Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
γνωριζω οτι ειναι ονειρο και μαλλον δεν θα γινει αλλα ελπιζω παντα. Ομως αυτη πρεπει να ειναι η προτεραιοτητα.
θα γίνει ρε απλά δεν θα είναι της ΑΕΚ.θα είναι όπως ακριβώς το Καραϊσκάκη,θα ανήκει σε επιχειρηματία για 50 χρόνια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αμα ηθελε να βαλει ψιχουλα να μην εβαζε τους δημοσιογραφους να καλιεργουνε τεραστιες προσδοκιες στον κοσμο και για το γηπεδικο και για το αγωνιστικο κομματι τωρα δεν μαζευονται αυτα πισω θα εχει τεραστιο προβλημα....
Σιγά μην τους βάζει αυτός,δεν τους έχεις μάθει ακόμη,εδώ έλεγαν για Κοζώνη και 250 εκ για μεταγραφές,συν το Άλιαζ αρινα στην Ν.Φ. Η για τον Βιντιαδη και τα εκατομμύρια που μαζεύει για να ρίξει για μεταγραφές

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σιγά μην τους βάζει αυτός,δεν τους έχεις μάθει ακόμη,εδώ έλεγαν για Κοζώνη και 250 εκ για μεταγραφές,συν το Άλιαζ αρινα στην Ν.Φ. Η για τον Βιντιαδη και τα εκατομμύρια που μαζεύει για να ρίξει για μεταγραφές

Αμα δεν τους βαζει αυτος γιατι δεν βγαινει η ΠΑΕ να τους αδειασει μια και καλη? Το ξαναρωτησα αυτο και απαντηση δεν μου δωσες  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αμα δεν τους βαζει αυτος γιατι δεν βγαινει η ΠΑΕ να τους αδειασει μια και καλη? Το ξαναρωτησα αυτο και απαντηση δεν μου δωσες  :think:
Μα τι απάντηση να δώσω σε βλακώδη ερώτηση ρε γκανεζε,έχεις δει εσύ ποτέ καμία ΠΑΕ,καε να αδειάζει δημοσιογράφους;να βγει να πει τι δηλαδή για δώσε ένα παράδειγμα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η Άεκ θα νικήσει σήμερα;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μα τι απάντηση να δώσω σε βλακώδη ερώτηση ρε γκανεζε,έχεις δει εσύ ποτέ καμία ΠΑΕ,καε να αδειάζει δημοσιογράφους;να βγει να πει τι δηλαδή για δώσε ένα παράδειγμα

Γιατι ειναι βλακωδη η ερωτηση μου δεν καταλαβα. Να βγει και να πει δημοσια οτι αυτα που ακουγονται για πρωταθλημα ειναι ανακριβειες και οσοι τα λενε ειναι ασοβαροι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γιατι ειναι βλακωδη η ερωτηση μου δεν καταλαβα. Να βγει και να πει δημοσια οτι αυτα που ακουγονται για πρωταθλημα ειναι ανακριβειες και οσοι τα λενε ειναι ασοβαροι.
Και σε ξαναρωταω που το εχεις δει εσύ αυτό σε ποια χώρα σε ποιο πρωτάθλημα είδες εσύ να διαψεύδει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ Η ΠΑΕ ΠΑΟ ότι πάνε για πρωτάθλημα  :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δεν λένε ψέματα ρε αφού πάτε για το πρωτάθλημα της β'εθνικής!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και σε ξαναρωταω που το εχεις δει εσύ αυτό σε ποια χώρα σε ποιο πρωτάθλημα είδες εσύ να διαψεύδει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ Η ΠΑΕ ΠΑΟ ότι πάνε για πρωτάθλημα  :think:

Και εγω σε ρωταω εαν πουλαει  φουμαρα ο οπαδικος τυπος και εσυ ως ΠΑΕ το ανεχεσαι(αν δεν το σιγονταρεις) χωρις να βγεις να ξεκαθαρισεις τους στοχους σου εισαι η δεν εισαι συνυπευθυνος αμα γινουνε μανουρες μετα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Και εγω σε ρωταω εαν πουλαει  φουμαρα ο οπαδικος τυπος και εσυ ως ΠΑΕ το ανεχεσαι(αν δεν το σιγονταρεις) χωρις να βγεις να ξεκαθαρισεις τους στοχους σου εισαι η δεν εισαι συνυπευθυνος αμα γινουνε μανουρες μετα?
Τι μανουρες να γίνουν δηλαδή;Επειδή γράφουν παπαριες κάποιοι δημοσιογράφοι;Καλα κάνει και δεν ασχολείται η ΠΑΕ.Έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει.

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Μαύρα χάλια το μπάσκετ απόψε . Σε δέκα λεπτά παιχνιδιού έχουμε μια ασίστ και 0 -9 στα τρίποντα . Ελεος ...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τι μανουρες να γίνουν δηλαδή;Επειδή γράφουν παπαριες κάποιοι δημοσιογράφοι;Καλα κάνει και δεν ασχολείται η ΠΑΕ.Έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει.

Ναι να φερνει παιχτες απο τα πανερια....
Εχουμε ξεχασει εδω και πολλα τι ειναι πρωταθλητισμος και νικητης μας δουλευουνε και λεμε ευχαριστω απο πανω, αμα ανεβαινω για κομπαρσος ας εμενα στην Γ δεν πειραζει....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τα εχω πει καιρο αυτα  ;)
Tα ίδια έλεγε και ο Πάοκ και βγήκε 5ος  :grin: