redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Δεν είδες που πήγε;αυτος ειναι καλος παιχτης ρε τυπε τι σχεση εχει με την ΑΕΚ?![]()
ΑΕΚ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ
ΠΝΙΓΜΟ ΜΕΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
ΟΑΧΧΟΑΟΧΟΑΧΟΑΟΧΑΟΧΑΟ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το καλύτερο παιδί...τι εισαι εσυ καινουργιο φρουτο?![]()
τι εισαι εσυ καινουργιο φρουτο?![]()
χαχαχαχαχαχαχα. Ο Κιμ καλός παίκτης!!! Τ ακούσαμε και αυτό. Ήταν καλός παίκτης όσο ήταν στη Γαλλία. Μετά απ εκεί απλά περιπλανόμενος θίασος. Όπου και αν πήγε δεν ακούμπησε. Καθαρίστρια πολυτελείας. Πάγκο και κερκίδα. Χειρότερος και από κάτι Βάργκες και Μπουονανότες. Λες παλτό το Βάργκα (και είναι) αλλά λες καλό τον Κιμ!!! Παραπληγικός και εσύ σαν τον ρενταυτος ειναι καλος παιχτης ρε τυπε τι σχεση εχει με την ΑΕΚ?![]()
χαχαχαχαχαχαχα. Ο Κιμ καλός παίκτης!!! Τ ακούσαμε και αυτό. Ήταν καλός παίκτης όσο ήταν στη Γαλλία. Μετά απ εκεί απλά περιπλανόμενος θίασος. Όπου και αν πήγε δεν ακούμπησε. Καθαρίστρια πολυτελείας. Πάγκο και κερκίδα. Χειρότερος και από κάτι Βάργκες και Μπουονανότες. Λες παλτό το Βάργκα (και είναι) αλλά λες καλό τον Κιμ!!! Παραπληγικός και εσύ σαν τον ρεντ
Δεν θα μείνει ελεύθερος τελικά; Σιγά μην δώσει 9 μύρια για το παλτό που ούτε στον Λεβαδειακό διακρίθηκε;Μαλάκα Χρηστίδη, υπαλληλάκε της πλάκας, λαχουρένια ρόμπα ξεκούμπωτη, φόρα τα παντελόνια που φοράει αντί για σένα η γυναίκα σου και ζήτα συγγνώμη πουσταρά
Εσένα σου αρέσει όποιος παίχτης δεν έρχεται στην ΑΕΚ. Όσους έρχονται εν τω μεταξύ τους βγάζεις σαπακια πριν τους δούμε.Έλληνες δεν θες να παίρνουμε,σε χαλάει ο ανδρεοπουλος 21 χρόνων, πες μας ποιους θες να πάω να εισηγηθω στον κουροπαλατη κάι τον κουαξ.Δεν σε εβρισα και με βριζεις...Οταν θα βρεχει στην λιγδα καρπαζιες ξαναμιλα μου, απλα μην σε χασουμε οπως με την Λουζερπουλ και την Ναπολιταιν![]()
![]()
Και επισης δεν ηξερα οτι πρεπει να ζηταω την γνωμη σου για το ποιος παιχτης μου αρεσει και ποιος οχι![]()
Μα όταν μου λες ότι ο Βάργκας είναι παλτό και ο Κιμ είναι παικταράς είναι δυνατόν να μη σε λέω ρεντ;Δεν σε εβρισα και με βριζεις...Οταν θα βρεχει στην λιγδα καρπαζιες ξαναμιλα μου, απλα μην σε χασουμε οπως με την Λουζερπουλ και την Ναπολιταιν![]()
![]()
Και επισης δεν ηξερα οτι πρεπει να ζηταω την γνωμη σου για το ποιος παιχτης μου αρεσει και ποιος οχι![]()
Ο Βάργκας είναι πιο τεράστιοςΤυποι τα παλτα φαινονται στο γηπεδο.Ο Καλστρομ τεραστιος παιχτης.