Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

anondinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Aδελφες και Παληκαρια γινανε μαλλια Κουβαρια!!! Γαυριελλες εισαστε GAY και αυτο το Ξερουνε Πλεον Ολοι..Πλεον και στην Ευρωπη!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αφου ειμαστε  gay ελα να νε γαμησεις ρε αντρακλα ....ελα...με βλεπεις ?ΕΓΩ  ΕΙΜΑΙ

Αν εχεις τα αρχιδια ελα......πες που θα εισαι και θα ερθω.......απλα πες που.!!!!!!!!!!!!

Δε σου ζηταω να ανεβασεις δικη σου φωτο γιατι πρωτον εισαι πουστρακι και δευτερον δε μου χρειαζεται ....θα σε μυρισω απο το σκατο σου που  θα εχει φτασει στον αστραγαλο......ελα...αν εχεις τα αρχιδια...

Ελα και με  τον αλλο αντρακλα ελατε και οι δυο να σας παρω παρτουζα ελατε σας περιμενω........

Συνημμένα

• 10151187_10207610593479582_680323485718135692_n.jpg
    10151187_10207610593479582_680323485718135692_n.jpg
    172,3 KB · Εμφανίσεις: 33
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Αφου ειμαστε  gay ελα να νε γαμησεις ρε αντρακλα ....ελα...με βλεπεις ?ΕΓΩ  ΕΙΜΑΙ

Αν εχεις τα αρχιδια ελα......πες που θα εισαι και θα ερθω.......απλα πες που.!!!!!!!!!!!!

Δε σου ζηταω να ανεβασεις δικη σου φωτο γιατι πρωτον εισαι πουστρακι και δευτερον δε μου χρειαζεται ....θα σε μυρισω απο το σκατο σου που  θα εχει φτασει στον αστραγαλο......ελα...αν εχεις τα αρχιδια...

Ελα και με  τον αλλο αντρακλα ελατε και οι δυο να σας παρω παρτουζα ελατε σας περιμενω........
Πωωωω τι Αγριο Αγορι εισαι εσυ!! Κυριολεκτικα με εκανες και Εκλασα τη Φασολαδα που Εφαγα...Ελα οποτε θες στη Φιλαδελφεια συχναζω στο συνδεσμο τον Καινουργιο!!!

anondinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πωωωω τι Αγριο Αγορι εισαι εσυ!! Κυριολεκτικα με εκανες και Εκλασα τη Φασολαδα που Εφαγα...Ελα οποτε θες στη Φιλαδελφεια συχναζω στο συνδεσμο τον Καινουργιο!!!

Εγω θα ερθω παλιοπουστρακι εσυ ομως θα μπορεσεις να με γαμησεις??????????
Ρε  σπερματοδοχειο η βρωμα απο το σκατο σου εχει φτασει μεχρι εδω παλιομαλακα αδερφη του ελεους και λατρα του πεους......που θα μου πεις να ερθω φιλαδελφεια........ρε μουνι δεν τολμας να πας ουτε στη χαλκηδονα εξω απο τη φιλαδελφεια δε βγαινεις αντρα του πληκτρολογιου......

:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
o Σοντερλουντ φαινεται ακριβος στην διοικηση γιατι οι νορβηγοι ζητανε το αστρονομικο ποσο των 2500000 ευρω και οχι να πληρωσουνε απο την τσεπη τους οπως θα ηθελε ο "επενδυταρας"  :2funny: :2funny: :2funny:
Μελισσανιδη οτι ολος ο κοσμος μαζι σου και με τους φουκαραδες αεργους που μαζεψες γελαει το πηρες χαμπαρι? Οτι η ΠΑΕ ΑΕΚ ειναι το μεγαλυτερο ανεκδοτο του πρωταθληματος αυτη την στιγμη το εχεις αντιληφθει?  :2funny: :2funny: :2funny:
Τα υπαλληλακια σου οι επαγγελματιες αεκτζηδες μετα το παμε για πρωταθλημα το γυρισαν και γραφουνε για δευτερη θεση και κυπελλο κατσε να τελειωσει και αυτος ο στοχος να ψελιζουνε για πενταδα αθλο μετα  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Mιλατε εσεις για κοσμο ρε μαν;Ξερεις οτι περυσι η ΑΕΚ ηταν δευτερη στα εισητηρια πισω απο τον βαζελο,
και εσεις οι πουθεναδες εισασταν τεταρτες πισω ακομη και απο το παοκ; :2funny:
Και ερχονται οι πουθεναδες να πουλησουν πνευμα για φιλικο.Λες και αυτοι το τιγκαρουν στα φιλικα το γηπεδο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
o Σοντερλουντ φαινεται ακριβος στην διοικηση γιατι οι νορβηγοι ζητανε το αστρονομικο ποσο των 2500000 ευρω και οχι να πληρωσουνε απο την τσεπη τους οπως θα ηθελε ο "επενδυταρας"  :2funny: :2funny: :2funny:
Μελισσανιδη οτι ολος ο κοσμος μαζι σου και με τους φουκαραδες αεργους που μαζεψες γελαει το πηρες χαμπαρι? Οτι η ΠΑΕ ΑΕΚ ειναι το μεγαλυτερο ανεκδοτο του πρωταθληματος αυτη την στιγμη το εχεις αντιληφθει?  :2funny: :2funny: :2funny:
Τα υπαλληλακια σου οι επαγγελματιες αεκτζηδες μετα το παμε για πρωταθλημα το γυρισαν και γραφουνε για δευτερη θεση και κυπελλο κατσε να τελειωσει και αυτος ο στοχος να ψελιζουνε για πενταδα αθλο μετα  :2funny: :2funny: :2funny:
2,5 μυρια εννοεις η 250000;Γιατι πανω απο 250 χιλιαρικα,δεν αξιζει αυτος ο παιχτης.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
2,5 μυρια εννοεις η 250000;Γιατι πανω απο 250 χιλιαρικα,δεν αξιζει αυτος ο παιχτης.

μιλαω για λεφτα αγορας ρε οχι συμβολαιο δεν ειπα οτι τα αξιζει αλλα δεν βλεπω θεληση να δωθουνε πουθενα αλλου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Εγω θα ερθω παλιοπουστρακι εσυ ομως θα μπορεσεις να με γαμησεις??????????
Ρε  σπερματοδοχειο η βρωμα απο το σκατο σου εχει φτασει μεχρι εδω παλιομαλακα αδερφη του ελεους και λατρα του πεους......που θα μου πεις να ερθω φιλαδελφεια........ρε μουνι δεν τολμας να πας ουτε στη χαλκηδονα εξω απο τη φιλαδελφεια δε βγαινεις αντρα του πληκτρολογιου......

:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:
Aδερφαρα καθεσαι και Βριζεις πισω απο ενα Πληκτρολογιο Γαμημενε Αντρα...Αντε στη Συγγρου να Ψωνιστεις Πουστρακι..και Μακριαααα απο το Σαιτ μας και απο Αεκτζηδες Μπινεεε...Γμανε Ασχημα!!!ΤΟ Νου σου Γκευ Οπαδε των Σπρευ!! :effemine: :effemine:

anondinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Aδερφαρα καθεσαι και Βριζεις πισω απο ενα Πληκτρολογιο Γαμημενε Αντρα...Αντε στη Συγγρου να Ψωνιστεις Πουστρακι..και Μακριαααα απο το Σαιτ μας και απο Αεκτζηδες Μπινεεε...Γμανε Ασχημα!!!ΤΟ Νου σου Γκευ Οπαδε των Σπρευ!! :effemine: :effemine:

