμα και χτες την ώρα των πανηγυρισμών εμάς έβριζαν.Μ'αυτούς θα ασχοληθεί ο γερο-ΡΙΜΠΟ την Κυριακή. :rockon: :rockon: :rockon:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Είσαι σίγουρος?Μάλλον για κλειδώματα πάμε πάλι...κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό!
:jerking: :jerking: :jerking:
τι να πω ρε συ.......?
η μαλακια δεν εχει οριο μου φενετε.....
α ρε dark.... αλλιως μου τα ειπες....οχι τιποτα αλλο αλλα διαβαζα εχτες 50 σελιδες ποστ... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ναι με εχειs πονεσει πολλεs φορεσ  αεκακι και θα σασ φοβηθουμε. :2funny: :2funny:..τι λετε ρε τελειομενοι...3 και λιγα θα εινε.....θα προσκηνησετε μεσα στο παλατι.....αντε γεια αντε γεια πρωταθλημα και κυπελλο ξανα στο πειραια........ :rockon:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
κύριοι αύριο βράδυ τα ποτά δικά μου.. κάντε κράτει σήμερα ώστε να πληρώσω πολλά

Επισκέπτης
τι να πω ρε συ.......?
η μαλακια δεν εχει οριο μου φενετε.....
α ρε dark.... αλλιως μου τα ειπες....οχι τιποτα αλλο αλλα διαβαζα εχτες 50 σελιδες ποστ... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
μα τα μαλακισμένα ειδικά εμείς τους φερθήκαμε όμορφα και αυτοί εκεί το κόμπλεξ τους θα φάνε κανένα αρμυρό φυστίκι την Κυριακή και θα πούνε τον δεσπότη Παναγιώτη.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι να πω ρε Νίκο;;;Η μαλακία κάποιων δεν έχει τελειωμό.Πότε είχε άλλωστε;;;;
*αυτών που σκοτωσαν φιλάθλους;
*αυτών που προπυλάκιζαν παίχτες τους;
*αυτών που έσπαγαν αυτοκίνητα;
*αυτών που πέταγαν κορνέδες;
*αυτών που πάνω από έναν νεκρό ,τον έβριζαν;

Ότι βλέπω εδώ μέσα είναι απλά πταίσμα.

Επισκέπτης
Τι να πω ρε Νίκο;;;Η μαλακία κάποιων δεν έχει τελειωμό.Πότε είχε άλλωστε;;;;
*αυτών που σκοτωσαν φιλάθλους;
*αυτών που προπυλάκιζαν παίχτες τους;
*αυτών που έσπαγαν αυτοκίνητα;
*αυτών που πέταγαν κορνέδες;
*αυτών που πάνω από έναν νεκρό ,τον έβριζαν;

Ότι βλέπω εδώ μέσα είναι απλά πταίσμα.
τους γαύρους από όπου και να τους πιάσεις βρωμάνε από τον πρώτο έως τον τελευταίο.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τους γαύρους από όπου και να τους πιάσεις βρωμάνε από τον πρώτο έως τον τελευταίο.
αριον εισαι υπερβολικος!!!!
τουλαχιστον εδω μεσα υπαρχουν σωστα παλικαρια και γαβροι και βαζελοι μην πω για τα παοκια!!!!!ολα τα παοκια του σαιτ(δηλαδη ο τερας..) ειναι γαμω τα ατομα!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Arion επέτρεψέ μου να σου πω με την σειρά μου ότι δεν έχεις δίκιο.Υπάρχουν πολλοί σκεπτόμενοι γαύροι,οι οποίοι όμως πέφτουν και τους τρώνε οι γνωστοι επιστήμονες-κάφροι γιατί δεν τους αρέσουν να ακούνε αλήθειες.

όταν θεοποιείς έναν από τους μεγαλύτερους εγκληματίες που είναι ελεύθερος αυτή την στιγμή δηλαδή τον Σωκράτη Κόκκαλη,τότε δεν περιμένεις να διαθέτουν και πολύ νιονιό.Κάποιοι όμως Ολυμπιακοί δεν τρώνε κουτόχορτο κ είναιο προς τιμήν τους αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom