Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Βγαλε στην απ εξω εμενα...
Αδελφε δεν ειμαστε μαλακες σαν και σας που πιστευετε οτι το τσιρκο σας θα παρει ποτε ευρωπαικο.Με αυτο το υλικο το λεγαμε ολοι οτι δεν παιζει για πρωταθλημα,αλλα πλευ οφ.Και με λιγη τυχη μια καλη θεση για ευρωπη.
Βγαλε στην απ εξω εμενα...
Ξαναχτύπησε η παράγκα το αεκάκι...Νέα σφαγή! Σκάνδαλο που δεν ακυρώθηκε και το δεύτερο γκολ του Αστέρα.
Ξαναχτύπησε η παράγκα το αεκάκι...Νέα σφαγή! Σκάνδαλο που δεν ακυρώθηκε και το δεύτερο γκολ του Αστέρα.
ναι ναι και στην ευρωπη τα ακυρωνουν γιαυτο νικαμεAν ειμασταν γαυροι θα το ακυρωνε.
καταραμενο μνημονιο,εκοψες τις δαπανες για ψυχοφαρμακα και εχει ξαμολυθει ο καθες φουκαρας να λεει τα δικα του
www.enwsi.gr/stavros-kazantzoglou/thaxechasi-na-chani/]http://www.enwsi.gr/stavros-kazantzoglou/thaxechasi-na-chani/[/url]
Αυτά είναι σαρκαστικά-ειρωνικά-προκλητικά άρθρα για να κυκλοφορούν στο ιντερνετ και να γίνονται κλικ είτε για βρίσιμο είτε για γέλιο και να ανεβαίνουν οι διαφημίσεις, γιατί πρέπει να βγει και το i-phone που είδα οτι κληρώνει αυτό το έγκριτο σάιτ.
Ειμαι σε διλημμα αν τα πιστευει αυτα που λεει η τον χαρτζηλικωνει ο γατουλης για να τα λεει δηλαδη αν μιλαμε για καθυστερα η για ρουφιανο
Για τα κλικ είναι, εγώ μπαίνω σε άσχετα σάιτ και διαβάζω "Πογιέτ:η αεκ μου δίνει την ευκαιρία να κατακτήσω τίτλους" και γελάω και πατάω από περιέργεια να γελάσω κι άλλο,οι αεκτζήδες προφανώς για να βρίσουν, το προκλητικό πουλάει πάντα, τώρα είναι η εποχή των τρολ, όσο πιο τρολ, τόσο πιο πολλά κλικ. Πρέπι να βγει ένας τρολ τίτλος για να κυκλοφορήσει στο ιντερνετ και γράφουν και μια μαλακία κειμενάκι για να πέφτουν οι διαφημίσεις.
Σιγα μην ασχολειται ο κουροπαλατης με τον μαλακα,μια ζωη τα ιδια γραφει.Ειμαι σε διλημμα αν τα πιστευει αυτα που λεει η τον χαρτζηλικωνει ο γατουλης για να τα λεει δηλαδη αν μιλαμε για καθυστερα η για ρουφιανο
Σιγα μην ασχολειται ο κουροπαλατης με τον μαλακα,μια ζωη τα ιδια γραφει.
Εχω την αισθηση οτι αν δεν παρουμε κανα σεντερ φορ περιοχής ( σε στυλ Μητρογλου, Μίλλερ, Μπερμπάτοφ, Βιέρι κ.λ.π. ) να σου κάνει 10-15 γκολάκια μέσα στη χρονιά και τα υπόλοιπα από τους περιφερειακούς ( Τζεμπούρ, Πλατέλλας, Αραβίδης, Ανάκογλου, Μπουονα Νότε, Μάνταλο, Βάργκας κ.λ.π. ) θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα στη διάρκεια της χρονιάς, μπορεί να μας στοιχίσει και την έξοδο στην Ευρώπη. Εγώ προσωπικά θα ήμουν ευχαριστημένος έστω και με κάποιον έμπειρο όπως Γκέκα, Παπαδόπουλο, Μάντζιο και πολλούς ακόμα που έχουν θέση στην τωρινή ΑΕΚ και σίγουρα είναι καλύτεροι από Κρισάντους κ.λ.π. Δεδομένο θεωρώ την ετήσια και -εύχομαι όχι - ίσως μόνιμη απουσία του Μπρέσεβιτς
Και ο Βελλιος που ηταν ελευθερος και φτηνος,καλυτερος θα ηταν απο Αραβιδη Κρισαντους.Αυτά έγραφα πριν 3 μήνες... Ο ένας μας το κάρφωσε χθές, ο Μάντζιος θα είναι ο επόμενος και αν έπαιζε και ο Γκέκας Ελλάδα θα τρίτωνε! Αλλά ξέχασα, ο Ζήκος έφταιγε! Εμείς είμαστε κομπλέ στο σέντερ φόρ, τόσο κομπλέ που θα δίνουμε και κανα 2 δανεικούς αλλού να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους! Α ρε Μελισσάν, κοψοχρονιά πάλι....
Σωστά άρχοντα! Αστέρι θα ηταν ο Βέλλιος σε ΑΥΤΗΝ την ΑΕΚ, θα χαμε λύσει και το θέμα της κεφαλιάς στην επίθεση. Απορώ πως έχουν κάνει τον Αραβίδη σέντερ φορ, το παλικάρι ( φιλότιμος, μαχητής , ψυχή, ΑΕΚτζής , κ.λ.π) είναι απλά περιφερειακός. Την ανάγκη κάνει φιλοτιμία μπας και ξελασπώσει την ομάδα, δεν τόχει όμως, δεν σκοτώνει τον αντίπαλο.. Anyway, ψιλά γράμματα...Και ο Βελλιος που ηταν ελευθερος και φτηνος,καλυτερος θα ηταν απο Αραβιδη Κρισαντους.
Αλλα ειπαμε,σχεδιασμος επιπεδου.Ηξερε ο Μιλοβανοβιτς τον Κρισαντους και ηταν τρομερος παιχτης.
Τον βλεπουμε.
Και ο Βελλιος που ηταν ελευθερος και φτηνος,καλυτερος θα ηταν απο Αραβιδη Κρισαντους.
Αλλα ειπαμε,σχεδιασμος επιπεδου.Ηξερε ο Μιλοβανοβιτς τον Κρισαντους και ηταν τρομερος παιχτης.
Τον βλεπουμε.