Ρε  σπερματοδοχειο  ανεβασα φωτο μου και μου λες οτι βριζω απο το πληκτρολογιο    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρε  μουλε  τι πιο αντρικο απο αυτο?????
Και μου λες να ερθω στο συνδεσμο της αεκ.......εγω  ρε  μουνι ερχομαι.εσυ θα με γαμησεις η θα ερθω τσαμπα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Ακου Πουσταρα Αιωνιε...Με ρωτησες που Συχναζω για να ερθεις!!Σου ειπα ΠΟΥ..και ΕΚλασες Σκατο και Αρχισες παλι τις ΒλαχοΜαγκιες μεσα απο εδω..Ενα Τελευταιο θα σου πω,Παρε τον Γκομενο σου και Ελατε εκει που σου ειπα πως Συχναζω..και μετα θα δουνε ολοι Την Επομενη Φωτογραφια σου πως θα εισαι!! :wanker:

Συνημμένα

• 10649557_429035923930255_4096437665411579539_n.jpg
    10649557_429035923930255_4096437665411579539_n.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 17

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε  σπερματοδοχειο  ανεβασα φωτο μου και μου λες οτι βριζω απο το πληκτρολογιο    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρε  μουλε  τι πιο αντρικο απο αυτο?????
Και μου λες να ερθω στο συνδεσμο της αεκ.......εγω  ρε  μουνι ερχομαι.εσυ θα με γαμησεις η θα ερθω τσαμπα?
εισαι πανω απο 18 χρονων ρε; :S

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1

Φιλε μου δε χρειαζεται να ασχολησε με ατομα πολυ χαμηλου  πνευματικου και κοινωνικου  επιπεδου.
Ανεβασες φωτο σου και του λες να ρε εγω ειμαι ελα και αυτος αντι να πραξει τα αναλογα σε βριζει και σε χλευαζει, αλλα δεν ξερει οτι στη συνειδηση των μελων του σαιτ ΑΥΤΟΣ ειναι ο gay  και δεν το ξερει γιατι  εχει χαμηλο νοητικο υποβαθρο....και σε πληροφορω πως δεν ειναι ο μονος  εδω μεσα... :hi:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στον εαυτο σου απαντας ρε βλημα; :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Στον εαυτο σου απαντας ρε βλημα; :2funny: :2funny: :2funny:

Εχεις  μαλλον παθει  παρακρουση  φιλε  μου  απο  τα  4  και δεν εχεις συνελθει  ακομα σου  συνιστω να το κοιταξεις το θεματακι που εχεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Φιλε μου δε χρειαζεται να ασχολησε με ατομα πολυ χαμηλου  πνευματικου και κοινωνικου  επιπεδου.
Ανεβασες φωτο σου και του λες να ρε εγω ειμαι ελα και αυτος αντι να πραξει τα αναλογα σε βριζει και σε χλευαζει, αλλα δεν ξερει οτι στη συνειδηση των μελων του σαιτ ΑΥΤΟΣ ειναι ο gay  και δεν το ξερει γιατι  εχει χαμηλο νοητικο υποβαθρο....και σε πληροφορω πως δεν ειναι ο μονος  εδω μεσα... :hi:
Εσυ Τραβα στο Ποστο σου στη Συγγρου γιατι σε...Ψαχνουνε!!! Και το πρωι προτου βγεις να φας καμια Τυροπιτα να Θυμασαι και να Προσεχεις..να Ξεβαφεσαι πρωτα!! :grin: :grin:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Για να δουμε και τις κανουριες ιδεες του <αφεντικου> στη Θρακη.Στον Αγγελοπουλο ολοι οι Αεκτζηδες πρεπει να βγαλουμε το καπελο παντως :hi:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Για να δουμε και τις κανουριες ιδεες του <αφεντικου> στη Θρακη.Στον Αγγελοπουλο ολοι οι Αεκτζηδες πρεπει να βγαλουμε το καπελο παντως :hi:

Το καπελο του το βγαζουμε αλλα ειναι σε λαθος αθλημα προεδρος  :grin:
Αιζο σου εχω παιχτη απο Λεβαντε αλλα σιγα μην πληρωσει ο γατουλης να τον φερει

www.transfermarkt.com/deyverson/profil/spieler/243541]http://www.transfermarkt.com/deyverson/profil/spieler/243541[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom